yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. arkadaşlar yarınki geziye gelmeyi bende isterim fakat söz veremiyorum evde misafirlerim var onların durumunu bilmiyorum. yani bi ihtimal süpriz yapabiliriz gelemezsek sizlere iyi yolculuklar geçrmenizi diliyorum
bu arada benim an125 i satmak istiyorum arkadaşlar 250 lik bir motor düşünüyorum uzun boylu olduğum için beni çok yoruyor 250 lik choop lada takas edebilirim bilginizde olsun
yol olarak bana hiç farketmez. dag tepe toprak giderim zaten bursa' daki son günlerimi yaşıyorum, gezelim ne farkeder:
maksat gezmek, maksat muhabbet olsun işte
zekeriya kardeşimle takılırız biz uslu uslu
dün mert ile de konustum, sanırım O da gelecek uyanabilirse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------
ozaman sağlık olsun diyelim. yapcak bişiy yok tabiki..
sanırsam bu akşam gelenler belli olacak?
aynen belli olur şuan 5-6 kişiyiz
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Eşimde geliyor hayret nasıl ikna ettiysem,tabii yinede kesin güvenemiyorum vazcayarmı caymazmı ama siz listeye ilave edin kendisini...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
EŞKEL-AYAZMA SAHİLİ GEZİSİ
Gelenler:
sedat-ss
picasso
blue_dolunay
mudanyali_
n_tuncak
nevin hocanın eşi(isimini bilmiyorum kusura bakmayın)
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
bende geliyorumm
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
çalışmasamda gelsem yahu şu gezilere. çok özeniyorum ama nafile :( yaz ortasında rahatlayağım inşallah. bu arada nevin hocanın eşinin ismi faruk abi diye hatırlıyorum. benden de selam
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Belliki az kişi olacağız ama olsun biz 3 kişi bile çok eğleniyoruz alıp başımızı her çıktığımızda...Biz hazırlanıyoruz....
Sanada Sedat ve Herkeseee Günaydınnnn,Harika Bir Gün,Ve herkesi seviyorummmmm...(Yalakalığında bu kadarı haniii)
Yok abi Allaha şükür cok rahatim. Daha iyisi olamazdı yani. Netede cepten giriyorum. Biraz kota sorunu oluyo ama. Idare ediyorum. Kota dan dolayı 2 gündür giremiyodum. Bu arada mandallama falan çakıyoruz galiba biraz. Arada yapiyoz zaten. Şafak söylemeler falan. Bu arada bişey kalmadı yaa :-P 284
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
adnnakn abime çamlık parkta yaptığı ufak yardım için çok teşekkür ederim
of off neler kaçırmışım ben yahu 3 gündür bursadaydım arkadaşta kaldım netede giremedim ama girsemde yine gelemezdim zaten işten daha yeni çıktım ve eve geldim artık pazar günü çalışılırmı diyorsunuz ama bizim orada herşey degişken malesef . Bu geziyi kaçırdık artık ne yapalım ama birdakine inşallah katılırım.Umarım iyi eylenmişşinizdir ve kazasız belasız gelirsiniz inşallah .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)