10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz. Bu arada listede isminiz yazılmamış.Bi kontrol edebilir misiniz? Sedat-SS ve benimki yazıyor fekat sizleri göremedim.
Rica ederim kardeşim ne demek.Bu aralar işlerim biraz yoğun Bi haftadır gece 00:00 'dan erken eve giremedim.Ama haftaya uygun olacağım gibi duruyor.
Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
valla o gün konuşmuştuk ben hep zaten cumartesiden çıkıp bi gece konaklamalı yapıcaz biliyorum. Bizim açımızdan bi problem yok o konuda çadırlarımız hazır yaniözcan1980
10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz. Bu arada listede isminiz yazılmamış.Bi kontrol edebilir misiniz? Sedat-SS ve benimki yazıyor fekat sizleri göremedim.
Bursadan başka katılcak yokmu
sedat-ss
özcan1890
desparadoks
cemamca şu an için yokmu arttıran
sertaç yol yapmak istiyorum diyosun e hadi abi tarihi koy artık bizde daha cart curt sölencez o tarih iyi bu tarih olmasın diye ölede bi sürü zaman geçcek herkes beklemede meraktan ölcezschatten
gezilerimiz çok zevkli ve eylenceli geçiyor butün arkadaşlar cana yakn ve eylenceli insanlar oylat olmadıysa suuçtuya muklaka gelmelisin . hep beraber güzel bir zaman ayarlıyalımda gidelim güveçte balık yemek istiyorum - ve yol yapmak istiyorum
yok öyle değil, sınavden endişem yok, sonuçta scooter ile yapılıyormuş, ki arasıra kullanırım scooter. benim derdim sınavdan (1 ay kadar) önce motosikleti alıp alıştırma turları yapmak (ehliyet olmadan trafiğe çıkmadan nasıl olacak bilmiyorum tabi?) onun için sürüş eğitimi araştırıyorum. honda'da kayıtlar dolmuş, vespa çoook pahalı geldi başka da yer yok heralde memlekette?Arkadaşım eğer sinav için kaygılanıyorsan hic merak etme motorsikleti ayakta tutabiliyosan kesinlikle sınavı geçersin. Sandığın kadar zor degil. Ama tecrübe kazanmak için sürüp eğitimi uygun olabilir ama veren yok bildiğim kadarıyla.
hem "vitesli" motor kullanmayı hem de donanımsal/teknik mevzudaki eksikleri olabildiğince hızlı öğrenmeye çalışıyorum. bu arada sağol M@M! askerden bile yetişiyorsun valla... neyse bunu da kendim halledicem artık...
Özel ders verenleri araştırabilirsin bence
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
[QUOTE=özcan1980;1550244]10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz.QUOTE]
aynen kampa katılmak çok iyi olur yaw.
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
M@M! bu arada askerlik ne zaman bitio hocam..
aman daha çok var hiç deşme yarasını..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Evet pınar işin içine biraz merak katayım dedim - tarih koyalım koymasınada benim iş durumları belli olmuyor bu pazar gideriz diye düşündüm ama pazar sabahı işten çıkacagım için olmaz dedim ama bugünde cumartesi iş iptal oldu ve yagmur var yani bir tarih koymakta zorlanıyorum. Ama bi sabah olsun tarihi belirler yazarım
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
arkadaşlar internetimde bir problem var her zaman giremiyorum ne kötü bişeymiş gezi nezaman bu arada ve nereye gidiyoruz sabırsızlıkl bekliyorum
Melih 'in sıkıntısından sanırım.Aklımdan gitmiş. Cumartesi öğlen çıkıyoruz yola. Uygun mu? Sabah çıksak daha mı iyi olur?
Melih 'in sıkıntısından sanırım.Aklımdan gitmiş. Cumartesi öğlen çıkıyoruz yola. Uygun mu? Sabah çıksak daha mı iyi olur?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
wala sabah çıkarsak geze geze acele atmeden gideriz..
valla kardeş internetten yine baktım 15 günlük rapora ama iç karartıcı bir hava var malesef yagış gözüküyor birdaki pazarda parçalı bulutlu dengesiz yani 10/05/2009, Pazar Parçalı Bulutlu 20°C 8°C ama o günde çanakkale gezisi varmış yani kemalpaşa gezisinin biraz daha zamana bırakacaz gibi gözüküyor .
Bugün tatil ama havaya bakın arkadaşlar varmı böyle bişey yaaa bursada buluşuruz diye düşünüyordum bugün için
kardeş sen eziyet çekiyorsun öyle olmaz ama takip ediyorsun ama aramıza gelemiyorsun tel örgüler giriyor araya . Ama sen bitir askerligini söyle senin için geniş kapsamlı bir gezi düzenleriz ve sende 15 ayın acısını çıkartırsın . ama biraz daha dayanmalısın dimi
BURSANIN 14 GÜNLÜK HAVA RAPORU ARKADAŞLAR
Bursa Hava Durumu (14 günlük tahmin)
Tarih Gündüz Gece
03/05/2009, Pazar Bulutlu 22°C 9°C
04/05/2009, Pazartesi Bulutlu 19°C 7°C
05/05/2009, Salı Bulutlu 17°C 7°C
06/05/2009, Çarşamba Bulutlu 22°C 10°C
07/05/2009, Perşembe Bulutlu 19°C 10°C
08/05/2009, Cuma Bulutlu, Güneşli 19°C 6°C
09/05/2009, Cumartesi Ara Ara Güneşli 20°C 10°C
10/05/2009, Pazar Parçalı Bulutlu 20°C 8°C
11/05/2009, Pazartesi Bulutlu 22°C 10°C
12/05/2009, Salı Güneşli 27°C 13°C
13/05/2009, Çarşamba Güneşli, Sıcak 29°C 16°C
14/05/2009, Perşembe Bulutlu 30°C 17°C
15/05/2009, Cuma Bulutlu 30°C 17°C
16/05/2009, Cumartesi Bulutlu
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
inşallah hava yağmaz bu akşam dün akşam yağdı gezemedik
Yok be ne dertlisi takiliyo iste. Keşke herkez benim gibi askerlik yapsa. Ben santralde oturuyorum başka bişey yaptıgimda yok. Sekreter gibi. 12 saat çalışıyom. Aksam 6 sabah 6 arasi. O kadar. Ne spor ne eğitim ne ders ne istima. 2 günde bir 3 saat nöbetim var. Oda bi süreliğine. Şafak 305 rahat oldugum için şafakta problem olmuyor... ;-)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
ya dün akşam dumanın konserine giderken bi yağmur yağdı yuh dedim ne oluotam konserden çıkıyoz dedik yağmur dinmiştir bi mudanya yaparız tam esentepe kavşağında bi başladı aniden allahtan evler yakındı..ya akşam ne hikmetse bi türlü dinmedi yağmurbu akşam yağmıcak benzio...
kimse yok mu...
bende duman konserindeydim sen baya bir erken gitmişin galiba ben giderken yağmur yoktu öncesinde bende yakalandım yagmura hatta tam eve geldim diye sevindim ablam aradı arabanın lastik patlamış bir o yağmurda lastik değistirdim çok kotuydu . . . Birde bir daha suare ye gidecek olursan haberim olsun biletlerini satıyorum da
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Sertaç sen yeterki geziyi ayarla,kısmetse kaçırmamaya çalışıcam.Havayı da dert etme yedek kıyafet ve yağmurluk koyarız yağmurda yolculuğun zevkine varırırız...
Pınar Çanakkale olayı sakatlığı hala devam ediyor,eş durumundan özüre giriyorum,eğer onuda kafalayabilirsem gelmesi için bir ihtimal,fakat kemalpaşayı fethetmeye niyetliyim yeterki yine aksilik çıkmasın...
Özgür Melih senin cezayı ödemeye çalışıyordu.Umarım halletmiştir.Tarafımdan gezilerden uzaklaştırma cezası aldı biliyorsun ,varsa başka bir isteğin,bacağına falanda sıkabilirim yaniii
(Söz konusu suçlu ve tehlikeli şahıs Melih;Bizimki özgür'ün Motoru henüz ben gelmemişken,Nargile Kafe'nin önünde şöyle bir git-gel yapmak için aldıktan sonra gelmek bilmemiş,trafiğe atlamış,kasksız dolaşmış,akabinde kızlara hava atarken hemide ehliyetsiz polise yakalanmıştır.800 Ytl civarı ceza yedi,zavallım gün boyu konuşamadı,yüzündeki kırmızılık gitmedi,gözlerindeki bakışlar mahmur ve mahzunlaşmak suretiyle böyle bi küçük Emrahımsı portre çizdi.Pınar o mahçup resimleri çekinmeden yayımlayabilirsiniz herkese ders olsun.Aslında kasksız dolaşıyor olmasaydı eminim hiç kimse onu kenara çekip durdurmazdı,[COLOR="Red"]Lütfen kaskımızı takalım hem canımızı hem cebimizi sağlama alalım ha birde kask ve dizlik takınca başım üşümüyor,sinüzütü önlüyor;Ehliyetsiz araca binmek konusunda konuşmuyorum malum...)[/COLOR]
Torpilli Mami,ordaki komutanlada 9. göbekten akraba çıktın değilmi saklama boşuna
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)