Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ---------
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Faruk abi tesekkurler birdahaki geziye senide bekleriz
    Görüşmek dilegiyle
    İnşallah Zekeriya geleceğim ama böyle düşman çatlatır gibi hafta içi yapmayın artık şu gezileri..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Gözünüz aydın Soner Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

Resimler çok enteresan yani ya biş kayada yada bir agaç üstünde - güzel eylenmişşiniz Zekariyea kertenkele gibi çıkmışşın birtane resimde çok fotojeniksin kardeşim sen yaaa - Evettt arkadaşlar motorumu dün servisten çıkardım artık yollardayım yani . Ama motor servisteyken çok sey kaçırdım ve bu temmuz ayını iple çekiyordum çünkü bütün festivaller temmuzda ama bir çogunu kaçırdım :(-
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    SYM GTS 250
    schatten Gözünüz aydın Soner Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 PM ----------

Resimler çok enteresan yani ya biş kayada yada bir agaç üstünde - güzel eylenmişşiniz Zekariyea kertenkele gibi çıkmışşın birtane resimde çok fotojeniksin kardeşim sen yaaa - Evettt arkadaşlar motorumu dün servisten çıkardım artık yollardayım yani . Ama motor servisteyken çok sey kaçırdım ve bu temmuz ayını iple çekiyordum çünkü bütün festivaller temmuzda ama bir çogunu kaçırdım :(-

hadi gözün aydın sertaç bidaha bu kadar uzun süreli motorundan ayrılmaman dileğiyle

valla bende baktımda dediğin gibi bi tane doğru durduğumuz resim yok koğala gibiydik ama çok eğlendik doğrusu

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bizim topiğin babası nerelere kayboldu,Mt bebeğimiz nasıl?Biz onun toplu teyzeleri ve amcalarıyız.Umarız iyi ve sağlıklıdır ay biz onu yeriz agucuk bugucuk...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    yarın kısmetse öğleden sonra mudanya ya geliyoruz serhat abi ben ve arkadaşım denize girmeye.
    zekeriya geçen hafta seni arayan bendim yine arıcam katılmak isteyen olursa bekleriz .

havada yağacak gibi ne yaparız bilmiyorum

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Eveeet arkadaşlar. Balıkesir ve Çanakkale turunu tamamlayıp Bursa'ya dönüşümü yapmış bulunmaktayım.

Sertaç kardeşim gözün aydın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 PM ----------

Bu arada motorun hız göstergesi bozuldu sanırım 150 km den sonra geri dönmeye başladı.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özcan abi akçay nerede kalıyor bende bu hafta içi ayvalığa doğru geçmeyi düşünüyorum sahiller altı diye bir yer varmış oraya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 PM ----------

bu arada erdem abi bizi hatırlayabildin he he tabi yazlık falan derken niye atmadığını biliorum ben senin
    sahiller altı ayvalıktan ileri dikiliye dorğru gidiyorsun istersen dikiliye gelmeden yada dikili içinden gecerek 15 km kadar geri ayvalığa doğru gidiyorsun tavsiye etmem yol bozuk dikiliye 10 km kala tabelayı takip et görürsün zaten ordan aşağı dalınca ordasın

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    ii akşalar komşiii
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

tiki_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL
    slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?herkese tekrar selam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

yeni gelen arkadaşlara çok slm bu arada ben erdoğan

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı tiki_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm mt ağilesi ben çok zaman dır aranıza katılamadım tam ileştim der ken motorum arıza yaptı ama en kısa zaman da ilk gezide olmak istiyorum bide motorunu satmak isteyen biri varmı?herkese tekrar selam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

Tekrar hoşgeldin erdoğan.Kazanı duydum üzüldüm.Geçmiş olsun tekrardan.Umarım bu son kazan olur. SATIYORUUUUM. Tiger imi satıyoruuuum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

Önemli arkadaşlar. Bakarsanız bi çok insanı sevindirirsiniz. http://www.motosiklet.net/forum/acil...tiyac-var.html

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı tiki_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Erdoğan cım hala sana uygun motor bulamadım ya.. üzüyorsun beni bul artık bişi de gezelim dimi yaa..
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Teşekkür ederim arkadaşlar - Özcan yine altını üstüne getiriyon bakıyorumda . Bidakine beraber gideriz inşallah .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim topiğin babası nerelere kayboldu,Mt bebeğimiz nasıl?Biz onun toplu teyzeleri ve amcalarıyız.Umarız iyi ve sağlıklıdır ay biz onu yeriz agucuk bugucuk...
    bırı bana resım yuklemeyı anlatsın

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bebısın resımlerını atacagım amaaaa beceremedım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------

http://img21.imageshack.us/img21/3476/86538041.jpg
    http://img268.imageshack.us/img268/7458/72912275.jpg
    http://img268.imageshack.us/img268/2964/08072009492.jpg
    http://img234.imageshack.us/img234/9571/09072009497.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------

sanırım olmadı
    azımlıyım su resım olayını kapıcam bugum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum saol kolaymıs ogrendım

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Nasıl derler tüh tüh tüh maşallah nazardeğmesin tosunumuza,Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek olarak büyümeyi nasip etsin...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük

dogustan motorcuuu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük

buda motorcu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

http://img269.imageshack.us/img269/5784/gullu.png
    http://img140.imageshack.us/img140/6994/apdulley.png

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı snrsimsek adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dogustan motorcuuu
    Maşallah Allah nazardan saklasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 PM ----------

Susurluk girişi Yörsan tesisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:08 PM ----------

orada kürek pidesi veya gözleme yemeyi tavsiye edebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 PM ----------

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Faruk abi merak etme bi hafta sonu da yaparız
    A.banus beklerim ben papetteyim zaten yüzecek yerde buluruz görüşmek dilegiyle
    oyyyy yiğenimize bak hım hemde yakışıklı
    simdiden kızları peşinden kosturacagı kesin hahaha
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler