Sizler de sağolun.
Biri Antalya mı dedi?
Sizler de sağolun.
Biri Antalya mı dedi?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Evet arkadaşlar Antalya gezisi için gelecek olanların listesini yapalım
zuhahaha
başınız saolsun allah rahmet eylesinözcan1980 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bugün bi arkadaşımı kaybettim.Cumalıkızık mezarlığına defnettik. Allah Günahlarını bağışlasın. Belki tanıyan vardır.
http://www.1turk.net/haberler/h/5324
snrsimsek
alıstırmı o dogustan motorcuda 10 gune kadar bebıs gelıcek o halde zor gelmesı ama delmeceye gelmıstı orda dogurcak sandık kucuk motorcumuz olucak artık en kucugu
Bursa MTnin maskotu yaparız artık taze kan işte o doğuştan motorcu olcak
istanbula giden arkadaşları tebrik ederim,resimler çok güzel.
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
Pınar Abla noldu bizim kask için desen?
Başın sağolsun Özcan
Gelelim gezi yorumuma,ancak fırsat bulabiliyorum özür
Ah İstanbul sana nasıl aşığım bilemzsin,buram buram tarih kokan,doğu-batı kıtaları birleştiren,boğazıyla yalısıyla ne kadarda güzelsin.(
(Yalnız bu şehri ters çevirip yaklaşık 1/4 ünü boşalttıktan ve trafikten arındırdıktan sonra,yeniden yerine oturttukmuydu tamamdır...)
Harika vakit geçirdik ve müthiş eğlendik..
Başta bize rehberlik eden Cem 'e bizi oraya götürüp gezdirdiği için sonsuz teşekkürlerimi sunar: Ancak dönüşte feribot inişinde bizleri kendi halinde sap gibi bırakıp bastığı için sitemlerimi sunarım,banane af yok sonuna kadar ölümüne yapıcan işini: (bkz.baştan 2. foto en arkadaki siyah tişörtlü,bendeki nankörlüğe bakarmısın,huyum bu):
Sonra benimle birlikte bayan motorculuk yapabilen yine benimle birlikte, Sultan Ahmet-Ayasofya civarı o sıcakta dizliklerle cesur bir şekilde dolaşmak kaydıyla tüm dikkatleri üstümüze çekebilen Pıanara sonsuz teşerkkürler(Millet bıraktı dekolte,mini,şortlu bayanları bizi izlemeye başladı iyimi)(2. foto beyaz tişörtlü sarı kafası olan hatun)
Benim kazalı bacağımdan olmamam,söküp atmak zorunda kalmamam,trafikte delirip denize atlamamam,ve manzara seyretmem için motorun şöförlüğünü o sıkışık trafikte eline alan Yaşar'a sonsuz teşekkürler(bkz 1. foto,kırmızı şapkalı,şapkasına güneş geçmemesi için üstünde güneş gözlüğü olan vatandaş)
Beni o trafikte ve sıcakta,yılmadan,kızmadan,ittirip motordan atmadan,çeke çeke artçı taşıyan zekeriya'ya sonsuz teşekkürler,sayende mayyak manzara seyrettim,üsküdar-Kanlıca arası mükemmeldi(bkz,2. foto,beyaz tişörtlü,kısa saçlı,sarı kafalı zeko)
Beni kasılana kadar güldürebilen,esprili,komik,ancak kısa süre sonra sapıtıp sansürlü esprilere dalabilme yeteneğine sahip Ömere sonsuz teşekkürler.:cat:(ağzına acı biber sürdükmüdü tamamdır,ümitsiz vaka değil kanımca eğitilebilir.bkz birinci foto yanımda kabak gibi en önde oturan uzun saçlı ve erkek olanı)
Yakında Bursaya Bebek Mt kazandırmak suretiyle nüfuzumuzu çoğaltacak olan Soner'e bu yüzden teşekkürler(bkz.1. foto sevgililerin hemen yanındaki siyah tişörtlü,başına güneş geçmesin diye gözlük takmış heh işte o)
Haksızlığa gelemeyen,her 4 tekerlekliye dalmak için büyük bir istek duyan sedat'a bize uzun bir müddet kaptanlık yaptığı için sonsuz teşekkürler:cat:(bkz.1. fotoğrafta sevgililerin yanındaki sonerin yanındaki şimdi kel demiyim saçı sıfır kazıtık olanı)
Bizim ailenin en ufak hepimizden hızlı ve adrenalinli yaşayan sevgilileri Enes ve Çağla'ya,geçte olsa bizi bulabildikleri ve onları tanıma imkanı sağladıkları için sonsuz teşekkürler(bkz.1. foto küçük sevgililer,ah gençlik ahh özledi,m lise yıllarımı)
Beni artçı alma cesareti ve iyi niyeti teklifi gösterebilen Ahmet'e iyi niyeti için ve bizi çekebildiği için sonsuz teşekkürler:cat:(bkz,1. foto çook uzaklardan sırıtabilecek yeşillikte tişört giyen arkadaş,yakışmış)
Durmadan ortalıktan kaybolup manzara fotosu çekmeye kaçan ve izine rastlanamayan,Serhat'a giderken durmadan ordamı diye arkamıza baktırmak suretiyle bize grup ve aile olduğumuzu unutturmadığı için teşekkürler(bkz.hayallah yok foto çekilirken kimbilir neredeydi)
Yanında bana taş çatlasa 24 yaşımda olduğumu söyleyip,tüm günümün keyif dolu geçmesini sağlayabilecek bir artçı ile dolaşan sertaç'a bizimle birlikte olduğu için sonsuz teşekkürler(bkz.yeşillinin yanındaki sertaç,onun yanındakide günün artçısı,ben seçtim,niye ,noldu,ya içimden öyle geldi iştee)
Birde Cemin kızkardeşi vardı onada geldi gitti diye falan teşekkürler
Şimdide gelelim gezinin anlam ve önemini üzerinde taşıyan esprili ve ünüversiteyi bitirdiği için,aramızdan ayrılıp memleketi Antalya'ya dönmek durumunda olan Erdem'e,hani gitmesen diyoruz.Hep yanımızda kalsan ve tüm gezilerde bizimle olsan.Bir insanı kazanmak,tanımak,ısınmak uzun zaman alıyor kaybetmekse sadece bir an,ama her zaman sen bizimle olacaksın Erdem,yaşam umarım en hayırlısıyla sana kucak açar ve tüm güzellikler seninle olur.Seni hep özleyeceğiz ve hiç unutmayacağız..: (bkz.1. foto benim sağ yanımdaki siyah tişörtlü skallı ve bıyıklı ezmer sevimli arkadaş,bu arada bende en önde armut gibi duran sarı tişörtlü Nevin memnun oldum )
Ya bu arada bizim içimizden olmayanların gözlerini ve beyinlerini bu uzun satırlarla yorduğum için sonsuz özürler diliyorumm
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
nevin hocam sizde foruma bi yazdınızda maşşallahhh bi sayfa kafadanbursa mt nin üst sıralarda olmasını size borçluyuz nevin hocam
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
drumtoens, meşhur oldunuz haaa cemamca' nın çektiği fotoğrafla
sedat su bızım t gıdonu yapalım yav bugun ınternetten baktımda satılık buldum bıtane alsammı yoksa demırcıyemı yaptırsam hangısı ıyı olur hatta soyle yapım ben sana yanı herkese msn mı verım m.sonersimsek@hotmail.com
ya sedat benim motora sis farı takayım diorm nası yapcaz ben gitmeden? yarın soner abinin yanına bi ugrıcam da. nası yapoarız ne ederiz??
cem amca bızı antalyaya goturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzergah olarak da ben en güzelini ayarlıcam. sahil ve dağ yollarıyla, motosiklet sürücüsüne saygılı insanlarıyla harika bir gezi olacağından eminim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 AM ----------
tarih de ağustos olarak sanki güzel olur dimi soner abi
21 Ağustos güzel tarih fakat kaç gün olması gerekir diye bir problemimiz olabilir. 21 Ağustos Cuma' ya denk geliyor ve kaç gün sürer gibi mesela.
güzergah konusu da çözülür, geriye bir tek o kalsın
[/QUOTE]
benden bu kadar, offff, bu resim yüklemesi çok sıkıcı bir iş [/QUOTE]
Yokluğum hissedilir dereceye ulaşmış sanırsam :-P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:45 AM ----------
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:46 AM ----------
Hayırlısı olsun akın... Sonunda seninde 4 silindirin oldu. Allah kaza bela vermesin... Cibir noldu.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
ya nevin hoca senin yorumlara bayılıyorum yaa süper walla tebrikler istbul gezisi harikaydı yalnız ben sizden ayrıldıktan sonra bağdat caddesinde tam 5 saaat bekledim :(:( ordan sonra beylik düzüne gittim yani sizden ayrıldıktan sonra istanbulu bir kere daha fetthettim.bursaya dönüştede kaskımı düşürdüm arkadaş trafik felç :D antalyaya gidersek aslında iyi olurda benim motora beygir almam lazım
Antalyaya bende varım -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------
Eeeee arkadalar denize gidelimmi söyle fıstıklı taraflarına falan -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
sertaç bana uyar ama fıstıklıyamı yoksa fıstıkların olduğu biyerdenmi bahsettin :D
ama ben simitle giriyom ve kolluklarla gülmesseniz alayına gelirim ++ birde benim bi özelliğim var mutfak tüpüyle 25 metreye kadar dalış yapabiliorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------
yaa arkadaşlar antalyaya gitmesine gidelim 28 haziran pazar günü yola çıksak temmuzun ortalarında antalyada olurmuyuz ?
abi hiç internette satılanlara para verme.sana yarım parmaklık doğalgaz borusundan yapıcaz.bizim gidonlarda yarım parmak zaten aynı yani.sana kablolarla
beraber en fazla 70-80 i bulur internetten alırsan sade gidon sade 100 lira gibi fiyatben zaten devamlı boşum ne zaman istersen yaparız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------
aga ışıklar moto parçaları diye bi dükkan var ordan bulursan sis bi takmaya çalışırız ama neresine takıcaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 PM ----------
arkadaşlar antalya gezisi anca temmuz ortalarında fln olurbenim iş bulup para yapmam lazımpara olmassa gezide olmazbabam öldürcek artık
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)