Gözün aydın kardeşim
Allah analı-babalı uzuuun ömürler versin...
Herkese hayırlı evlat nasip olusun inş. Vatanına, milletine, din kardeşlerine hayırlarla gelen nesiller dilerim..
Gözün aydın kardeşim
Allah analı-babalı uzuuun ömürler versin...
Herkese hayırlı evlat nasip olusun inş. Vatanına, milletine, din kardeşlerine hayırlarla gelen nesiller dilerim..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Bu harika bir haber,Allah analı babalı büyütsün,vatana ve ve sizlere hayırlı evlat etsin, çok sevindik Soner,kırk uçurmayı motorlarla yapalım
Yahu bu günkü gezi neydi öyle!Arkadaşlar muhakkak Bir pazar bunu cümbür cemaat tekrarlıyalım,serin serin ne tatlı esiyordu yurdumun dağı.Ben taşıyla toprağıyla,dağıyla deniziyle memleketimi çok seviyorum...Zirvedeki manzarayı görünce az daha toprağımı öpüyordum...
Sağolasın Zekeriya sıcağı sıcağına yetiştirdin o yorgunlukla fotoğrafları...Pınar ve Sedat sizede iyi geceler,ordaki serinliği düşünün daha kolay uyursunuz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Gözünüz aydın dostum allah analı babalı büyütsün...
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Ooo ne güzel. Bebek mt :-) Allah anali babalı büyütsün abi... Erkekmi, adı ne...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 AM ----------
Nevin abla kac defadir söylüyorum ballandıra ballandıra anlatmayalım lütfen gidebilen var gidemeyen var... O bahsettigin topraklar bizim için artik tel örgülerle çevrili kücük bi alan... :-(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:03 AM ----------
Rıfat yetiş resimleri istiyorum yine... :-)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Allah analı babalı büyütsün Soner. İnşallah hayırlı bi evlat olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------
Geziniz güzel olmuş arkadaşlar.Edremit-Yenice arası Hanlar yolu denen bi yol var 90 km. Uludağ yolundan beter. Ben de şu an Çanakkale deyim. Herkese selamlar
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Soner hadi hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darısı diger mt üyelerinin başına ben hariç hehehe
Güzel geziydi ihşallah tekrardan gideriz
Gezilerde görüşmek dilegiyle
Kazasız sürüşler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
allah analı babalı büyütmek nasip etsin en küçük MT cimiz geldi sonunda tebrik ederim iyice uykunuzu alsaydınız artık öle bişey yok
gerçektende ay ne gündü çok eğlenceliydi kesinlikle bi daha çıkalım zekeriya resimler için teşekkürler:D
allah analı babalı büyütsün.
o yollarda ne zevklidir motosiklet kullanmak virajlara yata yata uudağın kokusunu almak.. ofs.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
slm millet uludağ gezisi topigini duzenleyip derledik
nevin hoca ile bakmak isteyenler buraya tıklayarak bakabilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...olundaydi.html
10-11-12 temmuz'09 demirtaş barajı - bursa
yüksek sadakat
art niyet
özge fışkın
cihan yıldız
derinlik sarhoşluğu
dejavu
zaga
suspect
sean parker
wıtness
serhat kaner band
full as
efreet
teneke trampet
progressive obsessıon
kırmızı
ark
hicri bozdağ
dj. Furkan özgür
gibi tanınmış gurup ve sanatçıların yanı sıra, muhteşem doğanın içerisinde çadır ve kamp keyfi, eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve sürprizlerle dolu gösteri ve etkinliklerle birlikte moto rock show sizleri çağırıyor.
NOT: GİRİŞ GÜNLÜK 10 TL DIR. KONSERLER VE ETKİNLİKLER GÜNLÜK GİRİŞ ÜCRETİ DAHİLİNDEDİR. ÇADIR KAMP ALANLARINI KOMBİNE BİLET SAHİPLERİ VE MOTOSİKLET KULLANICILARI KULLANABİLECEKLERDİR,
Yarın gitmeyi düşünen varmı acaba kimse gelmezse bizden bende gitmem heralde :(
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
herkese tesekkur ederım adı arda bızım aıle tek oldu esımın aılesındede tek ınanırmısınız apartmandakı tek bebek hemde yapıldıgından buyana kask yaptırcam sımdı ona
soner abi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Enes kardeş Balıkesir'den Edremit'e geçerken dikketli git.Çukurlu ve artarda sert virajlar var.Akşam karanlığına kalma,köpek ve domuz sürüleri yollara çıkıyor.Yolda kalmış birilerini görürsen sakın durma devam et! Sıkı giyin. Kaz dağları'nın soğuğu Uludağ kadar yumuşak değil. Ara ara sinek kümelerine gireceksin bu yüzden vizörün hep kapalı olsun. Deponu doldur,çünkü oralarda benzinlik yok.Edremit girişinde var yalnızca.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
herkese hayırlı akşamlar soner abi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah...arkadaşlar hafta sonu yapılacak olan demirtaş organizasyonuna kimler katılacak ve gidilirken belli bir noktada buluşulup mu gidilecek...
bursa bulvarda evrak kask vs kontrolü vardır polisi görünce kaskı takıyım demeyin kask her zaman başımızda durmalu genede bilmeyenler için söyleyim dedim 11 den sonra konrtrol başlıyom güvenliğiniz evrağınız tam olsun polis affetmiyor.
MT günaydın napisiniz bakam
Soner ufak yigenimizi benim icin öp
Allah analı babalı buyutsun
Faruk abi tesekkurler birdahaki geziye senide bekleriz
Enes - özcan gezi fotograflarınızı bekliyoruz yollarda dikkatli olun
Kazasız ve belasız sürüşler dilerim
Görüşmek dilegiyle
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)