Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylık versin arkadaşlara söyleyelim Serhat kardeş...
    Acaba sana Mudanya'dan mı ev baksak ne?
    Mudanyada toki var mı? varsa olabilir belki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahım anlamıyorum bu insanları. hem bu krizde kiracı bulmuşsun hemde zam yapma cüretini gösteriyorsun. bırak zammı kirada indirim yapması gerek.

hayırlısı olsun inşallah.
    amin rıfatçım, çok haklısın ama gelde ev sahibine anlat, kendisi karacabeyde oturuyor, kriz kendisini vurmadı anlaşılan
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ---------
    [/B][[QUOTE=SALVANO;1659149]Mudanyada toki var mı? varsa olabilir belki[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------

Mudanya'da Toki yok Serhat kardeş....Eğer düşünürsen başka evlere bakarız Mudanya'dan.Konuşuruz emlakçı tanıdıklar var.Tek sıkıntı sezonun yaz olması biraz fiyatlar yükseldi bu aralar...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Orta dişliyi değiştirdim. 13 lü dişli vardı,15 li dişli taktım.
    Parçacıda 140 lira dediler.Sanayiden rulmancıdan 7 liraya aldım,5 liraya dişlinin göbeğini yaptırdım,yanak tornalama işi bedavaya geldi ( YAYLI Torna Hüseyin YAYLI ' ya teşekkürler.), Isıl işlem ile sertleştirme 5 lira,sökme takma işçilik ben deniz tarafından yapıldı,kendime de 20 lira verdim. 37 liraya işi hallettim. 5. vites 8000 devirde 110 görüyordum, 5. vites 7000 devirde 120 ye çıktım. Titreşim felan da kalmadı. Çocuklar gibi şenim şu an arkadaşlar.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    Yamaha FZR 1000
    çok geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun...

Motosikleti
    Honda CBF 250
    geçmiş olsun ama bu kaçıncı ya bizim mt de bi kurban kesin eniyisi mt olarak bi kurban ve mangal buluşması yapmak lazım eee benim motor olmadığına göre benim kurban kesmeme gerek yok senin ehliyet ve motorun siğortası yokmuydu ki 120 tl. veriyosun adama
    [B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]

Motosikleti
    Honda CBF 250
    ohooo boşuna panik yapmışsın sen kendi masrafını karşılardın karşı tarafıda senin siğortan öderdi ki hiç belli olmaz suç oranına göre belki senin masraflarıda karşının siğortası öderdi ki onunda siğortası varsa

Motosikleti
    Honda CBF 250
    benimde zamanında çok içim acıdı o yüzden biliyorum artık kaza anında ne olacak nası olacak die hatta büyük maddi zararlı kazalarda tanıdık siğortacı varsa aynı gün kasko yapıp(kazadan sonra) kazanın zararlarını siğorta şirketine ödeteni bile gördüm gerçi o sinir anında hepsi kafadan gidiyo ama neyse sen sıkma canını sana bişe olmadıysa gerisini salla gitsin

Motosikleti
    GT250R
    Cok cok gecmiş olsun

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Çok geçmiş olsun Enes.Allah beterinden saklasın en büyük kazanda bu olsun,aman arkadaşlar dikkat!...Sıcaklardan dolayı millet kudurmuş gibi araç kullanıyor.Sinyal vermek,kırmızıda durmak,hız kurlalarına uymak demode olmuş,ara caddelere de balıklama dalıyor dallamalar.Hep temkinli ve dikkatli olmak durumundayız,bizimki direk denge olayı ve düşme ile sonuçlanıyor genelde affı yok.Yine Allah korumuş kardeş...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Çok geçmiş olsun Enes kardeş.Allah beterinden saklasın. Amann diyelim arkadaşlar tedbiri hiç bir an elden bırakmamak lazım.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı REİS! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ama bu kaçıncı ya bizim mt de bi kurban kesin eniyisi mt olarak bi kurban ve mangal buluşması yapmak lazım eee benim motor olmadığına göre benim kurban kesmeme gerek yok senin ehliyet ve motorun siğortası yokmuydu ki 120 tl. veriyosun adama

yaaa işte mtnin imamı yok ki artık okusun üflesin sizi siz gecin dalga daha her şey kardeşlerim içindi.Boşuna mı üfledik okadar

kaza yapan kardeşimede geçmiş olsun

Motosikleti
    Honda CBF 250
    sen yaşıyormusun yaw nerelerdesin

Motosikleti
    keeway sl150
    büyük geçmiş olsun nedir bu yaaa milletimiz çok dikkatsiz lütfen dikkatli olmaya çalışalım yaz geldi millet sıcakta kafayı yiyo

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı REİS! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen yaşıyormusun yaw nerelerdesin
    yaşıyorum şükür kardeşim yav valla iş olayına daldık motorda olmayınca takılacak durum olmuyor pek seneye yaza bakalım kısmet

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Geçmiş olsun Enes.Allahtan sadece kolundaki sıyrıkla atlatmışsın.Allah bir daha yaşatmasın.Tabiki dikkatli olmak da şart.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa işte mtnin imamı yok ki artık okusun üflesin sizi siz gecin dalga daha her şey kardeşlerim içindi.Boşuna mı üfledik okadar

The İmam olmadan beni kim yıkayıp gömecek kaybolma bir yere bakıyım sen...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Enes kardeşim aman dikkatli ol ya çok geçmiş olsun yapabileceğimiz bişi warsa sole mutlaka parayıda kafana takma mala gelsin cana gelmesin sana bişi olmasın
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Biz hafta sonu Bilecik pazaryeri yayla havasına geçicez.Eş,anne ve baba olduğundan araba ile gidiliyor.Motosikletsiz bir kaç gün koyucak tabii.Artık ordaki motorculara melul melul bakar,küçük sezerli bir ses tonuyla,"benim hiç motosikletimi olmadı abi,olduysada o kadar ayrı kaldımki olmamış gibi oldum abi"acındırmasıyla onların tüm vicdani merhamet duygularını tavan yaptırırım...

Engin sen bizimle gezemesende,oradan oku üfle bize yetişir.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    geçmiş olsun enes, Allah beterinden korusun.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    ---------
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaza yaptım arkadaşlar 2 saat önce etibanktan atatürk stadına doğru çıkarken önümdeki şahin sola döncekmiş dönmek için herif sağ şeride geçicek kadar geniş aldım ben sol şeritteydim sağa geçiyor diye yavaşlamadım o yine geniş döncekmiş yolu ortalayıp sola sinyal verdi bende ön arka fren yaptım sağdan kurtarayım dedim ama olmadı sağ tampona vurdum kafamda kask vardı kolumda biraz sıyrık var bende bişey yok arabanın egsoz ve tampon kırıldı motorun ayna sinyal ve ayaklık kırık polis çağırmadık nasılsa beni suçlu bulur diye çünkü arkadan vurdum adama masraflarını karşıladım 120 lira haftaya tatile gitmeyi düşünüyordum yattı artık:SAllahtan cana gelmedi buna şükür
    Geçmiş olsun Enes ...Allah Korumuş...Aman dikkat arkadaşlar..Bu insanlar Motorsikleti hala araçtan saymıyorlar......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 AM ----------

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşte bu ya adamım mesaj yazmış bende yaşıyorum Enginim .... Benimde Motorum yok ama gezilere konuk olarak katılabiliriz...Artçılıkta üstüme yoktur.. En kötü benim dört tekerle Bursa Mt'ye eskort oluruz yine katılırız ...Sen geliyorum de yeter ki...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler