evet orası
ARKADAŞLAR SAAT 6:30 DA ÖZDİLEK IŞIKLARINDAN HAREKET EDİLECEK, GEÇ KALANLARI BEKLEMEYİZ
evet orası
ARKADAŞLAR SAAT 6:30 DA ÖZDİLEK IŞIKLARINDAN HAREKET EDİLECEK, GEÇ KALANLARI BEKLEMEYİZ
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
abi öss fena değildi 325 falan alıyorum puan olarak bakalım nolcak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 AM ----------
çok güzel motor öğretirim kız arkadaşıma bile öğrettiysem he he
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------
evet abi orası
motora binmek için her yere gidilir...
tmm saat 06.15 te ordayım
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
tekrar yazıyorum, ben de çevreyolundan gemlik istikametine dönünce sağda uygun bir yerde bekliyor olacağım 6:30 da
tmm erdem, orada shell benzin istasyonu var galiba, oradan alırız seni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 PM ----------
Tel. No. 0535 312 60 66
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
sabahın korunde ordayım aslında normal sartlarda kalkmam ama su motor sevdası yokmu buarada ınternette gezerkene bakın ne buldum ıyı seyırler kazakıstan gezısı http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=407209
abi sende de seyhan 250 var he
sabah benı aranızda goremessenız sakın gıtmeyın 0533 817 26 71 bırınız ararsınız dımııı uyuya kalabılırım sagolun varolun kesınlıkle gelmek ıstıyorum ne olur ne olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 PM ----------
evet cokta sevıyrum valla kardes kardes gezerız yarın
Evet arkadaşlar Bende saat 07:00 da Gemlik imam tesislerinde olacam unutmayın ok .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Yolcu listesi
1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO
12-blue_dolunay
13-soner
14-ömer
15-saffet(sedatın arkadaşı)
yarın bende mudanyadan nevin ve zekeriyayla beraber geliyorum 6 da burdan çıkıcaz bizde kimse uyuya kalmasın en başta ben
Evet yarın sabah saat 08.15 Yalova-Pendik Feribotu ile Pendik'e geçeceğiz. Oradan sahil yolunu kullanarak Kartal-Maltepe-Bostancı'ya ulaşacağız Bostancı'dan Bağdat Caddesi yolu ile Söğütlüçeşme'ye oradan da çevreyoluna girip Boğaz Köprüsüne geleceğiz. Boğaz Köprüsü'nden Avrupa'ya geçip Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Eminönü yoluyla sahilyoluna gelip Cankurtaran sapağından Sultanahmet Meydanına çıkacağız. Burada motorları parkedip Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Dikilitaş'ı ziyaret edeceğiz. Eğer karnımız acıkırsa ünlü Sultanahmet Köftecisinde öğlen yemeği işini halledebiliriz. Buradan yine sahil yoluna inip Sirkeciye gideceğiz. Sirkeci'den arabalı vapur ile Harem'e geçeceğiz. Harem'den sahil yolu ile Salacak'a gidilecek. Burada dileyen teknelerle Kız Kulesine geçebilir. Sonra Üsküdar- Küplüce-Beylerbeyi-Çengelköy-Kanlıca yolunu izleyip boğaza gidilecek. Eh Kanlıca'ya gitmişken yoğurtta yeriz artık. Oradan'da yavaş yavaş dönüşe geçeriz. Dönüşte istenirse yine Pendik'ten feribotu kullanabilir ya da Eskihisar'a gidip arabalı vapur ile Topçulara geçebiliriz. O kısmına artık yarın karar veririz.Evet güzergahımız aşağı yukarı böyle. Öyle umuyorum ki yarın dolu dolu bir İstanbul Gezisi'ne imza atacağız Bursa MT'ciler olarak.
Güzergahı kısaca bir kez daha yazayım Pendik'ten itibaren: Pendik-Maltepe-Bostancı-Suadiye-Bağdat Caddesi-Söğütlüçeşme-Boğaziçi Köprüsü-Zincirlikuyu-Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Eminönü-Cankurtaran-Sultanahmet-Sirkeci-(Arabalı vapurla) Harem-Salacak-Küplüce-Beylerbeyi-Çengelköy-Kanlıca-Anadolu Hisarı-T.E.M.-Kozyatağı-Bostancı-Maltepe-Kartal- Pendik.
Evet genel hatlarıyla güzergahımız bu ama kesin çizgilerimiz yok. Eğer alternatif önerilere de çok ters bir yer olmadığı müddetçe açık oluruz.
Bir kez daha katılımcılara ricam, sabah buluşma saatine özellikle riayet etmeleri bu belirlenen buluşma yerlerinde yine belirlenen saatte bulunmaları.
Evet yarın sabah İstanbul'a gaz açıyor Bursa MT. Sıkı dur İstanbul Bursa MT geliyooor.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
ufak bi kaza geçirdim zinciri temizlerken dişliyle parmağım aradakaldı şu anda sızlamalar sürüyor geziyi düşünce bişeyim kalmıyo unutunca sızlıyo sabaha kadar geçer inşaalah
benzın evet yakıyo ama srad 750 den gecıs yaptım onun ıcın cokta onemlı deyıl ama dıger 250lılıklere gore fazla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------
gecmıs olsun ama kaytarmak yok anca beraber kanca beraber
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------
sensız olmaz arada kopcak adam lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------
o cantadadan schatten de var yarın bı de
Arkadaşlar son dakika golu yedim :( yarın işe gitmem lazım buyuk ihtimalle gelemiyorum size iyi eglenceler bir dahaki sefer inşallah resimlerinizi bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)