Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok geçmiş olsun. talihsizlik diz boyu olmuş. bir daha tekrarlanmaz umarım.
    Teşekkürler. İnşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi büyük geçmiş olsun. Size bişey olmaması sevindirici. Benimde geçirdiğim bi kaç kaza itibariyle insan beklediği kadar hasar olmadığını görüyo. Şaşırtıcı. İnsan sanki motor perte çıkacakmis zannediyor.[COLOR="Silver"]

Abi bunlar banada çok denk geliyo. Sonra motorcular serseri asi derler. Sabır testine dayanmak kolay degil.[COLOR="Silver"]

Teşekkürler. Aynen öyle abi. Kalkıp motora felan bkıp bişey olmadığını görünce insan daha bi didik didik ediyo.Sonra şaşıp kalıyo.

Sabır Sabır yaaa Sabır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 PM ----------

Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özcan geçmiş olsun Allah korumuş valla
    Allah Razı Olsun Sertaç.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------

Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun ...Allah beterinden saklasın.....
    Allah Razı olsun Nevin hocanın eşi abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun allah bidaha göstermesin
    Amin Pınar. Allah kimseye göstermesin inşallah.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM GTS 250
    21 haziran olursa bizde katılırız ama sonraki hafta veya bu hafta uymaz malesef

bide geçen sefer köprüden geçerken bi arkadaşın kartını kullanarak geçmiştik kimdi hatırlamıyorum bursa gurubundanmıydı istanbuldaki arkadaşınmıydı orasını hatırlamıyorumda bu sefer napıcaz galiba ücretli geçiş tamamen kaldırıldı sanırım istanbuldan bi arkadaş o konuda aydınlatırsa iyi olur sanırım

Motosikleti
    KLE 500
    Köprüye girmeden önce yolun sağında bi minibüs duruyodu hep. KART SATIŞI felan yazıyo. Oradan alınabilir sanırım. Yada en iyisi İstanbul MT ye yazıp sormak...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    hııım evet şimdi siz söleyince bende hatırladım işallah hala duruyordur bide gidip köpüde kala kalmayalım isyanları oynarız valla geçen sefer ehliyet yüzünden motorla katılamamıştım içimde ukte kaldı valla o köprüden geçiş kısmı

Motosikleti
    KLE 500
    En son 6 Mayıs ta oradan geçerken duruyordu. Ama Avrupa tarafındaydı. Anadolu tarafında varmı hatırlamıyorum.Orada da bi bina vardı sanırım oradan alınıyordu.

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    aynen ya bu önemli kart işini çözmemiz gerek.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Teşkkürler ruckerpark bakalım bi gazlıları dolaşmak lazım orda motorcu kerem var diye bilyorum ama bakalım. Ehliyet p.tesi geliyo hayırlısyla dolaşır bulurum inş ) picasso bu siteyi önerdğin için teşkkürler insanın kafasında en azından eskisi gibi soru işareti kalmaz tabi yolda kalmamk için soru işaretinin olmaması lazım )

Motosikleti
    honda cbf 150
    slm arkadaslar ben hüseyin 2 gün önce ilk motorumu aldım honda cbf150 bununla ilgili tüyo verecek arkadas varmı

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Aramıza yeni katılan arkadaslar hos geldiniz
    Katılımınız daim olur ihşallah
    nurhan kontgerilla nasılsınız bu arada nurhan kucuk motorcu huseyin efe nasıl ..... görüşmeyeli uzun zaman oldu
    bi ara mudanyaya bekliyorum cay ve sohpet icin .....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı gfb1616 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar ben hüseyin 2 gün önce ilk motorumu aldım honda cbf150 bununla ilgili tüyo verecek arkadas varmı

Aleykümselam, hayırlı olsun, güle güle ve dikkatli kullan.
    a.banus nikli ahmet arkadaşımızda cbf150 kullanıyor. kafana takılanlar varsa yaz istersen ona göre cevap yazılır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 AM ----------

Alıntı taglis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah ordayım kardeşim
    cumartesi gelip 1 gece konaklamayı planlıyorum

bu arada , zincirlerimi kırdım , özgürlüğümü ilan ettim. inşallah hanım boşamaz
    bu hafta sonu Bursa Enduro festivaline , bir sonraki haftasonu da Enduro Clup festivaline konaklamalı katılıyorum (bilgin olsun dedim sukuturciii arkadaşım)
    nurhan, pazar günü (günübirlik) hanımları da alıp gitsek uyar mı? hem onların da gönlü olmuş olur.
    enduro clup festivali neredeymiş?
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aleykümselam, hoşgeldin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------

hadi yapın madem, bu pazar günü biyerlere gidelim
    İyi söylüyorsun kardeş fakat okulların son haftaları ve tam gaz ders notu,davrnış notu girme aşamalarındayız,tüm günlük bir organizasyon yapabilme imkanım yok fakat sizler size uyan organizasyonu yapın uyarsa bir kaç saatliğinede olsa uğramaya çalışırız...

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbul için tarih 21 haziran değişmez değilmi

ona göre plan yapıcam da
    Kesin karar:21 Haziran
    Rehberimiz:Cem amca
    Gezinin yapılış sebebi: Picassa (Erdem)şerefine uğurlama gezisi

Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    21 haziran değişmeyecek sanırım, bir önceki hafta öss olmasından dolayı yoğunluk yaşanacaktır, bir sonraki hafta ise ben buradan antalyaya gidiyor olacağım, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

yani sanırım aksilik olmaz ise 21 haziran gidiş günümüz olarak belli oldu.

buarada bize eşlik edecek olan artçım değişebilir, ve O da istanbulu bilmiyor. ben sürekli istanbulu bilen arkadaşlardan birşeyler kapmaya çalışıyorum.

yalovadan ilk girişteki hızlı feribot iskelesinden gitmemizi tavsiye eden bir arkadaş oldu, oradan pendik' e varırmışız ve bu bizi sahilden seyretmemizi sağlarmış. E5 ve TEM' e girmemiş olacakmışız..

bende şimdilik bilgi bukadar, araştırmalara devam ediyorum.

ayrıca bu haftasonu gezi olursa katılamam pazartesi sınavlarım başlıyor. 7haziranda da olursa katılamam çünkü tez sunumuma hazırlanmam gerekior.

fakat şöyle de bir durum var; yalova-pendik-yalova seferlerinde motosiklet 17tl, eskihisar-topçular-eskihisar seferinde de 8tl. bunu da burada karar verelim ki problem çıkmasın. yalova-pendik-yalova hatını kullanmamız 1saat kazandırıyor ve sahilden başlıyoruz.

diğer seçenekte de e5'ten de pendik köprusunden girilirmiş. kafam çok karıştı bunları da yazarken

Merak etme hepsi hallolur,senin gidişin sitemiz,şehrimiz ve motorcu ruhunu anlayan nadir kesim açısından gerçekten bütük kayıp olacak Erdem,elimizde olsaydı seni göndermezdik...

21 haziran olursa bizde katılırız ama sonraki hafta veya bu hafta uymaz malesef

bide geçen sefer köprüden geçerken bi arkadaşın kartını kullanarak geçmiştik kimdi hatırlamıyorum bursa gurubundanmıydı istanbuldaki arkadaşınmıydı orasını hatırlamıyorumda bu sefer napıcaz galiba ücretli geçiş tamamen kaldırıldı sanırım istanbuldan bi arkadaş o konuda aydınlatırsa iyi olur sanırım

Zannedersem a.banus Ahmetin kartıyla geçmiştik hatta ona olan borcumuzu ödemedik sormayı bile unuttuk(kendi adıma)bu seferkinde bunuda telafi ederiz.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    n_tuncak
    Zannedersem a.banus Ahmetin kartıyla geçmiştik hatta ona olan borcumuzu ödemedik sormayı bile unuttuk(kendi adıma)bu seferkinde bunuda telafi ederiz.
    ya sen söyleyince şimdi dank etti banada gerçekten o gün unuttuk çok ayıp oldu dediğin gibi bu sefer onuda ödiyelim o gün saolsun çok makbule geçmişti

taglis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Aleykümselam, hayırlı olsun, güle güle ve dikkatli kullan.
    a.banus nikli ahmet arkadaşımızda cbf150 kullanıyor. kafana takılanlar varsa yaz istersen ona göre cevap yazılır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 AM ----------

nurhan, pazar günü (günübirlik) hanımları da alıp gitsek uyar mı? hem onların da gönlü olmuş olur.
    enduro clup festivali neredeymiş?
    Dostum , malesef , sizlerden haber gelmeyince, ben planımı yaptım ve arkadaşlara söz verdim.
    İnşallah bir sonraki hafta sonu Erdek Kapıdağ Enduro Clup festivaline birlikte yol alırız
    Kartallar yalnız uçar...

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    anlaşıldı nevin hocam, size kolay gelsin.
    daha vakit var ama, ist. listesine bizide ekleyin, gelmeye çalışırız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:20 AM ----------

ya sen söyleyince şimdi dank etti banada gerçekten o gün unuttuk çok ayıp oldu dediğin gibi bu sefer onuda ödiyelim o gün saolsun çok makbule geçmişti
    ya arkadaşlar kart olayını bir daha açmayın lütfen, rica ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 AM ----------

Dostum , malesef , sizlerden haber gelmeyince, ben planımı yaptım ve arkadaşlara söz verdim.
    İnşallah bir sonraki hafta sonu Erdek Kapıdağ Enduro Clup festivaline birlikte yol alırız
    anladım, peki yarın kaçta gideceksiniz, belki bir başıma katılabilirim.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Arkadaşlar köprüden geçmek için herkezde kart bulunmuyorki oralarda elbetteki satan biryer vardır ben motorumla gittigimde gişeden vermişlerdi kartı . Giderkende yalova eskihisar tarafından gidilecek herhalde yoksa dolanacazmı motorlarla . İnşallah bir aksilik çıkmaz iş konusundada bende gelirim çok istiyorum.Vee şimdiden söylim ben izinimde ayvalık altınoluk erdek turu yapacam kalacamda 10 15 gün gezinecem yani çadır alacam ve neresi hoşuma giderse orada kalacam gelmek isityenler olursa hep beraber gideriz temmuzun sonu agustosun başı olabilir .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    anladım, peki yarın kaçta gideceksiniz, belki bir başıma katılabilirim.
    Sabah saat 08:30 civarı , Carrefour lambalarından sonra Beşevler lambalarını da geçince, Orhaneli yolunda, sağdaki ilk Opet İstasyonu.
    Kartallar yalnız uçar...

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    biz yarın bursa enduro club ün fest.line gidecez bursa endurodan bi arkadaşla bi gece kalıcaz pazar günü dönücez.gelmek isteyenlere duyurulur.

Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz yarın bursa enduro club ün fest.line gidecez bursa endurodan bi arkadaşla bi gece kalıcaz pazar günü dönücez.gelmek isteyenlere duyurulur.
    Burdan da anlaşıldığı üzere bizim sesimiz yeterince gür çıkmamış

Çıkarılacak Sonuç : Bursa MT beni kabul etmiyor.
    Kartallar yalnız uçar...

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    Burdan da anlaşıldığı üzere bizim sesimiz yeterince gür çıkmamış

Çıkarılacak Sonuç : Bursa MT beni kabul etmiyor.
    olurmu abi öyle şey yaama biz yarın öğlen 12-1 gibi gitcez.

Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olurmu abi öyle şey yaama biz yarın öğlen 12-1 gibi gitcez.
    Hadi bakalım kazasız belasız inşallah....
    Festivalde görüşürüz
    Gece de kalırsanız , fevkaladenin fevkinde bir organizasyonun içinde bulunduğunuzu anlarsınız
    Kartallar yalnız uçar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler