Şuraya bak yaa. Ne hallere düştük...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Özcan,iyi yapmışsınız plansız programsız ani yapılan gezi ve çılgınlıkların tadına asla doyum olmaz.Eğer Pazar gezimiz olmasaydı c tesi sizinle daha fazla vakit geçirmek isterdik ama iyi oldu hem sizinle görüştük hemde BLue ile modifiye işimizi hallettik...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Evet bursa mt günaydın - ben anca kalkabildim. Uzun zamandır yokum aranızda işten dolayı gezilerede gelemiyorum ve çok üzülüyorum :(- tam havalarda süper ama artık zamanım olacak gidi duruyor en azından cumartesi pazar tatil olabilirmiş bundan sonra kesin değil ama söylenti varsa gerçektir bizim iş yerinde . Neyse arkadaşlar okadar gezmişşiniz ama hani fotolar içi kapalı kutu gibi olmuş bizimlede sadece yazı olarak degil resimleride paylasın bizde iyice özenelim . bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Hepinize selam bursa uzun bi aradan sora bursa'da bikaç gün geçiriyorum...İnternet kullanmadığımdan dolayı yazamıyordum istanbulda...
AKIN FİDAN
hoşgeldin akın....
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
birazcık renk gelsin...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-koylari.html
Kartallar yalnız uçar...
Fotolar için teşekkürler Ahmet,Zeko sendede vardı...
Akın hoşgeldin. Özledim eski günleri yaa :-D buralar çok sakin...
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Bu gün yine uğraştık ama henüz bitmedi.2 aşaması kaldı,kesim ve boya,istanbul gezisine yetiştirmeyi planlıyoruz kısmet.
Bu hafta sonu mangal keyfini Uludağ Kirazlı'da(Özcan'ın dikkatine)yada doğancı barajı dağ yolundamı(Pınar'ın dikkatine) yapsak diyorum serin serin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Nevin abla ben kaçırmışım muhabeti. Ne modifiyesi yapiyosunuz...
günaydın bursa mt
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)