Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ---------

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar habere koptum ya...
    Haber Çanakkale' de geçiyor. Oysaki biz bir süre önce aynı olayı Bursa'da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda görmüştük Pınar'la. Aynı fotoğraftaki gibi damat motoru kullanıyordu, gelin ise artçıydı. Ayrıca onlarca motorsiklet de eşlik ediyordu onlara. Yani tamamen motorsikletlerden oluşmuş bir düğün alayı idi. İlginç bir görüntüydü doğrusu ama yanımızda fotoğraf makinesi olmadığından görüntüleyemedik.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel geziymiş sahiden...hangisi güzel olmamış ki?
    ya arkadaşlar bu gezileriniz ne kadar sürecek? bundan sonra kaç planınınz var; hani ramazan geldi, okullar açılacak, yağmurlar başlaycak. vallahi bunalıma girdim 4 aydır ehliyeti beklemekten. şimdi de motor alınır mı bu saatten sonra diye düşünmekten çatlayacam! çevrem zaten başından beri karşı çıkıyor, şimdi de yukarıda saydıklarımı bahane ederek boşver sen motoru seneye alırsın diyerek aklımı çelmeye uğraşıyorlar.
    yok illa ki alıcam ama gezen dolaşan kimse olmazsa ne ederim onu düşünüyorum....
    Benim ehliyette 4 ay sürmüştü. Cok sancılı bi dönem geçirmiştim gercekten. Tamda bu aylardı. Seni gercekten cok iyi anlıyorum. Hatta 1.5 ay kala ceza bile yemiştin. Ehliyeti aldığımda neler hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz. Motor olayına gelince bence kis sonlarında güzel kampanyalar oluyo sezon başlamadan. Eğer sıfır alacaksan. Ben öyle yapıcam. Sıfır r125 düşünüyorum. Mt ye gelince. Tüm üyeler olmasada, lar haricinde diger şartlarda kesinlikle katılımcı arkadaşlar olacaktır. Bizim bizzat yağmur altında gerçekleştirdiğimiz ıznik gezimiz var mesela ;-)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 PM ----------

Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne güzel iste motosiklet tutkunu bi cift. Benimde aklima gelmedi degil doğrusu. Ama bunun için önce motorsever bi eş bulmak lazım. Eh bu konu da forumdaki ablalarımizi ilgilendiriyo yaaani :-P
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Gezi gerçekten çok güzeldi. Katılan ve yorum yapan herkese benim ipimle kuyuya indikleri için teşekkürler

Boğulma haberini ben de duydum üzüldüm.

Miroglu53 başın sağolsun.

Allah hepimizi korusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

Bu arada Sedat-ss uzun zamandır kayıp. Nerede olduğunu bilen var mı?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    sımdılık o kaska oturuyo sonra kask kafasına oturcak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ehliyette 4 ay sürmüştü. Cok sancılı bi dönem geçirmiştim gercekten. Tamda bu aylardı. Seni gercekten cok iyi anlıyorum. Hatta 1.5 ay kala ceza bile yemiştin. Ehliyeti aldığımda neler hissettiğimi tahmin bile edemezsiniz. Motor olayına gelince bence kis sonlarında güzel kampanyalar oluyo sezon başlamadan. Eğer sıfır alacaksan. Ben öyle yapıcam. Sıfır r125 düşünüyorum. Mt ye gelince. Tüm üyeler olmasada, lar haricinde diger şartlarda kesinlikle katılımcı arkadaşlar olacaktır. Bizim bizzat yağmur altında gerçekleştirdiğimiz ıznik gezimiz var mesela ;-)
    daha önceki yazışmalarımızdan da gördüğüm kadarıyla seninle çok ortak noktamız var M@M!
    bu aylar dediğin mayıs dönemi kurstan öğrendiğime göre de en uzun süreli dönemmiş. halbuki işlerimi ayarlayabilseydim nisan dönemine yetişip mayıs ortasında ehliyeti alacaktım. hem param hazırdı, hem istediğim modelde karar kılmıştım. herşey okeydi yani. ama sonra bu döneme kaldık, 4 aydır bekliyorum, işler kötü gidiyor, parayı kullanmak zorunda kaldım, ekstralar çıktı bütçeyi aştım vs. vs. saymakla bitmez dert oldu. şimdi de birkaç başlıkta belirttiğim gibi kışın en azından kar yağana kadar kullanmak istiyorum bu motoru bu yüzden cruiser almaktan vazgeçtim (bu bile beni kahrediyor-arkadaşlar alma o zaman, yaza doğru paran birikir daha iyi bir model alırsın kore/japon felan diyorlar) ama ne olursa olsun alıcam. bu tutku kanıma işledi bir kere ve ben son zamanlarda yaşadığım onca stresi ve başarı özlemimi motora binerek yeneceğim. benim için sonu ne olursa olsun bu yeni bir hayata atılacak çok önemli bir adım; geri dönmek yok!!!
    sen de hayırlısıyla önce tezkereni al sonra da gel r125 ini al. ben de ybr mi tvs mi diye kafayı yemezsem bu hafta iyidir! ehliyet yine pazartesiye kaldı, bakalım trafikte ne kadar sürecek işler? ne izin anladım ne tatil......sözümona yıllık izine çıktığımda ehliyet sınavım bitecekti, ardından hemen gidip motor bakıcaktım, aynı anda ekipman vs alıp işleri birkaç günde bitirecektim. sonra da yazlığa (küçükkumla/seçkin sitesi) gidecektim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------

@snrsimsek:

oğlunuz çok sevimli, maşallah. daha önce tebrik edemeimştim bağışlayın. eminim çok iyi bir motorcu olacak!

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi gerçekten çok güzeldi. Katılan ve yorum yapan herkese benim ipimle kuyuya indikleri için teşekkürler

Boğulma haberini ben de duydum üzüldüm.

Miroglu53 başın sağolsun.

Allah hepimizi korusun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

Bu arada Sedat-ss uzun zamandır kayıp. Nerede olduğunu bilen var mı?
    Teşekkürler dostum allah kimseye göstermesin....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 AM ----------

Arkadaşlar ramazan girmeden bu son pazar günü bir organizasyon yapabilirmiyiz hem tanışalım arkadaşlarla ....
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

Motosikleti
    HONDA BEAT
    daha önceki yazışmalarımızdan da gördüğüm kadarıyla seninle çok ortak noktamız var M@M!
    bu aylar dediğin mayıs dönemi kurstan öğrendiğime göre de en uzun süreli dönemmiş. halbuki işlerimi ayarlayabilseydim nisan dönemine yetişip mayıs ortasında ehliyeti alacaktım. hem param hazırdı, hem istediğim modelde karar kılmıştım. herşey okeydi yani. ama sonra bu döneme kaldık, 4 aydır bekliyorum, işler kötü gidiyor, parayı kullanmak zorunda kaldım, ekstralar çıktı bütçeyi aştım vs. vs. saymakla bitmez dert oldu. şimdi de birkaç başlıkta belirttiğim gibi kışın en azından kar yağana kadar kullanmak istiyorum bu motoru bu yüzden cruiser almaktan vazgeçtim (bu bile beni kahrediyor-arkadaşlar alma o zaman, yaza doğru paran birikir daha iyi bir model alırsın kore/japon felan diyorlar) ama ne olursa olsun alıcam. bu tutku kanıma işledi bir kere ve ben son zamanlarda yaşadığım onca stresi ve başarı özlemimi motora binerek yeneceğim. benim için sonu ne olursa olsun bu yeni bir hayata atılacak çok önemli bir adım; geri dönmek yok!!!
    sen de hayırlısıyla önce tezkereni al sonra da gel r125 ini al. ben de ybr mi tvs mi diye kafayı yemezsem bu hafta iyidir! ehliyet yine pazartesiye kaldı, bakalım trafikte ne kadar sürecek işler? ne izin anladım ne tatil......sözümona yıllık izine çıktığımda ehliyet sınavım bitecekti, ardından hemen gidip motor bakıcaktım, aynı anda ekipman vs alıp işleri birkaç günde bitirecektim. sonra da yazlığa (küçükkumla/seçkin sitesi) gidecektim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------

@snrsimsek:

oğlunuz çok sevimli, maşallah. daha önce tebrik edemeimştim bağışlayın. eminim çok iyi bir motorcu olacak!
    Aynen öyle. Kader arkadaşıyız... :-D bu 4 ay muhabeti bana 650 liraya patladi... Sanırım ehliyetede öyle bişey ödedim sanırsam. Disardan bakanlar pek bi anlam veremesede motor benim için bi çeşit yoga, rahatlama seansı gibi birsey. Herşeyi unutup huzurla doluyorum üstündeyken... Onsuz bi hayat düşünemiyorum...

Motosikleti
    Alıntı miroglu53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ramazan girmeden bu son pazar günü bir organizasyon yapabilirmiyiz hem tanışalım arkadaşlarla ....
    valla ben çok istiyorum artık Bursa MT üyeleriyle tanışmayı ama sanırım yine olmayacak. yıllık iznimin son günleri, büyük ihtimalle hafta sonu Kumla'da olacağım. zaten motor da alamadım hala, istesem de katılamam. ya Ramazan gecelerinden birinde buluşuruz yada daha sonra pastırma yazında kısmetse!

Motosikleti
    HONDA BEAT
    valla ben çok istiyorum artık Bursa MT üyeleriyle tanışmayı ama sanırım yine olmayacak. yıllık iznimin son günleri, büyük ihtimalle hafta sonu Kumla'da olacağım. zaten motor da alamadım hala, istesem de katılamam. ya Ramazan gecelerinden birinde buluşuruz yada daha sonra pastırma yazında kısmetse!
    Tabi canim yok öyle sezonu kapatmak... Mt üyeleri unutmasınki bursa mt yi bu seviyelere getiren üyeler, bir iftar yemeğinde tanışmıştı te yıldönümümüzü kutlayacağız... Ayrıca ramazan sonrasıda saglam bi gezi şart... İzinim bitmeden bireyler yapmadan olmaz...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    [QUOTE]M@M! Alıntı:

Tabi canim yok öyle sezonu kapatmak... Mt üyeleri unutmasınki bursa mt yi bu seviyelere getiren üyeler, bir iftar yemeğinde tanışmıştı te yıldönümümüzü kutlayacağız... Ayrıca ramazan sonrasıda saglam bi gezi şart... İzinim bitmeden bireyler yapmadan olmaz... [QUOTE]

m@m sen kaçında geliyosun izne bak daha önce moral vermeyi beceremedim bu seferki olcak işallah çok azimliyim pazar günü bayramdan sonra gene bi istanbul yapsak diye konuşuyorduk cem güzergahı hazırlamaya başlicak yakında yazından anladığım kadarıyla bayram sonrasıda bi müddet kalacaksın burda sen burdayken yapalım istanbul gezisini eh nihayet hem tanışırız artık bi denk gelmedi
    baklawah valla ilk istanbul gezisini ehliyet yüzünden kaçırmıştım içimde ükte kalmıştı ikincisi muhteşemdi eh mt farkı çok eğlenceli oluyor kız kulesine gidip yanlış tekneye binenler kanlıcada yoğurt yerine çorba içenler bunların arasında bende varım tabi elini çabuk tut bence

Motosikleti
    Tabi canim yok öyle sezonu kapatmak... Mt üyeleri unutmasınki bursa mt yi bu seviyelere getiren üyeler, bir iftar yemeğinde tanışmıştı te yıldönümümüzü kutlayacağız... Ayrıca ramazan sonrasıda saglam bi gezi şart... İzinim bitmeden bireyler yapmadan olmaz...
    hadi hayırlısı. hele sen de bi gel de izine...

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster

m@m sen kaçında geliyosun izne bak daha önce moral vermeyi beceremedim bu seferki olcak işallah çok azimliyim pazar günü bayramdan sonra gene bi istanbul yapsak diye konuşuyorduk cem güzergahı hazırlamaya başlicak yakında yazından anladığım kadarıyla bayram sonrasıda bi müddet kalacaksın burda sen burdayken yapalım istanbul gezisini eh nihayet hem tanışırız artık bi denk gelmedi
    baklawah valla ilk istanbul gezisini ehliyet yüzünden kaçırmıştım içimde ükte kalmıştı ikincisi muhteşemdi eh mt farkı çok eğlenceli oluyor kız kulesine gidip yanlış tekneye binenler kanlıcada yoğurt yerine çorba içenler bunların arasında bende varım tabi elini çabuk tut bence
    sizin son istanbul gezisinde ben de oradaydım (mesaj bile attım belki denk geliriz bir yerde diye). ama ben honda GS1 eğitimi için gitmiştim. aynı gün istanbul mt buluşması da vardı, birinin askerden dönüşü ktlanıyordu galiba. onlarla da görüştüğüm halde aksilik çıktı gidemedim. neyse sabırsızlıkla bekliyorum artık görüşmeyi ne diyeyim. ama bir sorunum var: hala motor seçimini yapamadım, ekipman alamadım ve de grup sürüşü tecrübem yok. bütün bunları önümüzdeki birkaç hafta içinde halledebilirsem ne ala; yoksa grup sürüşünü ne size ne kendime zehir etmem yani!

Motosikleti
    SYM GTS 250
    miroglu53 başınız sağolsun

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    miroglu53 başınız sağolsun
    sağol dostum teşekkürler dostlar sağolsun allah kimseye göstermesin...
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    OOO mami telefonumu biliyorsun izne geldiğinde ararsan eğer bizim takımı toparlayabilirim unutma sakın bizi darılırım bak...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    HONDA BEAT
    [QUOTE=desparadox;1726578][QUOTE]M@M! Alıntı:

Aksi bi durum olmazsa 5 eylülde cikiyorum... Ve ay sonuna kadar bursadayim... İst gezisinde benimde gözüm kalmıştı... Kesinlikle cok isterim... Bayramdan sonra 1 haftam var... Neden olmasın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:27 AM ----------

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OOO mami telefonumu biliyorsun izne geldiğinde ararsan eğer bizim takımı toparlayabilirim unutma sakın bizi darılırım bak...
    Aaaa ne ayip... Unutmak ne demek akın... Biz bu ise sizlerle md ile başladık...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Mami evet gerçektende iftar yemeğinde başlamıştık bu muhabbetlere,şimdi herşey dahada güzel gidiyor.Harika bir grup oluştu...Pınar'ında dediği gibi Ramazanda iftar yemeği düşünüyoruz,bayram sonrasıda İstanbul gezisi bu seferki Avrupa yakası olucak...Muhakkak gelmelisin Boğazın üzerinden geçme zevkinin tarifi bile edilemez,(senin iznine denk geliyor fakat baban seni bize denk getirirmi meçhul)...

Soner o velet çok sevimli yaaa Allah nazarlardan saklasın.Kaska 4 tane tekerlek tak gezdir nasılda doldurmuş ufaklık...

Baklawah sen gezilere katılmak istersen ekipman olarak yedek kaskımı paylaşabilirim eminim fazla montu ve dizliği olanda çıkacaktır..İstanbul gezisine kendini hazırlamaya bak...

Pınar o gün biz kız kulesinden yanlış tekneye binip beleş boğaz turu yaparken sen yoktun ya hani çatlada patla diyesim geldi
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Baklawah sen gezilere katılmak istersen ekipman olarak yedek kaskımı paylaşabilirim eminim fazla montu ve dizliği olanda çıkacaktır..İstanbul gezisine kendini hazırlamaya bak...

Pınar o gün biz kız kulesinden yanlış tekneye binip beleş boğaz turu yaparken sen yoktun ya hani çatlada patla diyesim geldi
    nevin hatırlatmasan olmuyo demi en eğlenceli kısmı kaçırdım artıkın tekrarlarsınız nostalji yaparız ben ne akla hizmet edip kaldımki o gün bi bilsem

mont ve dizlikte biz ayarlarız kaldı bi motor olmadı cemamcanın arkaya artcı takılırsın zaten cem amcaya bikaç artçı daha çıkar mutlaka Bursa mtde çareler tükenmez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 AM ----------

Aksi bi durum olmazsa 5 eylülde cikiyorum... Ve ay sonuna kadar bursadayim... İst gezisinde benimde gözüm kalmıştı... Kesinlikle cok isterim... Bayramdan sonra 1 haftam var... Neden olmasın...
    hadi hayırlısı olsun az kalmış gözün kaldığı belli oluyodu zaten resimleri büyük yükleyin diye diye bi hal olduydun

o zaman hemen bayramdan sonraki haftaya ayarlamak lazım geziyi bekle istanbul gene biz geliyoruz

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Hocam iftar yemeğinide aynı yerde yapalım hatta yağmurlu bir gün seçelim sonrada benim öğrenciniz olduğum ortaya çıksın
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ramzey 200cc
    soner abi, ufaklık çok şeker maşallah. evet evet kesin motorcu olcak bu eleman

yahu yine mi bir istanbul gezisi düzenleniyor yoksa??
    beni de yazın listeye

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler