Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saitabat ve gölyazı mükemmel 2 fikir. Cok güzel yerler. Gitmek isteyipte firsat bulamamistim. Helede göl yazıda gün batımıni kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...
    Offf ne cok özledim gece yaptığım huzur turlarını... :-(
    Arkadaşım eğer sinav için kaygılanıyorsan hic merak etme motorsikleti ayakta tutabiliyosan kesinlikle sınavı geçersin. Sandığın kadar zor degil. Ama tecrübe kazanmak için sürüp eğitimi uygun olabilir ama veren yok bildiğim kadarıyla.
    Dostum askermisin sen yoksa bizmi kandırıon Ne ordan beri zirt pırt atlıon yapsana paşa paşa aman yanlış oldu onbaşı onbaşı askerliğini. Leyn MAMİ yoksa seni çürüğe ayırdılarda evde yatıp bizimi kandırıon. Olum şakamısın sen
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada özcan1980 bu 10 mayıstaki çanakkale şenliğine gidilcekmi şimdi bidaha konuşamadık
    10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz. Bu arada listede isminiz yazılmamış.Bi kontrol edebilir misiniz? Sedat-SS ve benimki yazıyor fekat sizleri göremedim.

Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşam özcan abiyle huzur turumuzu yaptık.biraz köfteci yusufun önünde bekledik kimse gelmeyince çekirge,altıparmak heykel setbaşı yaptık mavi boncukta çay içip tanıştık.dün akşam güzel bi akşam oldu özcan abi tşkkrler..

inş yarın hava güzell olur ya..
    Rica ederim kardeşim ne demek.Bu aralar işlerim biraz yoğun Bi haftadır gece 00:00 'dan erken eve giremedim.Ama haftaya uygun olacağım gibi duruyor.

Aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    SYM GTS 250
    özcan1980
    10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz. Bu arada listede isminiz yazılmamış.Bi kontrol edebilir misiniz? Sedat-SS ve benimki yazıyor fekat sizleri göremedim.
    valla o gün konuşmuştuk ben hep zaten cumartesiden çıkıp bi gece konaklamalı yapıcaz biliyorum. Bizim açımızdan bi problem yok o konuda çadırlarımız hazır yani

Bursadan başka katılcak yokmu

sedat-ss
    özcan1890
    desparadoks
    cemamca şu an için yokmu arttıran

schatten
    gezilerimiz çok zevkli ve eylenceli geçiyor butün arkadaşlar cana yakn ve eylenceli insanlar oylat olmadıysa suuçtuya muklaka gelmelisin . hep beraber güzel bir zaman ayarlıyalımda gidelim güveçte balık yemek istiyorum - ve yol yapmak istiyorum
    sertaç yol yapmak istiyorum diyosun e hadi abi tarihi koy artık bizde daha cart curt sölencez o tarih iyi bu tarih olmasın diye ölede bi sürü zaman geçcek herkes beklemede meraktan ölcez

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Arkadaşım eğer sinav için kaygılanıyorsan hic merak etme motorsikleti ayakta tutabiliyosan kesinlikle sınavı geçersin. Sandığın kadar zor degil. Ama tecrübe kazanmak için sürüp eğitimi uygun olabilir ama veren yok bildiğim kadarıyla.
    yok öyle değil, sınavden endişem yok, sonuçta scooter ile yapılıyormuş, ki arasıra kullanırım scooter. benim derdim sınavdan (1 ay kadar) önce motosikleti alıp alıştırma turları yapmak (ehliyet olmadan trafiğe çıkmadan nasıl olacak bilmiyorum tabi?) onun için sürüş eğitimi araştırıyorum. honda'da kayıtlar dolmuş, vespa çoook pahalı geldi başka da yer yok heralde memlekette?
    hem "vitesli" motor kullanmayı hem de donanımsal/teknik mevzudaki eksikleri olabildiğince hızlı öğrenmeye çalışıyorum. bu arada sağol M@M! askerden bile yetişiyorsun valla... neyse bunu da kendim halledicem artık...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Özel ders verenleri araştırabilirsin bence
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    [QUOTE=özcan1980;1550244]10 Mayıs'taki şenliğe tabii ki gidilecek. Aslında işi gücü ayarlayıp Cumartesi öğle saatlerinde yola çıkıp gece kampına katılmak daha eğlenceli gibi duruyor. Ne dersiniz.QUOTE]

aynen kampa katılmak çok iyi olur yaw.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum askermisin sen yoksa bizmi kandırıon Ne ordan beri zirt pırt atlıon yapsana paşa paşa aman yanlış oldu onbaşı onbaşı askerliğini. Leyn MAMİ yoksa seni çürüğe ayırdılarda evde yatıp bizimi kandırıon. Olum şakamısın sen
    Allah yazdiysa bozsun. Çürük falan bize ters abi. Sadece özveri diyelim. Cepten giriyoz net olmayınca napalim :-)
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    M@M! bu arada askerlik ne zaman bitio hocam..

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    aman daha çok var hiç deşme yarasını..

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

valla o gün konuşmuştuk ben hep zaten cumartesiden çıkıp bi gece konaklamalı yapıcaz biliyorum. Bizim açımızdan bi problem yok o konuda çadırlarımız hazır yani

sedat-ss
    özcan1890
    desparadoks

sertaç yol yapmak istiyorum diyosun e hadi abi tarihi koy artık bizde daha cart curt sölencez o tarih iyi bu tarih olmasın diye ölede bi sürü zaman geçcek herkes beklemede meraktan ölcez
    Evet pınar işin içine biraz merak katayım dedim - tarih koyalım koymasınada benim iş durumları belli olmuyor bu pazar gideriz diye düşündüm ama pazar sabahı işten çıkacagım için olmaz dedim ama bugünde cumartesi iş iptal oldu ve yagmur var yani bir tarih koymakta zorlanıyorum. Ama bi sabah olsun tarihi belirler yazarım
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman daha çok var hiç deşme yarasını..
    Hayırdır çok mu dertli
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar internetimde bir problem var her zaman giremiyorum ne kötü bişeymiş gezi nezaman bu arada ve nereye gidiyoruz sabırsızlıkl bekliyorum

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500

sedat-ss
    özcan1890
    desparadoks
    Melih 'in sıkıntısından sanırım.Aklımdan gitmiş. Cumartesi öğlen çıkıyoruz yola. Uygun mu? Sabah çıksak daha mı iyi olur?

sedat-ss
    özcan1890
    desparadoks
    Melih 'in sıkıntısından sanırım.Aklımdan gitmiş. Cumartesi öğlen çıkıyoruz yola. Uygun mu? Sabah çıksak daha mı iyi olur?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    wala sabah çıkarsak geze geze acele atmeden gideriz..

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar internetimde bir problem var her zaman giremiyorum ne kötü bişeymiş gezi nezaman bu arada ve nereye gidiyoruz sabırsızlıkl bekliyorum
    valla kardeş internetten yine baktım 15 günlük rapora ama iç karartıcı bir hava var malesef yagış gözüküyor birdaki pazarda parçalı bulutlu dengesiz yani 10/05/2009, Pazar Parçalı Bulutlu 20°C 8°C ama o günde çanakkale gezisi varmış yani kemalpaşa gezisinin biraz daha zamana bırakacaz gibi gözüküyor .

Bugün tatil ama havaya bakın arkadaşlar varmı böyle bişey yaaa bursada buluşuruz diye düşünüyordum bugün için

Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah yazdiysa bozsun. Çürük falan bize ters abi. Sadece özveri diyelim. Cepten giriyoz net olmayınca napalim :-)
    kardeş sen eziyet çekiyorsun öyle olmaz ama takip ediyorsun ama aramıza gelemiyorsun tel örgüler giriyor araya . Ama sen bitir askerligini söyle senin için geniş kapsamlı bir gezi düzenleriz ve sende 15 ayın acısını çıkartırsın . ama biraz daha dayanmalısın dimi

BURSANIN 14 GÜNLÜK HAVA RAPORU ARKADAŞLAR

Bursa Hava Durumu (14 günlük tahmin)

Tarih Gündüz Gece

03/05/2009, Pazar Bulutlu 22°C 9°C

04/05/2009, Pazartesi Bulutlu 19°C 7°C

05/05/2009, Salı Bulutlu 17°C 7°C

06/05/2009, Çarşamba Bulutlu 22°C 10°C

07/05/2009, Perşembe Bulutlu 19°C 10°C

08/05/2009, Cuma Bulutlu, Güneşli 19°C 6°C

09/05/2009, Cumartesi Ara Ara Güneşli 20°C 10°C

10/05/2009, Pazar Parçalı Bulutlu 20°C 8°C

11/05/2009, Pazartesi Bulutlu 22°C 10°C

12/05/2009, Salı Güneşli 27°C 13°C

13/05/2009, Çarşamba Güneşli, Sıcak 29°C 16°C

14/05/2009, Perşembe Bulutlu 30°C 17°C

15/05/2009, Cuma Bulutlu 30°C 17°C

16/05/2009, Cumartesi Bulutlu
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    inşallah hava yağmaz bu akşam dün akşam yağdı gezemedik

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır çok mu dertli
    Yok be ne dertlisi takiliyo iste. Keşke herkez benim gibi askerlik yapsa. Ben santralde oturuyorum başka bişey yaptıgimda yok. Sekreter gibi. 12 saat çalışıyom. Aksam 6 sabah 6 arasi. O kadar. Ne spor ne eğitim ne ders ne istima. 2 günde bir 3 saat nöbetim var. Oda bi süreliğine. Şafak 305 rahat oldugum için şafakta problem olmuyor... ;-)
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    ya dün akşam dumanın konserine giderken bi yağmur yağdı yuh dedim ne oluotam konserden çıkıyoz dedik yağmur dinmiştir bi mudanya yaparız tam esentepe kavşağında bi başladı aniden allahtan evler yakındı..ya akşam ne hikmetse bi türlü dinmedi yağmurbu akşam yağmıcak benzio...

kimse yok mu...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya dün akşam dumanın konserine giderken bi yağmur yağdı yuh dedim ne oluotam konserden çıkıyoz dedik yağmur dinmiştir bi mudanya yaparız tam esentepe kavşağında bi başladı aniden allahtan evler yakındı..ya akşam ne hikmetse bi türlü dinmedi yağmurbu akşam yağmıcak benzio...

kimse yok mu...
    bende duman konserindeydim sen baya bir erken gitmişin galiba ben giderken yağmur yoktu öncesinde bende yakalandım yagmura hatta tam eve geldim diye sevindim ablam aradı arabanın lastik patlamış bir o yağmurda lastik değistirdim çok kotuydu . . . Birde bir daha suare ye gidecek olursan haberim olsun biletlerini satıyorum da
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Sertaç sen yeterki geziyi ayarla,kısmetse kaçırmamaya çalışıcam.Havayı da dert etme yedek kıyafet ve yağmurluk koyarız yağmurda yolculuğun zevkine varırırız...

Pınar Çanakkale olayı sakatlığı hala devam ediyor,eş durumundan özüre giriyorum,eğer onuda kafalayabilirsem gelmesi için bir ihtimal,fakat kemalpaşayı fethetmeye niyetliyim yeterki yine aksilik çıkmasın...

Özgür Melih senin cezayı ödemeye çalışıyordu.Umarım halletmiştir.Tarafımdan gezilerden uzaklaştırma cezası aldı biliyorsun ,varsa başka bir isteğin,bacağına falanda sıkabilirim yaniii

(Söz konusu suçlu ve tehlikeli şahıs Melih;Bizimki özgür'ün Motoru henüz ben gelmemişken,Nargile Kafe'nin önünde şöyle bir git-gel yapmak için aldıktan sonra gelmek bilmemiş,trafiğe atlamış,kasksız dolaşmış,akabinde kızlara hava atarken hemide ehliyetsiz polise yakalanmıştır.800 Ytl civarı ceza yedi,zavallım gün boyu konuşamadı,yüzündeki kırmızılık gitmedi,gözlerindeki bakışlar mahmur ve mahzunlaşmak suretiyle böyle bi küçük Emrahımsı portre çizdi.Pınar o mahçup resimleri çekinmeden yayımlayabilirsiniz herkese ders olsun.Aslında kasksız dolaşıyor olmasaydı eminim hiç kimse onu kenara çekip durdurmazdı,[COLOR="Red"]Lütfen kaskımızı takalım hem canımızı hem cebimizi sağlama alalım ha birde kask ve dizlik takınca başım üşümüyor,sinüzütü önlüyor;Ehliyetsiz araca binmek konusunda konuşmuyorum malum...)[/COLOR]

Torpilli Mami,ordaki komutanlada 9. göbekten akraba çıktın değilmi saklama boşuna
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler