acılır kask sahıbınden 14170931 ılan nosu bı bakın 6o lıra dıyo ama pazarlık yaparlar herhal
acılır kask sahıbınden 14170931 ılan nosu bı bakın 6o lıra dıyo ama pazarlık yaparlar herhal
Herşey çok güzeldi benim için trafige ragmen baya bir yer gezdik artı biz bide kabataş yaptık ayrı mesele oda tabiki onu Nevin anlatsın bence elebaşı o - cem abiye çok tesekkür ederiz bize rehberlik yaptıgı için çok memnun kaldık saolsun .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
olsun ama kabataş sayesinde 5 liraya boğaz turu yapmış olduk
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
hani yaa resimler nerdeçatlıcam şimdi
enes sen gelcen mi akşam üstü benle erdemin yanına bak erdem abini çok zor görcen bidaadam gidio artık
Siz gidin tabiki akşama oh valla bizde işe gidelim - sedat senin numaranın sonu 03 19 mu ? Erdemede benden selam söylerseniz sevinirim gelmek istedigimi fakat akşama işte oldugumdan gelemedimi söylerseniz Antalyaya gitmeyi düşünüyorum temmuzda daha tam belli degil ama gidersem muklaka arıcam onu .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
bende bursadan ertan henuz motorum yok ama ılerde aranıza katılıcam inş.
Erdem abiyi geçirmeye bende gelmek istiyorum kaç gibi gitceniz benide haberdar edin 0537 580 51 97 hem görüklede iki piyasa yaparız
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
istanbul gezisi harikaydı sahil yolu boğaz köprüsü mütişti sonunda o köprüden bende geçtimya geçen seferden içimde ukte kalmıştı ama o zaman sanırım istanbul trafiğinde kullanamazdım baya bi acemiydim.çok maceralı çok eğlenceli ve her zamanki gibi en güzeli çok sıcak arkadaşlık ortamında harika unutulmicak bi güne imzamızı attık fatih sultan mehmetten sonra Bursa mt olarak istanbulun bi kısmınıda biz fetettik M@M! gelince öbür kısmınıda feteder tamamlarız işallah şimdilik bu kadar
sahil yolu çok keyifliydi nerelerden geçtik hiç bir fikrim yok ama manzara harikaydı bazı yerlerde kafamı kaldırıp seyretme imkanı bulduğum yerler güzeldi yani onun haricinde öndekine geçirmiyim diye fazla bakınamadım
günün atraksiyon kısmı olayı kopardı zaten o kısmını küçük emrahlar anlatırlar
sultan ahmette turisler askılı tşörtler şortlarla gezerken biz iki sivri üstümüzde motor montları dizimizde dizlikler cakkıdı cukkudu baya bi sükse yaptık nevinle
yolda bi arabayı rehin aldık içinde iki tane sarışın hatun erkek milleti her yerde aynı yolda bile kız tavlıyolar
yani anlicanız bol eğlenceli bol atraksiyonlu harika bir gündü olay budur dahası varmı BURSA MT
yapcaz tabi aga piyasa..dün erdemle ne piyasalar yaptık istanbulda anlatır gidince
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 PM ----------
olay budurda,yanlız istanbul trafiği tam bir odun kalabalığı
''benim şekerim ya''benim tartıştığım taksici soner abi ye bunu diyo...
sekerım var benım dedı ve kıpkırmızı oldu adamcagız bıgun gercekten bırını yollarda oldurmede bırı kaportayı yamultur bırı sekerını yukseltırır aynı kısı ferıbotcuyu dovmedıgı kalır bursa mt costu haa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 PM ----------
benım hıc bıletım olmadı bılıııyormusssuuunnnnn
slm yokmu dağ bayır uzun yol yapacak biri
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
sedat-ss
olay budurda,yanlız istanbul trafiği tam bir odun kalabalığı
''benim şekerim ya''benim tartıştığım taksici soner abi ye bunu diyo...gerçektende dediğin gibi odun kalabalığı hadi dedim demiyeyim bişey adam resmen nevinle ikimizi korkutmaya çalıştı ama siz durduru verince renk beniz attı adamda en son gördüğümde biri kaportayı yamultuyordu sedatta motorla arabaya çıkmaya çalışıyo gibi bi izlenim vardısnrsimsek
sekerım var benım dedı ve kıpkırmızı oldu adamcagız bıgun gercekten bırını yollarda oldurmede bırı kaportayı yamultur bırı sekerını yukseltırır aynı kısı ferıbotcuyu dovmedıgı kalır bursa mt costu haa
işallah ben de aranızda olmak isterim organizasyonlarınız bu bölümdenmi haber veriliyor
valla burda dağdan bayırdan pek inen yok zaten bize virajlar şöle böle dedinmi iş bitiyo zaten ama dağdan şehre inince dün biraz dağıldık toparlanınca çıkarız gene işallahsahil slm yokmu dağ bayır uzun yol yapacak biri
ceme gezi de durmaz zaten arada beni ordan burdan topladınızmı tamamdırevet sadece burdan takıp edıyoruz cemamca mızı takıp etsen yerınde oturmassın
yok valla cem hep cami kilise çekmiş bide yolda kameraya çekmişlerde oda nasıl yükleniyo ben bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 PM ----------
hadi çabuk ol meraktan ölcem herkes çekti hadi yükleyin resimleri
bende hep öyle yaptım
yüklemek üzereyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 PM ----------
benden bu kadar, offff, bu resim yüklemesi çok sıkıcı bir iş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 PM ----------
iyi akşamlar arkadaşlar, yarın görüşmek üzere
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)