Valla nevin bu istanbul gezisi banada iyi fikir gibime geliyor verilen tarihte bir aksilik çıkmassa bende gelirim.
O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
Valla nevin bu istanbul gezisi banada iyi fikir gibime geliyor verilen tarihte bir aksilik çıkmassa bende gelirim.
O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
yaa arkadaşlar havaya bakın yaaa bu yerde sadece benmi çalışıyorum yoksa benimmi öyleme geliyor yaa millet geziyor dolaşıyor ama ben işe yat kalk iş yat kalk iş bu ne yavvv . içim içimi yiyor duramıyorum yerimde şimdi tatil olacak atla bir mudanya sonrada orhaneli yoluna dalar yeşilliklerin çam kokularının arasında asvalttan kayar giderdim of off bir bakmışım kutahyadayım - Zaten bir çıkarsam yola okadar yoruldumki 2 haftadır bilmiyorumda devamlı giderim herhalde yol yapmayı özledim
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
oh ya küçük olmak varmış babama derdim baba büyüyünce kendi paramla motor alırım ama bu yaşlarımı satın alamam bana motor al nolur dün gece arkadaş dedi bizim tiyatro hocasının yanına gidelim yenişehire akşamüstü bastık gittik yenişehire birde gitmişken gece bir oyun oynadık gece olunca da bırakmadılar saolsunlar bizi 1 gün ağırladılar daha 1 saat önce falan da eve geldim işteçok güzel bişey ya çok güzel
motora binmek için her yere gidilir...
21 haziran olursa banada uyar valla süper olur zaten geçen sefer ehliyet yüzünden motorla gelemedim aklım kaldı doğrusu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------
nevin merak etme cem amca çoğu istanbulludan daha iyi bilir istanbulu rehberimiz hazır
Operasyondan yeni geldikte :-P Havada helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmeler falan :-D Askerlik işte...
mami
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
siz istanbul olayını bırakında bu haftasonu Bursa enduronun bahar festivaline gelin
alin cadır uyku tulumunuzu gelin gorun eglence festival nasil olur..
29-30-31 mayıs büyükorhan görecik yaylası kamplı bahar festivalimiz...
hepinizi bekleriz..
drumtoens bgn, istanbul yolunda gezindin mi, sanırım seni gördüm, ya da senin motora benziyodu, en azından aynı rekti diyebilirim arkanda da arkadaşın vardı sanırsam. ben motoru jantçıya bırakmış yürüyordum
drumtoens de gelcek istanbula, niyetli yahu sanırım bu ist. olayı 21 haziran gibi, öyle hissettim
bugun ev arkadaşımla konustum da, O da kafasında istanbul' da yanımızda bulunacak bir aksilik olmazsa. çok fazla olmasa da işimizi görebileceğimiz kadar yol bildiğini düşünüyorum
zaten bizden de gelenlerden oraları az-çok bilen birilerinin olacağını düşünmüyor değilim
Arkadaşlar herkese merhaba.Siteye bir yıldır üyeyim ama Bursa Mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.Ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.Mustafakemalpaşa'dayım.Umarım Bursa Mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
büyük geçmiş olsun allah bidaha göstermesinözcan1980 Nickli Üyeden Alıntı
Walla geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar özendim doğrusu.
Ben de cumartesi günü öğleden sonra bi arkadaşla turladık biraz. Muradiye'den Devlet Hastanesi'ne çıkan sola rampa virajı alırken; kendini süper motorcu, benim Tiger i da CBR sanıp Sola eğilen arkadaş sayesinde 5-6 mt sürüklendik. (Allah'tan yukarıdan araç gelmedi o an.en sola kadar kaydık.direk altına alır geçerdi.Hele bi de ottübüs olaydı.....)
İşin ilginç yanı ikimizin de yalnızca pantolonun sol dizinde hafif bi taşlama izi oldu başka bişiy yok.Egzosun ve ayaklığın genişliği süper bi olaymış.
akşamda çalı tarafındaydık motorlu bi kaza olmuş moralim bozuldu görünce arabayla çok fena girmişler işallah kullanan arkadaşa bişey olmamıştır jandarma yolu kapatmıştı motor ikiye katlanmış resmen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------
aramıza hoş geldiniz keşke iki hafta önce gelmiş olsaydınız çümbür cemaat sizin oradaydık suuçtüya gitmiştik kaybolmuştuk güzel bi tanışma olurdu bidahaki buluşmalara beklerizÖmercik Arkadaşlar herkese merhaba.Siteye bir yıldır üyeyim ama Bursa Mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.Ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.Mustafakemalpaşa'dayım.Umarım Bursa Mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------
isminizi bilmiyorum kusura bakmayın kontgerilla sizin sym voyager orjinalmi ilk defa sym nin bu modelini görüyorum gts den sonra bi model daha çıkarılcağını duymuştum ama daha türkiyede satışa sunulmamış onlardan mı merak ettim çok güzel gerçekten iyi günlerde kullanın kazasız belasız işallah
Ben de isyan ediyordum buraya motosikletçi gelmiyor da tanışamıyoruz diye.Tüh, gerçekten moralim bozuldu. İnşallah tekrar bir gezi düzenlenir buraya ve tanışma fırsatımız olur.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
işallah çok güzel geçti suuçtu gezimiz kısmet olursa heralde gene bi gezi yapılır o tarafa bi hafta sonuÖmercik Ben de isyan ediyordum buraya motosikletçi gelmiyor da tanışamıyoruz diye.Tüh, gerçekten moralim bozuldu. İnşallah tekrar bir gezi düzenlenir buraya ve tanışma fırsatımız olur.
abi bugün arkadaşla sabah motorlaydık yenişehirden geliyorduk istanbul yolunda dediğin garajdan aşağı inerken beşyol lambalarından içeri döndük he he ama bendim heralde bu arada İstanbula bende geliyorum kaytarmak yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------
hoşgeldin ömercik tanıdın heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------
1-Picassa(Erdem)
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
tarihte 21 haziran pazar
motora binmek için her yere gidilir...
peki herkes bi aksilik olmaz ise 21 haziran için uygun mu?
yavaştan tarih de belirlenmiş olur hem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------
ya mert, sen koltuktaki kaplamayı nerede yaptırmıştın? bugun bi arkadaş denk geldi de, ben de forumdan takip et, arkadaş oradan yazar dedim. belki görecektir bakacaktır, bi tarif etsene
uygun uygun
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)