Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hADİ AMCA Bekliyoruz fotoları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı sedat-ss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiya gökan bekleriz biz işte 08.15 te yusufun önündeyiz bi aksilik olmassa.
    Eyvallah kısmet olursa görüşür tanışırız...
    Motosiklet Amaç Değil Araçtır:))

Anlaşılan kimse gelmicek bu geziye
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.

ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
    geziye gelmesemde pazzar günü kestele kadar eşlik edebilirim.

poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE

slm

Alıntı GoKaGo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba Gökhan BALKİS ben, Uzun zamandır Bursa MT' yi takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça. Çok uzun zamandır Motosiklet.net' te aktif olamıyordum. Baharla beraber motorumuda yeniledim. İhsaniye' deyim bende pazar günü sabah' tan köfteci yusuf' ta olacaksanız 08.15 'te (Tabi hava deli gibi olmazsa) orada olabilirim. Bu arada geziye dışardan benim gibi kişileri kabul etmiyo olabilirsiniz. Belki kendi aranızda buluşuyorsunuzdur bildirmeniz yeterli. 300 sayfanın hepsini okuyamadım yani No problem
    Dostum gezilere bütün herkez davetlidir her motor severi aramızda görmekten mutluluk duyarız ancak hava güzel olursa dahadfa güzel olur katılım umarım iyi olurda herkez gider.
    İ.OLCAR..........................

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    günaydın mt bursa hava bugün iyi bakalım inş pazarda böyle olurda sağlam bi keyif yaparız.
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    hava toparlanıyor galiba işallah pazarda güzel olur

adnnakn
    arkadaşlar kusura bakmayın ben malesef geziye gelemiyorum. dün şom ağzımı açtım eşim hastalanır falan dedim ve eşimi bugün soğuk algınlığından hastaneye götürdüm. önemli bişeyi yok fakat halsizlik ateş bunlar bile yeterli.

ben dün işim gereği oylattaydım (araba ile) cidden süper bir yer ve iki teker üzerinde sizlerle gitmeyi nekadar isterim anlatamam. o yollar virajlar manzara tarif edilemez. ki ben sadece mağra girişinin oraya kadar gittim. iş arkadaşım ile devam edecektik fakat pazar günü yapılacak olan gezi için sakladım oraları. biriki foto çektim yarın ilk fırsatta eklerim iyi geceler.
    geçmiş olsun eşiniz için üzüldüm adnan bey havalar inişli çıkışlı olunca tam haslalık mevsimi

dün ceme esti hadi dedi gemliğe gidelim saolsunlar gemlikli arkadaşlar yanlız bırakmadılar çakanın evinde misafir olduk orhanın kaskın üstüne gittik artık o kask bitmez çok güzel vakit geçirdik teşekkür ediyorum

valla toplu olan resmi cem çekti belli zaten en iyisi buydu

şu arkada görmüş olduğunuz akvaryumdur arkadaşlar ama adamın balıkları bile motor şeklinde

bu sevimli şeyde votka dönüşte evim cafeye uğradık sağ olsun orhan getirdi hasta oldum ya tam bole mıncıklamalık

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    yaw resimler çok kıyak olmuş..ayrıca bu votka da ne tatlı şeymiş öyle..

Motosikleti
    SYM GTS 250
    çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Sökebildiğin kadar parçasını sökeceksin, kalanlar için kağıt bant kullanıp boya ile temasını keseceksin. Aklında bulunsun ön kısmı ve alt kısmını gazete kağıdı ile kapatırsan daha iyi olur , içine boya kaçmasın, hem koku çok olur hem de boya kumaş zemine yapışırsa orayı sertleştirecektir.

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    haldun abi benim kaskıda boyasanaaaa
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    hürriyette oturan veya yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam 22.30 da buluşup bi kaç huzur turu yapalım isterseniz

hürriyette ve yakınında oturan arkadaşlar işiniz yoksa bu akşam saat 22.30 da buluşup bi huzur turu atsak ne dersiniz

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Geçmiş olsun kardeşim umarım hafif atlatır pınarın dedigi gibi havalar dengesiz gidiyor soguk sıcak tam hasta olma ayı bu nisan o yüzden dikkat . Pazar hava güzel olursa senide görmek isteriz aramızda inşallah hava güzel olurda keyifli bir sürüş yaşarız
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çaka ben benim kaskın zımbırtılarını söktüm nasıl takacağım zaten meçulda bu üstündekini çıkarmadam yapsam olurmu zımpara illemini başarıyla yaptım kask şu anda elden gitmiş gibi duruyor
    Oooof oof bi de kask masrafı çıktı şimdi. Ah Caka ah, ah Orhan ah yani şu kaskı boyamak için bizim geleceğimiz günü mü seçtiniz kardeşim. Özendi sizden Pınar da boyamaya kalktı kaskını. Ooooof ooff!!!

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    Geçmiş olsun Adnan bey..

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooof oof bi de kask masrafı çıktı şimdi. Ah Caka ah, ah Orhan ah yani şu kaskı boyamak için bizim geleceğimiz günü mü seçtiniz kardeşim. Özendi sizden Pınar da boyamaya kalktı kaskını. Ooooof ooff!!!
    abi cok güldürdün beni

sizin aile fotoğrafınızın linkini veriyorum yüklersiniz.

saygılar

Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    yok mu saat 22.30da yusufun önüne gelcek biz iki kişi yiz şuan

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ben de geliyorum
    Karaman metro durağının oradaki Yusuf mu?
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    evet hocam benim motor krem renk yan çantalı bi seyhan 250

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Benimki Bal köpüğü Tiger.Çanta felan yok.22:15 te oradayım kısmet olursa
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler