[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
bursa naber bakayım bu ne yaw sitede kimsecikler yok
Hani nerde organizasyonlar bakayım
nerde mangalcılar elleri görelim
neyse herkeze kazasız suruşler
Yeni gelen arkadaşlar hos geldiniz yollarda görüşmek dileğiyle
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
zekeriye naber?
cumartesi saat 16:00 suları, ahmetler beraber mudanyadaydık, sana ulaşamadık, uyuyor muydun?
kumkaya tarafında biraz yüzdük
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
arkadaşlar dün kaza yaptım.mert bu arada inş cumaya yetişir motor.belki fest e gelemeye bilirim.direksiyon yapılcak depo yapılcak bide ön fark deişcek.
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Sedat sende birsey yok sanırım hic bahsetmemişsin. Cok geçmiş olsun. Bu ne uğursuzluk böyle yaa. Ardı arkası gelmiyo... :-(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 PM ----------
Iyi bari motorun o haline ragmen kaçabildiyse iyi olduğu anlamına geliyor.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Dün görüştük ama yine de geçmiş olsun Sedat.
Sedat senin çadırcı bi arkadaşın vardı adını tam hatırlamıyorum.Yıldız tepe'de oturmuştuk beraber.Enes kardeşimize yardımcı olabilirmi sor bakalım.Bi tane de ben alırım.
Bu gün eşimle birlikte Marmara turuna çıkıyoruz.Balıkesir ve Çanakkale kıyılarını keşfedeceğiz kısmet olursa. İlk durağımız Akçay.
Çekilin görmem körüm ben, onun için bu Dünya'yı ben ezerim, geçerim.
Özümdür dönmem sözümden, bu yüzden bu Dünya'da ben sevilir,severim.
Hayko
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
sedat geçmiş olsun :( sen bence kendini bi okut istersen sende bişey yhoksa sorun yok varsın mala gelsin neyse allah beterinden saklasın ....
Geçmiş olsun Sedat, en iyisi bu aralar motosikletli hiç kimse dışarıda dolaşmasın tehlikeli ve sakıncalı olabilir,bu ne ya hu sezonu açtık arkadan gelmeyen kalmadı.neyse sende birşey olmamasına çok sevindik.Allah korusun topikçe hepimizi...
Bu arada Pınar Çarşamba günü hani dağ,mangal,sucuk olayına girecektik,yoksun piyasada,yazdım bir kenara,daha yazıcaksında topikçe müsait olan gelecek saat gün ayarlayacak,bekliyoruz hadi bakalım... [
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ben saglamım bursa mt nın kazasız ınsanı hepınıze gecmıs olsun tum kaza yapanlara.sırayla galıba bu kaza olayı
aman arkadaşlar dikkatli olun. sanırım sıcaklar çok etkili bu trafik konusunda.. bakın havadaki nem nasıl daha etkili hale getirdiğini yazıyor sıcaklıkların.
38 derece sıcaklığı 80 derece hissetmemizi sağlıyormuş.
http://www.habervaktim.com/haber/785...ilirsiniz.html
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
arkadaşlar hepiniz sağolun bende bişi yok ya.sade direksiyon yamuk ön çamurluk kırık adam zaten mahallemizin insanıydı allah razı olsun yardım hemen yardımcı oldu.oda ne oldunu anlamadı tali yoldan kontrolsuz çıkınca bende fren yapmama rağmen arabanın çamurluğa çarptım
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Sedat çok geçmiş olsun bu ne yaa sıcaklar yaramadı bursa mt ye valla . sende birşey olmaması güzel olan mala olsun yapılır kardeş . Aman herkez dikkat etsin . Sonuncu olur inşallah bu kazalar . Bende bugün servise gittim parçalarım gelmiş yarında motorumu çıkarıyorum sıfırlanmış bir şekilde - motorsuzluk çok zor elim ayagım kesildi gibi oldum 1 haftadır .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
geçmiş olsun kardeş daha kötüsünü görmemem dileğiyle...
Kurtlarla dans.. --'-,-@
Çok geçmiş olsun kardeşim boşver başkasına gideriz bizde
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Bursa MT selamlarrr. Yaklaşık 2 haftalık bir süreden sonra ancak yazabiliyorum.
İlk olarak Sertaç, Enes ve Sedat kardeşlerime çok çok geçmiş olsun diyorum. Yaklaşık 15 sayfa okudum ve okurken dumur üstüne dumur, şok üstüne şok oldum. Aman arkadaşlar, bu sıcak ve havadaki nemden dolayı araba sürücüleri biraz fazladan sıyırmış durumdalar.
Antalya' ya geldiğimden beri yazlıktayım, yani bilgisayarımı kurmadığımdan dolayı nete girmeyi bırakın word açıp yazı bile yazamıyorum
Ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Bursa MT' ye. Ben forumdan erken emekli olan Erdem Üniversite bittiğinden dolayı Antalya' ya dönüş yaptım ve bu güzel ortamdan koptum. Çok eğleneceksiniz çook, aman nazar değmesin.
Bursa' dan dönmeden de çıkışımı alp geldiğim için artık ne zaman gelebilirim bilmiyorum.
Bu arada Salvano, ev taşıyacakmışsınız abi. Ben Hasanağa Toki' de 2,5 yıl kaldım. Şehre uzak ama kiralar da 300-400 arası değişiyor. Hatta kiraya vermedilerse 1.Bölge B5 Blokta çocuk parkına bakan (sanırım) 6. katta bi daire var, adam süper dayamış döşemiş içini, 300tl demişti, 2*1 tabi ki bu daire. Kapıcı "Bekir Hazar" bu konuda yardımcı oluyor. Hatta benden de selam söyleyebilirsiniz.
Arkadaşlar hepinizi çook özledim, özellikle kardeşlerim gibi olan sedat, mert, enes ve çağla sizler harikasınız..
Soner abi bebek ne alemde? Yanına da gelememiştim. Buarada anlatayım neden gelemediğimi: benzinim bitti, yedek depoya aldım 200m sonra benzinliğe girdim ve depo kapağının kilidi elime geldi, mecburen yedek depoyla eve gittim
Len Enes, merak etme arada takip etmeye çalışıyorum adamı hasta etmeyin
Nevin hocam, Faruk ve Cem abi, Pınar abla, Zekeriya ve gecenin bu saatinde aklıma gelemeyen diğer tüm arkadaşlarım iyi ki sizleri tanıdım..
Hadi bakalım herkesler dikkatli olsun ve gezileri ihmal etmesin
Sucuk- ekmek olmassa olmas bu gezilerde
Öncelikle bursa gunaydın
Ya baba armıssın ama o vakitlerde ben mışıl mışıl yatagımda uyuyordum kusura bakmayın sizi karsılayamadım ama birdaha ki sefere
Sedat cok gecmiş olsun allah buyuklerinden korusun
Ben diyorum ama aldıran yok bursa mt istanbulda nazara geldi
Nevin hocam pınar abla yine yok ortalıkta artık biz biseyler yaparız gelecek arkadaslarda olur ooo mis gibi bir mangal yaparız hehehe
Erdem senin yoklugun şimdiden belli oluyor be bak tavsiyem bir üns daha bitir seni buralarda görmek istiyoruz
Kendini fazla özletme tamam mı
Enes carfurda iki kişilik cadırlar satılıyor 15 tl civarında bir git bak güzel cadırlar ben ordan aldım tavsiye ederim
Herkeze bundan sonra kazasız suruşler dilerim yollarda görüşmak dilegiyle kendinize iyi bakın
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)