21 haziran değişmeyecek sanırım, bir önceki hafta öss olmasından dolayı yoğunluk yaşanacaktır, bir sonraki hafta ise ben buradan antalyaya gidiyor olacağım, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
yani sanırım aksilik olmaz ise 21 haziran gidiş günümüz olarak belli oldu.
buarada bize eşlik edecek olan artçım değişebilir, ve O da istanbulu bilmiyor. ben sürekli istanbulu bilen arkadaşlardan birşeyler kapmaya çalışıyorum.
yalovadan ilk girişteki hızlı feribot iskelesinden gitmemizi tavsiye eden bir arkadaş oldu, oradan pendik' e varırmışız ve bu bizi sahilden seyretmemizi sağlarmış. E5 ve TEM' e girmemiş olacakmışız..
bende şimdilik bilgi bukadar, araştırmalara devam ediyorum.
ayrıca bu haftasonu gezi olursa katılamam pazartesi sınavlarım başlıyor. 7haziranda da olursa katılamam çünkü tez sunumuma hazırlanmam gerekior.
fakat şöyle de bir durum var; yalova-pendik-yalova seferlerinde motosiklet 17tl, eskihisar-topçular-eskihisar seferinde de 8tl. bunu da burada karar verelim ki problem çıkmasın. yalova-pendik-yalova hatını kullanmamız 1saat kazandırıyor ve sahilden başlıyoruz.
diğer seçenekte de e5'ten de pendik köprusunden girilirmiş. kafam çok karıştı bunları da yazarken