ıyı yapmıssın sabah 8.30 da ordayız
ıyı yapmıssın sabah 8.30 da ordayız
şimdi yarın olmaz varya
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
tamam saat 8:15 te acemler istasyonunda olucam
merhabalar arkadaşlar iyi bildiğiniz honda ustası varmı
servisi harici kendi yeri olan spontene çalışan usta:D
evet bende 8.15 de acemlerde otobüs duraklarının orda olucam sertaç aradı oda direk kent meydanına gelecekmişsedat-ss
pınar hanım siz yarın acemlere gelicekmisiniz ben orda beklicem hürriyet ve yakınından gelen arkadaşları.
ayyy artık sabah olsunda çıkalım yola ya
SON DURUM
hürriyet ve oraya yakın olanlar 8.15 acemler otobüs duraklarının orada buluşulcak
kent meydanına gidilecek 8.30 da ordan hareket edilip kestel plazada toplanılacak
gemlik den hareket kaçta arkadaşlar bilen ar mı
valla murat gemlikten orhan gelecekti bide sertaç aradı yarın oda gelecekmiş ama nasıl gelcekler bilmiyorum istersen bi orhanı aramuratyasalar
gemlik den hareket kaçta arkadaşlar bilen ar mı
orhanı aradım gelemiyormuş yalnız kaldım bu kestel plaza nerde olmassa ben kaptırıp geleyim oraya
tam kestelin girişinde istersen kent meydanına gel 8.30 da orda olucaz
bu arada hayırlı olsun piaggio mp 3 almışın allah kaza bela vermesin işallah iyi günlerde kullan
ben ankara çevre yoluna gireyim kestel yakın oto sansit e çıkıyor kestelde buluşuruz herkese iyi geceler teşekkür ederim amin
sizlere iyi yolculuklar geçimenizi diliyoum. bende gelmeyi isterdim. birdahaki gezide görüşmek dileğiyle. biz evde kalanlar ve çalışanlar içinde gezin.
ohh yaaa valla anca gelebildim nete gelemicektim zor yırttım . evet arkadaşlar gemlikten ben geliyorum murat arkadaşım sen kaçta çıkacaksın yola gemlikten yanlız degilsin beraber gideriz yanlız ben kent meydanına gidecem 8:15 te kentmeydanında olmalıyız 08 :30 dada hareket ederiz hep beraber . ben diyorumki 07:30 da gemlik çıkısındaki benzin istasyonunda buluşalım oradanda gideriz ne dersin
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
ya arkadaşlar benim dedeyi hastaneye kaldırdılar.yarın sabah 6 da istanbula gitmem gerekiyodurumu şuan kritikmiş..herkezden özür diliyorum yarınki geziye katılamayacağımya bu geziye en çok katılmak isteyenlerden biri bendim ya
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Arkadaşlar malesef ben de işlerle ilgili problemlerimden dolayı geziye katılamıyorum, Artık bir dahaki gezide görüşmek dileğiyle hepinize iyi eğlenceler keyifli kazasız belasız geziler dilerim. Görüşmek üzere
Motosiklet Amaç Değil Araçtır:))
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)