cümleten günaydın bursaa
motora binmek için her yere gidilir...
Hehhhehhe Nevin iyi güzel de bunların hepsine gitmek için ışınlanacağız değil mi? Bu listedekiler için bize bir gün değil bir hafta bile yetmez. Sadece Topkapı Müzesi bile bir günde gezilemiyor.
Bir kere Kanlıca kısmı pek olağan görünmüyor listenin. Çünkü burası güzergahımıza oldukça terste kalıyor. Avrupa Yakasına gelince Ayasofya ve Sultanahmet aynı yerde olduklarından problem yok.
O zaman şöyle bir güzergah tespit edebiliriz: Daha önce yazdığım güzergahtan köprüye gelir Avrupa'ya geçeriz. Avrupa Yakası'nda Barbaros Bulvarı- Beşiktaş- Dolmabahçe- Karaköy-Eminönü-Sahil Yolu- Cankurtaran yoluyla Sultanahmet Meydanına geliriz. Burada takılıp Sultanahmet Camiisi'ni, Ayasofya'yı, Dikilitaş'ı
ziyaret ederiz. Bu arada karınlarda acıkmış olur zaten. Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nde yemeğimizi yer oradan Sirkeciye ineriz. Sirkeci-Harem arabalı vapuru ile Harem'e geçer oradan sahil yoluna döneriz. Kız Kulesini ziyaret eder Üsküdar'a geçeriz eğer Üsküdar'a gideriken almazsa bir yağmur. Eh zaten zaman da yavaş yavaş akşamı bulmaya başlar. Üsküdar'dan sonra yine Sahil Yolu'ndaki çay bahçelerinde soluklanıp ufak ufak dönüşe geçeriz. Ne dersiniz?
Ancak katılımcı arkadaşlardan bir ricam olacak. İstanbul'a gidilecekse eğer grup olarak gidip grup olarak dönülmeli.'' Efendim ben ayrılıp şuraya gideceğim, burada işim var, halledeyim size sonra katılırım.'' şeklinde bir durum olmasın lütfen. Hep beraber gidelim, gezelim yine hep beraber dönelim. Tamam mı?
mesaj alındı cem abi gitar, motomax vb.. yok
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
arkadaşlar merhabalar uzun süredir giremiyorum forma, benim suzuki an 125 salı günü satılır büyük bir ihtimalile aklınızda olsun 250 cc chooper motor arıyorum 1500 ile 2500 lira arasında bir motor almak istiyorum tavsiyelerinizide bekliyorum. size gezide hayırlı yolculuklar şimdiden motoru değiştirince bende sizlere tekrardan katılacağım
o kart bana ait değil serhat ındı hatta bana geçiş vermeden geçmiştim ceza falan gelme di şu ana kadar bende kendisine teşekkür ediyorum
avrupa yakasına geçerken kart gerekmiyor anadolu yakasına gelirken gerekiyor onuda cem abinin dediği gibi gemiyle hallederiz
sana güveniyoruz ve her güzergahına varım
tamamdır abi ancak inşaalah bi düğün felan bişeyler çıkmazda katılırız şu istanbul gezisine
skygo 250-4 sana tavsiyem mustafada bilir.kardeşim çin alacaksanki durum onu gösteriyor aşağı yukarı hepsi aynı yani hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al derim mustafanın motoru beğenirsen (benim eski motor bilen bilir nekadar temiz bakardım)sıfırını sana nakit 2850 idi en son istanbuldan yardımcı olmaya calışırım kk nada taksit yapılabilir.
Bursa'da adam gibi bol çeşit kask nerde bulunur? Kocaman Motorsport'tan başka satan yok mu?
hondanın satış mağazasında baya çok çeşit vardı.Ama fiyatlar baya yüksekti bence ordaki modellerden dene kafana uyan beyendiğin modeli internetten motomaxtan veya başka biyerden almanı tavsiye ederimDoobly Bursa'da adam gibi bol çeşit kask nerde bulunur? Kocaman Motorsport'tan başka satan yok mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
o zaman istanbula giderken serhatla görüşcez geçen sefer o heycanla hepimiz unuttuk kusura bakmaa.banus
o kart bana ait değil serhat ındı hatta bana geçiş vermeden geçmiştim ceza falan gelme di şu ana kadar bende kendisine teşekkür ediyorum
Herkesin avatarında motosiklet,Mami de HELİKOPTER;aşmışsın olum sen olayı,kardeş bu alet kaç cc
Serhat kardeş Pınarın dediği gibi bu kart olayını telafi edicez,angutluğumuzdan dolayı büyük özür
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Ben honda duran kardeşlerden lazer almıştım. Cok memnunum. Sen feyizoğlunun sitesinden bak beğen bi model zevkine ve kesene göre. Sonra bi duran kardeşlerden ayni markanın bedenlerine bak. Beğendiğin bedeni. Sipariş et getirsinler. Tavsiyem parasınada acıma.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:11 AM ----------
Nevin abla tekerleği var. Kalkışta rüzgar yapiyo ruzgarida hissediyosun. Eh hızıda fena sayılmaz ama ne kadarda olsa bos yaa tarzımız degil. O teker yere degmesi lazım. O o virajlarda asvaltla yakınlaşmadıktan sonra ne anlami kalır. Bana ters yaa. Zaten dedim ben buna binmen diye :-P
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
http://www.sahibinden.com/karting_bi...promotion_hpva
istanbulda alternatif olarak düşünülebilircartiing meraklıları varsa yarışırız:D
motora binmek için her yere gidilir...
Şimdi sen kalk Bursa'dan motorlarla taa İstanbul'a git, orada karting yap. Adamı döverler ya!
İstanbul'a gidiş amacımız tarihi ve turistik yerleri gezmek değil mi? Karting için başka bir zaman Bursa'da bir organizasyon yaparız. Laf aramızda ben de çok merak ediyorum bu karting işini.
Unutmadan İstanbul Gezimiz kesinleşirse zaman meftumumuz çok önemli olacaktır. Bilhassa sabah feribota yetişme durumu olacağından program kesinleştiğinde kararlaştıracağımız buluşma saatine katılımcıların dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü geç kalacak arkadaşları fazla bekleme şansımız olmayacak.
Olmazmı ama bozum olmak yok şimdiden söylim . Cem beyin dedigi gibi istanbulda olmaz o iş Bursada hallederiz -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------
Cem bey bide söyle birşey var istanbulda anlaşılan baya bi turlanacak baya bi yer gezilecek akşama yetissin diyede gicip ciee diyipte adam akıllı gezmedikten sonra gördüm hadi diyer yere oldugu zamanda insan birşey anlamazki oda varki malum istanbul trafigi olsun sıcak havalar olsun her nekadar motorlada gitsek trafik illaki yavaşlatacaktır bizi bukadar yeri gezinebilecezmi
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Evet istanbula güzel bir gezi katılımı yuksek olacak gibi duruyor..hadi bakalım
o gün ben de istanbul'da olacağım, sizinle gelemiyorum henüz... ama orada olacağım; Honda güvenli sürüş-1 eğitiminde....
inşallah ağustos'ta da gezileriniz devam eder de şimdiki gibi bilgisayardan izlemek yerine birlikte süreriz...
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)