Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin sedat nasıl iyi geçtimi bari festival neler vardı hadi annat hadi annat
    oo abi nasıl geçsin ya güzeldi bence peki sence

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

ya bana hala resim nasıl yüklenir anlatcak yok hopp aloooo
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ramzey 200cc
    Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 AM ----------

valla kardeşim ben de anlamış değilim bu foto olayını
    blue_dolunay gelsin, o anlatır

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul Gezisi Tarihi: 21-Haziran-2009
    Saat: Sabah çok erken
    Gezilecek yerler: Üsküdar(Aziz Mahmut Hüdai Hz),Kız kulesi,Sultan Ahmet,Dolma bahçe,Ayasaofya ve zaman kalırsa başka yerler en güzelide motorlarla Boğaz köprüsünün üzerinden geçmek.
    Şimdiden gelenler:

1-Picasso(Erdem)
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    5-drumtoens(Enes)
    6-a.banus
    7-desparadox
    8-dolphın_16
    9-cemamca
    10-Reis
    11-SALVANO

Resimler çok güzelmiş Serhat Kardeş,yorumunda oldukça akıcı ve
    uzun
    ibni sina'nın dediği gibi; "sözün güzelliği kısalığındadır"

şarjım bittiği için fotoğrafını çekemediğim daha da güzel yerler vardı. hep beraber gider görürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 AM ----------

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bi sorum olucak musadenle 90 km ne zamandir mt için uzun bi mesafe oldu :-S
    haklısın mami, ama; çok virajlı olduğundan mıdır? bana 150 km gibi geldi. bir de yalnız olduğumdan herhalde, git git yol bitmiyor gibi geldi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------

Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sedatcım, anlaşılan pek uğraşmamışsın, çok zor değil:

1-bu siteye giriyosun: http://www.imageshack.us/
    2-bu ekrandaki gibi :

üstte "http://www.motosiklet.net/forum/images/videos" u tıklıyosun ve daha aşağıda "resize image" yi tıklayıp "640x480" formatını seçip ve "start upload" u tıklayarak resmin yüklenmesini bekliyorsun.

3-karşına gelen bu ekranda:

çerçeve içerisinde bulunan (direct link to image) adres satırını kopyalıyorsun

4-mt sayfasında; alttaki resimde tarif edilen şekilde adres satırını yapıştır, tamamdır.

bu arada görecikten erkenden kaçmışsınız, sabah saat 10 da oradaydım, siz yoktunuz?
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    kanuni seyhan 250

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 PM ----------

http://img301.imageshack.us/gal.php?g=31052009239.jpg
    aynen ya çok kolaymış.abi biz pazar günü 11.30 da çıktık ordan ya

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada görecikten erkenden kaçmışsınız, sabah saat 10 da oradaydım, siz yoktunuz?
    Cuma gecesi gittim ben pazar akşamı döndüm.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    nasıl oldu anlamadım, saat 10:45 e kadar oralardaydım, tanıdık var mı diye bakındım ama göremedim, yoksa çadırlarınızda uyuyor muydunuz

sedat, fotoları yükleyememişsin, nerede takıldın?
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    FYM FY250/PL
    nasıl oldu anlamadım, saat 10:45 e kadar oralardaydım, tanıdık var mı diye bakındım ama göremedim, yoksa çadırlarınızda uyuyor muydunuz

hangi gündü senin geldiğin ?

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    pazar günü

Motosikleti
    FYM FY250/PL
    pazar günü
    pazar günü akşam çıktım ben. Belki dikkatini çekmiştir en tepede turuncu ev şeklindeki çadırdı benimkisi.

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    o kadar dikkat etmedim.
    neyse, görüşmek nasip değilmiş. ama sanki ben gelirken nurhan'ı gördüm, saat 9:30 gibi 4-5 kişilik bir gurupla dönüyorlardı, korna yaptım ama farketmediler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

haldunum nasılsın? hiç sesin cıkmıyor, msn de de yoksun?

taglis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    o kadar dikkat etmedim.
    neyse, görüşmek nasip değilmiş. ama sanki ben gelirken nurhan'ı gördüm, saat 9:30 gibi 4-5 kişilik bir gurupla dönüyorlardı, korna yaptım ama farketmediler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------

haldunum nasılsın? hiç sesin cıkmıyor, msn de de yoksun?
    Dostum , ben pazar saat 10:00 da çıktım yola. Sanırım başkasına selam vermişsin.
    Haberin olsun , hafta sonu , hanımla birlikte Erdek Kapıdağ festivaline gitmeyi planlıyorum.
    Kartallar yalnız uçar...

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    gectigimiz hafta festival müthişti, bu haftada kapıdag yolcusuyuz
    yine güzel olacak sanırsam
    gelmek isyenler için cumartesi sabahı 7:45 buluşma
    hareket 8:00 gibi yola cikariz
    bulusma yeri carrefourdaki petrol ofisi

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı taglis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum , ben pazar saat 10:00 da çıktım yola. Sanırım başkasına selam vermişsin.
    Haberin olsun , hafta sonu , hanımla birlikte Erdek Kapıdağ festivaline gitmeyi planlıyorum.
    benim motor kırmızı, kafamda turuncu repsol kask vardı, belki hatırlarsın.

tamam, kesinleştiğinde ve hareket saatiniz belli olduğunda, haber verir misin. büyük ihtimal olabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 PM ----------

ya arkadaşlar; cem amca, pınar abla, sertaç, nevin hocam, haldunum, özgürüm, cansucum, ahmetim ve ismini sayamadıklarım

önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek bu org. gurup olarak katılsak; ya pazar günübirlik ya da cmt. gider pazar döneriz, duruma göre hareket ederiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------

iyi akşamlar bursa mt

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    ben 15 hazirana kadar doluyum sözleşme bitiyor ve yeni işyerine taşınıcağız ondan sonra 1-2 ay boşum hatta işsizim bile diyebilrim çok eksikler var daha ondan sonra katılmaya çalışırım organizasyonlara (param bitmezse)

istanbul da gezilecek yerlere panaroma 1453 müzesini ekleyebilme imkanımız var mı

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhabalar uzun süredir giremiyorum forma, benim suzuki an 125 salı günü satılır büyük bir ihtimalile aklınızda olsun 250 cc chooper motor arıyorum 1500 ile 2500 lira arasında bir motor almak istiyorum tavsiyelerinizide bekliyorum. size gezide hayırlı yolculuklar şimdiden motoru değiştirince bende sizlere tekrardan katılacağım
    Regal raptor DD250 E 3000 kmde temiz garaj motoru, 2008 model, su soğutmalı siyah...
    Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.. 4000 TL.
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Serhat Kardeş sağolasın festival davetin için fakat ben kalabalığı ve gürültüyü pek sevmiyorum.Mutlaka güzel olacaktır fakat heralde okul ve öğrencilerden olsa gerek "gezi,tatil ve stres atma" anlayışım sadece yol yapmak ve 20 kişilik grupları geçmeyecek kadar tenha bir katılım ile aynı geziye farklı yerleri görmeyi sıkıştırmak bana daha çok zevk veriyor(Yabanilik o biçim )
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    ramzey 200cc
    ben erdek gezisine katılmak istiyordum fakat gelemiyorum. pazartesi günü tez sunumum olacağından mümkün olmuyor, yoksa severim oralar, avcumun içi

Motosikleti
    kanuni seyhan 250

ya abi ne bilim yapmaya çalıştım çaşıştım olmadı sonra direk linki yazdım orayauğraşamadımama yine teşekkür ederim
    bu arada istanbul gezisine saklıyorum kendimi ben 21 hazirana kadar uzun yol yapmıcam.mudanya turu fln yapan olursa gelirim balık tutmak için fln

taglis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Alıntı kontgerilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gectigimiz hafta festival müthişti, bu haftada kapıdag yolcusuyuz
    yine güzel olacak sanırsam
    gelmek isyenler için cumartesi sabahı 7:45 buluşma
    hareket 8:00 gibi yola cikariz
    bulusma yeri carrefourdaki petrol ofisi
    Geçtiğimiz hafta katıldığım festivalin tadı damağımda kaldı hakikaten. İnşallah Kapıdağ organizasyonu da Erhan arkadaşımızın hazırlıkları ile güzel olacaktır, bizlerin katılımı ile de daha renklenecektir.
    Tarık'çım bu akşam görüşürüz , konuşuruz ama sanki hareket saati biraz geç gibi , bir düşün istersen.
    Buluşma yerine gelince ; bana ters kaldığından ben sizleri Kinteks tesislerinde beklerim ve siz geçerken peşinize takılırım.
    Kartallar yalnız uçar...

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serhat Kardeş sağolasın festival davetin için fakat ben kalabalığı ve gürültüyü pek sevmiyorum.Mutlaka güzel olacaktır fakat heralde okul ve öğrencilerden olsa gerek "gezi,tatil ve stres atma" anlayışım sadece yol yapmak ve 20 kişilik grupları geçmeyecek kadar tenha bir katılım ile aynı geziye farklı yerleri görmeyi sıkıştırmak bana daha çok zevk veriyor(Yabanilik o biçim )
    anlıyorum hocam, aslında sizin gibi bende kalabalığı seven biri değilim, birazda merak var..hem maksat gezmek olsun, sonuçta festivale konu olan mekanlarda cezbedici hani, insanın gidesi geliyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------

Alıntı taglis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tarık'çım bu akşam görüşürüz , konuşuruz ama sanki hareket saati biraz geç gibi , bir düşün istersen.
    kardeş, haberdar edersen, bu akşam size katılabilirim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)

Bu Konudaki Etiketler