Gerçekten de güzel bir geziydi. Ben kendi hesabıma çok eğlendim, çok güldüm. Bu MT grubundaki arkadaşların hepsi çok eğlenceli insanlar. Hemen hepsinin içinde bir yerlerde bir Cem Yılmaz gizli herhalde. Ben hiç bir yerde bu kadar ardı ardına esprilerin patladığı bir buluşmaya tanık olmamıştım şimdiye kadar. Grubumuzdan yayılan kahkahalarla Su Uçtu şelalasi paknik alanı inledi resmen.
Bu arada Su Uçtu Şelalesine ilk kez gittim ben. Gerçekten de muhteşem bir doğa harikasıymış. Bursa'nın kimbilir böyle daha kaç tane bilmediğimiz doğal güzellikleri var?
Unutmadan Adnan ve Mine'ye bizi köylerinde misafir ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tabii kısacık zamanda bizi ikram manyağı eden yengelerine de.
Evet MT' ciler bir geziye daha başarıyla imza attık hep beraber ama motorsikletlerinizi pek saklamayın, bitmedi çünkü, öyle sanıyorum ki bu yaz daha çook geziler yapacağız hep birlikte. Daha bir gezi bitmeden bir sonrakinin planları yapılmaya başlanılıyor. Yeni gezi için de daha Pazar günü alternatifler konuşulmaya başlandı bile. İznik ya da Eskişehir adları geçiyor.
Nevin söz konusu fotoğrafların elimde. Her an yayına koyabilirim. Ona göre ayağını denk al.