Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol mert yapılacak birşey yok şuan hepiniz saolun sadece kendime yediremediğim şey suçun bana kalması keşke polis çağırsaydık o heycanla arkadan vurdum diye ben suçlu çıkarım diye düşündüm ama normal giden birine niye vurayım adam sağa geçer gibi yaptı şeriti ortaladı bende sandım sağa geçiyor sonra sinyal verdi :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 AM ----------

Birşey daha sorayım şimdi masrafları ben karşıladım ya herhangi bir rapor tutup şuan sigortadan para alabilirmiyim kaza yaptığım adamı da bulurum
    çok geçmiş olsun ne yazık ki ne kadar kaçsan da oluyor bu tip şeyler zaman içinde. benim sana tavsiyem parana kıyıp bir çift iyisinden lastik alman . yani yarım metre erken dursa hasar ne kadar azalır.

inşallah bi daha kaza yapmassın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    geçmiş olsun. MT forum kaza ve hırsızlık mesajlarıyla doldu son günlerde....

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    enes geçmiş olsun allah bidaha böyle üzücü olayla karşılaştırmasın(cümlemizi)

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşte bu ya adamım mesaj yazmış bende yaşıyorum Enginim .... Benimde Motorum yok ama gezilere konuk olarak katılabiliriz...Artçılıkta üstüme yoktur.. En kötü benim dört tekerle Bursa Mt'ye eskort oluruz yine katılırız ...Sen geliyorum de yeter ki...
    abi kısmet valla işler yoğun bu ara evdede tadilat işleri 2 aydır ne yaptığımı bende bilmiyorum yoksa motor bulmak kolay yeterki vakit olsun görüşmek dileği ile he yarın mudanya marinasında olacağım balık olayı erken gelebilirsem ararım

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Az önce güzelim Ls2 kaskımı boyıyım dedim demez olaydım resmen iğrenç oldu her yerinden boyalar aktı sabaha kuruyunca düzelmesini ümit ediyorum
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Enes çok geçmiş olsun olan mala olsun cana birşey olmasın . Ehliyetin var e neden polis cagırmadın 120 tl verdin adama durduk yere hata haklıda olsan sende sen süçlü gözükecektin ama senin trafik sigortan onun masraflarını karşılıyacaktı kazadada sen suçlu gözükecegin içinde kendi masrafını kendin ödüyecektin olsun bunlar birer tecrübe . Ama bu aralar çok kötü yolların hali herkes dikkatli ve yavaş olsun Gemlikteki orhanda gecen kaza yapmış Allahtan ondada birşey yok .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

s.a baylar bayanlar. ya ben ehliyet alıcam ama bana bi yardım ederseniz sevinirim.
    [COLOR="Black"][B]WHY SO SERIOUS ?[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 250
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşıyorum şükür kardeşim yav valla iş olayına daldık motorda olmayınca takılacak durum olmuyor pek seneye yaza bakalım kısmet
    AL BENDEN DE O KADAR DOSTUM YAA MOTORSUZ MOTORCU OLUNMUYOR SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
    [B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]

ya aga motoru aldım alıcam kaç yıldır kullanıyoz ama. ehliyet yok.
    [COLOR="Black"][B]WHY SO SERIOUS ?[/B][/COLOR]

Motosikleti
    mert üzülme son 1 haftadır boya işleri ile uğraşıyorum güzel olmadıysa git bir tane boyacıdan boya çıkarıcı tiner satın al eskisi gibi olur
    Aynen enes ya zaten bu işlere kabileyetim yoktur nerde esti bilmiyorum olmadı ole yaparım tekrar zımpara anlayana bırınde boyatırım .

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadaslar Emok festivali varmış...Yine son zamanda öğrendim...Bi yarın akşamüstü yola koyulacağız...Eğer gelmek isteyen olursa veya soradan gelecek olursa orada olmuş olan varsa vs. vs. vs.
    0555 718 64 36 Akın Fidan
    telefon numaram...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    HONDA BEAT
    kaza yaptım arkadaşlar 2 saat önce etibanktan atatürk stadına doğru çıkarken önümdeki şahin sola döncekmiş dönmek için herif sağ şeride geçicek kadar geniş aldı ben sol şeritteydim sağa geçiyor diye yavaşlamadım o yine geniş döncekmiş yolu ortalayıp sola sinyal verdi bende ön arka fren yaptım sağdan kurtarayım dedim ama olmadı sağ tampona vurdum kafamda kask vardı kolumda biraz sıyrık var bende bişey yok arabanın egsoz ve tampon kırıldı motorun ayna sinyal ve ayaklık kırık polis çağırmadık nasılsa beni suçlu bulur diye çünkü arkadan vurdum adama masraflarını karşıladım 120 lira haftaya tatile gitmeyi düşünüyordum yattı artık:sallahtan cana gelmedi buna şükür
    enes, rabbim bidaha yaşatmasın diyorum... Sana bişey olmaması sevindirici tabi ama malda canın yongası helede bir motorcu için... Ufacık kılcal bi çizik bile insanın huzaurunu kaçırıyor... Bu gibi durumlarda biraz tecrübe lazım ama benim gibi tecrübeyi yaşayarak değilde yaşanmış hikayelerden almak lazım... Bende bi kaç kaza geçirdim... En son kazam askere gelmeden 2 gün önce oldu... Trafik durmuş vaziyetteyken aracın biri yolun ortasında kapıyı açtı ve motoruma çarptı ben aşırı yavaştım ve sadece bi çatlak oluştu sol grenajda (100 ytl değeri)... Adamın ehliyetini, sigortasını, muayenesini ve hatta kendimce alkollü olup olmadığını (biraz muhabbet edince az çok belli oluyo) kontrol ettikten sonra tutanağı yazdım... Ama gel görki askere geldiğim için babama vekalet vermem gerekiyodu... O da ben bunca işin arasında onun peşine koşturamam dedi ve yalan oldu hasar karşılama olayı... Sende tutanak tutsaydın karşı tarafın hasarını sigortan öderdi, cebinden para çıkmazdı ve hatta suç oranına göre kendi hasarının bi kısmını bile karşı taraf ödeyebilirdi... çünkü her zaman suçun tamamı bir tarafa verilmeyebiliyo... Neyse çok konuştum ama aklınızda bulunsun... Polis çağırmadığınız sürece tutanak tutmanın size parasal yönden kaybettireceği bişey yok... Tutanakta anlaşmazlık olursa polis geliyor ve her iki tarafa en düşük ceza olan 62 ytl cezayı kesiyor... Ama hiç bişey candan önemli değil bunu sigortalayan bi kurum yok arkadaşlar... Kazasız ve bensiz sürüşler olsun :(((((((((

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 AM ----------

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa işte mtnin imamı yok ki artık okusun üflesin sizi siz gecin dalga daha her şey kardeşlerim içindi.Boşuna mı üfledik okadar

kaza yapan kardeşimede geçmiş olsun
    Abi seni zaten özledim. Bide forumda özletiyosun kendini...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:38 AM ----------

Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce güzelim Ls2 kaskımı boyıyım dedim demez olaydım resmen iğrenç oldu her yerinden boyalar aktı sabaha kuruyunca düzelmesini ümit ediyorum
    Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:45 AM ----------

Mert keşke hiç ellemeseydin. Öyle güzeldi o :-D
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Herkeze günaydın bir süreligine siteye giremeyecegim pc kafayı yedi degiştirene kadar siteye ugrayamayacam bu önemli degil zaten

Kardesim gecmiş olsun allah daha büyük kazalardan sakınsın ufak kazalar olur sana birsey olmadı ya tekrardan gecmiş olsun

Aramıza yeni katılan arkadaslar hos geldiniz

Engin hos geldin yollarda görüşmek üzere kendine iyi bak

Ben ufaktan kacar eger fıırsat bulup mudanyaya gelecek arkadaşlar olursa bana ulaşa bileceginiz numaram
    05335768104

Görüşmek dileğiyle kazasız sürüşler

Dip not: istanbul gezisinde kesin nazara geldik ondan bu olaylar (elimizde bulunmadıgı için kurşun döktürme animasyonu) hehehhe
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    Artık çok geç muhammed abi

Enes sendeki bu sarı sevdası ne olcak ya

Motosikleti
    Aynen ya 6 gün sonra festival war oraya gitcez daha nerdesin sedat

Motosikleti
    HONDA BEAT
    [/COLOR]sahibinden de gezinirken gördüm param olaydı özel boyalı bu motoru alırdım
    http://www.sahibinden.com/2005_model...m?tab=megafoto[/QUOTE]

Ilk askimin en sevdiğim kasasi... :-S
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    Aynen ya 6 gün sonra festival war oraya gitcez daha nerdesin sedat
    ya hacı pc bozuk benim arada giriom pederin ordan nete.festivale gitcez olm.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    daelim 250 2006
    merhaba arkadaşlar ben oytun aranıza yeni katıldım sizinle beraber organizasyonlara kalımak isterim görüşmek üzere kazasız sürüşler...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.Bizde Bilecik Pazaryeri İlçesinden bu akşam üzeri döndük,Daha önce gidip uğradığımız gölette Emok festivali vardı ve ben malesef ailevi durumlardan dolayı 4 tekerle oralardaydım,tırıs-mırısgeçen,kuzu-kuzu parkeden motorları melun melun seyrederek geçen bir hafta sonu geçirdim,kalbim acıdı ...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 AM ----------

[/COLOR]

Abi seni zaten özledim. Bide forumda özletiyosun kendini...[COLOR="Silver"]
    kardeşim benim valla bitirde gel artık sen gelene kadarda alırız iyi kotu birşey bu arada da valla hiç arayıp sormadık senide eşşeklik ettik kardeşi kusura bakmayasın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)

Bu Konudaki Etiketler