arkadaşlar benide kesin listesine yazın ben ve eşimde geliyor problem olmazsa. ben daha önce suuçtuya gittim ayriyetten eşim zaten kemalpaşalı kaybolmayız rahat olun yol çok kolay
pazar günü bursada bir buluşma noktası belirleyelim
arkadaşlar , bu rotada abartacak bir durum sözkonusu değildir.
dilerseniz sorabilirsiniz , dilerseniz tabelaları ve yolu takip edebilirsiniz fakat kolay kolay kaybolmazsınız. daha önceden gidip gördüğüm ve çok beğendiğim bir yerdir suuçtu. sizlere katılmak isterdim lakin önceden planlanmış bir gezim var http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
dilerseniz siz de rotanızı değişitip bizlere katılabilirsiniz.
Kartallar yalnız uçar...
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
buluşma yeri olarak kent meydanı daha iyi olmuş pazar görüşürüz daha oylattan beri motoru çıkarmadım sabırsızlıkla bekliyorum
Nurhan sizin gezi bir sonraki hafta, istersen bize katılabilirsin, bekleriz.
Şimdi arkadaşlar,
Suçtu kemalpaşaya 18 km uzaklıkta çataltepe mevkiinde bulunan MURADİYESARNIÇ köyü yakınlarındaymış. Haritaya bakıldığında hiç zorlanmadan bulacağımız belli.
pınar, buluşma yeri olarak beşevler carrefour geçince sağda migrosun otoparkında da buluşulabilir, beşevlerde oturanlar için daha makul
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Arkadaşlar eger bu hafta degilde birdahaki haftaya ayarlarsak buyuk ihtimalle bende gelirim
bulusma saati 8:30
kalkıs saati 9:15 yapalım gemlikten gelecek arkadaslarıda beklemiş oluruz
buluşma yeri olarakta Nilufer istasyonu duragı karsısı metro otoparkı olabilir hani benim tavsiyem siz ne dersiniz....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
benıde yazın ayrıten 2 motor daha
Buluşma yeri : Kentmeydanı
Toplanma saati 08:00
Hareket saati 08:30
KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE
GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin
9. adnnakn
10.snrsimsek evet arkadaşlar liste kalabalıklaşıyor yokmu artıran -
Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin ediyor
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
ya Nurhan ybr ile bu yol bitmez beee bu arada Hatay,Antalya derken 3-5 günlüğüne Bursa'dayım su uçtu gezisinde sizlerle beraber olmayı çok isterdim ama malum, motoru sattım sizlere iyi eğlenceler belki emanet motor bulabilirsem katılırım o da zor gibi burası Hatay değilki herkeste iki motor olsun
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
arkadaşlar ben yine söyleyeyim de, ben ve ev arkadaşım sizi göçmen konutlarının çıkışındaki (irfaniye köyü sapağı demek daha doğru olur) Petrol Ofisi'nin orda bekliyor olacağız..
Arkadaşlar ben Geçit otobanından direk Picassaların olduğu yere gider sizleri orda beklerim.Ani ve son anda planlananarak yapılan her şey güzel olur bilirim.
Bu arada yol arkadaşlığı konusunda heralde Bursa mt nin üstünlüğü tartışılamaz bir mevzu,kendini beğenmiş,milletin hata ve kusurlarıyla ilgilenen,kaprisli insanlar aramızda yok olsada gelmeye tenezzül etmiyor zaten...
Yaşar hoşgeldin seni gezide görmeyi gerçekten çok isteriz.Arkadaşlar artçı alacak alan çıkmazsa ki malum arkadaş uzun ve yapılı.Sorun değil bizim bir Cem Amcamız var,Cem amcanın 4 teker tam bagaj bir arabası var düüt düüt diye bağırır.Eğer arabasında boşlukta varsa seni öyle alalım sen yine yolluğunu hazırla dostum.Senin karizmayı çizmeyecekse ben arada benim scooter'ıda sana veririm açıkhavanın kokusundan,rüzgarından,güneş ışığındaki D vitamininden bol kepçe faydalanırsın sen yeterki bizimle ol...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
evet arkadaşlar korktugum başıma geldi iş yeri bugün zorunlu masayi yapmaya çagırdı yani iş yerinden çıkış saatim pazar günü sabahı saat 08:30 . ben iş yerinden çıkar çıkmaz hemen motorumla hazır bir şekilde 2 motor kent meydanına gelecem ama saat 08:45 falan olur . 15 dakika geç kalacam yani ama kesin ve kesin geziye geliyorum kentmeydanından kalkış 08:45 olsun sorun olurmu sizler için .
Nevin ve Picasso sizide göçmen konutları çıkışındaki petrol ofisinden alırız
Buluşma yeri : Kentmeydanı önü geniş alanda
Hareket saati 08:50
Tel : 0532 781 66 20
KEMALPAŞA GEZİSİ GÜNCEL LİSTE
GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin
9. adnnakn
10.snrsimsek evet arkadaşlar liste kalabalıklaşıyor yokmu artıran -
Yiceklerimizi mangal telimizi etimizi vs. herkez kendi temin ediyor
Bence sorun olmaz Sertaç birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için de,senin altındaki makine aslında rahat yetişir bizim tayfaya,yapacağın şey İstanbul yolundan Yeni Çevre yoluna girer ordan direk İzmir yoluna çıkar Göçmen konutlarının oraya gelirsin Petrol ofisinde de biz saat 9 gibi buluşuruz Erdemlerede uyarsa,yarım saat geç buluşmanın bize zararı olmaz.Bursalılar'da heralde buluşup ancak 08:45 gibi bu buluşma noktasına geldikleri halde 15 dk da mola verdilermi hep birlikte akarız Kemalpaşa'ya(yani buda bir öneri)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
saol Nevin sorun olmadına sevindim. ben yinede kent meydanının oraya giderim saat 08:45 gibi kentmeydanında olurum oradaki arkadaşlarıda alır hep beraber göçmen konuklarının çıkışındaki petrol ofisine geliriz oradanda sizi alırız hep beraber gideriz biraz geçikme olacak ama elimde degil bizim iş süprizlerle dolu pat bir anda herşey degişiyor .
bizim için 15-20 dk'nın hiç problemi yoktur.
nevin hocam isterseniz minteks'te buluşalım, siz çevre yolundan görükle sapağına hiç dönmeyin, yolu uzatmayın. ben ve ev arkadaşım 9.00-9.30 gibi minteks' te de olabiliriz. Petrol Ofisi diye bi mecburiyet yok nasılsa
benim için her yol roma farketmez yani
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)