Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Valla nevin bu istanbul gezisi banada iyi fikir gibime geliyor verilen tarihte bir aksilik çıkmassa bende gelirim.

O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buarada drumtoens çok güzel bişiy dedin. istanbul olayını yapabiliriz aslında.

14 Haziran Pazar
    21 Haziran Pazar

günleri şeklinde bir seçenek olabilir. Sabah erken vakitte İstanbul' a gaz açarız, akşam saatlerine de dönüşümüzü yaparız. İstanbul' u bildiğimden değil ama biraz da olsa gezmek istediğimden. İşin aslı da Temmuz' un ilk haftaso temelli olarak Antalya' ya dönüyorum ve böyle bir organizasyonun güzel olacağını düşünüyorum. Önümüzde yaklaşık 15-20 günümüz var ve birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum..

İlgilenir miyiz??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 PM ----------

Kimseyi arkamdan sürüklemek değil niyetim, yoksa tek motosiklet olarak da gitmeyi düşünüyorum. Nevin Hocayla pazar günü sohbet ederken biraz konuştuk ve O da sıcak baktı bu geziye. Burada da gündeme getirmek güzel olur diye düşündük.
    abi 14 haziran olmasında öss var benim
    motora binmek için her yere gidilir...

yaa arkadaşlar havaya bakın yaaa bu yerde sadece benmi çalışıyorum yoksa benimmi öyleme geliyor yaa millet geziyor dolaşıyor ama ben işe yat kalk iş yat kalk iş bu ne yavvv . içim içimi yiyor duramıyorum yerimde şimdi tatil olacak atla bir mudanya sonrada orhaneli yoluna dalar yeşilliklerin çam kokularının arasında asvalttan kayar giderdim of off bir bakmışım kutahyadayım - Zaten bir çıkarsam yola okadar yoruldumki 2 haftadır bilmiyorumda devamlı giderim herhalde yol yapmayı özledim
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa arkadaşlar havaya bakın yaaa bu yerde sadece benmi çalışıyorum yoksa benimmi öyleme geliyor yaa millet geziyor dolaşıyor ama ben işe yat kalk iş yat kalk iş bu ne yavvv . içim içimi yiyor duramıyorum yerimde şimdi tatil olacak atla bir mudanya sonrada orhaneli yoluna dalar yeşilliklerin çam kokularının arasında asvalttan kayar giderdim of off bir bakmışım kutahyadayım - Zaten bir çıkarsam yola okadar yoruldumki 2 haftadır bilmiyorumda devamlı giderim herhalde yol yapmayı özledim
    oh ya küçük olmak varmış babama derdim baba büyüyünce kendi paramla motor alırım ama bu yaşlarımı satın alamam bana motor al nolur dün gece arkadaş dedi bizim tiyatro hocasının yanına gidelim yenişehire akşamüstü bastık gittik yenişehire birde gitmişken gece bir oyun oynadık gece olunca da bırakmadılar saolsunlar bizi 1 gün ağırladılar daha 1 saat önce falan da eve geldim işteçok güzel bişey ya çok güzel

Motosikleti
    SYM GTS 250
    21 haziran olursa banada uyar valla süper olur zaten geçen sefer ehliyet yüzünden motorla gelemedim aklım kaldı doğrusu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:11 PM ----------

nevin merak etme cem amca çoğu istanbulludan daha iyi bilir istanbulu rehberimiz hazır

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125

Operasyondan yeni geldikte :-P Havada helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmeler falan :-D Askerlik işte...

mami

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster

O halde şu anda 1-Picassa(Erdem)
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    istanbul için bende varım diyorum .inşaallah bi terslik çıkmaz musait olduğum an olay biter ve tarihi kesin belrlersek ona göre plan yaparım

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    siz istanbul olayını bırakında bu haftasonu Bursa enduronun bahar festivaline gelin
    alin cadır uyku tulumunuzu gelin gorun eglence festival nasil olur..
    29-30-31 mayıs büyükorhan görecik yaylası kamplı bahar festivalimiz...
    hepinizi bekleriz..

Motosikleti
    ramzey 200cc
    drumtoens bgn, istanbul yolunda gezindin mi, sanırım seni gördüm, ya da senin motora benziyodu, en azından aynı rekti diyebilirim arkanda da arkadaşın vardı sanırsam. ben motoru jantçıya bırakmış yürüyordum

drumtoens de gelcek istanbula, niyetli yahu sanırım bu ist. olayı 21 haziran gibi, öyle hissettim

bugun ev arkadaşımla konustum da, O da kafasında istanbul' da yanımızda bulunacak bir aksilik olmazsa. çok fazla olmasa da işimizi görebileceğimiz kadar yol bildiğini düşünüyorum

zaten bizden de gelenlerden oraları az-çok bilen birilerinin olacağını düşünmüyor değilim

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı taglis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mavi boncuk neresi ?
    Sen naapçan bakıyım mavi boncuğuEvli barklı adamsın pastane motorculuğu sana yakışmaz...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    ---------
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    faruk abi resimler icin saol keske daha fazla resim cekseydik ama eglenmekten fırsat bulamadık ki hehehe yinede gezi icin herkeze ayrı ayrı tesekkurler
    ben teşekkür ederim kardeşim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 PM ----------

Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar özendim doğrusu.

Ben de cumartesi günü öğleden sonra bi arkadaşla turladık biraz. Muradiye'den Devlet Hastanesi'ne çıkan sola rampa virajı alırken; kendini süper motorcu, benim Tiger i da CBR sanıp Sola eğilen arkadaş sayesinde 5-6 mt sürüklendik. (Allah'tan yukarıdan araç gelmedi o an.en sola kadar kaydık.direk altına alır geçerdi.Hele bi de ottübüs olaydı.....)

İşin ilginç yanı ikimizin de yalnızca pantolonun sol dizinde hafif bi taşlama izi oldu başka bişiy yok.Egzosun ve ayaklığın genişliği süper bi olaymış.
    Büyük geçmiş olsun ...Allah beterinden saklasın.....

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Arkadaşlar herkese merhaba.Siteye bir yıldır üyeyim ama Bursa Mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.Ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.Mustafakemalpaşa'dayım.Umarım Bursa Mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    özcan1980 Nickli Üyeden Alıntı
    Walla geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar özendim doğrusu.

Ben de cumartesi günü öğleden sonra bi arkadaşla turladık biraz. Muradiye'den Devlet Hastanesi'ne çıkan sola rampa virajı alırken; kendini süper motorcu, benim Tiger i da CBR sanıp Sola eğilen arkadaş sayesinde 5-6 mt sürüklendik. (Allah'tan yukarıdan araç gelmedi o an.en sola kadar kaydık.direk altına alır geçerdi.Hele bi de ottübüs olaydı.....)

İşin ilginç yanı ikimizin de yalnızca pantolonun sol dizinde hafif bi taşlama izi oldu başka bişiy yok.Egzosun ve ayaklığın genişliği süper bi olaymış.
    büyük geçmiş olsun allah bidaha göstermesin

akşamda çalı tarafındaydık motorlu bi kaza olmuş moralim bozuldu görünce arabayla çok fena girmişler işallah kullanan arkadaşa bişey olmamıştır jandarma yolu kapatmıştı motor ikiye katlanmış resmen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------

Ömercik Arkadaşlar herkese merhaba.Siteye bir yıldır üyeyim ama Bursa Mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.Ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.Mustafakemalpaşa'dayım.Umarım Bursa Mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
    aramıza hoş geldiniz keşke iki hafta önce gelmiş olsaydınız çümbür cemaat sizin oradaydık suuçtüya gitmiştik kaybolmuştuk güzel bi tanışma olurdu bidahaki buluşmalara bekleriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 PM ----------

isminizi bilmiyorum kusura bakmayın kontgerilla sizin sym voyager orjinalmi ilk defa sym nin bu modelini görüyorum gts den sonra bi model daha çıkarılcağını duymuştum ama daha türkiyede satışa sunulmamış onlardan mı merak ettim çok güzel gerçekten iyi günlerde kullanın kazasız belasız işallah

Motosikleti
    Ben de isyan ediyordum buraya motosikletçi gelmiyor da tanışamıyoruz diye.Tüh, gerçekten moralim bozuldu. İnşallah tekrar bir gezi düzenlenir buraya ve tanışma fırsatımız olur.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Ömercik Ben de isyan ediyordum buraya motosikletçi gelmiyor da tanışamıyoruz diye.Tüh, gerçekten moralim bozuldu. İnşallah tekrar bir gezi düzenlenir buraya ve tanışma fırsatımız olur.
    işallah çok güzel geçti suuçtu gezimiz kısmet olursa heralde gene bi gezi yapılır o tarafa bi hafta sonu

Motosikleti
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işallah çok güzel geçti suuçtu gezimiz kısmet olursa heralde gene bi gezi yapılır o tarafa bi hafta sonu

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Alıntı picasso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    drumtoens bgn, istanbul yolunda gezindin mi, sanırım seni gördüm, ya da senin motora benziyodu, en azından aynı rekti diyebilirim arkanda da arkadaşın vardı sanırsam. ben motoru jantçıya bırakmış yürüyordum

drumtoens de gelcek istanbula, niyetli yahu sanırım bu ist. olayı 21 haziran gibi, öyle hissettim

bugun ev arkadaşımla konustum da, O da kafasında istanbul' da yanımızda bulunacak bir aksilik olmazsa. çok fazla olmasa da işimizi görebileceğimiz kadar yol bildiğini düşünüyorum

zaten bizden de gelenlerden oraları az-çok bilen birilerinin olacağını düşünmüyor değilim
    abi bugün arkadaşla sabah motorlaydık yenişehirden geliyorduk istanbul yolunda dediğin garajdan aşağı inerken beşyol lambalarından içeri döndük he he ama bendim heralde bu arada İstanbula bende geliyorum kaytarmak yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:24 PM ----------

Alıntı ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhaba.siteye bir yıldır üyeyim ama bursa mt sayfasına yazmak ve takip etmek aklıma gelmedi açıkçası.ama artık takip ediyorum ve yazmayı da düşünüyorum.mustafakemalpaşa'dayım.umarım bursa mt etkinliklerine katılma ve sizlerle iyi ilişkilerde bulunma fırsatım olur.
    hoşgeldin ömercik tanıdın heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------

1-Picassa(Erdem)
    2-Sedat ss(Sedat)
    3-n_tuncak(Nevin)
    4-Schatten (Sertaç)
    5-drumtoens(Enes)
    6-a.banus
    7-desparadox

tarihte 21 haziran pazar

Motosikleti
    Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin ömercik tanıdın heralde
    Tanımam mı ? Tanıdım tabiki.Hoşbulduk.

Motosikleti
    ramzey 200cc
    peki herkes bi aksilik olmaz ise 21 haziran için uygun mu?
    yavaştan tarih de belirlenmiş olur hem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 PM ----------

ya mert, sen koltuktaki kaplamayı nerede yaptırmıştın? bugun bi arkadaş denk geldi de, ben de forumdan takip et, arkadaş oradan yazar dedim. belki görecektir bakacaktır, bi tarif etsene

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    uygun uygun
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler