Hocam üstüme alınmalı mıyım?n_tuncak;1563952
:)[I adlı üyeden alıntı
Hocam üstüme alınmalı mıyım?n_tuncak;1563952
:)[I adlı üyeden alıntı
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Aloooo son dakika bildirimi bende geliyorum
benide bekleyin ......
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
evet arkadaşlar siz en iyisi mintekste buluşun bizde oraya gelelim .şimdi herkez kentmeydanına geliyor sanırım saat 08:45 te hareket edecez . ve dogruca pıcasso ve nevini almaya gidecez minteks te sonrada basar gideriz kemalpaşaya.
Buluşma yeri : Kentmeydanı önü geniş alanda
Hareket saati 08:50
Tel : 0532 781 66 20
KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE
GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin
9. adnnakn
10.snrsimsek
11. blue_dolunay
Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin etsin
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Tamamdır Picassa saat 09:00-09:30 arası Minteks,sen yinede telini özelden yada topikten atıver bulunsun...
Kim hangi huylara sahip olduğunu benden daha iyi bilir Kaptan.Benimse bildiğim tek şey vardır hiç kimse masum değildir...Bu sebepten herkes kendi hata ve kusurlarıyla meşgul olmalıdır...Söz meclisten dışarı...:
Tmm kardeş08:30 gibi te Opet benzin istasyonunun orda buluşup 08:45 gibi de gaz açarız...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
evet arkadaşlar son birkere tekrarlıyalım çünkü ben artık yatıyorum gece işe gidecem ve sabah dinç olmam gerek . Birdaha giremiye bilirim nete. son durum budur yanlışım varsa benimle irtibata geçin 0532 781 66 20
Buluşma yeri : Kentmeydanı önü geniş alanda
Hareket saati 08:50
Tel : 0532 781 66 20
KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE
GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso + ev arkadaşı : Mintekste Beklicek
6. serhat
7. schatten
8. nevin : Mintekste Beklicek
9. adnnakn
10.snrsimsek
11. blue_dolunay
Minteks dışındaki arkadaşlar herkes kentmeydanından saat 08:50 de hareket
Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin etsin
NOT : YANINIZA SICAK TUTACAK BİRŞEYLER ALIN HER İHTİMALE KARŞI ÇOK SOGUK OLUYORMUŞ
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
umarım kemalpaşa güzeldir.
Burası harika.
Resim yükleyemiyorum ama avatar yaptım.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bencede mintekste buluşalım bende tersi tersine kent meydanına gitmem o zaman banada orası daha uygun olacak 9 da cemle beraber mintekste olucaz arabada boş yer var isteyen arkadaşları alabilirizpicasso´isimli üyeden Alıntı
bizim için 15-20 dk'nın hiç problemi yoktur.
nevin hocam isterseniz minteks'te buluşalım, siz çevre yolundan görükle sapağına hiç dönmeyin, yolu uzatmayın. ben ve ev arkadaşım 9.00-9.30 gibi minteks' te de olabiliriz. Petrol Ofisi diye bi mecburiyet yok nasılsa
benim için her yol roma farketmez yani
serhat senin ufaklıkta başımızın üstünde yeri var mintekste nakil yaparız onuda
zekeriya sevindim ayarlamana tayfa tamamlandıblue_dolunay´isimli üyeden Alıntı
Aloooo son dakika bildirimi bende geliyorum
benide bekleyin ......
enginim sen gelmiyo musun, hiç görüşemiyoruz.
arkadaşlar sanırım bizde arabayla katılıcaz. kent meydanında görüşürüz.
bu arada Ahmet gelmiyormuş.
sağolun. arabayla gelecez dedim ama benim gönlüm motordan yana bakalım tam karar verdim sayılmaz ona göre size haber veririm. o zaman kaskınada ihtiyacım olacak (son kez, önümüzdeki hafta için hanıma ve afacana birer kask alıcam inş.)
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Nevin hocam tel nomu yolladım özelden
9.20gibi mintekste oluruz biz de.
iyi geceler herkese.
hepinize hayırlı yolculuk olsun kazasiz belasız hayırlısı ile geziyi tamamlayın ben gelemiyorum ama gönlüm sizlerle kısmetse haftaya bi mani çıkmazsa gezi olursa katılırım artık
oylat gezisinden sonra motora bi kez binebildim kıriz gelmeye başladı damardan bi gezi yapmam lazım .bu hafta damarı bulduramadık kısmet artık
Forumda kimsecikler yok. Nerde bu millet acaba :-P
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
wala ben burdayım malasefcuma günü motorun egzostunun çıktığı yeri taşa vurdum egzos biraz öne geldi arka frene dayandı arka freni tam kullanamadığım için malasef geziye katılamadık.vitesin ordaki keçedende yağ damlatıyo altını taşa vurunca bakalım napcaz.adam motoru sökmeye sade 200 lira işçilik istiokafayı sıyırdım walla sıfır egzosta 150 lira istiolardedim servise 50 lira daha veririm kaynakçı yaşara on numara egzost yaptırırımegzostu ayarlamak kolay ama motorun keçeyi bir an önce deiştirmem lazım.yoksa yağcıya para vermeye bıkcam
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)