arkadaşlar biz bursadan gidecek olan arkadaşlar olarak derim ki ben zaten çevreyolunu kulllanacağım, çevreyolundan yalova yoluna bağlantıda uygun bir nokta belirleyelim, oradan hareket edelim, saati de 6:45 yapalım
arkadaşlar biz bursadan gidecek olan arkadaşlar olarak derim ki ben zaten çevreyolunu kulllanacağım, çevreyolundan yalova yoluna bağlantıda uygun bir nokta belirleyelim, oradan hareket edelim, saati de 6:45 yapalım
arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
nevin hocam büyük geçmiş olsun.
sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim
hayırlı/uğurlu olsun adnan. kazasız sürüşler sizde gelseydiniz bizimle
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.
Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Adnan hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim guzel secim yollarda görüşmek üzere
walla bana her saat uyar siz kac derseniz.......
pazar gunu görüşmek dilegiyle......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bursa'dan gelenler 06.30 da Özdilek önünden yola çıkacak şekilde buluşuyor ve İmam Tesislerine geliyorlar. Gemlik ya da Mudanya'dan geleceklerle İmam Tesislerinde buluşuyorlar. Yani grup İmam tesislerinde tamamlanıyor ve Yalova'ya doğru yola çıkıyoruz.
Dikkat: İmam Tesislerinden hareket saatimiz 07.00 (En fazla 07.10) dur. Feribot'a yetişmek söz konusu olduğundan hareket saatimizi uzatmak pek mümkün olamayacak. Çeşitli nedenlerle geziye katılıp da bu saatte belirlenen noktalara ulaşamayanlar direk Yalova Feribot İskelesi'ne gelip gruba orada katılabilirler.
Evet ben her zaman olduğu gibi dört tekerleklim ile katılacağım geziye. İstanbul'da gitmek istenilen noktalara en kısa yoldan ve kaybolmadan sizi götüreceğimden kuşkunuz olmasın.
6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------
http://www.facebook.com/album.php?ai...2731&aid=85496
arkadaşlar bu da bizim akçay- cunda adası arası gezimizin bir kısmı.. buraya eklemede becerim olmadığı için sizlere link yolluyorum oradan bakarsınız diye
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
İyi geceler bursa herkeze tatlı ruyalar
özcan gelmeden önce bi cagrı atarsan sevinirim numaram olması lazım ben yinede özelden sana numaramı atarım
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Yeni eklenen fotoğraflar...
http://www.facebook.com/album.php?ai...6&id=756008654
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
bize yağmur çamur vız gelir tırz gider
liste ne alemde bu arada.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------
arkadaşlar buluşma noktasına buluşup gitmek isteyen yok mu[COLOR="Silver"]
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
ok............
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------
yağış durumu şimdiden belli olmaz, cumartesi günü daha isabetli bir tahmin oluşur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------
kardeşim, bildiğin üzre herşey Allah'tan; hayır da, şer de O'nun izni ve iradesiyle.. başkasından gelme ihtimali yok ki
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
listeye, kuaför arkadaşımız ömer'i de ekleyin. nasip olursa geleceğini söyledi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------
ben niye yazmıyorsam
Yolcu listesi
1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO
12-blue_dolunay
13-soner
14-ömer
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)