soner ve fulden ıde yazın arkadaslar 20 cesıt kahvaltı kacmaz
Cem Amca link bu.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yis-pazar.html
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
[QUOTE][özcan1980
Cem Amca link bu.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yis-pazar.html
/QUOTE]
yaptık katılım bizde sende yazmışın zaten onayladım bende teşekkürler
soner ve fuldenide ekledim ismini unuttuğum varsa hatırlatırsanız sevinirimsnrsimsek
KATILIM LİSTESİ
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
By-grophik
Desparadox + mine
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
yanki16 + halime
mustafa
hüseyin
cem + 1
ertan + evren arabayla katılım
soner + fulden
iii git gide artıyoz yılan gibi olcak
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Aynen katılıyorum kardeşime,biz motorcular yemek için yaşıyandan ziyade,yaşamak için yiyenlerdeniz,mesela ben bir bardak süt içtikten sonra öğlene kadar hiçbir şey yiyemem,her yerde et yemem,bazen bir parça lokma bana yeter,bu sebeple istiyen istediği yerde istediğini yesin,istemeyen yemesin derim,
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
tamamda bu daha öncedende sölediğim gibi pet arkadaş sitesinde alt yapısı oluşmuş bi gezi ve ordaki geziler genellikle belli bir program hazırlanır nerde yenilecek nerelere gidilecek rezervasyon yaptırılır gibi şimdi sen diyosun kim ne isterse yapsın tamam yapsın biz yemek yerken siz bakcakmısınız bu biraz kötü olmazmı yemeğin zaman olarak ne kadar sürceği belli değiln_tuncak
Alıntı:
SALVANO´isimli üyeden Alıntı
Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
saygılar
Aynen katılıyorum kardeşime,biz motorcular yemek için yaşıyandan ziyade,yaşamak için yiyenlerdeniz,mesela ben bir bardak süt içtikten sonra öğlene kadar hiçbir şey yiyemem,her yerde et yemem,bazen bir parça lokma bana yeter,bu sebeple istiyen istediği yerde istediğini yesin,istemeyen yemesin derim,
sonradan bu kadar denmiş bişey değil başından bellirlenmiş şekilde fiyatlar ve gelmeyi isteyen arkadaşlarda bunu bilerek geliyor veya gelmiyor
ama sen ben her yerde yiyemem yemek olyına katılmıcam dediğin andada kimse zaten bişey demez
arkadaşlar karnım acıktı bu saatlerde yemek muhabbeti yapmayalım uykum kaçıyor sonra
valla bende acıktım yürü mutfakları bi yoklayalımmuratyasalar
arkadaşlar karnım acıktı bu saatlerde yemek muhabbeti yapmayalım uykum kaçıyor sonra
Heeey millet bugün Mudanya dönüşü motorla Beşevler'de bayağı bir gezdim. Yeni motorla ilk kez bu kadar uzun gezmiş oldum. Çok güzelmiş yaa! Harikaymış. Meğer gerçekten de çok dengeli çok kaliteli bir motor almışız.
Pınar yandın sen sana ortak çıktı motorda, ben
Naaaber Çakabeeeeey
slm arkadaşlar ben yani katıldım bursadan motr delisiyim herkezle tanışmak istiyom ekleyin msn ne adresimi adem_yakisikli_17@hotmail.com
Merhaba arkadaşlar. Kısa bi aradan sonra tekrar takipteyim. Cok kıskandırıyosunuz beni valla. Cok ters zamanda askere gelmişim. Patlama yaşanıyo bursamt'de. E artik siirtede bi gezi düzenlersiniz ;-) Bu arada. Resimlerimi nevin hocaya yolladim. Forumda paylaşırsa beni ve tükkani görebilirsiniz :-D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Ooooo cem amca bakıyor motor sevgisini sanada aşıladık......
Pınar abla fırsat bu fırsat sen hemen bir tane 500 cc lik makine aldır.....
Yoksa bu gidişle artcı olarak aramıza katılacan hehe
adem öncelikle aramıza hos geldin ihşallah katılımın daim olur
Yollarda görüşmek dilegiyle....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Cem amca ile3 çektirdiğimiz hatıra fotoğrafını ve Melih in utanç fotoğrafını ne zaman görebileceğiz ?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Nevin caka ben fotoların çoğunu burdan göremiyorum. Su delmece gezisinde çektiğiniz o ilginc fotoğrafı merak ediyorum. Mail atarmisin bana.
haftaya olan geziye hürriyete yakın bi yerden katılan varsa kestel plazaya buluşup birlikte gidelim..
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
ohh be ben ığdırlıyım ama bursada yıldırım mudanyada bulundum böle bi forumun açıldığını görmek beni çççoookkk mutlu etti yaş temmuz 21 de 17 olacak 22 ağustosta da sınava girecem vede motosikletime kavuşacağım inşallah
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
[" Vatan İçin Verecek Birden Fazla Canım Olmadığı İçin Üzgünüm !..."[/COLOR] ne demek Mami seve seve resimlerini yayımlarım,benim en değerli varlığım,üzerinde yaşadığım vatanım...
[SIZE="3"]"Vatan Sevgisi İmandandır..."[/SIZE]
"Yaratan,Vatanımı ve Türk Askerini Havada Karada ve Denizde Muhafaza Etsin..."
"Allah'ım Düşmanlarımızın tuzaklarını kendilerine çevirsin"
[COLOR="red"]"VATAN SEVDADIR VATAN AŞKTIR,VATAN İÇİN FEDAKARLIK BİR BAŞKADIR."[/COLOR]
TOPRAĞINI SÜRDÜM EKİNİ BİÇTİM.
EKMEĞİNİ YEDİM SUYUNU İÇTİM
ASKER OLMAK İÇİN SIRAYA GEÇTİM
ÖNCE VATAN SONRA VATAN DİYORUM
"GÖZÜMÜ KIRPARDA DURURSAM GERİ
KORKARDA BİR ADIM ATARSAM GERİ
KALBİME SAPLAYIN TÜM SÜNGÜLERİ
ÖNCE VATAN SONRA VATAN DİYORUM"
MEHMETÇİK SINIRDA NÖBET TUTUYOR
BÜTÜN SEVDİKLERİ RAHAT UYUYOR
KALBİ VATAN VATAN DİYE ATIYOR
ÖNCE VATAN SONRA VATAN DİYORUM
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Abla tesekkür ederim. Ne güzelde süslemişsin. Bu arada resimdeki diger arkadaş, mesai arkadaşım. Gündüzcu yani ;-)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)