Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Hey hey birisi İstanbul mu dedi? Daha da önemlisi İstanbul gezisi için rehber mi dedi?
Şimdi arkadaşlar Boğaz Köprüsü geçişinde (İstanbul Avrupa Yakası yönüne doğru) kart filan gerekmiyor ki. Kart dönüş istikametinde lazım. Yani Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş ücretsiz. Bu yüzden kart problemimiz yok. Dönüş için de ben köprü yerine Sirkeci-Harem arabalı vapurunu öneriyorum. Hem Boğazı denizden görmüş oluruz hem de Boğaz Köprüsü'nün o iğrenç akşam trafiğine girmemiş oluruz. Böylece kart problemi de kalmaz.
Sabah İstanbul'a gidiş için ben de Yalova-Pendik Hızlı Feribot hattını öneririm. Evet biraz daha pahallı olur ama yolu ve süreyi de çok kısaltır. Ayrıca Pendik'e indiğimizde sahil yolunu kullanırsak İstanbul Anadolu Yakası'nın en güzel yerlerinden geçmiş oluruz Boğaz Köprüsüne kadar. Pendik-Kartal-Maltepe-Bostancı güzergahını deniz kenarından takip edip (Gerekirse mola da verebiliriz manzara açısından) sonra da ünlü Bağdat Caddesinden geçerek Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanından E-5 e döner köprüye ulaşırız. Avrupa Yakasında nerelere gideceğinize karar verin ona göre bir yol güzergahı çizerim ben.
Seni çıkartmak?
Biz iyi günüde kötü günüde birlikte düşünürüz...
Misal yarın gel artçı ol bana nereye istersen oraya süreyim..
Belki mustafa nın bi çayını içeriz mesela...:D:D
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
O halde arkadaşlar gitmek ve görmek istedikleri yerleri burada belirtsinler en uygun gezi ve güzergahı tayin edelim,gidiş ve dönüş istikameti bana uyar.Görmek istediğim yerler
1-Üsküdar' Aziz Mahmud Hüdayi Hz.Türbesi,(Bursa kadılığını bırakarak sırtında ciğer satan evliya)
2-Kız Kulesi,
3-Kanlıcada pudralı yoğurt,
4-Avrupa yakasında Sultan Ahmet camii
5-Topkapı Sarayı
6-Ayasofya müzesi
7-Biraz ters olacak ama Eyup Sultan Türbesi(Peyugamberimizin Medine de geçici bir süre evinde ikamet ettiği Sahabi)
Ya hu bu arada biz milletçe güllük gülistanlık yerlerde (topiklerde)bile baylıyoruz ayrımcılık,grupçuluk yapmaya,birde kendi çapında gocunmamız yokmu bizi sallamıyorlar vs..Arkadaşlar lütfen böyle şeylere yer vermeyelim,tek bir yumruk olalım,burda bile bölüneceksek zamanı gelince bu memleketi nasıl savunacağız omuz omuza,kibir çok tehlikelidir ve lütfen bölücü yerine birleştirici olalım,biz yaratılan her şeyi seviyoruz yaratanımız adına,"Ne Olursan Ol Gel"fakat asla ayrımcılık yapma :
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Taglis sedat-ss bu kalma işi nasıl olucak ben onu anlamadım nerde kalıncak ne kadara mal olur benzin hariç
motora binmek için her yere gidilir...
hocam estağfirullah, benim adıma değil, bursa MT adına gidiyoruz oraya, utanırım ben. ve ayrıca internetten forumdan gezebileceğim arkadaşlarım olabileceğiniz düşünmem zor olurdu, ama emin olun ben de burayı ve sizleri çok özleyeceğim. hem artık istanbula değil antalyaya gaz açarsınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------
abi süpersin, biz de kara kara düşünüyorduk napcaz neetçez diye on numarasın ve tekrar süpersin cem abi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------
kardeşim iyi yolculuklar, kazasız belasız sürüşler.
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
valla özgürüm bi laf ettin alınanlar cıktı yahu ne adamsın bir yazıyon pir yazıyon devlet elden gidiyor kardeşim yarın iş var biz henüz senin gibi patron olamadık daha
Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum uzun süredir giremediğim ve organizasyonlara katılamadığım değerli arkadaşlarımdan özürdiliyorum.Sayfalara tek tek baktım okudum çok şeyler kaçırmışım şiir gib oldu hee Neyse en kısa zamanda aranızdayım bu aralar pek yerimde duramıyorumda bi istanbul bi bursa yoruluyorum.Sertaç kardeşim yaza yapacağın geziye beni kat direk çadırımla seninleyim .
KAZASIZ SÜRÜŞLER.....
İ.OLCAR..........................
Günaydın millet
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın arkadaşlar
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
günaydın bursa mt , günaydın motosiklet dostları..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)