hürriyet te ve yakın yarde oturan arkadaşlar ben hafta içi işten 10 da çıkıyorum..10dan sonra boşum pazar günü için bi saat belirleyelim o saatte köfteci yusufun önünden buluşup birlikte gidelim.en merkez orası gibi duruyo
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
iletiyi aldım ve kabul ettim . evet dedigin dogru özellikle dürdane bayırını inerken hız yapmak asvalt gözükmüyor kap kara her yer isik yok hehe farları uzuna al kısaya al faydasız asvalt yol gözükmüyor nasıl bir asvaltsa artık o . işte yolunu nasıl takip ediyorsun tabelalardan viraz falan hani parlıyor . -
Evet işte bu yaaa süper bir gezi daha resimlerden anladıgım kadarıyla ve organizasyonun geniş çaplı olması çok güzel bir gezi olacanı belli ediyor zaten . herkez gelsin arkadaşlar kaçmayacak bir gezi daha.Valla içim içime sıgmıyor günler geçmez oldu ızdırap oluyor bu günler bana bir türlü gelmedi pazar yaaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
QUOTE=adnnakn;1530418]köfteci yusufun 2 arka sokağında oturuyorum buluşalım tanışalım yarın akşam işiniz yoksa.[/QUOTE]
mesajınızı geç okudum ama sanırım bende geç kaldım
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
pınar nasılsın hava yağışlı olursa ne yapacaz peki çünki az önce baktım pazar günü için yagışlı diyor . gerçi dün içinde öyle diyordu sıcak vardı . yagmur yağarsa ne yapılır peki iptalmi olur gidilirmi .
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Allah kahretsin yaa. Su doğanin güzelliğine bak. Oylata gitme fırsatım olmamışti. Cok istiyodum. Görüntüleri görünce dahada fena oldum. Sanırım firar etmenin zamanı geldi. Burdan izlemek cok kötü bir duygu. :-(
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
hoş geldin sertaç demekki internetsiz kalınca böle oluyo buda bağımlılık gibi bişey oldu gerçekten o nasıl bir giriştir öle ben zaten zor duruyorum gezi için iyice heycan yaptımEvet işte bu yaaa süper bir gezi daha resimlerden anladıgım kadarıyla ve organizasyonun geniş çaplı olması çok güzel bir gezi olacanı belli ediyor zaten . herkez gelsin arkadaşlar kaçmayacak bir gezi daha.Valla içim içime sıgmıyor günler geçmez oldu ızdırap oluyor bu günler bana bir türlü gelmedi pazar yaaa sabırsızlıkla bekliyorum o günü
yap boz haline getirdin anlaşılan motoru işallah toparlanır hafta sonuna baya var daha kısmet diyelim işallah haldunu çok çalıştır senreiz
evet arkadaşlar bu sefer geziyi ekebilirim çünki benim motoru bu gün çakayla parçaladık cantları filan her yerini granajları heryeri elden geçiriyoruz yetişmeyebilir
ibrahim abi teşekkür ediyorum emaneti aldım şimdi değiştiriyorum.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Allah kahretsin yaa. Su doğanin güzelliğine bak. Oylata gitme fırsatım olmamışti. Cok istiyodum. Görüntüleri görünce dahada fena oldum. Sanırım firar etmenin zamanı geldi. Burdan izlemek cok kötü bir duygu. :-(
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
cumartesi duruma göre hep beraber karar veririzpınar nasılsın hava yağışlı olursa ne yapacaz peki çünki az önce baktım pazar günü için yagışlı diyor . gerçi dün içinde öyle diyordu sıcak vardı . yagmur yağarsa ne yapılır peki iptalmi olur gidilirmi .
benim için farketmez ben yağmurdada motor kullanmayı seviyorum ayrıca doğa yağmurda her şeyi bambaşka olur o kokuya hastayım ben
sen askerden döndüğünde mt özel olarak istediğin geziyi düzenler zatenM@M!
adnan pazar günki resimleri bekliyoruz
herkeze iyi akşamlar
ben petarkadas ahalisinden cem namı diğer corn yepyeni birlikteliklerde görüşmek üzere kazasız belasız sürüşler
cem hoş geldin aramızacemfe
herkeze iyi akşamlar
ben petarkadas ahalisinden cem namı diğer corn yepyeni birlikteliklerde görüşmek üzere kazasız belasız sürüşler
hoşbulduk pınar abla
16 BTR 96........ Cem YÜCELİK-Ali YÜCELİK:)
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)