pazar günü bana uyar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------
festivalin içeriği neymiş?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:17 AM ----------
cc bilgin, hoş geldiniz
işlerimi erken bitirebilirsem saat 16:30 dan sonra sizlere katılabilirim. zaten bu saatten önce güneş fena yakar.
zeko, yine geçen haftaki yerde yüzer miyiz? süperdi orası
gelebilirse ahmetide alıcam..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Antalya' dan sevigiler saygılar
Zekeriya, valla buralar bikaç gündür çok bunaltıcıydı. Acayip bir nem vardı ve yolda yürümeyi bile imkansız hale getiriyordu. Dün cok güzeldi, denize gittim ve bir ton daha esmerleştim
Bugün de harika bir hava var, sıcak ama nem yok. Açın gazı gelin buraya
Bi aksilik de olmazsa bugun askerlik şubesine gideceğim. Şu tecili kaldırtmak gerekli artık. Mami bi gelsin de ben giderim diye düşünüyorum
Buarada motosikletimde de problem çıktı. Geçen hafta denizli' ye gittim ve dönüşte biraz fazla süre yükse devirde gittim, motorun yağı da azalınca bizim piston arıza çıkarttı. Rektefe istiyor artık :(
Şu anda bunu yaptırmıcam ama illa ki kısa bir süre sonra yaptırmak gerekiyor.
Bursa MT' nin motor ustaları, bu iş ne kadara çıkar bana??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------
Nevin hocam, eğer ki bursada olsaydım bugun geziye gelemezdim ne yalan söyliyim. Çünkü orda olmam demek yazokulunda olmam demekti, bu da derste olacağım anlamına gelirdi
oha kimse yok mu yazmamış mı buralara??
daş yağcak başımıza daşş
yurtdışına çıkanınız var mı?
selam arkadaşlar kazasız sürüşler eski sayfalara baktım da Özgür abi nerde tbk_1980 olanı?
dostum bende cıkıyorum ama oradada bir motosikletim mevcut ..
bence sen konuyu bulgaristan mt sayfasına yaz orada sana ayrıntılı sekilde acıklarlar bende burdan gecişlerde neler yapılması gerektigini bilmiyorum
ben yunanistana gecerken motosikleti turkiyede bırakıp yunanistandaki motosikletime biniyorum ehliyet geciyor olması lazım sadece sen yinede bulgaristan mt gir orada danış
Erdem gecmiş olsun ihşallah kısa zamanda duzelir motorun
kısa yollarda ideal olmasına ramen uzun yolda şaşıyor ne yapacan bendede o sorun wardı yuksek devirde calıştırmıyordum
sen en iyisi motosikleti buyut yamaha KL 600 al bari uzun yollarda rahat edersin heheh
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
[I][I]Bu gün daha kısa fakat yine eğlenceli bir geziye imza attık.Aksilik çıkmazsa Blue kardeşle fotoğrafları atıcaz.
Topiğin askeri Mami'ye ve gurbetçisi Erdem'e taa Oralardan bile bizi bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum ve Canım Bursam'ın selamını iletiyorumcat:(bu gün topiğe yazamayışımız fellik fellik gezmelerimizden kaynaklanıyor,Mudanya Mt bir aşağı bir yukarı ):
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
valla zekeriya kardeş, dün yağı değiştirdim, içinden yarım litre yağ çıktı. tabi bir de 8,000-9,000 devirlerde kullanınca böyle oldu. yoksa 7000civarlarında problem olmuyor. Allahtan denizliden çıkınca dağ başında beni bırakmadı
bgn bir pazar araştırması yaptım ve 50 tl tanıdık oldugundan işçilik ücreti alıyor, 80 tl civarında da parça tutuyor. Bakalım artık bu sorun kötü oldu ama cana gelmesin dedik ve geçtik.
geçmiş olsun erdem, merakettim de; arıza sonucu ne gibi sıkıntılar oldu motosikletinde
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Tünaydın mt nabıyorsunuz bakayım .....
erdem parca konusunda yardım edebilecegimiz birsey olursa burdanda araştıralım
cok sukur dagda kalmamıssın tekrardan gecmiş olsun ..
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
abiler ablalar
sorunu tekrardan yazıyorum. bizim makina bir şekilde yağ eksiltmiş ve göstergeden de anlamadım. yüksek devirle giderken piston şişme yapıyo ve çizdiriyo
performans olarak hiç bir değişme yok, herzamanki gibi çekişi güzel. fakat çalışırken vuruntu sesi geliyor pistondan, bugun 40yıllık bi ustaya bıraktım 4-5 gün duracak, ben enine boyuna bakacam dedi.
Adam da bi akrabanın çocukluk arkadaşı. İçim rahat etmeden bıraktım ama bilen birisi olduguna beni ikna ettiler..
Parça konusunda da sanırım bi sıkıntı olmayacak zaten 5 gün durcaksa. Ama yine de sağolun düşünceler için. Adam dedi ki, uyarsa honda pistonu takcam, daha da bişi olmaz dedi. Bakcaz artık. Masraf konusuna şu anda gelmiyorum, net birşey belli değil. Ama gösteren şu ki 200 tl hesap var.
Bi an hurdalık aklıma geldi de sonra da bosver dedim, adam akıllı bişiler takılsın da neyse parası veririz
Bir de bu moosikletin o kadar süre olmaması çok zor bir durummuş. Belki yazlığa kaçarım bugun ya da yarın. artık belli bir süre yazamam buralarda olmayınca.
Aman aman motosikletin yağını kontrol edin sonra benim gibi 200 tl de siz bayılırsınız
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Yine anasayfalardayız...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ya-trilye.html
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)