İstanbul gezimizi pazar günü yapacağımızdan trafik problemi çok yaşamayız. Malum pazar günleri trafik nispeten daha rahat oluyor. Yanlız sabah erken çıkmamız gerekiyor. Yalova Pendik arası ilk feribot 08-15 de pazar sabahları. Ona yetişirsek İstanbul'da gezmek için daha fazla zaman kazanmış oluruz. Bu durumda belilenecek noktada sabah saat 06-30 filan gibi buluşmamız ve Yalova'ya gaz açmamız gerekecektir. Ayrıca her noktaya gidilecek diye bir kural da yok. Gerek duyarsak saatin durumuna göre iptal ya da ekleme yapabiliriz.
cemamca saat kaç dersen ben gelirim
Herkese iyi akşamlar
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Evet bendende iyi aksamlar. 9-12 nöbetinden herkese selamlar :-D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
iyi akşamlar bursa.. özcan abi saygılar.. mami siiirte selam
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
selam millet herkeze iyi aksamlar
Arkadaslar pazar günü müsait olan arkadaşlarla egercede hem yuzme hemde mangal yapalim diyorum ..
Gelecek arkadaşlar icin .
Buluşma noktasi: Mudanya papet cafe
Buluşma saati: 10:30
Papetten çikiş saati: 11:00
Yiyecekleri herkez kendi getiriyor herzamanki gibi
Gelmek isteyen butun MT arkadaslarimizi bekliyorum
Yollarda görüşmek dilegiyle
Kazasiz sürüşler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Arkadaşlar Bursa'da aprillia motor satan bir yer varmı acaba ??
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
gazcılar'daki motorsport bir ara satıyordu. şimdi mondial, suzuki ve derbi var ama aprilia'dan emin değilim.
Ya hu senin mutfak kültürün olmadan o sucuklar pişmez,ağızada düşmez,düşsede boğazımızdan geçmez,domataesler ağlar,soğanlar psikolojik sorun yaşar,ağzının tadını biliyorsun erdem.iştah açıyordun ama neyse sen ödevlerini hallet seninle istanbulu fethederiz bi ara balık ekmek falan...
Biliyorum başarabilirsin hadi Mami sadece azim,kararlılık ve güç,sen gökten helikopterle tam yanımıza ineceksin,biliyorum içime doğuyor ,hissediyorum
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Günaydın bursa mt
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
2. el istersen 650'lik bi Aprilla varmış benim arkadaşın arkadaşında( Nilüfer askerlik şubesi başkanı'nınmış.) Düşünürsen modelini felan araştırırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 PM ----------
Eğerce'yi düşünebilirim. 3 sene önce gitmiştim en son.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Hacı şaka yapma adama. Biz bu şaka yüzünden ani bir coşku yaşadık , tam da akşam iştiması idi ve sonucunu sen tahmin et.... SÜRÜNDÜK hem de 18 ay boyunca
Dostum Salvano , yarın sabah saat kaç ve neresi uygundur senin için ?
Not: Benim hanım geliyor. Sen de yengeyi ikna edersen şahane olur. Akşam erken dönmeye çalışırız
Kartallar yalnız uçar...
Günaydın bursa uyuma ne o ya herkez birden kaybolmus ses yok (eee normaldir nette yazıyoruz ses olacak degil ya neyse :D) hadi millet siteyi costuralım istanbul gezisine daha cok war önümüz yaz gezecek daha cok yerimiz war.....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)