abi çok geçmiş olsun yaa..umarım bi daha olmaz
abi çok geçmiş olsun yaa..umarım bi daha olmaz
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
sertac cok gecmiş olsun üzüldüm şimdi tekrardan gecmiş olsun.....
o dingilde kimdi yaw kesin motorcu ama garajdan cıkaramayanlardandı kesin yoksa sana neden boyle birsey sorsunki hehehe .........
İyi geceler bursa hala uyumaya calısan herkeze iyi geceler uyuyamayanlarada iyi geceler ........
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Sertaç çok geçmiş olsun,yahu nedir bu aralar Bursa Mt nin başına gelenler.Topikçe kurban kesip,kurşunmu döktürsek ne etsek,yok kesin göze geldik kem gözlere geldik...Şaka bir yana cidden üzücü durumlar umarım bir daha böyle bir haber almayız...
Bu arada Jacko kimmiydi?????????
O bir Efsaneeeeee....
O bir Devasa pop yıldızııııııııı...
O bir beyaz görünümlü Zenciiiiiiiiiiii..
O bir Dansçıııııııııı...
O bir Albümleri satış rekoru kıran Dünya starııııııı...
O bir Son zamanlarda müslüman olduğu söylenen Mikaillllllllllllll...
(Umarım iman kurtarmıştır,mübarek gecede gitti,Barışmanço'dan sonra en çok üzüldüğüm sanatçıydı)
(heralde anlaşılmıştır,sakın zevkler ve renkler tartışılmaz olayıma laf atmayın,kapışırız heee)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sertaç büyük geçmiş olsun sana bişeyin olmaması sevindirici allah hepimizi kazalardan korusun
jako ya gelince biz zaten ölünün arkasından kötü söz sözleyen bi millet değiliz inşallah müslüman olarak ölmüştür allah onun günahlarını affetsin
evet bulvarın ilerisinde oturanlar da özdileğin girişinde bekleye bilirler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------
buluşma saatini 14.00 dan 14.30 a aldık bilginize
büyük geçmiş olsun schatten.
Selam arkadaşlar,
Kaza yapan arkadaşımıza çok geçmiş olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 PM ----------
Aranıza yeni katıldım inşaallah iyi paylaşımlarımız olur...
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Çok geçmiş olsun demekki donanım çok önemli değil mi?
Kaliteli ve sağlam malzemeler olmalı sonuçta iki lastik üstündeyiz..
Çok saolun arkadaşlar Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir durum . evet korumalar kurtardı beni motora biniyorsak muklaka kask ve diyer gerekli kotumaları takmak giyinmek gerek bunu birkere daha çok iyi anladım . Az önce servisten geldim pazartesi parça siparişi verecekler fiyat çıkarılacak ve yapılmaya başlıcak kabataslak çıkarılan fiyat 800 tl cıvarı ama bu fiyat artmaz inşallah . Bu arada benim çok sevdigim bir arkadaşımada motor alıyoruz bugün o motorada baktık yani aramıza biri daha katılacak -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Ehliyet alacak arkadaşlara Yıldırım şaypa üstünde ordulu sürücü kursunu tavsiye ederim arkadaşlar rahat edersiniz formaliteler falan germez yani ok...
kardesım gecmıs olsun aramızdakı tek teferruatlı kısı sendın kaskı dızlıgı eldıvenı vs vs bız carpsak hala sallanıyoduk sadece kask 800 ustu cıkarsa onu satar yanısını alırız ucmasınlar soyle onlara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------
hos geldın aramızdakı en hızlıda sen olucan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 PM ----------
buarada polat alemdar apdul ve gullunun motosıkletlı resımlerını buldum amaaaa resım atamıyom sedat ss msnden atım o yuklesın barı motorcu polat
bugün enesle birlikte gittiğimiz sonra özcan abininde katılımıyla sürdürdüğümüz mudanyadan döndük.papet cafede çay fln içip sahil turu yaptık.sonra enesin bursaya dönmesi gerektiği çin özcan abiyle mudanyadan çıkıp,burgaz limanına gittik orda bir iki liman turu ve çay içtik,daha sonra kurşunlunun virajlarının ve rampalarının keyfini çıkarıp pazar günü gezimizi tamamladıkkatılan herkeze teşekkürler..
bu arada enes ve çağla çaylar için teşekkürler
mudanyalı sedat seninde ikram ettiğin çaylar için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 PM ----------
bi kaç foto var onları da atarım birazdan
Merhaba Arkadaşlar ,
İşim dolayısı ile 6-7 ay bursa da kalacağım.Sizinde müsait olduğunuz bir zaman sizinle tanışıp muhabbet etmek isterim hatta zaman bulursak pazar günleri kısa motorsiklet gezileri yaparız.
fotolar mamma mia
bunlarda bizdengörüntüler kötü af ola
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
telefonu yolun karşısına koyduk oto çekim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
kurşunlu rampasından sonra bi mola verdik ordada iki piizci dayı vardı
Resimler güzel çıkmış kardeşim. Kamyonetli fotoyu da koysaydın ya. Bi de ikimizin birlikte göründüğü fotoyu nasıl çektiğimizi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 AM ----------
Telefon yolun kıyısında duruyordu ve virajlıydı.Bazı araçlar virajı fazla içten alınca üzerinden geçecek diye tırsmalarım oldu.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
kamyonetin çıktığı foto hata veriyo yüklen mio o kadar nalet bi fotohatta iki üç kere denedim vermedi bende sildimikimizin çıktığı foto en üstteki işte abi
şaka bi yana geçicekti yanlız araba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)