Sanki yağmur yağıyor Bol şans yoldakilere
Sanki yağmur yağıyor Bol şans yoldakilere
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşlar almayı düşündüğüm motor (motor-bisiklet karışımı) bi alet var sizce bu alet nasıl? Şekil renk olarak bide merak ettiğim konu bende olan ehliyet bunu kullanmaya yetermi sizlerin yorumlarına göre hareket edicem.Fotosu aşağıdadır;
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Evet arkadaşlar kazasız belasız geldik süperdi çok çok güzel vakit geçirdik görülecek yerlerdi gerçekten yapabilirsem resimleri atacam gece suanda dügüne yetişmem gerek . Bu geziyi düzenleyen pınara ve serdara çok teşekkür ederim herşey . Bu arada geziye katılmayan arkadaşlar çok şey kaçırdı diye düşünüyorum -
arkadaşlar yaa birde biraz baktım ben ama yapamadım - resimleri nasıl atacaz bana açık şekilde tarif edermisiniz
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
burdaki linkten rezise:640x480 ayarlayıp gözat bölümünden resmi seçtikten sonra yeşil yeri tıkladıktan sonra [IMG]http:// il olanı kopyalayıp sayfaya ekliceksinschatten
Evet arkadaşlar kazasız belasız geldik süperdi çok çok güzel vakit geçirdik görülecek yerlerdi gerçekten yapabilirsem resimleri atacam gece suanda dügüne yetişmem gerek . Bu geziyi düzenleyen pınara ve serdara çok teşekkür ederim herşey . Bu arada geziye katılmayan arkadaşlar çok şey kaçırdı diye düşünüyorum -
arkadaşlar yaa birde biraz baktım ben ama yapamadım - resimleri nasıl atacaz bana açık şekilde tarif edermisiniz
http://fr.tinypic.com/
arkadaşlar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim valla bende ilk defa gördüm oraları o kadar gezenti olmama rağmen burnumuzun dibindeki güzelim yerleri bilmiyoruz bu gezileri o yüzden seviyorum herkes farklı yerler biliyor paylaşıyor bahaneyle bizlerde görmüş oluyoruz serdar herşey için çok teşekkür ederim çok güzel bir yerdi ne kadar şellaleyi görcez diye yolda heba olcak hale gelsekte şellaleye ulaştığımızda affettim hadi iyisin şaka maka doğada yürüyüş yapmak çok keyifliydi akarsu yeşillik içim açıldı vala
Güzel gezi olmuş,tekerinize sağlık...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Gezimizden memnun kaldığınıza çok sevindim. Kusurumuz olduysa özür dileriz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım sorun çıkmasın diye. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Motor almamı hızlandırıyor bu gezi. Sizlerle daha çok gezilere katılmak isterim. Gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ederim.
Yaw arkadaşlar hangi ara topic açıp program düzenliyorsunuz ben takip edemiyorum.Allah rızası için biride telefon açsında bende koşturayım peşinizden..... 0533 766 14 20
Nevin abla sen gitmedinmi geziye. Hayatta inanmam.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz. özellikle cem amcama ve oğluna; bizim afacanın kahrını çektikleri için.
ve işte fotolar
huzurlarınızda matrix Ahmet
işte mağara, bu dağın dağcığın altında, yaz kış 17 derece ısısı varmış, içerisindeki hava astım ve bronşit hastalarına Allah ın izniyle çok iyi geldiği söyleniyor.
bu kadar..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
BUNLARDA BENDEN...
Polise Göre Bişi Yok Yakalayabilirse Yazar Cezayı Tabi Scooter Lılar Kaçabilirse
Bildiğimiz Pegouet motorunun bisiklete adapte edilmiş hali , bir iki parça adaptasyonu ile basit bir şekilde her tür bisiklete takılabilir. En kötü dezavantajı frenlerin aşırı zayıf olması olacaktır . Gerçi bunu da motor freni ile absorte edebilirsiniz ancak ne kadar randımanlı olacağı tartışılır.
Bir de trafik açısından iyi araştırma yapmak gerekiyor, çünkü motor bir ruhsata işli olacak ve şase kendi şasesi olmadığı için change pozisyona düşmüş olacaksınız, çalıntı motordan başınız ağrıyabilir. Ayrıca ruhsatı cebinizde bile olsa bisiklete o şase numarasını işleyemeyeceğiniz için gene aynı sorun karşınıza çıkacak.
Derseniz ki ben bunu köy içerisinde sürücem polis olayım yok diye o zaman gayet pratik olacaktır...
geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten acil şifalar dilerimsedat-ss´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyodurumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağımya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya
ne demek her zaman bize bi kahrı olmadıSALVANO
gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz. özellikle cem amcama ve oğluna; bizim afacanın kahrını çektikleri için.
valla benim ilk o kadar uzun yolum oldu bu gezi gerçekten motorun zevkine vardım ne kadar yolda biraz üşüsemde harikaydı
Klimaları açsaydınız Pınar hanım
geziyi organize edenlerin emeğine sağlık çok güzel bi gündü benim için.yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle
gözler kırmızı çıkmış kusurabakmayın
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)