Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Gerçekten de güzel bir geziydi. Ben kendi hesabıma çok eğlendim, çok güldüm. Bu MT grubundaki arkadaşların hepsi çok eğlenceli insanlar. Hemen hepsinin içinde bir yerlerde bir Cem Yılmaz gizli herhalde. Ben hiç bir yerde bu kadar ardı ardına esprilerin patladığı bir buluşmaya tanık olmamıştım şimdiye kadar. Grubumuzdan yayılan kahkahalarla Su Uçtu şelalasi paknik alanı inledi resmen.

Bu arada Su Uçtu Şelalesine ilk kez gittim ben. Gerçekten de muhteşem bir doğa harikasıymış. Bursa'nın kimbilir böyle daha kaç tane bilmediğimiz doğal güzellikleri var?

Unutmadan Adnan ve Mine'ye bizi köylerinde misafir ettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Tabii kısacık zamanda bizi ikram manyağı eden yengelerine de.

Evet MT' ciler bir geziye daha başarıyla imza attık hep beraber ama motorsikletlerinizi pek saklamayın, bitmedi çünkü, öyle sanıyorum ki bu yaz daha çook geziler yapacağız hep birlikte. Daha bir gezi bitmeden bir sonrakinin planları yapılmaya başlanılıyor. Yeni gezi için de daha Pazar günü alternatifler konuşulmaya başlandı bile. İznik ya da Eskişehir adları geçiyor.

Nevin söz konusu fotoğrafların elimde. Her an yayına koyabilirim. Ona göre ayağını denk al.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yani yorumsuz bırakıyorum mtye havale
    bence bunlar cifte kumrular yakısmıslar AŞK iste

zekeriya avatarlık
    Hadi sözünüze uyalım avatarlık yapalım ama yakısıklıyım beni gören
    kızlar sıraya gecer degilmi?

3 gün aç kalınca bu görüntü çıkıyomuş allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin kemikleri sıyırcam diye ne uğraştı yazık yazık
    Bir ara korktum bizide yiyecek diye ama neyseki o sırada kacacak yer buldumda sıyrıldım hehehe

Bu eglenceli geziyide bulunan butun arkadaslar cok tesekkurler
    Adnan, mine ve yengelerine ayrıca tesekkurler dolmaların tadı hala dilimde bizi evlerinde ayrıca agırladıkları icin cok tesekkurler.....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu hafta değilde diğer pazara bişiler hazırlasak ii olur benim sınavlarım var ama haftaya özgürüm ayrıca çok güzel gezi olmuş imrendim

Motosikleti
    FYM 250
    ya bu suuctu gezisine katılamadım ankarada oldugum ıcın ama goruyorum kı coook sey kacırmısım, bu pazar artık kacırmam :D:D aklım basıma geldı :D:d belkıde bu gezıye katılmayı en cok ısteyenlerden bırıydım ama napalım kaderrr :((

Motosikleti
    yokk kı kısmetse yakında olucak
    Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence bunlar cifte kumrular yakısmıslar AŞK iste

Hadi sözünüze uyalım avatarlık yapalım ama yakısıklıyım beni gören
    kızlar sıraya gecer degilmi?

Bir ara korktum bizide yiyecek diye ama neyseki o sırada kacacak yer buldumda sıyrıldım hehehe

Bu eglenceli geziyide bulunan butun arkadaslar cok tesekkurler
    Adnan, mine ve yengelerine ayrıca tesekkurler dolmaların tadı hala dilimde bizi evlerinde ayrıca agırladıkları icin cok tesekkurler.....
    kanka cok yakısıklı cıkmıssın yaa hayran ım sana :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Pınar bu seferki fotolarda affedildin cnm ama o Cem amca olacak eşine söyle sakın düşündüğümü düşündüğünü aklından bile geçirmesin,fotolar harika teşekkür ettim.

Ciddende herkesin içine Cem Yılmaz kaçmış gibiydi,hele Ömer yahu sen şube aç harcanıyorsun,altın dişli amcadan ve alt tarafı bir kertenkeleden bu kadar espri yumurtlanırmı,kopardın beni kasıldım gülmekten.O kemik sıyıran fotonu bu sitenin avatarında görmek istiyorum..

Zekeriyya o kızı sana alamadan başını bağlayamadan döndük ya Mudanya'ya yahu fenamı olurdu Suuçtuda beleş çay içecektik bırakmadın aranızı yapayım sevaba gireyim.,tav olmuştu sana halbuki:bak çabuk karar verme sen bi daha bi düşün olmadı önümüzdeki perşembeye gidelim çiçek senden çikolata benden..

Harika geziydi umarım bir sonraki gezimizde de en az bu kadar hoş vakit geçiririz,cidden en eğlenceli geziydi...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı mudanyali_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka cok yakısıklı cıkmıssın yaa hayran ım sana :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
    Nevin abla bu kadar ballandıra ballandıra anlatmasan simdi gidebilen var gidemeyen var dimi ama :-(
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Honda CBF 250
    Pazar günkü gezi için bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle Adnan ve Mine'ye ayrıca tşk. ederim misafirperverlikleri için ve tabiki Özgür dostuma beni kırmayıp beraber geziye katıldığı için bende bir sonraki gezi planları yapmayı çok isterim ama motor olmayınca insan susup kalıyor
    [B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]

Motosikleti
    borelli ledow 250 cc 2008
    cem abi fotolar süper :D espride 10 numara teşekkür ediorum ... hepinizi seviyorum

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    yuvacığa gelenler parmak kaldırsın
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuvacığa gelenler parmak kaldırsın
    yuvacık nezaman kardeş vardiyem uyarsa gelirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------

Zekeriya işim düştü sana hahaha - bir ara paslaşalım senle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

Bu sabah üzücü bir olay yaşadım ve çok etkilendim ilkdefa başıma geldi ve çok büyük bir kaza atlattım . Sabaha karsı saat 05:00 çıvarları işten çıktım eve geliyorum ve aniden bir kedicik çıkı verdi karsıma çıkmasıyla benim kediye vurmam bir oldu zaten ön ve arka teker üstünden geçti ve süratimde vardı düşmemek için zor toparladım döndüm geri kediye bakmaya ama çan çekişerek gözümün önünde malesef öldü çok üzüldüm ama yapacak bir şeyim yoktu
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    [QUOTE=schatten;1570693]yuvacık nezaman kardeş vardiyem uyarsa gelirim[COLOR="Silver"]

bu pazar hocam.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

[QUOTE=sedat-ss;1570720]
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuvacık nezaman kardeş vardiyem uyarsa gelirim[COLOR="Silver"]

bu pazar hocam.
    hımm olmadı pazar günü sabaha karşı işten çıkıyorum 05:00 da yani çok zor olur ama deliliğim tutarsa gelede bilirim belli olmaz ben şimdiden birşey demiyim en iyisi
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR]Zekeriya işim düştü sana hahaha - bir ara paslaşalım senle[COLOR="Silver"]
    Öncelikle gecmiş olsun hayırdır bi proglemmi? var .....
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı REİS! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar günkü gezi için bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle Adnan ve Mine'ye ayrıca tşk. ederim misafirperverlikleri için ve tabiki Özgür dostuma beni kırmayıp beraber geziye katıldığı için bende bir sonraki gezi planları yapmayı çok isterim ama motor olmayınca insan susup kalıyor

üzülme dostum yanlız değilsin

oo bursamın forumu da açılmışta 325 sayfa dolmuş :Dçok güüzel ya bu gibi şeyleri bursada görmek bu arada arkadaşlar bugün taaa izmirden yuan 150-23 aldım :Daranızdayım

Alıntı blue_dolunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle gecmiş olsun hayırdır bi proglemmi? var .....
    Resimde mükemmelsin tek geçiyorum seni yaa süper hahahaaa - Duydumki fiber yapmada üstüne yokmuş evet bana fiber nasıl yapıldını tarif edermisin.yapmam için ne gerekli ve nasıl yapacam .

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    İstanbuldan Günaydın.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar gezi için herkeze çok çok tşekkür ederim. cidden çok elenceli bir gezi oldu.internetimde bir problem var en kısa zamanda çözerim inşallah fotolorı çok yakında bende yükleyeceğim.
    bu arada bu hafta sonu sınavım var o sebetendirki ben bu hafta sonu geziye katılamıyorum fakat sınav bitişi cumartesi ve pazar günleri eşimle beraber mudanya- güzelyalı- kumyaka- trilye ( zeytinbağı) taraflarında balık tutmaya gedebiliriz katılmak ityen arkadaşlara duyrulur. dün aşam öle bi esti 2 saat mudanya iskelesinde balık tuttuk 9 tane mezgitle geri döndük devamını getireceğiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:06 AM ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbuldan Günaydın.
    günaydınlar istanbul

Motosikleti
    ramzey 200cc
    herkese günaydıın.
    harika bir gezinin üzerinden 5güün geçti, ancak firsat bulup yazabiliyorum.
    gerçekten çok zevkli bir gezi oldu çok eğlendik.

bendeki gruba ait fotografları upload ettim, ama sanırım 10 kere indirilebiliyor.
    hemen linki veriyorum:
    http://rapidshare.com/files/23305928...uuctu.rar.html

indirilememeye başlayınca burdan yazarsınız, ben tekrar upload ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler