Sen sen ol benim yeptığım hataya düşme!
Görmediğin bir mala pazarlığa girme ve kimseye sadece söz ve anlatımla güvenme...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
sedat-ss bugun seni görüklede gördüm ama arkandan yetişemedim. abişoğlu pastahanesinde oturuyordum da, ne o piyasaya mı geldin bakim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
inşallah abi inşallah. gelirsen herzaman beklerim.
zaten forumu da takibe devam
Oh oh güzergaha bakarmisiniz. Bu gezi cok istediğim bi gezi. Orda olamadığım için cok üzgünüm. Olsaydım kesin gelirdim. Yalım olmama rağmen ıstanbula hiç gidemedim desem yeridir. Benim içinde gezin :-(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:56 AM ----------
Abi geçmiş olsun. Bilirim acısını cok kötü. Ama mt unutturur sana ;-)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
heyyy günaydın bursa mt hazırmıyızben heycandan uyuyamadım kaltım az önce
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
oo gençler uyanmış.. hadi bakalım 6.30 da görüşürüz
Bursa neler kacirdiginiz bilmiyorrsunuz
Su anda sultan ahmetteyim birazdan ayasofyaya gecem sadece bilgilendirme amacli yaziyorum
Bursa mt'e istanbulda bursaya duyurulur heheheh
Fotograflari eve donunce yukleyecem kalin salicakla
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
maşallah bursa mt )) inşallah kazasız belasız gider gelirsiniz.. resimleri unutmayın.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
evet gezimize kaldigimiz yerden dewam ediyoruz su anda kanlica oturup meşhur yogurdunu yiyoruz
Size canli canli bildiyorum hehehe kiskanmak yok hehehe
Mami sen gel askerden ne geziler gideriz
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
iyi gezmeler arkadaşlar, ben de tam şu anda kadıköyde bir internet cafeden yazıyorum. bugün honda eğitimini bitirdim, bu gece istanbulu'u gezicem yarın bursa'ya dönücem (pazartesi iş olmaması ne güzelmiş). keşke sizleri buralarda bir yerlerde görebilseydim. malum bursa'da denk gelemedik hala; istanbul'da karşılaşmak hoş olurdu. neyse bir dahaki geziye inşallah birlikte gideriz. iyi eğlenceler, kazasız belasız dönün inşallah.
Evet Bursa mt evine döndü arkadaşlar kazasız belasız çok güzel bir geziydi çok eylendik . trafik vardı dönüşte ama oda istanbulun olmassa olmazı zaten . Resimleri atacam henüz daha bilgisayara yüklemedim .Emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
evet sağsalim döndükbiraz yoruldukmarmara trafiği kadar işkence bişi yok hele istanbul trafiğiherkeze ii geceler yarın grşzz...
İİ GECELER BURSA MTHerkeze herşey için teşekkürler
(((((((((başta bize rehperlik yapan cemamcamıza..teşekkürler cemamca ))))))))))
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Bursa MT sağsalim eve ulaştım
Çok eglenceli ve çok zevkli bir gezi oldu tam da Bursa' dan gitmek üzereyken.
Başta rehberimizi cemamca olmak üzere katılan diğer 10 motosikletli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Bursa MT daha da durmaz, kimse durduramaz!
Enes' e ve Çağla' ya azimlerinden dolayı teşekkür etmeden yapamayacağım, o kadar yolu çıktınız geldiniz hem de bilmeden. Bravoo
Resimlere gelince; bugun mümkün değil, gündüz düşünürüz
İyi geceler MT.
Evet sağsalim gittik, gezdik, gördük, güldük, güldük, güldük, güldük, trafiğe takıldık, trafiğe takıldık, trafiğe takıldık ve döndük.
Benim açımdan son derece güzel, bir o kadar da yorucu bir gezi idi. Ancak İstanbul'un ünlü trafik yoğunluğunu ve dönüşte Gemlik sonrası yol yapımı dolayısıyla sıkışan trafiği saymazsak hiçbir aksilik olmadan her anı dolu dolu geçen neşeli bir İstanbul Gezi'si oldu. Buradan tüm katılımcılara, güzergahımıza ve programımıza (Tam da daha önce yazdığım güzergah kullanıldı sokak sekmeden.) hiç itiraz etmeden boynunu bükerek uydukları için çok teşekkür ediyorum. Umarım uyguladığımız programdan memnun kalmıştır herkes.
Evet neler yaşadığımızı gittiğimiz, gördüğümüz yerleri katılımcılar anlatırlar zaten. Zaten gezinin rehberi olduğumdan benim izlenimlerim değil, katılımcı arkadaşlarımızın izlenimleri, memnuniyetleri ya da memnuniyetsizlikleri önemli.
Bilhassa katılımcılarımızdan Kabataş Sefası'nı!!! anlatmalarını bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)