Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz gezilerde görüşmek üzere yalova festivaline gidilecekmi bu arada
    temmuz 16 . 17 . 18 . 19 da
    Valla ben geçen yaz. Ultraukala akınla gitmiştim. 2 gece konaklamıştık çadırlarda. Tadindan yenmiyordu. Helede bizim mt ile nası olur düsünmek bile ürkütücü... :-D
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz gezilerde görüşmek üzere yalova festivaline gidilecekmi bu arada
    temmuz 16 . 17 . 18 . 19 da
    pazar günü bana uyar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------

festivalin içeriği neymiş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:17 AM ----------

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geleneksel Çarşamba gezilerimiz için yarın saat 12:00 gibi papet kafede buluşuyor ve köy yollarından tirilye taraflarına gaz açıyoruz...Yüzme,sucuk ekmek, vb yapılacak aksiyonlar bizzat katılımcılar tarafından belirlenecektir...

Cc bilgin aramıza hoşgeldin işe yarın bizimle tanışıp gaz açarak başlayabilirsin...
    cc bilgin, hoş geldiniz

işlerimi erken bitirebilirsem saat 16:30 dan sonra sizlere katılabilirim. zaten bu saatten önce güneş fena yakar.
    zeko, yine geçen haftaki yerde yüzer miyiz? süperdi orası

gelebilirse ahmetide alıcam..
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Antalya' dan sevigiler saygılar

Zekeriya, valla buralar bikaç gündür çok bunaltıcıydı. Acayip bir nem vardı ve yolda yürümeyi bile imkansız hale getiriyordu. Dün cok güzeldi, denize gittim ve bir ton daha esmerleştim
    Bugün de harika bir hava var, sıcak ama nem yok. Açın gazı gelin buraya

Bi aksilik de olmazsa bugun askerlik şubesine gideceğim. Şu tecili kaldırtmak gerekli artık. Mami bi gelsin de ben giderim diye düşünüyorum

Buarada motosikletimde de problem çıktı. Geçen hafta denizli' ye gittim ve dönüşte biraz fazla süre yükse devirde gittim, motorun yağı da azalınca bizim piston arıza çıkarttı. Rektefe istiyor artık :(

Şu anda bunu yaptırmıcam ama illa ki kısa bir süre sonra yaptırmak gerekiyor.

Bursa MT' nin motor ustaları, bu iş ne kadara çıkar bana??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

Nevin hocam, eğer ki bursada olsaydım bugun geziye gelemezdim ne yalan söyliyim. Çünkü orda olmam demek yazokulunda olmam demekti, bu da derste olacağım anlamına gelirdi

Motosikleti
    ramzey 200cc
    oha kimse yok mu yazmamış mı buralara??

daş yağcak başımıza daşş

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    yurtdışına çıkanınız var mı?

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı qwertyu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurtdışına çıkanınız var mı?

bulgaristan doğumluysanız belki daha rahat olur. bursamt' de sanırım vardı diye hatırlıyorum ama nolduysa bugun kimsecikler yok

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    selam arkadaşlar kazasız sürüşler eski sayfalara baktım da Özgür abi nerde tbk_1980 olanı?

Motosikleti
    Keeway Supershadow 250
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bulgaristan doğumluysanız belki daha rahat olur. bursamt' de sanırım vardı diye hatırlıyorum ama nolduysa bugun kimsecikler yok
    ora soğumluyum benim merak ettiğim burdaki motorla ilgili kısım ne gbi şeyler yapılması gerekio triptik yeşil sigorta diye biliyorum da nerden nasıl ne kadar gbi şeyleri bilmiyorum
    ehliyetimiz geçerli mi
    vizeyle ilgili hiçbir dorunum yok bulgar pasaportu mevcut

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar kazasız sürüşler eski sayfalara baktım da Özgür abi nerde tbk_1980 olanı?
    Bahsettiğiniz kişiye bu topicte ulaşılamıyor, lütfen başka topiclerde şansınızı deneyiniz...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz kişiye bu topicte ulaşılamıyor, lütfen başka topiclerde şansınızı deneyiniz...
    anlaşıldı merkez dinlemedeyim

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı qwertyu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ora soğumluyum benim merak ettiğim burdaki motorla ilgili kısım ne gbi şeyler yapılması gerekio triptik yeşil sigorta diye biliyorum da nerden nasıl ne kadar gbi şeyleri bilmiyorum
    ehliyetimiz geçerli mi
    vizeyle ilgili hiçbir dorunum yok bulgar pasaportu mevcut
    dostum bende cıkıyorum ama oradada bir motosikletim mevcut ..
    bence sen konuyu bulgaristan mt sayfasına yaz orada sana ayrıntılı sekilde acıklarlar bende burdan gecişlerde neler yapılması gerektigini bilmiyorum
    ben yunanistana gecerken motosikleti turkiyede bırakıp yunanistandaki motosikletime biniyorum ehliyet geciyor olması lazım sadece sen yinede bulgaristan mt gir orada danış

Erdem gecmiş olsun ihşallah kısa zamanda duzelir motorun
    kısa yollarda ideal olmasına ramen uzun yolda şaşıyor ne yapacan bendede o sorun wardı yuksek devirde calıştırmıyordum
    sen en iyisi motosikleti buyut yamaha KL 600 al bari uzun yollarda rahat edersin heheh
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    [I][I]Bu gün daha kısa fakat yine eğlenceli bir geziye imza attık.Aksilik çıkmazsa Blue kardeşle fotoğrafları atıcaz.

Topiğin askeri Mami'ye ve gurbetçisi Erdem'e taa Oralardan bile bizi bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunuyorum ve Canım Bursam'ın selamını iletiyorumcat:
    (bu gün topiğe yazamayışımız fellik fellik gezmelerimizden kaynaklanıyor,Mudanya Mt bir aşağı bir yukarı ):
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ramzey 200cc
    valla zekeriya kardeş, dün yağı değiştirdim, içinden yarım litre yağ çıktı. tabi bir de 8,000-9,000 devirlerde kullanınca böyle oldu. yoksa 7000civarlarında problem olmuyor. Allahtan denizliden çıkınca dağ başında beni bırakmadı

bgn bir pazar araştırması yaptım ve 50 tl tanıdık oldugundan işçilik ücreti alıyor, 80 tl civarında da parça tutuyor. Bakalım artık bu sorun kötü oldu ama cana gelmesin dedik ve geçtik.

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    geçmiş olsun erdem, merakettim de; arıza sonucu ne gibi sıkıntılar oldu motosikletinde
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Tünaydın mt nabıyorsunuz bakayım .....

erdem parca konusunda yardım edebilecegimiz birsey olursa burdanda araştıralım
    cok sukur dagda kalmamıssın tekrardan gecmiş olsun ..
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    ramzey 200cc
    abiler ablalar

sorunu tekrardan yazıyorum. bizim makina bir şekilde yağ eksiltmiş ve göstergeden de anlamadım. yüksek devirle giderken piston şişme yapıyo ve çizdiriyo

performans olarak hiç bir değişme yok, herzamanki gibi çekişi güzel. fakat çalışırken vuruntu sesi geliyor pistondan, bugun 40yıllık bi ustaya bıraktım 4-5 gün duracak, ben enine boyuna bakacam dedi.

Adam da bi akrabanın çocukluk arkadaşı. İçim rahat etmeden bıraktım ama bilen birisi olduguna beni ikna ettiler..

Parça konusunda da sanırım bi sıkıntı olmayacak zaten 5 gün durcaksa. Ama yine de sağolun düşünceler için. Adam dedi ki, uyarsa honda pistonu takcam, daha da bişi olmaz dedi. Bakcaz artık. Masraf konusuna şu anda gelmiyorum, net birşey belli değil. Ama gösteren şu ki 200 tl hesap var.

Bi an hurdalık aklıma geldi de sonra da bosver dedim, adam akıllı bişiler takılsın da neyse parası veririz

Bir de bu moosikletin o kadar süre olmaması çok zor bir durummuş. Belki yazlığa kaçarım bugun ya da yarın. artık belli bir süre yazamam buralarda olmayınca.

Aman aman motosikletin yağını kontrol edin sonra benim gibi 200 tl de siz bayılırsınız

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500

Tirilye gezisi fotolarından birisi bu arkadaşlar. Diğerleri için vaktim yok işe gidicem şimdi.Kısmetse yarın atarım
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler ablalar

sorunu tekrardan yazıyorum. bizim makina bir şekilde yağ eksiltmiş ve göstergeden de anlamadım. yüksek devirle giderken piston şişme yapıyo ve çizdiriyo

performans olarak hiç bir değişme yok, herzamanki gibi çekişi güzel. fakat çalışırken vuruntu sesi geliyor pistondan, bugun 40yıllık bi ustaya bıraktım 4-5 gün duracak, ben enine boyuna bakacam dedi.

Adam da bi akrabanın çocukluk arkadaşı. İçim rahat etmeden bıraktım ama bilen birisi olduguna beni ikna ettiler..

Parça konusunda da sanırım bi sıkıntı olmayacak zaten 5 gün durcaksa. Ama yine de sağolun düşünceler için. Adam dedi ki, uyarsa honda pistonu takcam, daha da bişi olmaz dedi. Bakcaz artık. Masraf konusuna şu anda gelmiyorum, net birşey belli değil. Ama gösteren şu ki 200 tl hesap var.

Bi an hurdalık aklıma geldi de sonra da bosver dedim, adam akıllı bişiler takılsın da neyse parası veririz

Bir de bu moosikletin o kadar süre olmaması çok zor bir durummuş. Belki yazlığa kaçarım bugun ya da yarın. artık belli bir süre yazamam buralarda olmayınca.

Aman aman motosikletin yağını kontrol edin sonra benim gibi 200 tl de siz bayılırsınız
    Geçmiş olsun. Yağ gercektende çok önemli. Benim en çok dikkat ettiğim konu. Evet honda hayat onda ama bende yamaha ya geçiş yapabilirim arkadaşlar. Kismetse askerlik sonrası yeni sezona r125 planlıyorum. Fikirleri olanlar paylaşabilir...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    yokk kı kısmetse yakında olucak
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herzamankı gıbı hocam hep ılklerdesınız )))

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler