Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı oytun_1982 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben oytun aranıza yeni katıldım sizinle beraber organizasyonlara kalımak isterim görüşmek üzere kazasız sürüşler...
    Braw kardeşim benim aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah . Eee motorum çıksın servisten hemen bir gezi düzenliyelim - valla bende özledim motorumu artık .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim valla bitirde gel artık sen gelene kadarda alırız iyi kotu birşey bu arada da valla hiç arayıp sormadık senide eşşeklik ettik kardeşi kusura bakmayasın
    Olsun be abi arayanda aramayanda sağolsun :-) zaten kesin kalbin benimledir :-P
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    bursa naber bakayım bu ne yaw sitede kimsecikler yok
    Hani nerde organizasyonlar bakayım
    nerde mangalcılar elleri görelim
    neyse herkeze kazasız suruşler

Yeni gelen arkadaşlar hos geldiniz yollarda görüşmek dileğiyle
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    zekeriye naber?
    cumartesi saat 16:00 suları, ahmetler beraber mudanyadaydık, sana ulaşamadık, uyuyor muydun?
    kumkaya tarafında biraz yüzdük
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    arkadaşlar dün kaza yaptım.mert bu arada inş cumaya yetişir motor.belki fest e gelemeye bilirim.direksiyon yapılcak depo yapılcak bide ön fark deişcek.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün kaza yaptım.mert bu arada inş cumaya yetişir motor.belki fest e gelemeye bilirim.direksiyon yapılcak depo yapılcak bide ön fark deişcek.
    Sedat sende birsey yok sanırım hic bahsetmemişsin. Cok geçmiş olsun. Bu ne uğursuzluk böyle yaa. Ardı arkası gelmiyo... :-(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 PM ----------

Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar çadırı olan var mı bana 1 haftalığına çadır lazım yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

sedat çok geçmiş olsun bugün de ben motorcudayken biri kartalla kafa kafaya çarpışmış motor paramparça çocuk motoru da bırakıp kaçmış
    Iyi bari motorun o haline ragmen kaçabildiyse iyi olduğu anlamına geliyor.
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Dün görüştük ama yine de geçmiş olsun Sedat.
    Sedat senin çadırcı bi arkadaşın vardı adını tam hatırlamıyorum.Yıldız tepe'de oturmuştuk beraber.Enes kardeşimize yardımcı olabilirmi sor bakalım.Bi tane de ben alırım.

Bu gün eşimle birlikte Marmara turuna çıkıyoruz.Balıkesir ve Çanakkale kıyılarını keşfedeceğiz kısmet olursa. İlk durağımız Akçay.

Çekilin görmem körüm ben, onun için bu Dünya'yı ben ezerim, geçerim.
    Özümdür dönmem sözümden, bu yüzden bu Dünya'da ben sevilir,severim.

Hayko
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    borelli ledow 250 cc 2008
    sedat geçmiş olsun :( sen bence kendini bi okut istersen sende bişey yhoksa sorun yok varsın mala gelsin neyse allah beterinden saklasın ....

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün görüştük ama yine de geçmiş olsun Sedat.
    Sedat senin çadırcı bi arkadaşın vardı adını tam hatırlamıyorum.Yıldız tepe'de oturmuştuk beraber.Enes kardeşimize yardımcı olabilirmi sor bakalım.Bi tane de ben alırım.

Bu gün eşimle birlikte Marmara turuna çıkıyoruz.Balıkesir ve Çanakkale kıyılarını keşfedeceğiz kısmet olursa. İlk durağımız Akçay.
    Turumuz yaklaşık 4 gün sürecek. Cum'a günü Bursa'da olmayı planlıyorum.Tabii ki MOTOROCK için.

Çekilin görmem körüm ben, onun için bu Dünya'yı ben ezerim, geçerim.
    Özümdür dönmem sözümden, bu yüzden bu Dünya'da ben sevilir,severim.

Hayko
    rrrrrrrrrr
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Geçmiş olsun Sedat, en iyisi bu aralar motosikletli hiç kimse dışarıda dolaşmasın tehlikeli ve sakıncalı olabilir,bu ne ya hu sezonu açtık arkadan gelmeyen kalmadı.neyse sende birşey olmamasına çok sevindik.Allah korusun topikçe hepimizi...

Bu arada Pınar Çarşamba günü hani dağ,mangal,sucuk olayına girecektik,yoksun piyasada,yazdım bir kenara,daha yazıcaksında topikçe müsait olan gelecek saat gün ayarlayacak,bekliyoruz hadi bakalım... [
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    ben saglamım bursa mt nın kazasız ınsanı hepınıze gecmıs olsun tum kaza yapanlara.sırayla galıba bu kaza olayı

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    aman arkadaşlar dikkatli olun. sanırım sıcaklar çok etkili bu trafik konusunda.. bakın havadaki nem nasıl daha etkili hale getirdiğini yazıyor sıcaklıkların.

38 derece sıcaklığı 80 derece hissetmemizi sağlıyormuş.

http://www.habervaktim.com/haber/785...ilirsiniz.html

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    arkadaşlar hepiniz sağolun bende bişi yok ya.sade direksiyon yamuk ön çamurluk kırık adam zaten mahallemizin insanıydı allah razı olsun yardım hemen yardımcı oldu.oda ne oldunu anlamadı tali yoldan kontrolsuz çıkınca bende fren yapmama rağmen arabanın çamurluğa çarptım
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Sedat çok geçmiş olsun bu ne yaa sıcaklar yaramadı bursa mt ye valla . sende birşey olmaması güzel olan mala olsun yapılır kardeş . Aman herkez dikkat etsin . Sonuncu olur inşallah bu kazalar . Bende bugün servise gittim parçalarım gelmiş yarında motorumu çıkarıyorum sıfırlanmış bir şekilde - motorsuzluk çok zor elim ayagım kesildi gibi oldum 1 haftadır .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    geçmiş olsun kardeş daha kötüsünü görmemem dileğiyle...
    Kurtlarla dans.. --'-,-@

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Çok geçmiş olsun kardeşim boşver başkasına gideriz bizde
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Bursa MT selamlarrr. Yaklaşık 2 haftalık bir süreden sonra ancak yazabiliyorum.

İlk olarak Sertaç, Enes ve Sedat kardeşlerime çok çok geçmiş olsun diyorum. Yaklaşık 15 sayfa okudum ve okurken dumur üstüne dumur, şok üstüne şok oldum. Aman arkadaşlar, bu sıcak ve havadaki nemden dolayı araba sürücüleri biraz fazladan sıyırmış durumdalar.

Antalya' ya geldiğimden beri yazlıktayım, yani bilgisayarımı kurmadığımdan dolayı nete girmeyi bırakın word açıp yazı bile yazamıyorum

Ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Bursa MT' ye. Ben forumdan erken emekli olan Erdem Üniversite bittiğinden dolayı Antalya' ya dönüş yaptım ve bu güzel ortamdan koptum. Çok eğleneceksiniz çook, aman nazar değmesin.

Bursa' dan dönmeden de çıkışımı alp geldiğim için artık ne zaman gelebilirim bilmiyorum.

Bu arada Salvano, ev taşıyacakmışsınız abi. Ben Hasanağa Toki' de 2,5 yıl kaldım. Şehre uzak ama kiralar da 300-400 arası değişiyor. Hatta kiraya vermedilerse 1.Bölge B5 Blokta çocuk parkına bakan (sanırım) 6. katta bi daire var, adam süper dayamış döşemiş içini, 300tl demişti, 2*1 tabi ki bu daire. Kapıcı "Bekir Hazar" bu konuda yardımcı oluyor. Hatta benden de selam söyleyebilirsiniz.

Arkadaşlar hepinizi çook özledim, özellikle kardeşlerim gibi olan sedat, mert, enes ve çağla sizler harikasınız..

Soner abi bebek ne alemde? Yanına da gelememiştim. Buarada anlatayım neden gelemediğimi: benzinim bitti, yedek depoya aldım 200m sonra benzinliğe girdim ve depo kapağının kilidi elime geldi, mecburen yedek depoyla eve gittim

Len Enes, merak etme arada takip etmeye çalışıyorum adamı hasta etmeyin

Nevin hocam, Faruk ve Cem abi, Pınar abla, Zekeriya ve gecenin bu saatinde aklıma gelemeyen diğer tüm arkadaşlarım iyi ki sizleri tanıdım..

Hadi bakalım herkesler dikkatli olsun ve gezileri ihmal etmesin
    Sucuk- ekmek olmassa olmas bu gezilerde

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Öncelikle bursa gunaydın
    Ya baba armıssın ama o vakitlerde ben mışıl mışıl yatagımda uyuyordum kusura bakmayın sizi karsılayamadım ama birdaha ki sefere

Sedat cok gecmiş olsun allah buyuklerinden korusun
    Ben diyorum ama aldıran yok bursa mt istanbulda nazara geldi
    Nevin hocam pınar abla yine yok ortalıkta artık biz biseyler yaparız gelecek arkadaslarda olur ooo mis gibi bir mangal yaparız hehehe
    Erdem senin yoklugun şimdiden belli oluyor be bak tavsiyem bir üns daha bitir seni buralarda görmek istiyoruz
    Kendini fazla özletme tamam mı
    Enes carfurda iki kişilik cadırlar satılıyor 15 tl civarında bir git bak güzel cadırlar ben ordan aldım tavsiye ederim
    Herkeze bundan sonra kazasız suruşler dilerim yollarda görüşmak dilegiyle kendinize iyi bakın
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bursa gunaydın
    Nevin hocam pınar abla yine yok ortalıkta artık biz biseyler yaparız gelecek arkadaslarda olur ooo mis gibi bir mangal yaparız hehehe
    Herkeze bundan sonra kazasız suruşler dilerim yollarda görüşmak dilegiyle kendinize iyi bakın
    Ayıpsın Zekeriya sözümüz sözdür,sen sucukları hazırla

Erdem gitmene rağmen bizi yazılarında yalnız bırakmayacak olmanı bilmek çok güzel,Mami de sağolsun hep yanımızda gibi,topiğimiz oldukça vefalı ve dayanışma içerisinde umarım böyle devam eder...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ---------
    [/COLOR]
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa MT selamlarrr. Yaklaşık 2 haftalık bir süreden sonra ancak yazabiliyorum.
    Nevin hocam, Faruk ve Cem abi, Pınar abla, Zekeriya ve gecenin bu saatinde aklıma gelemeyen diğer tüm arkadaşlarım iyi ki sizleri tanıdım..
    Hadi bakalım herkesler dikkatli olsun ve gezileri ihmal etmesin
    Sucuk- ekmek olmassa olmas bu gezilerde
    Esas seni geç tanımak beni üzdü dostum,yazılarınla bizi unutma emi,bu arada senin içinde yarın akşam sucuk ekmek yiyeceğim yalnız şişlerine ihtiyacım var

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler