Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın bursa mt , günaydın motosiklet dostları..
    Günaydın mı? :-S Ben kalkalı 4 saati gecti :-D
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

cümleten günaydın bursaa
    motora binmek için her yere gidilir...

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O halde arkadaşlar gitmek ve görmek istedikleri yerleri burada belirtsinler en uygun gezi ve güzergahı tayin edelim,gidiş ve dönüş istikameti bana uyar.Görmek istediğim yerler

1-Üsküdar' Aziz Mahmud Hüdayi Hz.Türbesi,(Bursa kadılığını bırakarak sırtında ciğer satan evliya)
    2-Kız Kulesi,
    3-Kanlıcada pudralı yoğurt,
    4-Avrupa yakasında Sultan Ahmet camii
    5-Topkapı Sarayı
    6-Ayasofya müzesi
    7-Biraz ters olacak ama Eyup Sultan Türbesi(Peyugamberimizin Medine de geçici bir süre evinde ikamet ettiği Sahabi)

Ya hu bu arada biz milletçe güllük gülistanlık yerlerde (topiklerde)bile baylıyoruz ayrımcılık,grupçuluk yapmaya,birde kendi çapında gocunmamız yokmu bizi sallamıyorlar vs..Arkadaşlar lütfen böyle şeylere yer vermeyelim,tek bir yumruk olalım,burda bile bölüneceksek zamanı gelince bu memleketi nasıl savunacağız omuz omuza,kibir çok tehlikelidir ve lütfen bölücü yerine birleştirici olalım,biz yaratılan her şeyi seviyoruz yaratanımız adına,"Ne Olursan Ol Gel"fakat asla ayrımcılık yapma :
    Hehhhehhe Nevin iyi güzel de bunların hepsine gitmek için ışınlanacağız değil mi? Bu listedekiler için bize bir gün değil bir hafta bile yetmez. Sadece Topkapı Müzesi bile bir günde gezilemiyor.

Bir kere Kanlıca kısmı pek olağan görünmüyor listenin. Çünkü burası güzergahımıza oldukça terste kalıyor. Avrupa Yakasına gelince Ayasofya ve Sultanahmet aynı yerde olduklarından problem yok.

O zaman şöyle bir güzergah tespit edebiliriz: Daha önce yazdığım güzergahtan köprüye gelir Avrupa'ya geçeriz. Avrupa Yakası'nda Barbaros Bulvarı- Beşiktaş- Dolmabahçe- Karaköy-Eminönü-Sahil Yolu- Cankurtaran yoluyla Sultanahmet Meydanına geliriz. Burada takılıp Sultanahmet Camiisi'ni, Ayasofya'yı, Dikilitaş'ı
    ziyaret ederiz. Bu arada karınlarda acıkmış olur zaten. Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nde yemeğimizi yer oradan Sirkeciye ineriz. Sirkeci-Harem arabalı vapuru ile Harem'e geçer oradan sahil yoluna döneriz. Kız Kulesini ziyaret eder Üsküdar'a geçeriz eğer Üsküdar'a gideriken almazsa bir yağmur. Eh zaten zaman da yavaş yavaş akşamı bulmaya başlar. Üsküdar'dan sonra yine Sahil Yolu'ndaki çay bahçelerinde soluklanıp ufak ufak dönüşe geçeriz. Ne dersiniz?

Ancak katılımcı arkadaşlardan bir ricam olacak. İstanbul'a gidilecekse eğer grup olarak gidip grup olarak dönülmeli.'' Efendim ben ayrılıp şuraya gideceğim, burada işim var, halledeyim size sonra katılırım.'' şeklinde bir durum olmasın lütfen. Hep beraber gidelim, gezelim yine hep beraber dönelim. Tamam mı?

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    mesaj alındı cem abi gitar, motomax vb.. yok
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Alıntı poseidon23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum uzun süredir giremediğim ve organizasyonlara katılamadığım değerli arkadaşlarımdan özürdiliyorum.Sayfalara tek tek baktım okudum çok şeyler kaçırmışım şiir gib oldu hee Neyse en kısa zamanda aranızdayım bu aralar pek yerimde duramıyorumda bi istanbul bi bursa yoruluyorum.Sertaç kardeşim yaza yapacağın geziye beni kat direk çadırımla seninleyim .

KAZASIZ SÜRÜŞLER.....
    Sen zaten varsın morok -
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hehhhehhe Nevin iyi güzel de bunların hepsine gitmek için ışınlanacağız değil mi? Bu listedekiler için bize bir gün değil bir hafta bile yetmez. Sadece Topkapı Müzesi bile bir günde gezilemiyor.

Bir kere Kanlıca kısmı pek olağan görünmüyor listenin. Çünkü burası güzergahımıza oldukça terste kalıyor. Avrupa Yakasına gelince Ayasofya ve Sultanahmet aynı yerde olduklarından problem yok.

O zaman şöyle bir güzergah tespit edebiliriz: Daha önce yazdığım güzergahtan köprüye gelir Avrupa'ya geçeriz. Avrupa Yakası'nda Barbaros Bulvarı- Beşiktaş- Dolmabahçe- Karaköy-Eminönü-Sahil Yolu- Cankurtaran yoluyla Sultanahmet Meydanına geliriz. Burada takılıp Sultanahmet Camiisi'ni, Ayasofya'yı, Dikilitaş'ı
    ziyaret ederiz. Bu arada karınlarda acıkmış olur zaten. Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nde yemeğimizi yer oradan Sirkeciye ineriz. Sirkeci-Harem arabalı vapuru ile Harem'e geçer oradan sahil yoluna döneriz. Kız Kulesini ziyaret eder Üsküdar'a geçeriz eğer Üsküdar'a gideriken almazsa bir yağmur. Eh zaten zaman da yavaş yavaş akşamı bulmaya başlar. Üsküdar'dan sonra yine Sahil Yolu'ndaki çay bahçelerinde soluklanıp ufak ufak dönüşe geçeriz. Ne dersiniz?

Ancak katılımcı arkadaşlardan bir ricam olacak. İstanbul'a gidilecekse eğer grup olarak gidip grup olarak dönülmeli.'' Efendim ben ayrılıp şuraya gideceğim, burada işim var, halledeyim size sonra katılırım.'' şeklinde bir durum olmasın lütfen. Hep beraber gidelim, gezelim yine hep beraber dönelim. Tamam mı?
    [B][I]Mesaj alınmıştır.Hepsi uyar.Önemli olan sığdırabilmek (Ah İstanbuuull sokaklarııı!).:
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar merhabalar uzun süredir giremiyorum forma, benim suzuki an 125 salı günü satılır büyük bir ihtimalile aklınızda olsun 250 cc chooper motor arıyorum 1500 ile 2500 lira arasında bir motor almak istiyorum tavsiyelerinizide bekliyorum. size gezide hayırlı yolculuklar şimdiden motoru değiştirince bende sizlere tekrardan katılacağım

Motosikleti
    ramzey 200cc

tamamdır cem abi, birlikte gezmek zaten güzel olacak. benim için problem yok.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sen söyleyince şimdi dank etti banada gerçekten o gün unuttuk çok ayıp oldu dediğin gibi bu sefer onuda ödiyelim o gün saolsun çok makbule geçmişti
    o kart bana ait değil serhat ındı hatta bana geçiş vermeden geçmiştim ceza falan gelme di şu ana kadar bende kendisine teşekkür ediyorum

Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar köprüden geçmek için herkezde kart bulunmuyorki oralarda elbetteki satan biryer vardır ben motorumla gittigimde gişeden vermişlerdi kartı . Giderkende yalova eskihisar tarafından gidilecek herhalde yoksa dolanacazmı motorlarla . İnşallah bir aksilik çıkmaz iş konusundada bende gelirim çok istiyorum.Vee şimdiden söylim ben izinimde ayvalık altınoluk erdek turu yapacam kalacamda 10 15 gün gezinecem yani çadır alacam ve neresi hoşuma giderse orada kalacam gelmek isityenler olursa hep beraber gideriz temmuzun sonu agustosun başı olabilir .
    avrupa yakasına geçerken kart gerekmiyor anadolu yakasına gelirken gerekiyor onuda cem abinin dediği gibi gemiyle hallederiz

Hey hey birisi İstanbul mu dedi? Daha da önemlisi İstanbul gezisi için rehber mi dedi?

Şimdi arkadaşlar Boğaz Köprüsü geçişinde (İstanbul Avrupa Yakası yönüne doğru) kart filan gerekmiyor ki. Kart dönüş istikametinde lazım. Yani Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş ücretsiz. Bu yüzden kart problemimiz yok. Dönüş için de ben köprü yerine Sirkeci-Harem arabalı vapurunu öneriyorum. Hem Boğazı denizden görmüş oluruz hem de Boğaz Köprüsü'nün o iğrenç akşam trafiğine girmemiş oluruz. Böylece kart problemi de kalmaz.

Sabah İstanbul'a gidiş için ben de Yalova-Pendik Hızlı Feribot hattını öneririm. Evet biraz daha pahallı olur ama yolu ve süreyi de çok kısaltır. Ayrıca Pendik'e indiğimizde sahil yolunu kullanırsak İstanbul Anadolu Yakası'nın en güzel yerlerinden geçmiş oluruz Boğaz Köprüsüne kadar. Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı güzergahını deniz kenarından takip edip (Gerekirse mola da verebiliriz manzara açısından) sonra da ünlü Bağdat Caddesinden geçerek Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanından E-5 e döner köprüye ulaşırız. Avrupa Yakasında nerelere gideceğinize karar verin ona göre bir yol güzergahı çizerim ben.
    sana güveniyoruz ve her güzergahına varım

tamamdır abi ancak inşaalah bi düğün felan bişeyler çıkmazda katılırız şu istanbul gezisine

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhabalar uzun süredir giremiyorum forma, benim suzuki an 125 salı günü satılır büyük bir ihtimalile aklınızda olsun 250 cc chooper motor arıyorum 1500 ile 2500 lira arasında bir motor almak istiyorum tavsiyelerinizide bekliyorum. size gezide hayırlı yolculuklar şimdiden motoru değiştirince bende sizlere tekrardan katılacağım
    skygo 250-4 sana tavsiyem mustafada bilir.kardeşim çin alacaksanki durum onu gösteriyor aşağı yukarı hepsi aynı yani hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al derim mustafanın motoru beğenirsen (benim eski motor bilen bilir nekadar temiz bakardım)sıfırını sana nakit 2850 idi en son istanbuldan yardımcı olmaya calışırım kk nada taksit yapılabilir.

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Bursa'da adam gibi bol çeşit kask nerde bulunur? Kocaman Motorsport'tan başka satan yok mu?

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Doobly Bursa'da adam gibi bol çeşit kask nerde bulunur? Kocaman Motorsport'tan başka satan yok mu?
    hondanın satış mağazasında baya çok çeşit vardı.Ama fiyatlar baya yüksekti bence ordaki modellerden dene kafana uyan beyendiğin modeli internetten motomaxtan veya başka biyerden almanı tavsiye ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

a.banus
    o kart bana ait değil serhat ındı hatta bana geçiş vermeden geçmiştim ceza falan gelme di şu ana kadar bende kendisine teşekkür ediyorum
    o zaman istanbula giderken serhatla görüşcez geçen sefer o heycanla hepimiz unuttuk kusura bakma

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Herkesin avatarında motosiklet,Mami de HELİKOPTER;aşmışsın olum sen olayı,kardeş bu alet kaç cc

Serhat kardeş Pınarın dediği gibi bu kart olayını telafi edicez,angutluğumuzdan dolayı büyük özür
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı Doobly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa'da adam gibi bol çeşit kask nerde bulunur? Kocaman Motorsport'tan başka satan yok mu?
    Ben honda duran kardeşlerden lazer almıştım. Cok memnunum. Sen feyizoğlunun sitesinden bak beğen bi model zevkine ve kesene göre. Sonra bi duran kardeşlerden ayni markanın bedenlerine bak. Beğendiğin bedeni. Sipariş et getirsinler. Tavsiyem parasınada acıma.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:11 AM ----------

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkesin avatarında motosiklet,Mami de HELİKOPTER;aşmışsın olum sen olayı,kardeş bu alet kaç cc

Serhat kardeş Pınarın dediği gibi bu kart olayını telafi edicez,angutluğumuzdan dolayı büyük özür
    Nevin abla tekerleği var. Kalkışta rüzgar yapiyo ruzgarida hissediyosun. Eh hızıda fena sayılmaz ama ne kadarda olsa bos yaa tarzımız degil. O teker yere degmesi lazım. O o virajlarda asvaltla yakınlaşmadıktan sonra ne anlami kalır. Bana ters yaa. Zaten dedim ben buna binmen diye :-P
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

http://www.sahibinden.com/karting_bi...promotion_hpva

istanbulda alternatif olarak düşünülebilircartiing meraklıları varsa yarışırız:D
    motora binmek için her yere gidilir...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster

istanbulda alternatif olarak düşünülebilircartiing meraklıları varsa yarışırız:D
    Cartingi bursada da yaparız
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Şimdi sen kalk Bursa'dan motorlarla taa İstanbul'a git, orada karting yap. Adamı döverler ya!

İstanbul'a gidiş amacımız tarihi ve turistik yerleri gezmek değil mi? Karting için başka bir zaman Bursa'da bir organizasyon yaparız. Laf aramızda ben de çok merak ediyorum bu karting işini.

Unutmadan İstanbul Gezimiz kesinleşirse zaman meftumumuz çok önemli olacaktır. Bilhassa sabah feribota yetişme durumu olacağından program kesinleştiğinde kararlaştıracağımız buluşma saatine katılımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü geç kalacak arkadaşları fazla bekleme şansımız olmayacak.

Olmazmı ama bozum olmak yok şimdiden söylim . Cem beyin dedigi gibi istanbulda olmaz o iş Bursada hallederiz -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

Şimdi sen kalk Bursa'dan motorlarla taa İstanbul'a git, orada karting yap. Adamı döverler ya!

İstanbul'a gidiş amacımız tarihi ve turistik yerleri gezmek değil mi? Karting için başka bir zaman Bursa'da bir organizasyon yaparız. Laf aramızda ben de çok merak ediyorum bu karting işini.

Unutmadan İstanbul Gezimiz kesinleşirse zaman meftumumuz çok önemli olacaktır. Bilhassa sabah feribota yetişme durumu olacağından program kesinleştiğinde kararlaştıracağımız buluşma saatine katılımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü geç kalacak arkadaşları fazla bekleme şansımız olmayacak.
    Cem bey bide söyle birşey var istanbulda anlaşılan baya bi turlanacak baya bi yer gezilecek akşama yetissin diyede gicip ciee diyipte adam akıllı gezmedikten sonra gördüm hadi diyer yere oldugu zamanda insan birşey anlamazki oda varki malum istanbul trafigi olsun sıcak havalar olsun her nekadar motorlada gitsek trafik illaki yavaşlatacaktır bizi bukadar yeri gezinebilecezmi
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    GT250R
    Evet istanbula güzel bir gezi katılımı yuksek olacak gibi duruyor..hadi bakalım

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    o gün ben de istanbul'da olacağım, sizinle gelemiyorum henüz... ama orada olacağım; Honda güvenli sürüş-1 eğitiminde....
    inşallah ağustos'ta da gezileriniz devam eder de şimdiki gibi bilgisayardan izlemek yerine birlikte süreriz...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)

Bu Konudaki Etiketler