Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    merhaba arkadaşlar

kullanmadığım ve kullanamadığım birkaç ürün var
    onları satıyorum
    ilgilenenler özelden mesaj geçebilir

body armor + dizlik = 160 TL
    body armoru sadece 1 hafta kullandım ama dizliği 1 sene den fazladır kullandım

TCX Matrix goretex 38 numara bayan motosiklet çizme = 250 TL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    hürriyet te ve yakın yarde oturan arkadaşlar ben hafta içi işten 10 da çıkıyorum..10dan sonra boşum pazar günü için bi saat belirleyelim o saatte köfteci yusufun önünden buluşup birlikte gidelim.en merkez orası gibi duruyo
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilir

cantları siyah mat boya ile boya benim kullandığım boya akçalar marka 826 mat bulabilirmisin bilmiyorum

saat kaçta nerde olmamız gerekiyo bilgi verirseniz (çocuklar gibi) sevinirim

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cantları siyah mat boya ile boya benim kullandığım boya akçalar marka 826 mat bulabilirmisin bilmiyorum

saat kaçta nerde olmamız gerekiyo bilgi verirseniz (çocuklar gibi) sevinirim
    ya ahmetçim çaka aldı onları boyadık bitanesini diğerine boya yetmedi yenisini alıcaz bu gün ama sanırım aynı boya

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orahnın motorda fazla bişiy yok zaten kara şimşek hali bence daha albenili olur
    msn i ekledim sertaç.
    bu arada biraz önce arkadaşla gündoğdu yolundan kurşunlu yaptık. 2 motor birazda hızlı gittik geldik o virajlar gece cidden adranalin herkeze tavsiye ederim bide farları kapattınmı 10 numara sakın denemeyin arkadaş tarlaya girdi . mt iyi sabahlar
    iletiyi aldım ve kabul ettim . evet dedigin dogru özellikle dürdane bayırını inerken hız yapmak asvalt gözükmüyor kap kara her yer isik yok hehe farları uzuna al kısaya al faydasız asvalt yol gözükmüyor nasıl bir asvaltsa artık o . işte yolunu nasıl takip ediyorsun tabelalardan viraz falan hani parlıyor . -

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    26 NİSAN OYLAT GEZİSİ

Tarih: 26 Nisan 2009 09:00

Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI

İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06 -.serdarrr@hotmail.com PINAR :0536 519 70 46

Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
    Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)

2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir )

Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.

GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.

Menü : SABAH KAHVALTISI

3 Çeşit Peynir
    2 Çeşit Zeytin
    Söğüş
    Reçel
    Bal
    Kaymak
    Çıbrıka
    Zeytinyağı
    Ceviz
    Salça
    Salam
    Kaynamış Yumurta
    Patates Kızartması
    Kızarmış Ekmek
    Çay veya Süt

ÖĞLEN YEMEĞİ

1 Porsiyon Köfte
    Salata veya Piyaz
    Kola yada ayran
    Tatlı

GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER

Arkadaşlar bu geziyi biz serdar beyle pet arkadaşta düzenledik ordaki gurupta ben merak ettim motor kullanan varmı diye varmış yaklaşık 7-8 motorlu arkadaşta ordan gelecek yani gene işallah kalabalık bi sürüş keyfi yaşıcaz katılmay isteyen arkadaşlar bana yada serdara mesaj atabilir
    Evet işte bu yaaa süper bir gezi daha resimlerden anladıgım kadarıyla ve organizasyonun geniş çaplı olması çok güzel bir gezi olacanı belli ediyor zaten . herkez gelsin arkadaşlar kaçmayacak bir gezi daha.Valla içim içime sıgmıyor günler geçmez oldu ızdırap oluyor bu günler bana bir türlü gelmedi pazar yaaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    QUOTE=adnnakn;1530418]köfteci yusufun 2 arka sokağında oturuyorum buluşalım tanışalım yarın akşam işiniz yoksa.[/QUOTE]

mesajınızı geç okudum ama sanırım bende geç kaldım
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

pınar nasılsın hava yağışlı olursa ne yapacaz peki çünki az önce baktım pazar günü için yagışlı diyor . gerçi dün içinde öyle diyordu sıcak vardı . yagmur yağarsa ne yapılır peki iptalmi olur gidilirmi .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    keeway sl150
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    QUOTE=adnnakn;1530418]köfteci yusufun 2 arka sokağında oturuyorum buluşalım tanışalım yarın akşam işiniz yoksa.
    mesajınızı geç okudum ama sanırım bende geç kaldım [/QUOTE]

:D bende geç kaldım

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Allah kahretsin yaa. Su doğanin güzelliğine bak. Oylata gitme fırsatım olmamışti. Cok istiyodum. Görüntüleri görünce dahada fena oldum. Sanırım firar etmenin zamanı geldi. Burdan izlemek cok kötü bir duygu. :-(
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Evet işte bu yaaa süper bir gezi daha resimlerden anladıgım kadarıyla ve organizasyonun geniş çaplı olması çok güzel bir gezi olacanı belli ediyor zaten . herkez gelsin arkadaşlar kaçmayacak bir gezi daha.Valla içim içime sıgmıyor günler geçmez oldu ızdırap oluyor bu günler bana bir türlü gelmedi pazar yaaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü
    hoş geldin sertaç demekki internetsiz kalınca böle oluyo buda bağımlılık gibi bişey oldu gerçekten o nasıl bir giriştir öle ben zaten zor duruyorum gezi için iyice heycan yaptım

reiz
    evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilir
    yap boz haline getirdin anlaşılan motoru işallah toparlanır hafta sonuna baya var daha kısmet diyelim işallah haldunu çok çalıştır sen

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    ibrahim abi teşekkür ediyorum emaneti aldım şimdi değiştiriyorum.

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Allah kahretsin yaa. Su doğanin güzelliğine bak. Oylata gitme fırsatım olmamışti. Cok istiyodum. Görüntüleri görünce dahada fena oldum. Sanırım firar etmenin zamanı geldi. Burdan izlemek cok kötü bir duygu. :-(
    [B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
    [COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    pınar nasılsın hava yağışlı olursa ne yapacaz peki çünki az önce baktım pazar günü için yagışlı diyor . gerçi dün içinde öyle diyordu sıcak vardı . yagmur yağarsa ne yapılır peki iptalmi olur gidilirmi .
    cumartesi duruma göre hep beraber karar veririz

benim için farketmez ben yağmurdada motor kullanmayı seviyorum ayrıca doğa yağmurda her şeyi bambaşka olur o kokuya hastayım ben

M@M!
    sen askerden döndüğünde mt özel olarak istediğin geziyi düzenler zaten

Motosikleti
    piaggio mp3
    adnan pazar günki resimleri bekliyoruz

hakkaten adancım fotolar ne alem hiç lafını etmiyosun

herkeze iyi akşamlar
    ben petarkadas ahalisinden cem namı diğer corn yepyeni birlikteliklerde görüşmek üzere kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    SYM GTS 250
    cemfe
    herkeze iyi akşamlar
    ben petarkadas ahalisinden cem namı diğer corn yepyeni birlikteliklerde görüşmek üzere kazasız belasız sürüşler
    cem hoş geldin aramıza

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin sertaç demekki internetsiz kalınca böle oluyo buda bağımlılık gibi bişey oldu gerçekten o nasıl bir giriştir öle ben zaten zor duruyorum gezi için iyice heycan yaptım

yap boz haline getirdin anlaşılan motoru işallah toparlanır hafta sonuna baya var daha kısmet diyelim işallah haldunu çok çalıştır sen
    NAPALIM ERTELE ERTELE NEREYE KADAR yapılması lazımdı
    orjinal orjinaldir

hoşbulduk pınar abla
    16 BTR 96........ Cem YÜCELİK-Ali YÜCELİK:)

Motosikleti
    keeway sl150
    hele sabır resimler geliyor inşallah şimdi becerebilirim
    pazar günü yaptığımız ufak ve eğlenceli geziden resimler herkeze hoşmuhabbetine teşekkür ederiz

yav arkadaşlar bu resimleri ben neden küçük gönderiyorum? normal boyut nasıl gönderiyoruz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler