Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 250
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzülme dostum yanlız değilsin
    Sağlık olsun dostum birgün tekrar motorumuz olacak ve işte o zaman gezi rotasını çok daha geniş ve uzun çizeceğim anca hırsımı alabilirim
    [B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    borelli ledow 250 cc 2008
    Bu pazar günü yuvacık gezisi varmı arkadaşlar varsa beni bilgilendirin numaram : 0535 351 47 13 teşekkürler

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gezi için herkeze çok çok tşekkür ederim. cidden çok elenceli bir gezi oldu.internetimde bir problem var en kısa zamanda çözerim inşallah fotolorı çok yakında bende yükleyeceğim.
    bu arada bu hafta sonu sınavım var o sebetendirki ben bu hafta sonu geziye katılamıyorum fakat sınav bitişi cumartesi ve pazar günleri eşimle beraber mudanya- güzelyalı- kumyaka- trilye ( zeytinbağı) taraflarında balık tutmaya gedebiliriz katılmak ityen arkadaşlara duyrulur. dün aşam öle bi esti 2 saat mudanya iskelesinde balık tuttuk 9 tane mezgitle geri döndük devamını getireceğiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------

günaydınlar istanbul
    Sana sınavlarında başarılar adnan . ve hafta sonu için yaptıgın balık tutma planı çok iyi balık tutmasını çok severim . gelebilirimde gelemeye bilirimde çünki motoru bakıma aldım yetişirse gelirim gelirsemde haberin olur zaten . ama bir gün hep böyle geziler yapıyoruz madem birgünde balık tutmaya gidelim hep beraber balıgın çok oldugu bir yere göl olabilir balıkları tutar oracıkta yapar yeriz mangalını süper olur valla -

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------

Arkadaşlar varmı aranızda öyle göl nehir olabilir balık tutabilecemiz bir yer sonrada tuttugumuz balıkları oracıkta yapıp yiye bilecemiz biryer . varsa planını yapalım gidelim valla çok zevkli olur bence -[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------

Zekeriyaaaaaaaaa neredesinn ?
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimde mükemmelsin tek geçiyorum seni yaa süper hahahaaa - Duydumki fiber yapmada üstüne yokmuş evet bana fiber nasıl yapıldını tarif edermisin.yapmam için ne gerekli ve nasıl yapacam .
    mazemeleri kolaylıka bulursun ama önce yapacagın yeri ögrenmem gerek eger kalıp gerekiyorsa bayagı ugrasırsın mazemeleri bulması kolay
    Mazemeler:
    Cam elyaf fiber icin (beyaz oluyor ve kalın mazeme incesi bir işe yaramıyor)
    Hızlandırıcı
    Dondurucu ve
    Polyester
    Çelik macun

gerekli mazemeler bunlar eger kalıp uzerinde calısırsan kalıp yapımını nasıl yapacagın ve kullanacagın mazemeleri yuz yuze görüşmemiz gerekiyor
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    wala denize gidebiliriz çanakkale ye hele şu zamanlar tam zamanı aslında..
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Off off sıkıntı bastı...
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Off off sıkıntı bastı...
    eeeee askerli bu mami sıkıntı basıyor hele birde gezileri kacırmasan super olur degilmi
    Sana şimdiden hayırlı teskereler

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeeee askerli bu mami sıkıntı basıyor hele birde gezileri kacırmasan super olur degilmi
    Valla Zekeriya kalıp şeklinde olmucak hani kayıklara yama yaparlarya o şekilde olacak buda . neyse en iyisi başıt dahi olsa yinede biz senle karşılıklı konuşuruz. Ve hatta beraber yaparız diye düşünüyorum sana zahmet olmassa tabiki
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Geçmiş olsun Sertaç sanada kediyede üzüldüm.Neyseki dengeni kaybedip düşmeden sıyrılmışsın,hep süratli giderken ya bir hayvana çarparsamda düşersem diye korkmuşumdur Allah muhafaza.

Bu hafta sonu ne Yuvacık ne de farklı bir organizasyonla işim olacak gibi değil malesef,tüm hafta full Gençlik bayramı çalışmalarıyla geçti evle ilgilenmeliyim,kendimide dinlendirmeliyim.
    Bir sonraki hafta için gezi önerilerine açığım.
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    İstanbuldan günaydınlar .Bursa Mt..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ce be abi askerliğe takılmıyorum. Zaman fazlasıyla rahat ve hızlı geçiyo. Fakat bir zamanlar gezilerde başı çeken ben simdi uzaktan izliyorum adama koyan bu... :-)

Motosikleti
    ramzey 200cc
    http://rapidshare.com/files/23353546...uuctu.rar.html

arkadaşlar belki limit dolmuştur diye suuçtu'nun bende olan fotolarının linkini tekrar veriyorum, bu upload yenidir..

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Sertaç sanada kediyede üzüldüm.Neyseki dengeni kaybedip düşmeden sıyrılmışsın,hep süratli giderken ya bir hayvana çarparsamda düşersem diye korkmuşumdur Allah muhafaza.

Bu hafta sonu ne Yuvacık ne de farklı bir organizasyonla işim olacak gibi değil malesef,tüm hafta full Gençlik bayramı çalışmalarıyla geçti evle ilgilenmeliyim,kendimide dinlendirmeliyim.
    Bir sonraki hafta için gezi önerilerine açığım.
    Saol Nevin valla ucuz yırttım avantajım tekerlerin büyük ve kalın olması oradan yırttım onun haricinde kesin düşerdim Allah korudu yinede kediyede üzüldüm ama yapacagım birşey yoktu anlık saniyelik bir olaydı . Neyse birdaha olmaz inşallah sizlerde dikkat edin . Gezi olayına gelince bu hafta bende hiç biryere gidemicem motoru bakıma aldım ve artı pazar günü sabah çıkacam işten yine zor olur . inşallah haftaya için birşeyler yaparız .

Motosikleti
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla Zekeriya kalıp şeklinde olmucak hani kayıklara yama yaparlarya o şekilde olacak buda . neyse en iyisi başıt dahi olsa yinede biz senle karşılıklı konuşuruz. Ve hatta beraber yaparız diye düşünüyorum sana zahmet olmassa tabiki
    tamam baba ne zameti hele bir konusalım görelim nereye yapacagımız gerisi kolay carşambaya kadar 4-12 calısıyorum carsamba izinliyim cumadan itibaren 12-8 donecem musait oldugunda beklerim

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ce be abi askerliğe takılmıyorum. Zaman fazlasıyla rahat ve hızlı geçiyo. Fakat bir zamanlar gezilerde başı çeken ben simdi uzaktan izliyorum adama koyan bu... :-)
    mami sen orda uzulme hele bir buraya gel daha cok ön sıralarda olacan

picasso fotograflar icin tesekkurler

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    yarın yuvacığ a ben(ahmet) salvano(serhat)tbk1980 (özgür) gidiyoruz saat 08:00 da özdilek lambalarında olucaz gelmek
    isteyen arkadaşlar oraya gelebilir ve beraber gideriz

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar herkese selam bursa ihtisasta yatan bi yakınıma b+ kan lazım pazartesi günü müsait olup kan verebilecek tanıdıklarınız varsa mutlaka bana ulaşırsanız sevinirm

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese selam bursa ihtisasta yatan bi yakınıma b+ kan lazım pazartesi günü müsait olup kan verebilecek tanıdıklarınız varsa mutlaka bana ulaşırsanız sevinirm
    Ne yazıkki kanım uymuyor, hem uysa bile verecek durumda degilim. Ben cok istiyorum böyle şeyleri keşke zor bulunan bi kanım olsaydıda insanları mutlu edebilseydim. Düşünsenize karşı taraftaki etkiyi. Dünyanın en güzel duygularından biri. Ayrıca toplumumuzda yanlis bilgilenmis durumda kan vermeye korkuyo biter zannediyo. Ama insanın kendi basina gelince cok farkli düsünüyo. Ama unutmamak lazımki dogru düsünmek için illaki kendi başımıza gelmesi gerekmiyor...

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Haklısın Mami o kadar geçici bir dünyaki,ne iyilik yaparsak yanımıza o kar kalacak...
    Bu arada dijital şafaksayarın harika hadi bakalım son 424 gün.Yerinde olsam oraları ve yaşadığın her türlü ufak olumlu detayı kendime ve lehime mutluluk olarak çevirirdim işte ozaman yaşam sana her türlü huzuru verecektir...
    Hapishanedeki 2 adamdan birisi pencereye baktığında hep ordaki parmaklıkları görüp üzülürken,diğeri ise her baktığında yıldızları görürmüş...Sen yıldızları gören ol...(fazlamı derine daldım ne ama doğru)

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın Mami o kadar geçici bir dünyaki,ne iyilik yaparsak yanımıza o kar kalacak...
    Bu arada dijital şafaksayarın harika hadi bakalım son 424 gün.Yerinde olsam oraları ve yaşadığın her türlü ufak olumlu detayı kendime ve lehime mutluluk olarak çevirirdim işte ozaman yaşam sana her türlü huzuru verecektir...
    Hapishanedeki 2 adamdan birisi pencereye baktığında hep ordaki parmaklıkları görüp üzülürken,diğeri ise her baktığında yıldızları görürmüş...Sen yıldızları gören ol...(fazlamı derine daldım ne ama doğru)

hocam ne yaptın adamın kalbine iner vallaha askerlik 18 ay olmadıysa kalan 295 falan olması lazım yada şafak sayar yanlış yada benmi yanlışım acaba?

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ne yaptın adamın kalbine iner vallaha askerlik 18 ay olmadıysa kalan 295 falan olması lazım yada şafak sayar yanlış yada benmi yanlışım acaba?

Yahu Mami kendisi atmış şafak sayarı hala saniye sarise ,dakika dakika sayıyor melet,sana attımı maille bilmiyorum ama bende zaten şüphelenmiştim sayaçtan...zaten en güzeli çaktırmadan koğuştaki duvara çizik atsın Mami öyle hesaplasın...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler