Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    smtbhtyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhabalar.. Ben de Bursa'da oturuyorum ve siteye yeni üye oldum. Bu güne kadar sadece 50cc'lik scooter kullandım ve Hyosung gt250r almak istiyorum. Acaba Bursa'da bu motosiklete sahip olan var mı? Ayrıca 1.80 boyunda 57 kg ağırlığındayım, bu motosikletin ağırlığı konusunda zorluk çeker miyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    hoşgeldin. ağırlık konusunda problem yaşamazsın ama kawasaki ninja 250R'e de bakmanı tavsiye ederim.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    akşam özcan abiyle huzur turumuzu yaptık.biraz köfteci yusufun önünde bekledik kimse gelmeyince çekirge,altıparmak heykel setbaşı yaptık mavi boncukta çay içip tanıştık.dün akşam güzel bi akşam oldu özcan abi tşkkrler..

inş yarın hava güzell olur ya..
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    hava normale döndü şansımıza yarın işallah güzel bi gezi yapıcaz

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hava normale döndü şansımıza yarın işallah güzel bi gezi yapıcaz

valla doğru sölüyorsun yarın hava güzel görünüyo sabahları biraz soğuk oluyo dikkat

hareket saatini kesinleştirelim hürriyet grubundan kimler geliyo saat kaçta nerede olucaz

Motosikleti
    SYM GTS 250
    26 NİSAN OYLAT GEZİSİ

Tarih: 26 Nisan 2009 09:00

Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI

İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06 -.serdarrr@hotmail.com PINAR :0536 519 70 46

Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
    Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)

2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir )

Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.

GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.

Menü : SABAH KAHVALTISI

3 Çeşit Peynir
    2 Çeşit Zeytin
    Söğüş
    Reçel
    Bal
    Kaymak
    Çıbrıka
    Zeytinyağı
    Ceviz
    Salça
    Salam
    Kaynamış Yumurta
    Patates Kızartması
    Kızarmış Ekmek
    Çay veya Süt

ÖĞLEN YEMEĞİ

1 Porsiyon Köfte
    Salata veya Piyaz
    Kola yada ayran
    Tatlı

GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER

a.banus

valla doğru sölüyorsun yarın hava güzel görünüyo sabahları biraz soğuk oluyo dikkat

hareket saatini kesinleştirelim hürriyet grubundan kimler geliyo saat kaçta nerede olucaz

hürriyet gurubu acemler metrosunun orda buluşursa bende katıla bilirim size beşevlerdeyim ama yusufun orası ters kalıyor orda toplanacaksanız ben direk geçerim

Motosikleti
    honda cbf150
    ben kestel plaza otoparkını da kazancı mevkiinide bilmiyorum

acemler metro istasyonu veya esentepe de(bulvarın orası) müsait aslında buluşma yeri için

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Deyzi16

KATILIM LİSTESİ
    Deyzi16 + 4
    Ertan Abi
    Cklet
    Mustili
    Reynam
    Ardaa
    Hüso16
    Corn
    Burcin83
    yanki16 + halime + 3 Motor

MT Bursa Grubu

Gizmo + mine
    Reiz
    Cemmamca + alper arabayla katılım
    sedat-ss + 1
    murat yasalar
    salvano + 1
    Poseidon23
    GoKaGo
    schatten
    ruckerpark
    Yılmaz + tuba
    cem + 1
    snrsimsek + 3
    soner + fulden
    a.banus + 1
    arkadaşlar şu andaki katılım listesi bu şekildedir bir süredir fazla giremedim gelmek isteyen arkadaşlar varsa ekleye bilirim

a.banus
    ben kestel plaza otoparkını da kazancı mevkiinide bilmiyorum

acemler metro istasyonu veya esentepe de(bulvarın orası) müsait aslında buluşma yeri için
    ben biliyorum neresi olduğunu o zaman diyer arkadaşlarda gelsin ortak bi yer belirleyelim hep beraber gidelim aslında saat 8:30 da hareket edecek şekilde herkesle kent meydanında buluşup gurup halinde de geçebiliriz orasıda herkes için mevki yer olacak

Motosikleti
    honda cbf150
    bence problem yok diğer arkadaşlarda yazarlarsa iyi olur olmazsa öyle yapıcaz

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    tmm ozmn acem istasyonun da buluşalım 08.15te..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    karaböcük
    bız 3 motoruz belkıde 4 olucaz gecen sefer kent meydanında bulusmustuk daha kolay bı nokta

Motosikleti
    SYM GTS 250
    kaskımı boyadım çok iyi olmadı ama idare etcek gibi çok yakindan bakmayınca güzel gibi duruyordün ayyy bi boyadım gümüş rengine tencere gibi oldu ağlicaktım nerdeyse boyalar aktı tam bi fiyaskoydu yani anca bu kadar toparlaya bildim alt kısımlarda hala akmalar ve kötü yerler var malesef ama yapcak bişey yok artık

bu gün genç motora gitmiştik cem nedense sana kask alalım dedi bi tuhaflık var bu işte ama çözemedim daha ya gerçekten kotü oldu ama bana şu anda o kadarda kötü gelmiyo )yada ben farketmeden cemin başına bişey düştü

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    tmm ozmn kent meydanında buluşalım..kent meydanı açık otoparkta buluşalım ki rahat farkedelim birbirimizi

Motosikleti
    SYM GTS 250
    açık otopark dediğiniz yer bu benzinliğe bakan yermi

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    yok ankara yolu tarafında olan yer..zaten bi tane açık otoparkı var ben orda çalıyordum bugün istifamı çaktım

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı baklawah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçecek dostum, az sabır... sen muharebe onbaşı yazmışsın sanki birkaç da resim görmüştüm karıştırmıyorsam, semaç mıydı o telsiz odasındaki cihazın adı?
    ben de Gaziantep'te alayda S-1 yazıcısıydım odalar aynı, hatıralarım canlandı.
    bir de Bursa-MT'nin şu yerinde duramama konusunda haklıymışsın....
    Aynen öyle cihaz semac. Takiliyoz iste santralci hesabı. Şafak umrumda degilde sizin bu gezileriniz deli ediyo adamı. Bide mt biraktigim gibi degil. Çığrından çıkmış :-D neyse bi sezon bensiz idare edin.
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Yarın sabah İnegölden gelenler Kestel Plazada sizi karşılıyor olacak. İnşallah çok güzel ve sorunsuz bi gün geçiririz. Katılan herkese çok çok teşekkürler.

Bu arada Pınar hanım kaskınız tencerelikten çıkmış yemek takımı gibi olmuş. Yarın önden siz gitmeyinde milletin gözü kamaşmasın.

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    şimdi arkadaşlar ben yarın 8.15 te hürriyet ve yakınında oturan arkadaşları acemlerde beklicem..sonra acemlere gelen arkadaşlar kent meydanındaki arkadaşların yanına geçeriz.ordanda kestel plazaya geçeriz..
    benim no:0506 383 41 08 acemlere gelen arkadaşlar bu nodan ulaşın acemlerde eskiden benzinlik varda ben orda beklicem sizi.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    By_Graphic
    Yarın sabah İnegölden gelenler Kestel Plazada sizi karşılıyor olacak. İnşallah çok güzel ve sorunsuz bi gün geçiririz. Katılan herkese çok çok teşekkürler.

Bu arada Pınar hanım kaskınız tencerelikten çıkmış yemek takımı gibi olmuş. Yarın önden siz gitmeyinde milletin gözü kamaşmasın.
    Teşekkür ederim serdar bey sade gümüş halini görseydiniz düdüklü tencere gibiydi en azından kaska dönüş yapabildim yok ya o kadarda parlamaz heralde bak o kısmını düşünmemiştim ayna gibi gidicem yolda

sedat-ss
    şimdi arkadaşlar ben yarın 8.15 te hürriyet ve yakınında oturan arkadaşları acemlerde beklicem..sonra acemlere gelen arkadaşlar kent meydanındaki arkadaşların yanına geçeriz.ordanda kestel plazaya geçeriz..
    benim no:0506 383 41 08 acemlere gelen arkadaşlar bu nodan ulaşın acemlerde eskiden benzinlik varda ben orda beklicem sizi.
    yarın 8.15 de acemlerdeki benzinlikte olcaz bizde cemle ordanda kent meydanına anlaştık

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    pınar hanım siz yarın acemlere gelicekmisiniz ben orda beklicem hürriyet ve yakınından gelen arkadaşları.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler