cumartesi nabıyoruz o zaman..
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
cumartesi var mı bir plan
:Planı cumartesi değilde pazar yapsanız herkese uyar.Fakat ben hepsine bi aksilik çıkmazsa dahil olabilirim...
Mami Bende tatil çok ah bi erkek olaydım.1 hafta gelir 1 hafta gider o siirt yolları bana vız gelir trans giderdi.Fakat bir günü geçen gezilerde eş durumundan özüre giriyorum.(Yinede bizden belli olmaz)
Drumtoens hoşgeldin ufaklık aramızda sıkılmazsın umarım.kaçıncı sınıfa gidiyorsun bakıyım sen..::
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
cumartesi ya da pazar ben uyarım plana. balık tutmam, ama gelir muhabbet ederim. mangal yaparsak gelirim ama bu kez yarım ekmekle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------
drumtoens hojgeldin
hoşbulduk abi ve bende katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:44 PM ----------
hoşbuldukyaşım 18 lise sonuncu sınıftayım bu yaşta bu zevki tadıyor olmaktanda mutluyum
ve abla dediğin gibi pazar yapsakta çok kişi gelse bu geziye olmaz mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------
abi kask vardı bende ama artçıda yoktu yeni almıştım daha motoru ondan oldu merak etme şimdi artçıya da kaskım var kasksız binmem
Abi ben geçiş motoru istiyorum. Ss e geçmeden önce böyle bi motorun hem iradenin hemde tecrübenin oturması açısından uygun olacagi kanaatindeyim. Ikisi arasinda kalıyorum hala kararsızım. 125 cok hoş görünümlü digital göstergeler falan cabasi. 250 ise 600 deki gibi sınıfının en iyisi artı çift silindirin performansı var. Ama gösterişten biraz yoksun. 125 daha hoş duruyo. E almışkende biraz gitsin istiyor insan. Fiyatlarıda yakın sayılır. 125 8 lira 250 10 lira. Hala kararsızım. Canlı olarak ikisinide güzelce incelemek lazım. Ama sanki ilk aşkım kawaya biraz daha yakınım gibi...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Günaydın Bursa mt..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın korkut250 , günaydın istanbul mt.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
günaydınlar bursa
günaydınlar olsun,herkeze motorunla sefalar olsun
benim için problem yok yazlık herzaman açıkmangalımızı rahat rahat istediğimiz gün yapabilirizbana cumarteside uyar pazarda uyar
Sağol abi düşünmeniz yeter desemde gelseniz iyi olurdu aslinda :-P şaka bi yana eminim yakında bi yerde olsaydım. Kesin beni yanliz bırakmazdiniz ki bunu askere gelmeden önce beni yanliz bırakmayarak gösterdiniz. Benim en güzel anlarımdan biriydi. Aslinda güzelde olurdu. Mt nin beni ziyarete geldiğini düşünemiyorum. Ayni kortejdeki gibi herkezin ağzı acik kalırdı valla...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
mami , az biraz daha gaz ver ordayım
kardeşim sıkma canını , bak bizim zamanımızda net de yoktu. maşallah sen 7/24 online sin , bir de hala canım sıkılıyor dersen ne diyeyim sana.
hem zaten ne kaldı şunun şurasında. biz zamanında 550 saydık , sen yarısından başladın sayılır. canın sıkılırsa arada bir mandalla yeşillik olur
Kartallar yalnız uçar...
evet o zaman pazar mı diyelim cumartesimi bi karar verelim artık
sanırım pazar daha uygun olacak. hem çalışan arkadaşlarımız için hem de hava durumundan dolayı. pazar günü daha sıcak bir gün bizi bekliyor olacak internetten baktığım kadarıyla..
tmm ya pazar günü yapalım o zaman
bari yapmışken ciddi bi gezi yapalım
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)