Çan'a giden yol, Çan ve Bursa' ya dönüş harikaydı.Dönüşte Uluabat gölü kenarındaki Kuş cennetini gezme imkanı bulduk eşimle. Oraya da bi gezi düzenleyebiliriz arkadaşlar. Fotoları yükleyemiyorum.Nasıl yapacağımı a bilmiyorum yardım edecek var mı?
Çan'a giden yol, Çan ve Bursa' ya dönüş harikaydı.Dönüşte Uluabat gölü kenarındaki Kuş cennetini gezme imkanı bulduk eşimle. Oraya da bi gezi düzenleyebiliriz arkadaşlar. Fotoları yükleyemiyorum.Nasıl yapacağımı a bilmiyorum yardım edecek var mı?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Geziye gidildi heralde bildiğim kadarıyla ama kimse birsey yazmamis forumdaki bakımdan dolayı sanırım.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Pazar günü harika ve çok eğlenceli bir gezi yaptık,en eğlenceliside yolları şaşırıp deli danalar gibi ara ara bir aşağı bir yukarı fink attık. Doğa,şelale,manzara,arkadaşlar,espriler,hepsi harika ötesiydi. Yeni arkadaşlar çok içten ve sıcak(eskilerden iyi olmasın),Adnan ve Mineye ve yengelerine sonsuz teşekkürler bizi ağırladıkları için,dolamalar için.
Şelaleden düşenleri 3 boyutlu ekrandan komedi-belgesel niyetine izlerken,ilk yardım yapmak yerine çekirdek çitlemek harikaydı.Şimdi bizdeki yaralı ve düşenlerin isimlerini topikte veriyorum,yakınlarının dikkatine.
1-Zekeriya (her zamanki gibi listelerde en ön sıralarda)
2-Elif (Salvano eşi)tek isteği Pınarla benim yanıma ulaşabilmekti.
3-Picassa Erdem (Koskoca şelale dururken masamızın yan taraflarında süzülen su sızıntısında kayıp düşebildiği için özel tebrik)...
Günün en güzel sürprizi Gezimizde Yaşar ve Özgür Kaptanın olmadık anda ortaya çıkması...
Arkadaşlar resimleri bir an önce bekliyoruz.Cem amca oğlunu fidye karşılığı kaçırmamı istemiyorsan düşündüğün şeyi yapma...
Özcan hadi iyi gezi çıkarmışsın ama bir daha aynı haftaya denk getirmeyelim böyle şeyleri,biz Manyas kuş cennetine geçen yıl gitmiştik şimdi sırada Eskişehir düşünülüyor galiba...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mrb arkadaşlar iki haftadır istanbuldaydım daha pazar gecesi geldim geziniz güzel geçmiş zaten gezideyken sertaçla konuştum bana şelalenin tam üstündeyim dedi ve özendirdi :( bende o sırada dönüş yolu için otobüse biniyordum.Bu kadar zaman geçti bi foto eklememişsiniz.Ekleyinde gelemediğimiz güzel gezinize bakarak hayıflanalım bari.Bu arada bende motorumu satabilirim bi müşterim var ama daha göstermedim eğer satarsam diğer çekik gözlülerden bulmak istiyorum kaliteli olanlardan haberiniz olsun
HERKEZE KAZASIZ SÜRÜŞLER..
İ.OLCAR..........................
Evet arkadaşlar gezimiz çok güzel ve eylenceliydi yolları yeşilligi ve özelliklede nevinin dedigi gibi arkadaşların içtenligi herşey çok güzeldi geziye katılan herkese ve bu geziye ilginizden dolayı çok teşekkür ederim . Bu arada sitemizi güncellemişler nasıl olmuş ? dün çok denedim girmeyi ama daha yeni açılmış
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Merhaba arkadaşlar her ne kadar tanışamasakta sizleri buradan sık takip ediyorum.Haftaya ben ve 5-6 arkadaşım Yuvacık gezisine katılmayı planlıyoruz.Geçen senede katılmıştık,gayet keyifli olmuştu.Eğer sizlerdende gitmeyi planlayan varsa beraber gidebiliriz ;)
günaydın arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 PM ----------
bendeki resimleri yüklüyorum şimdi
fakat cep tel. kameramın ayarıyla oynamıştım (otomatik odaklamayı kapattım) keşke oynamasaydım, bu yüzden resimler net değil, biraz bulanık, yazık oldu ama napalım bi dahaki sefere daha güzellerini çekeriz.
hakkaten muhteşem, mutlaka görülmesi gereken bir yer suuçtu ve ulaşım çok rahat ve kolay.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 PM ----------
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
herkese selam arkadaşlar harika bir geziydi her zamanki gibi bol atraksiyonlu nevinin dediği gibi düşenleri çekirdek eşliğinde seyrettik hatta bi ara önümüze birileri geçti nevinde film kopunca çekilin seyredemiyoruz diye dellendi resimleri gece atıcam işallah adnan ve eşine teşekkür ederiz bizleri ağırladılar valla ben orda bi tabak dolmayı kaptım kimseye vermedim harikaydı bidahaki gezidede akrabaları oln bi arkadaşlara misafir olalım çok güzeldi minecim yengelerini gördüğün zaman tekrar teşekkür ettiğimizi söylersen sevinirim arkadaşlar her zamanki gibi gırgır şamata koptuk hepimiz süperdi anlicanız gelemiyenler çok şey kaçırdı
anladığım kadarıyla dolmaları kaçırmışız. ehh bizim gezi biraz yarım oldu ama yine de cok güzeldi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 PM ----------
bizdeki resimler bu kadar..
diğerlerini de bekliyoruz.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Adnan ve mineye gerçekten çok teşekkür ederiz bizleri agırladılar tekrardan teşekkür ettigimizi iletirseniz sevinirim çok güzeldi. gerçi biz birara keşife çıktık ama geldigimizde herşey için çok geçti pınar sağolsun dolmaları yemiş - tadına bile bakamadım :(- herşey çok keyifliydi ve çok güzeldi birdaki gezi nereye şimdi illaki içimizden birileri gezilecek çok güzel yerler biliyordur değilmi ibrahim -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
bu arada yuvacığa kimler gelio?
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
yuvacığa gidersek bizim ilk olacak. bana uyar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------
arkadaşlar bilgilerimizi tazelemek için okumanızı tavsiye ediyorum.
iktisad her zaman lazımdır!
EWT NEVİN ARKADAŞIMIN SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM HARİKAYDI YALNIZ NEVİN BİR ŞEYİ YAZMAYI UNUTMUŞ BEN HATIRLATAYIM... BİR BAYANI 2 KM DEN ETKİLEYEBİLECEK 24 AYAR ALTIN DİŞLİ AMCA AMCAMIN AĞZI KUYUMCU DÜKKANI GİBİYDİ ÇOK ŞAŞIRDIIIIMMMM TEYZEYLE Bİ HAFTA SONU KAÇAMAĞI YAPMIŞLAR... ADNAN VE MİNE ARKADAŞIMIZIN YENGESİNİNDE DOLMALARINI YEDİK GERÇİ 1 TANE YEDİM AMA HARİKAYDI TADI DİŞİMİN ARASINDA KALDI TADI DAMAĞIMDA KALDI DEMEK ARTIK DEMODE OLDU ARKADAŞLAR BEN Bİ DEĞİŞİKLİK YAPTIM İŞTE... EEE BU PAZAR GÜNÜ NEREYE YOLCULUK ??
[QUOTE=SALVANO;1567165]yuvacığa gidersek bizim ilk olacak. bana uyar.[COLOR="Silver"]
yuvacık banada uyar çok güzel bi yer
Arkadaşlar siirte gelebilirsiniz mesela. Muhteşem şelaleler. 7 yıldızlı otellerde ücretsiz konaklama imkanı. 5 ayrı tenis kortu. Eğlence merkezleri. Carting. Acik hava konserleri. Ve daha fazlası. Cok mu abarttım yaa :-D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
wala ben gittim daha önce ordaki baraja balık tutmaya..çok hoşuma gitmişti..ee şimdi mt nin düzenlediği bi feste gitmek daha güzel olur
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Yanız arkadaşlar şuuçtu gezisinden dönüşte çok hızlı gittiniz:( arkadan yetişemioz 150 lik mondial motorumda 6 beygir var bende yetişmek için bastımda bastım sizin yanınıza vardığımda acı gerçekle karşılaştım :(:(:( beygirlerden 3 ü ölmüş ewt ölmüş arkadaşlar şaka değil gezideki arkadaşlara sesleniyorum bana 3 tane beygir borçlusunuzok
Güzel gezi olmuş özendim valla :(
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
sıfreyı buldum arkadaslar vıdeoları atabılırım artık msn adresımı vereyım atabılen atsın m.sonersimsek@hotmail.com cebım 0533 817 26 71
Nevin biz dağda bayırda harcanıyoz valla kotolok çekiminde gibiyiz koptum valla resimlere bakarken
ne bu ya gelen boğmuş giden boğmuş bende hepsinde sırıtmışım boğuyolar ne sırıtıyosun
yani yorumsuz bırakıyorum mtye havale
zekeriya avatarlık
3 gün aç kalınca bu görüntü çıkıyomuş allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin kemikleri sıyırcam diye ne uğraştı yazık yazık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 AM ----------
MT BURSANIN HAYALETLERİ KIPRAŞMAYIN DEDİK SİZE DEMİ
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)