Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    çok geçmiş olsun nevin hocam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Nevin hoca. Çok üzüldüm. Umarım kırmızıda geçen aracın plakasını alan birileri olmuştur.Bilen varsa foruma da yazsın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------

Gece uyuyamaman normal. Temiz hava ve sessizlik insana garip geliyor artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 PM ----------

Nevin hocam biraz da kızgınlığımı dile getirmek istiyorum müsadenle.
    Cuma günü talihsiz bi durum yaşıyorsun ve ancak Pazar akşamı yazabiliyorsun buraya.Bu biiiir.
    Hadi forumu bırak yol arkadaşı de.Zeko'nun, Melih'in ve Pınar'ın da yeni haberi oluyo.Bu da ikiiiii.
    Benim gibi kendin kayar düşersin söylemeye utanırsın ama yine de o yolda kayılabileceğini arkadaşlara bildirmek için anlatırsın. Fakat sana resmen kırmızıda geçen bi trafik öküzü uğramış.Onun plakasını, markasını felan forumu bırak telefonda söylemen gerekirdi.Bu da üüüüüç.
    Sedat-ss kardeşim iyi bilir o kazma otobüs şöförünün halini...
    aynen nevin hoca bu arada birimize haber verseydiniz iyi olurdu.özcan abi nin dediği gibi bana da öyle bi denk geldi otobüsçü kazması ama sonrasını hiç unutamaz o bida.en son adamın suratına baktığımda burunun şişliği adamın suratını kaplamıştınevin hoca inş. böyle bişi olmaz umarım.olursa da haber bekliyoruz.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    büyük geçmiş olsun. yeşilde bile geçmeye korkuyoruz artık.. siz birşey olmaması sevindirici..

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

UMITU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun umarım bu son olur ve allah hiç birimize kaza göstermesin.

Motosikleti
    er6F ABS 2014

yalova çınarcıktan girdik, narlı'dan çıktık :)

yollar çok keyifli ve bu taraflarda keşfedilecek daha çok mekan var, tabelayı okursanız anlarsınız. biz sadece detaylı şekilde 1-2 tanesini gezebildik.

bu arada resmen kros yaptık diyebilirm ama sormayın ki benim egzoz yine çatladı

narlı ve kapaklı arasında cok güzel bir koy bulduk, denizanası bile yoktu bu sırada ahmet arkadaşımızda bize katıldı, sağolsun fotoğraflarımızı çekti

Hamdolsun güzel bir gün dü.. ahmet ve ayhan kardeşlerime tekrar teşekkür ederim.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.Lütfen Bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.Bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.Tek isteğim İstanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...
    Büyük geçmiş olsun Nevin Allah korumuş valla . Bende dün armutlu taraflarında denize gittim bir arkadaşla ama malesef Türkiyenin olmassa olmazı yol magandaları siyah 2007 model lüx bir bmw yanıma kadar gelip beni sıkıştırmaya başladı . bende durdum plakasını telefonla jandarmaya bildirdim ve çevirmelerini istedim ama ne oldu bilmiyorum sonrasını çevirdilermi yoksa cevirmedilermi bilmiyorum ekipleri yollıcaklarını söylediler ama bilemem artık gerisini. plaka alma imkanın olmadı tabiki senin o panikle ani bir olay çünkü . Tekrar geçmiş olsun umarım bacağın biran önce iyilesir ve seni tekrardan aramızda gezilerde görürüz .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 PM ----------

Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yollar çok keyifli ve bu taraflarda keşfedilecek daha çok mekan var, tabelayı okursanız anlarsınız. biz sadece detaylı şekilde 1-2 tanesini gezebildik.

bu arada resmen kros yaptık diyebilirm ama sormayın ki benim egzoz yine çatladı

narlı ve kapaklı arasında cok güzel bir koy bulduk, denizanası bile yoktu bu sırada ahmet arkadaşımızda bize katıldı, sağolsun fotoğraflarımızı çekti

Hamdolsun güzel bir gün dü.. ahmet ve ayhan kardeşlerime tekrar teşekkür ederim.
    sanırım ben sizi otaraflkarda tepeden inerken gördüm . bende çünkü Armutlu tarafına gidiyordum . Ama tahmin etmedim siz oldunuzu tabiki - yoksa ugrardım yanınıza
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    nevin hocam büyük geçmiş olsun memlekette kazma çok hangi biriyle uğraşacaksın allah böyle insanlarla karşılaştırmasın diye dua edicez beterinden korusun acil şifalar size

schatten:sanırım gördüğün bendim bende onları arıyordum o sırada

bu arada 4 senelik motosiklet ehliyetimi ilk defa bi polis istedi trafik çevirmesinde

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar yeniden ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum.Geçen araç zaten yaklaşık 50 m ilerde ancak durdu ve hastaneye götürdü.Adam ve eşi aşırı derecede pişman ve oldukçada ilgiliydi.Eğer gezi tecrübelerimiz olmasaydı kesinlikle o seriliği sağlayıp kurtaramazdım.Zaten şaşırmışlar direk üstüme gelen araçtan kaçabilmeme.

Yeşile yetişmeye çalışan bir aracın kırmızıda geçtiği hızı tahmin edin.Umarım suçlu ya da mağdur farketmez iki tarafıda daha büyük kaza ve belalardan korumuştur ve ders olmuştur bu olay.Yaşam kimseye kinlenmeye değmeyecek kadar kısa ve değersiz...

Emniyette ben şikayetçi olmayınca uzlaşma imzalandı,sağlık durumumun kötüye gitmesi durumunda ise haklarım saklı yani şikayetçi olabileceğim.

Nolur çok temkinli olun ve yeşil ışıkta bile etrafı incelemeden geçmeyin,ve asla ışıklara yetişmede acele etmeyin,zaman zaman bizde bunu yapabiliyoruz ben artık yapmayacağım,bana yapılandan ve benim yapmaman gerekeni böyle özümsedim.

Bu arada bacağım biraz dudak uçuklatacak türden mor ama olsun nasıl olsa bir tane daha var deyip aksaya aksaya gidiyorumHafta sonuna hiçbişeyim kalmaz
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Sizi ağırlamak ve görüşmek isterdim arkadaşlar fakat cuma akşamı kaza yaptım,kırmızıda geçen aracın altında kalmamak için gaza asılıp kendimi motorla birlikte attım.Lütfen Bursa'dan gelen arkadaşlar burası ilçe ve tenha diye hız yapmasınlar gerçekten arkamdaki artçım ile birlikte sarise hesabıyla ölümden döndük.Bacağım herhalde 3 güne kendisini toparlar.Tek isteğim İstanbul gezisine tamamen iyileşebilmek...
    Geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Bu sıralar sitede böyle haberleri duymak gerçekten beni fazlasıyla tedirgin ediyor.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Hocam Geçmiş olsun ALLAH tekrarını göstermesin acil şifalar...
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Günaydın Bursaaaaaa. Sabah gezisi yapmak isteyen var mı?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış demekki.

Aman arkadaşlar ne olur çok ama çok dikkatli olun şu motorsikletlerinizi kullanırken. ''Ben ustayım, bana birşey olmaz!'' demeyin ''olmaz'' olmaz.

Motosikleti
    er6F ABS 2014

Nolur çok temkinli olun ve yeşil ışıkta bile etrafı incelemeden geçmeyin,ve asla ışıklara yetişmede acele etmeyin,zaman zaman bizde bunu yapabiliyoruz ben artık yapmayacağım,bana yapılandan ve benim yapmaman gerekeni böyle özümsedim.

çok önemli bir noktaya değinmişsiniz
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

geçmiş olsun

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    narlı ve kapaklı arasında cok güzel bir koy bulduk,

Ne güzel yaa. Gezilecekte bayaa yer varmış. Bu arada izin kullanmicaktim fakat bayramı ailemle geçirmek adina eylül ayında 10 günlük izine gelebilirim. Eğer olmazsa hiç gelmicem zaten ;-)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 PM ----------

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nevin hocam büyük geçmiş olsun memlekette kazma çok hangi biriyle uğraşacaksın allah böyle insanlarla karşılaştırmasın diye dua edicez beterinden korusun acil şifalar size

schatten:sanırım gördüğün bendim bende onları arıyordum o sırada

bu arada 4 senelik motosiklet ehliyetimi ilk defa bi polis istedi trafik çevirmesinde
    evet bende ilk çevirmede çok mutlu olmuştum. Ne zaman çevircekler diye 4 gözle bekliyodum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 PM ----------

Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun Nevin Allah korumuş valla . Bende dün armutlu taraflarında denize gittim bir arkadaşla ama malesef Türkiyenin olmassa olmazı yol magandaları siyah 2007 model lüx bir bmw yanıma kadar gelip beni sıkıştırmaya başladı . bende durdum plakasını telefonla jandarmaya bildirdim ve çevirmelerini istedim ama ne oldu bilmiyorum sonrasını çevirdilermi yoksa cevirmedilermi bilmiyorum ekipleri yollıcaklarını söylediler ama bilemem artık gerisini. plaka alma imkanın olmadı tabiki senin o panikle ani bir olay çünkü.
    Zahmet edipte bişey yapmazlar. Kendimden biliyorum çünkü... Bu beldeninde asayişi bize ait. Ama ya yaralı ya ölü olcakki çıkıp bakacaklar...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Herkese ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum arkadaşlar,aile büyüklerimin bile haberi olmadığı bu kazada(malum tek zevkimi elimden almaya kalkmasınlar) sizlerde aile sıcaklığını hissettim.

Özcan yarın bu taraflara gelmek istersen bekleriz.gündüzden zeko ile yine çalışıcaz ara verip Sanada bir çay ısmarlarız...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ramzey 200cc
    nevin hocam çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlanmaz böyle bir durum.

Eveet, İstanbul gezimizin günü yaklaşıyor artık. Sanırım kesin buluşma yerini ve saatini belirlesek iyi olacak.

Daha önceden de konuşulduğu gibi Yalova'dan Pendik'e hızlı feribotla geçeceğiz. Pazar sabahları Yalova-Pendik feribotunun ilk seferi saat 08.15 de. Bu feribotla geçersek Pendik'e İstanbul'da gezebilmek için çok vakit kazanacağız. Saat 09.00 da Pendik'e inmiş oluruz.Bu feribota yetişebilmek için de pazar sabahı en geç saaat 07.00 de buluşmamız ve Yalova'ya hareket etmemiz gerekmekte. Bazı arkadaşlar buluşma saatini erken bulabilirler ama bence geç kalma riski taşımak yerine vaktıyle Yalova'ya varıp orada feribot saatini beklemek daha iyi olur.

Nerede buluşacağız peki? Ben şöyle düşündüm: Geziye Gemlik ve Mudanya'dan da katılım olacağını düşünerek Gemlik İmam Tesislerini uygun buluyorum buluşma noktası olarak. Hem benzin ikmali yapmak isteyen arkadaşlar için uygun burası hem de Yalova-Pendik Feribot biletlerimizi de buradan alabiliriz.

Evet İstanbul yolcuları olarak pazar sabahı saat 07.00 da Gemlik İmam Tesislerinde buluşuyor ve Yalova'ya hareket ediyoruz. 08.15 Pendik Feribotu ile saat 09.00 da Pendik'e ulaşıyoruz. Dileyenler sabah kahvaltılarını Yalova İskelesinde ya da feribotta yapabilirler. Sonra, sonrası için kesin çizgilerle belirlenmiş bir plan yapmak istemiyorum. Motorlar bizim, o gün için İstanbul yolları bizim, eh zaman sınırlamamız da olmayacağına göre kafamıza göre takılırız. En azından feribottayken bir plan yapar ve ona göre bir güzergah belirleriz. Ancak Pendik'ten sonra sahil yolunu kullanmakta ısrarlıyım. Hem trafik daha rahat olur hem de sahil yolu'nun o güzel Marmara Denizi ve Adalar manzarasını içimize sindire sindire gideriz. Tabii ki mutlaka boğaz köprüsünü kullanacağız Avrupa'ya geçerken.

Evet 21 Haziran Pazar sabahı İstanbul'a gaz açıyoruz arkadaşlar. İstanbul yolcusu kalmasın lütfen.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Evet beyler bayanlar kalkıyor son 3 gun yolcularımızın hazırlanmaları rica olur....

Yolcu listesi

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    5-drumtoens(Enes)
    6-a.banus
    7-desparadox
    8-dolphın_16
    9-cemamca
    10-Reis
    11-SALVANO
    12-blue_dolunay
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

abi gemlik imam tesisleri nerde gemliği biliyorum içinde bir yerde mi
    motora binmek için her yere gidilir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler