geçmiş olsun. MT forum kaza ve hırsızlık mesajlarıyla doldu son günlerde....
enes geçmiş olsun allah bidaha böyle üzücü olayla karşılaştırmasın(cümlemizi)
Az önce güzelim Ls2 kaskımı boyıyım dedim demez olaydım resmen iğrenç oldu her yerinden boyalar aktı sabaha kuruyunca düzelmesini ümit ediyorum
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Enes çok geçmiş olsun olan mala olsun cana birşey olmasın . Ehliyetin var e neden polis cagırmadın 120 tl verdin adama durduk yere hata haklıda olsan sende sen süçlü gözükecektin ama senin trafik sigortan onun masraflarını karşılıyacaktı kazadada sen suçlu gözükecegin içinde kendi masrafını kendin ödüyecektin olsun bunlar birer tecrübe . Ama bu aralar çok kötü yolların hali herkes dikkatli ve yavaş olsun Gemlikteki orhanda gecen kaza yapmış Allahtan ondada birşey yok .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
s.a baylar bayanlar. ya ben ehliyet alıcam ama bana bi yardım ederseniz sevinirim.
[COLOR="Black"][B]WHY SO SERIOUS ?[/B][/COLOR]
ya aga motoru aldım alıcam kaç yıldır kullanıyoz ama. ehliyet yok.
[COLOR="Black"][B]WHY SO SERIOUS ?[/B][/COLOR]
Arkadaslar Emok festivali varmış...Yine son zamanda öğrendim...Bi yarın akşamüstü yola koyulacağız...Eğer gelmek isteyen olursa veya soradan gelecek olursa orada olmuş olan varsa vs. vs. vs.
0555 718 64 36 Akın Fidan
telefon numaram...
AKIN FİDAN
enes, rabbim bidaha yaşatmasın diyorum... Sana bişey olmaması sevindirici tabi ama malda canın yongası helede bir motorcu için... Ufacık kılcal bi çizik bile insanın huzaurunu kaçırıyor... Bu gibi durumlarda biraz tecrübe lazım ama benim gibi tecrübeyi yaşayarak değilde yaşanmış hikayelerden almak lazım... Bende bi kaç kaza geçirdim... En son kazam askere gelmeden 2 gün önce oldu... Trafik durmuş vaziyetteyken aracın biri yolun ortasında kapıyı açtı ve motoruma çarptı ben aşırı yavaştım ve sadece bi çatlak oluştu sol grenajda (100 ytl değeri)... Adamın ehliyetini, sigortasını, muayenesini ve hatta kendimce alkollü olup olmadığını (biraz muhabbet edince az çok belli oluyo) kontrol ettikten sonra tutanağı yazdım... Ama gel görki askere geldiğim için babama vekalet vermem gerekiyodu... O da ben bunca işin arasında onun peşine koşturamam dedi ve yalan oldu hasar karşılama olayı... Sende tutanak tutsaydın karşı tarafın hasarını sigortan öderdi, cebinden para çıkmazdı ve hatta suç oranına göre kendi hasarının bi kısmını bile karşı taraf ödeyebilirdi... çünkü her zaman suçun tamamı bir tarafa verilmeyebiliyo... Neyse çok konuştum ama aklınızda bulunsun... Polis çağırmadığınız sürece tutanak tutmanın size parasal yönden kaybettireceği bişey yok... Tutanakta anlaşmazlık olursa polis geliyor ve her iki tarafa en düşük ceza olan 62 ytl cezayı kesiyor... Ama hiç bişey candan önemli değil bunu sigortalayan bi kurum yok arkadaşlar... Kazasız ve bensiz sürüşler olsun :(((((((((
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 AM ----------
Abi seni zaten özledim. Bide forumda özletiyosun kendini...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 AM ----------
Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 AM ----------
Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Herkeze günaydın bir süreligine siteye giremeyecegim pc kafayı yedi degiştirene kadar siteye ugrayamayacam bu önemli degil zaten
Kardesim gecmiş olsun allah daha büyük kazalardan sakınsın ufak kazalar olur sana birsey olmadı ya tekrardan gecmiş olsun
Aramıza yeni katılan arkadaslar hos geldiniz
Engin hos geldin yollarda görüşmek üzere kendine iyi bak
Ben ufaktan kacar eger fıırsat bulup mudanyaya gelecek arkadaşlar olursa bana ulaşa bileceginiz numaram
05335768104
Görüşmek dileğiyle kazasız sürüşler
Dip not: istanbul gezisinde kesin nazara geldik ondan bu olaylar (elimizde bulunmadıgı için kurşun döktürme animasyonu) hehehhe
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Artık çok geç muhammed abi
Enes sendeki bu sarı sevdası ne olcak ya
Aynen ya 6 gün sonra festival war oraya gitcez daha nerdesin sedat
[/COLOR]sahibinden de gezinirken gördüm param olaydı özel boyalı bu motoru alırdım
http://www.sahibinden.com/2005_model...m?tab=megafoto[/QUOTE]
Ilk askimin en sevdiğim kasasi... :-S
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
merhaba arkadaşlar ben oytun aranıza yeni katıldım sizinle beraber organizasyonlara kalımak isterim görüşmek üzere kazasız sürüşler...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.Bizde Bilecik Pazaryeri İlçesinden bu akşam üzeri döndük,Daha önce gidip uğradığımız gölette Emok festivali vardı ve ben malesef ailevi durumlardan dolayı 4 tekerle oralardaydım,tırıs-mırısgeçen,kuzu-kuzu parkeden motorları melun melun seyrederek geçen bir hafta sonu geçirdim,kalbim acıdı ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)