hADİ AMCA Bekliyoruz fotoları
Anlaşılan kimse gelmicek bu geziye
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.
ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.
günaydın mt bursa hava bugün iyi bakalım inş pazarda böyle olurda sağlam bi keyif yaparız.
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
hava toparlanıyor galiba işallah pazarda güzel olur
geçmiş olsun eşiniz için üzüldüm adnan bey havalar inişli çıkışlı olunca tam haslalık mevsimiadnnakn
arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.
ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.
dün ceme esti hadi dedi gemliğe gidelim saolsunlar gemlikli arkadaşlar yanlız bırakmadılar çakanın evinde misafir olduk orhanın kaskın üstüne gittik artık o kask bitmez çok güzel vakit geçirdik teşekkür ediyorum
valla toplu olan resmi cem çekti belli zaten en iyisi buydu
şu arkada görmüş olduğunuz akvaryumdur arkadaşlar ama adamın balıkları bile motor şeklinde
bu sevimli şeyde votka dönüşte evim cafeye uğradık sağ olsun orhan getirdi hasta oldum ya tam bole mıncıklamalık
yaw resimler çok kıyak olmuş..ayrıca bu votka da ne tatlı şeymiş öyle..
çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor
Sökebildiğin kadar parçasını sökeceksin, kalanlar için kağıt bant kullanıp boya ile temasını keseceksin. Aklında bulunsun ön kısmı ve alt kısmını gazete kağıdı ile kapatırsan daha iyi olur , içine boya kaçmasın, hem koku çok olur hem de boya kumaş zemine yapışırsa orayı sertleştirecektir.
haldun abi benim kaskıda boyasanaaaa
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
hürriyette oturan veya yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam 22.30 da buluşup bi kaç huzur turu yapalım isterseniz
hürriyette ve yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam saat 22.30 da buluşup bi huzur turu atsak ne dersiniz
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Geçmiş olsun Adnan bey..
yok mu saat 22.30da yusufun önüne gelcek biz iki kişi yiz şuan
Ben de geliyorum
Karaman metro durağının oradaki Yusuf mu?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
evet hocam benim motor krem renk yan çantalı bi seyhan 250
Benimki Bal köpüğü Tiger.Çanta felan yok.22:15 te oradayım kısmet olursa
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)