Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Arkadaşlar dün gece 2 itibari ile orhanım ayanımın motoru tamamlanmıştır. Kısmetse bugün iş çıkışı toplayıp kendisine teslim edeceğim.
Yapılanlar;
- Granaj tamiri
- Koltuk kılıf sökülmesi
- Jantların MAT Siyah boyanması
Bu arada alkol almadan sarhoş ettiğin ve cep telefonu denen aletin ne kadar kötü bir şey olduğunu bana gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim orhancım
Pazar için Orhanın motoru hazır, gerisini ben bilmem
teselliydi ama bidaha yapmim en iyisiAlıntı:
desparadox´isimli üyeden Alıntı
sen askerden döndüğünde mt özel olarak istediğin geziyi düzenler zaten
Tesekkür ederim. Simdi bu bi çeşit tesellimi oluyo :-(
hürriyet ve yakınında oturan arkadaşlar pazar günü ozmn saat 08:15 te köfteci yusufun önünde buluşalım saat 08:30 da kestel plazaya doğru hareket edelim.
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Hayatimin baharının su burda geçmesine üzüldügüm an bu andır.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
orhan motorun olmuş hadi hayırlı olsun yeni motorun - Haldununda ellerine saglık pazara hazır herşey yani Ama havadan endişeliyim ben inşallah yagmazda güzel bir gezi olur .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
valla yağarsa ben yokum kelebek diyeilirsiniz fakat ben kendimi değil artçı olarak katılacak eşimi düşünüyorum. o hasta olursa onunla ilgilnen ve acısını çeken ben olurum o yüzden kusura bakmayın.
geçecek dostum, az sabır... sen muharebe onbaşı yazmışsın sanki birkaç da resim görmüştüm karıştırmıyorsam, semaç mıydı o telsiz odasındaki cihazın adı?
ben de Gaziantep'te alayda S-1 yazıcısıydım odalar aynı, hatıralarım canlandı.
bir de Bursa-MT'nin şu yerinde duramama konusunda haklıymışsın....
yok ya havanın sağı solu belli olmuo bugünde şiddetli yağmur diyodu 2 dk yağdı gitti.pazar günü de inş yağmazda şöyle sağlam bi gezi yaparız
Arkadaşlar merhaba Gökhan BALKİS ben, Uzun zamandır Bursa MT' yi takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça. Çok uzun zamandır Motosiklet.net' te aktif olamıyordum. Baharla beraber motorumuda yeniledim. İhsaniye' deyim bende pazar günü sabah' tan köfteci yusuf' ta olacaksanız 08.15 'te (Tabi hava deli gibi olmazsa) orada olabilirim. Bu arada geziye dışardan benim gibi kişileri kabul etmiyo olabilirsiniz. Belki kendi aranızda buluşuyorsunuzdur bildirmeniz yeterli. 300 sayfanın hepsini okuyamadım yani No problem
Motosiklet Amaç Değil Araçtır:))
tabiya gökan bekleriz biz işte 08.15 te yusufun önündeyiz bi aksilik olmassa.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)