Bu pazar günü yuvacık gezisi varmı arkadaşlar varsa beni bilgilendirin numaram : 0535 351 47 13 teşekkürler
Sana sınavlarında başarılar adnan . ve hafta sonu için yaptıgın balık tutma planı çok iyi balık tutmasını çok severim . gelebilirimde gelemeye bilirimde çünki motoru bakıma aldım yetişirse gelirim gelirsemde haberin olur zaten . ama bir gün hep böyle geziler yapıyoruz madem birgünde balık tutmaya gidelim hep beraber balıgın çok oldugu bir yere göl olabilir balıkları tutar oracıkta yapar yeriz mangalını süper olur valla -
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
Arkadaşlar varmı aranızda öyle göl nehir olabilir balık tutabilecemiz bir yer sonrada tuttugumuz balıkları oracıkta yapıp yiye bilecemiz biryer . varsa planını yapalım gidelim valla çok zevkli olur bence -[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
Zekeriyaaaaaaaaa neredesinn ?
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
mazemeleri kolaylıka bulursun ama önce yapacagın yeri ögrenmem gerek eger kalıp gerekiyorsa bayagı ugrasırsın mazemeleri bulması kolay
Mazemeler:
Cam elyaf fiber icin (beyaz oluyor ve kalın mazeme incesi bir işe yaramıyor)
Hızlandırıcı
Dondurucu ve
Polyester
Çelik macun
gerekli mazemeler bunlar eger kalıp uzerinde calısırsan kalıp yapımını nasıl yapacagın ve kullanacagın mazemeleri yuz yuze görüşmemiz gerekiyor
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
wala denize gidebiliriz çanakkale ye hele şu zamanlar tam zamanı aslında..
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Off off sıkıntı bastı...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Geçmiş olsun Sertaç sanada kediyede üzüldüm.Neyseki dengeni kaybedip düşmeden sıyrılmışsın,hep süratli giderken ya bir hayvana çarparsamda düşersem diye korkmuşumdur Allah muhafaza.
Bu hafta sonu ne Yuvacık ne de farklı bir organizasyonla işim olacak gibi değil malesef,tüm hafta full Gençlik bayramı çalışmalarıyla geçti evle ilgilenmeliyim,kendimide dinlendirmeliyim.
Bir sonraki hafta için gezi önerilerine açığım.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
İstanbuldan günaydınlar .Bursa Mt..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
http://rapidshare.com/files/23353546...uuctu.rar.html
arkadaşlar belki limit dolmuştur diye suuçtu'nun bende olan fotolarının linkini tekrar veriyorum, bu upload yenidir..
Saol Nevin valla ucuz yırttım avantajım tekerlerin büyük ve kalın olması oradan yırttım onun haricinde kesin düşerdim Allah korudu yinede kediyede üzüldüm ama yapacagım birşey yoktu anlık saniyelik bir olaydı . Neyse birdaha olmaz inşallah sizlerde dikkat edin . Gezi olayına gelince bu hafta bende hiç biryere gidemicem motoru bakıma aldım ve artı pazar günü sabah çıkacam işten yine zor olur . inşallah haftaya için birşeyler yaparız .
tamam baba ne zameti hele bir konusalım görelim nereye yapacagımız gerisi kolay carşambaya kadar 4-12 calısıyorum carsamba izinliyim cumadan itibaren 12-8 donecem musait oldugunda beklerim
mami sen orda uzulme hele bir buraya gel daha cok ön sıralarda olacan
picasso fotograflar icin tesekkurler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
yarın yuvacığ a ben(ahmet) salvano(serhat)tbk1980 (özgür) gidiyoruz saat 08:00 da özdilek lambalarında olucaz gelmek
isteyen arkadaşlar oraya gelebilir ve beraber gideriz
arkadaşlar herkese selam bursa ihtisasta yatan bi yakınıma b+ kan lazım pazartesi günü müsait olup kan verebilecek tanıdıklarınız varsa mutlaka bana ulaşırsanız sevinirm
Ne yazıkki kanım uymuyor, hem uysa bile verecek durumda degilim. Ben cok istiyorum böyle şeyleri keşke zor bulunan bi kanım olsaydıda insanları mutlu edebilseydim. Düşünsenize karşı taraftaki etkiyi. Dünyanın en güzel duygularından biri. Ayrıca toplumumuzda yanlis bilgilenmis durumda kan vermeye korkuyo biter zannediyo. Ama insanın kendi basina gelince cok farkli düsünüyo. Ama unutmamak lazımki dogru düsünmek için illaki kendi başımıza gelmesi gerekmiyor...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Haklısın Mami o kadar geçici bir dünyaki,ne iyilik yaparsak yanımıza o kar kalacak...
Bu arada dijital şafaksayarın harika hadi bakalım son 424 gün.Yerinde olsam oraları ve yaşadığın her türlü ufak olumlu detayı kendime ve lehime mutluluk olarak çevirirdim işte ozaman yaşam sana her türlü huzuru verecektir...
Hapishanedeki 2 adamdan birisi pencereye baktığında hep ordaki parmaklıkları görüp üzülürken,diğeri ise her baktığında yıldızları görürmüş...Sen yıldızları gören ol...(fazlamı derine daldım ne ama doğru)
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)