bu haftasonuna hava da güzel olursa ev arkadaşımla ben suuçtu için varız
hava güzel olsun ki fotoğraf çekebilelim..
evet aynen katılıyorum harika resimler çıkacağına eminim çok güzel biyermiş işallah hava güneşli olurpicasso
evet arkadaşlar bu haftaya bi gezi düzenliyelim toplu biryerlere gidelim
su uçar uçmaz artık onu kendi bilir ama biz bi gidip bakıp gelelim
Kardeş aslında benim başka bir arkadaşa sözüm vardı bu pazarla ilgili fakat elimden geldiğince ayarlama işine giricem çünkü bakıyorum teklifin şimdiden topikçe epey ilgi görmüş gibi.Benim için gezi iptal edilemeyeceğine göre kesin kararımı 2 gün içinde yazarım..
Bu arada bu akşam Özcan,Blue dolunayMudanyali,Melih Papette buluşup çaylarımızı içerekten denizde taş dahi kaydırdık,oldukça eğlenceliydi.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
haftaya ertelesek bende gelsem :p tabiki şaka ama çoğu kişi gelemicek gibi bu hafta
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
öncelikte herkese günaydın suusçtu ya haftaya gidersek daha planlı olur bence fakat yok bu hafta gideceğiz denirse gelmeye çalışırız
O zaman şöyle bir nabız yoklayalım bakalım.
Tahminimce;
Gelenler listesi
1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat
Belki diyenler
1. Nevin
2. adnnakn
3. ruckerpark
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
yokmu arttıran hadeeee gidiyooorrrrrr
Evet 10.05.2009 kemalpaşa gezisi var gelmek istiyen arkadaşlar belirtsinler liste oluşturalım
Bu Listedeki arkadaşlar kesin geliyormu
1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat
7. Schatten
Eksik olan arkadaşlar varsa belirtsinler
Belki diyenler
1. Nevin
2. adnnakn
3. ruckerpark
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Tamamdır millet benimki kesinleşti bir aksilik çıkmazsa geliyorum bu hafta sonu,sizde atlayın güzel olacak...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Ooooo tamamdır ya, işte bu
Hem havada güzel gözüküyor, inş. güzel olacak hocam.
Cem abi, yalnız bu seferlik daha bizim afacanı idare etmenizi istiycem sizden. Mümkün mü?
GELENLER
1. pınar
2. cem
3. Ahmet
4. murat
5. Picasso
6. serhat
7. schatten
8. nevin
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
benim şu anda tam kesin değil pazar çalışabilirim pazar çalışmamak için yardırıyorum ama çok zor
Şimdi Çan pilavını yemeye Sedat-ss ile ben gidiyoruz sanırım yalnızca... :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Evet arkadaşlar peki kısa bir zamanımız var . Şimdiden ayarlıyalım piknik tarzı olsun herkez etini mangalını temin etsin diliyen etini yapar diliyen balığını yer. . piknik mazemelerimizi etimizi vs. kemalpaşadan temin ederiz. yanlız arkadaşlar nerede toplanacaz ve yolu bilen bir arkadaş gerek ben bilmiyorum
GELENLER
1. Pınar
2. Cem
3. Ahmet
4. Murat
5. Picasso
6. Serhat
7. Schatten
8. Nevin
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
ben kesin gelirim ev arkadaşım da büyük ihtimal katılacak bu sefer. fakat beni buluşma yerinde beklemeyin, sanırım otobandan yol alacaksınız, ben sizi minteksin orda beklerim saat 9da mintekste olurum.
ben öyle pazar gününe bırakmam alışverişimi etimi balıgımı alırım siz rahat olun
ayrıca 12-15 mayıs arasında da uludağ univ. şenlikleri var, bu hafta şenliklerde eğlenen ekiplerden birisi de biz olcas
bir değişiklik olmaz ise geçen sene oldugu gibi üniversite kimliği olmayanları saat 5-6 dan sonra almıyorlar kampüse. bu konuda yardımcı olabilirim.
Ünv şenliklerine geçen sene vardiye nedeniyle gidememiştim yine vardiye uymuyor ama hafta sonunada denk geliyor eger akşilik çıkmassa hep beraber toplanıp söyle iyice eyleniriz
Evet arkadaşlar peki kısa bir zamanımız var . Şimdiden ayarlıyalım piknik tarzı olsun herkez etini mangalını temin etsin diliyen etini yapar diliyen balığını yer. . piknik mazemelerimizi etimizi vs. kemalpaşadan temin ederiz bu benim fikrim . yanlız arkadaşlar nerede toplanacaz ve yolu bilen bir arkadaş gerek ben yolu bilmiyorum . biri üstlenirse gidelim . evet gönüllü arkadaşlar daha önce giden arkadaşlar
Buluşma yerimizi ve saatimizi belirleyelim
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)