Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ramzey 200cc
    arkadaşlar biz bursadan gidecek olan arkadaşlar olarak derim ki ben zaten çevreyolunu kulllanacağım, çevreyolundan yalova yoluna bağlantıda uygun bir nokta belirleyelim, oradan hareket edelim, saati de 6:45 yapalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveet, İstanbul gezimizin günü yaklaşıyor artık. Sanırım kesin buluşma yerini ve saatini belirlesek iyi olacak.

Evet İstanbul yolcuları olarak pazar sabahı saat 07.00 da Gemlik İmam Tesislerinde buluşuyor ve Yalova'ya hareket ediyoruz. 08.15 Pendik Feribotu ile saat 09.00 da Pendik'e ulaşıyoruz. Dileyenler sabah kahvaltılarını Yalova İskelesinde ya da feribotta yapabilirler. Sonra, sonrası için kesin çizgilerle belirlenmiş bir plan yapmak istemiyorum. Motorlar bizim, o gün için İstanbul yolları bizim, eh zaman sınırlamamız da olmayacağına göre kafamıza göre takılırız. En azından feribottayken bir plan yapar ve ona göre bir güzergah belirleriz. Ancak Pendik'ten sonra sahil yolunu kullanmakta ısrarlıyım. Hem trafik daha rahat olur hem de sahil yolu'nun o güzel Marmara Denizi ve Adalar manzarasını içimize sindire sindire gideriz. Tabii ki mutlaka boğaz köprüsünü kullanacağız Avrupa'ya geçerken.

Evet 21 Haziran Pazar sabahı İstanbul'a gaz açıyoruz arkadaşlar. İstanbul yolcusu kalmasın lütfen.
    bize uyar cem abi, bu arada arabayla geliyorsun di mi

bursa merkezden katılacak arkadaşlar, özdilek lambalarında, en geç 6:45 te buluşup hareket ederiz.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
    nevin hocam büyük geçmiş olsun.
    sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    hayırlı/uğurlu olsun adnan. kazasız sürüşler sizde gelseydiniz bizimle
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    keeway sl150
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı/uğurlu olsun adnan. kazasız sürüşler sizde gelseydiniz bizimle
    teşekürler gelmek isterdik fakat istanbul trafiği malum bide motoru elden geçirmem lazım 2- 3 hafta daha geziye katılamayabilrim planlarım var onları halletmem lazım emokta görüşmek dileğiyle

Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi gemlik imam tesisleri nerde gemliği biliyorum içinde bir yerde mi
    Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.

Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhabalar uzun süredir forma giremiyoum sadece 2 dakika inceleyip kapatıyorum mustafa abinin ( zakok) de yoğun destekleriyle sonunda bir karar alıp keewey superlight 150 ( kara kaçan ) ıma ulaştım ve yardımcı olduğu için ona çok çok teşekkür ederim kendisi ile motoru ıslattık resimlerini eklemeye çalışırım.
    nevin hocam büyük geçmiş olsun.
    sizlere gezinizde bol eğlenceler belasız kazasız sürüşler dilerim
    Güzel seçim. Memnun kalicaksiniz... Iyi günlerde ve mt ile beraber kullanın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 PM ----------

Evet sonunda asil rakama ulaştım :-D 261... 161 ve sonundada 61 i gördükmü tamamdir...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Adnan hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim guzel secim yollarda görüşmek üzere

walla bana her saat uyar siz kac derseniz.......
    pazar gunu görüşmek dilegiyle......
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır içinde değil,İmam Tesisleri Yalova Yolu üzerinde. Gemlik'i Yalova'ya doğru geçtikten hemen sonra Karsak mevkii'nde yolun sağ tarafında göreceksiniz.

Bursa'dan gelecek arkadaşların Özdilek'te buluşmaları uygun ancak İmam Tesislerine de girmek gerekiyor. Hem tüm katılımcıların toplanması hem de feribot bileti temini için. Özdilek önü buluşması için 06.45 biraz geç bana göre. 06.45 de buluşunca İmam'a 15 dakikada gelebilecek misiniz? Hem İmam'da da bilet alırken ya da benzin almak isteyen olursa filan vakit kaybedilebilir. O yüzden bu 06.45 saatini bence biraz daha erkene örneğin 06.30'a alırsanız iyi olur. Zaman açısından hiç sıkışma yaşamayız böylece.
    haklısın abi.
    arkadaşlar, nasipse en geç 06:30'da özdilek lambalarından gaz açıyoruz.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    haklısın abi.
    saat şimdi oldu yoksa geç kalırız hatta bi 10 dakika öne bile alsak olur

allah tan bi mani elem keder gelmezse geziye katılıyorum

haklısın abi.
    Bursa'dan gelenler 06.30 da Özdilek önünden yola çıkacak şekilde buluşuyor ve İmam Tesislerine geliyorlar. Gemlik ya da Mudanya'dan geleceklerle İmam Tesislerinde buluşuyorlar. Yani grup İmam tesislerinde tamamlanıyor ve Yalova'ya doğru yola çıkıyoruz.

Dikkat: İmam Tesislerinden hareket saatimiz 07.00 (En fazla 07.10) dur. Feribot'a yetişmek söz konusu olduğundan hareket saatimizi uzatmak pek mümkün olamayacak. Çeşitli nedenlerle geziye katılıp da bu saatte belirlenen noktalara ulaşamayanlar direk Yalova Feribot İskelesi'ne gelip gruba orada katılabilirler.

Evet ben her zaman olduğu gibi dört tekerleklim ile katılacağım geziye. İstanbul'da gitmek istenilen noktalara en kısa yoldan ve kaybolmadan sizi götüreceğimden kuşkunuz olmasın.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------

http://www.facebook.com/album.php?ai...2731&aid=85496

arkadaşlar bu da bizim akçay- cunda adası arası gezimizin bir kısmı.. buraya eklemede becerim olmadığı için sizlere link yolluyorum oradan bakarsınız diye

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B][I]
    Özcan yarın bu taraflara gelmek istersen bekleriz.gündüzden zeko ile yine çalışıcaz ara verip Sanada bir çay ısmarlarız...
    Walla geldim Mudanya ya ama nete girmeden geldiğimden yeni haberim oluyor.Yarın sabah gelirim artık geçmiş olsuna.
    Sedat-ss senin için de uygun mudur? Zeko da nasıl olsa benim gibi 16-24 vardiyasında.Birlikte gideriz.

Tabii siz uygun görürseniz Nevin hocam.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    İyi geceler bursa herkeze tatlı ruyalar
    özcan gelmeden önce bi cagrı atarsan sevinirim numaram olması lazım ben yinede özelden sana numaramı atarım
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    HONDA BEAT
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    GT250R
    Arkadaşlar pazar gunu havanın yağmurlu olduğu hakkında bilginiz varmı

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    bize yağmur çamur vız gelir tırz gider
    liste ne alemde bu arada.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

arkadaşlar buluşma noktasına buluşup gitmek isteyen yok mu[COLOR="Silver"]
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6.30' da terminalin az ilerisindeki trafik lambalarında da ben olurum yol kenarında. beni de alır geçersiniz arkadaşlar [COLOR="Silver"]
    [/B]
    ok............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------

yağış durumu şimdiden belli olmaz, cumartesi günü daha isabetli bir tahmin oluşur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat şimdi oldu yoksa geç kalırız hatta bi 10 dakika öne bile alsak olur

Allah tan bi mani elem keder gelmezse geziye katılıyorum
    kardeşim, bildiğin üzre herşey Allah'tan; hayır da, şer de O'nun izni ve iradesiyle.. başkasından gelme ihtimali yok ki

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bende gelıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------

benı de yazın yagmur camur farketmez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler bayanlar kalkıyor son 3 gun yolcularımızın hazırlanmaları rica olur....

Yolcu listesi

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    5-drumtoens(Enes)
    6-a.banus
    7-desparadox
    8-dolphın_16
    9-cemamca
    10-Reis
    11-SALVANO
    12-blue_dolunay
    soner ıde yazın

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    listeye, kuaför arkadaşımız ömer'i de ekleyin. nasip olursa geleceğini söyledi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------

ben niye yazmıyorsam

Yolcu listesi

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    5-drumtoens(Enes)
    6-a.banus
    7-desparadox
    8-dolphın_16
    9-cemamca
    10-Reis
    11-SALVANO
    12-blue_dolunay
    13-soner
    14-ömer

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler