çok güzel etkinlik. umarım bizim üniversitenin festivali gibi olmazda rahat rahat eğlenirsiniz.
benim içinde dinleyin özgenin şarkılarını..
çok güzel etkinlik. umarım bizim üniversitenin festivali gibi olmazda rahat rahat eğlenirsiniz.
benim içinde dinleyin özgenin şarkılarını..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
bu pazar ben dolu olabilirim cumartesi öğleden sonra biyerlere kaçmaya çalışıcam artık konsere gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler
arkadaşlar ben üç günde de gündüz 13 ile 18 arası orada olacağım gelen arkadaşlarla görüşürüz inşallah...
hayır çıkmadım...
siz olabileceğini düşündüğüm bir motorlu görmüştümde.. Neyse elbet karşılaşırız..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
elbet görüşürüz dostum...
mert tabi kalırız hacı 3 günişin ucunda ne var sen beni anladın
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
nedir bu esrarengizlik arkadaşlar bizide aydınlatın biraz bakıyım...??
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Sedat girişler ücretliymiş ya günlük 10 kombine 3 günlük 30 ama ben bir şeyler ayarlamaya çalışıyorum.
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
İnşallah, ben de çok katılmak isterim ama ehliyetimi daha alamadım, bu yıl alacağım.Şimdilik ilçe sınırları içerisinde dolaşmaya mahkumum diyeyim.Suuçtu Şelalesi'ne geldiğiniz zamanlarda topiği takip etseydim, o zaman herkesle görüşmüş olurdum ama o da benim şanssızlığım.Davetin için teşekkür ederim.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Meşeli dağlar meşeli
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
hocam güldürdünüz beni
bu hafta sonu sizlerle gaz açamayacağım, ev sahibimizle olan zam anlaşmazlığı yüzünden kiralık ev bakmak durumundayım. sizlerinde bilgisi olsun ama özellikle tokilerde kiralık daire bakıyoruz.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
allahım anlamıyorum bu insanları. hem bu krizde kiracı bulmuşsun hemde zam yapma cüretini gösteriyorsun. bırak zammı kirada indirim yapması gerek.
hayırlısı olsun inşallah.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)