Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aman baba sıkma canını bulana kadarda çıkma
    nasılsa
    çıkıncada sigorta yatmıyo
    en azından pğara gelir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE

:)

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
    Hayırlımı olsun diyelim yoksa üzülelim mi neyse yenisi geliyormuş sanırım çinden japona geçenler kervanına katılıyorsun Sorması ayıp kaça verdin ?

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim hoşgeldin 111 gün neki gelir geçer gelde artık benim motoru sana devredeyim

arkadaşlar bu arada bugün patron ile tartıştık yakında işsiz kalabilirim. bir sürü kişi gibi bende iş arıyor olacağım galiba
    Adnan sakın çıkma diyecem ama sölediklerine göre onlar seni haketmiyorlarmış galiba.Biz tc vatandaşı olarak bunlara göz yumar isek iş verende bizi elinde oynatması gayet normal biraz daha özverili olmaları gerekiyor yada bizim kadar özveride bulunsalar yetecek kızdım bak

Alıntı reiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav mustafa abi sen bana şu işi öğretsene nasıl satıyosun
    bunları
    ben benimkini temiz olmasına rağmen
    satamadım
    :D
    Orhan ne oldu geçendeki mevzu olmadımı yine boşunamı gittin oraya kadar ?
    İ.OLCAR..........................

sorma ibrahim verdik motoru fakat biraz çetrefilli bi kısmını vade yap dedi amuzatmayayım
    olmadı

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ayıpsın Pınarcım,sen benim karasularıma girersinde ben sizleri misafir etmezmiyim.Yarın saat 01:30 da Nargilenin Markucunu elimde görmen temennisiyle(benimki gümüşten olsun)...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Mert : Tabiki ilgilenir hatta istersen birlite gideriz.

Reiz : Valla ben uğraşmıom buluolar beni satıom işte :D

Pınar: Hayatta 4 tekerle geziye çıkmam o önümü kapatan camlar boğuyo beni.

pOseidon23: Nerde japon parası bizde kardeş alcaz yine bi çekik gözlü. :D heheh
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    bu arada gezi kalabalık olcak benzio inş kalabalık olur
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Pınar: Hayatta 4 tekerle geziye çıkmam o önümü kapatan camlar boğuyo beni.
    cemin bundan haberi yok ama abi senin için ön camı çıkarırız

yada hemen bi motor bul valla

sedat-ss
    bu arada gezi kalabalık olcak benzio inş kalabalık olur
    evet öle gözüküyor işallah gene delmecedeki gibi güzel olcak
    ayy harikaydı ya virajı dönerken bi bakıyordum gelen motorları görüyordum çok keyifliydi yaa

Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet öle gözüküyor işallah gene delmecedeki gibi güzel olcak
    ayy harikaydı ya virajı dönerken bi bakıyordum gelen motorları görüyordum çok keyifliydi yaa
    Bu Oylat gezimizde öle öteki motorları göremiceksiniz Pınar hanım çünkü virajı daha dönmeden öteki viraja gireceksiniz. Gezi güzel geçicek emin olun. Gezilip görülmeye değecek yerlere gidiyoruz.

INPET Grubumuzda yazmış olduğum yazıyı sizede göndermek istiyorum. Kafalardaki soru işaretlerinin kalmaması için.

Şu konu her zaman kafama takılan bişey bizim yaptığımız aktivetelerde buluşmalarda ücret toplanarak yapılan işlerde bizim hiç bir gelirimiz olmuyor. 26 sında yapacağımız buluşmada para verecek olan arkadaşlarımızın kafasına takılır diye düşündüm. Çoğu şeyi ben kendi cebimden vericem. Ekstraları ben fiyata yansıtmıyorum. Bunu övünmek yada reklam yapmak içinde sölemiyorum. Fiyatları en düşük olarak söledim. İnciğini boncuğuna kadar hesaplamadım. Yemek şu kadar kahvaltı bu kadar onu yansıttım. Çay 25 kuruş yok şu 5 tl diye düşünmedim. Onları ben karşılıcam. Benim için önemli olan dostluktur. Paranın bi önemi yok. Ve maddi yönden sıkıntısı olan arkadaşlarda gelsin. Kimse aç kalmaz yolda kalmaz.

Aslında hamam olayımızda var. Buraya motorlu grup katılımı fazla olduğu için yazma gereği duymadık. Banyodan sonra rüzgar çarpıp üşütmemek için. Ama şifalı hamama girmek isteyen olursa ücretsiz olarak hamama girebilirler. Ulaşım sorunu içinde motorunu satmış olan yada kelebek olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız içinde aracımız vardır. Burdan 3-4 araba boş olarak kestel plazaya gidicez. Aracı olmayan arkadaşlarımızı ağırlamak isteriz. Ayrıca katılım gösteren arkadaşlarımızada teşekkür ederiz.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Bu Oylat gezimizde öle öteki motorları göremiceksiniz Pınar hanım çünkü virajı daha dönmeden öteki viraja gireceksiniz. Gezi güzel geçicek emin olun. Gezilip görülmeye değecek yerlere gidiyoruz.

INPET Grubumuzda yazmış olduğum yazıyı sizede göndermek istiyorum. Kafalardaki soru işaretlerinin kalmaması için.

Şu konu her zaman kafama takılan bişey bizim yaptığımız aktivetelerde buluşmalarda ücret toplanarak yapılan işlerde bizim hiç bir gelirimiz olmuyor. 26 sında yapacağımız buluşmada para verecek olan arkadaşlarımızın kafasına takılır diye düşündüm. Çoğu şeyi ben kendi cebimden vericem. Ekstraları ben fiyata yansıtmıyorum. Bunu övünmek yada reklam yapmak içinde sölemiyorum. Fiyatları en düşük olarak söledim. İnciğini boncuğuna kadar hesaplamadım. Yemek şu kadar kahvaltı bu kadar onu yansıttım. Çay 25 kuruş yok şu 5 tl diye düşünmedim. Onları ben karşılıcam. Benim için önemli olan dostluktur. Paranın bi önemi yok. Ve maddi yönden sıkıntısı olan arkadaşlarda gelsin. Kimse aç kalmaz yolda kalmaz.

Aslında hamam olayımızda var. Buraya motorlu grup katılımı fazla olduğu için yazma gereği duymadık. Banyodan sonra rüzgar çarpıp üşütmemek için. Ama şifalı hamama girmek isteyen olursa ücretsiz olarak hamama girebilirler. Ulaşım sorunu içinde motorunu satmış olan yada kelebek olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız içinde aracımız vardır. Burdan 3-4 araba boş olarak kestel plazaya gidicez. Aracı olmayan arkadaşlarımızı ağırlamak isteriz. Ayrıca katılım gösteren arkadaşlarımızada teşekkür ederiz.
    Bugün 14:05 PM
    açıklama için teşekkürler ama zaten böle düşünen katılım yapmazdı zaten burda çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz ama açıklığa kavuşmasıda iyi oldu
    teşekkür ederiz serdar bey iyiki bak haber vermemişim delmeceyi güzel plan hazırlamışın demi ben biliyordum zaten birinin kalıp proğramı hazırlaması gerekiyordu e ben geme bölümünü üslenince ama anlatıyorum zaten öle güzeldi böle güzeldi diyeama benimde hakkımı yeme çok çalıştım gezerken çok yoruldum
    valla o resimdeki her yeri görebilceksek zaten harika bir gezi olcak demektir ama molalarımız az yolumuz bol olsun karışmam nevine devrederim napalım madem virajda göremicez gurubun sonunu yoldada cameraya çekip sonradan seyrederiz madem
    hamama girmeyiz sanırım isteyen olursa bilemem tabide ondan sonra ben şahsen zatüre olmak istemem

Yemek yiyeceğimiz yerlerle anlaştık. Bulaşıkları Pınar hanım yıkıyacak

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Yemek yiyeceğimiz yerlerle anlaştık. Bulaşıkları Pınar hanım yıkıyacak
    ondanmı korkucam arkadaşlarım için onuda yaparım tamam anlaştık sen fazladan yanında bişeyler hazırla ben iki dakikada kırdımmı tamam sen usullacık hemen bulaşık haneynin yerini göster benim için sorun olmaz

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar cumartesi iş çıkışı kumla ya gelebiliriz eşim ile hafta sonu orda kalacağım bir terslik olmazsa kafa dinlemem lağzım gemlik gurubunu rahatsız edebilirim müsaitseniz tabii

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
    mustafa sattınmı motoru,inşallah güzel bi motor alırsın.
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.

Alıntı adnnakn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cumartesi iş çıkışı kumla ya gelebiliriz eşim ile hafta sonu orda kalacağım bir terslik olmazsa kafa dinlemem lağzım gemlik gurubunu rahatsız edebilirim müsaitseniz tabii
    kardeşim gel ara beklerim size eşlik edebilirm

Motosikleti
    keeway sl150
    kardeşim gel ara beklerim size eşlik edebilirm
    bozuk yoldan götürmiyeceksen neden olmasın

bak şimdi ne zamn götürdüm adnancım şimdi götüreyim delmecede mesela iyiydi dimi

Motosikleti
    keeway sl150
    bak şimdi ne zamn götürdüm adnancım şimdi götüreyim delmecede mesela iyiydi dimi
    delmece süperdi büyük deneyim sahibi oldum ( örneğin bayır çıkarken çukura girersen artçı da varsa arkanda motorun önü kalkıyor bayır aşağı inerken mıcır var ise ön ve arka firen ayarını iyi yapman gerekiyor gibi gibi) de benim demem seni kayapaya götürürken düzgün yoldan götüreyim derken bozuk yola yanlışlıkla girmem seni biraz sarstı ( benide) hani diyorum sende bunun hıncını almazsın dimi

yok baba naptıno kadar bozuk yolu burda nerden bulacas

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı By_Graphic adlı üyeden alıntı Mesajı göster

.[/B]
    Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
    Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
    saygılar
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
    Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
    saygılar
    Onuda düşündük isteyen girsin gibi. Ama bazıları kahvaltı yaparken bazılarının kenarda durması biraz rahatsızlık verebilir. Ayrıca saatinde erken olması nedeniyle eminim çoğu kişi kahvaltı yapmadan gelicek. Sonuçta pazar günü kahvaltı hazırlamak yada geç kalıcam hızlı hızlı yemeğimi yiyeyim gibi bi düşünce insanı pek doyurmaz. Ama arzu eden varsa ben evimde kahvaltı yaparım gerek kalmaz düşüncesi varsa kahvalı parası alıcak değiliz. Kahvaltı ücreti çıkartırız. Kestel plazada para toplanılırken belirtilirse ona göre eksiltme yaparız. Yalnız şunuda belirteyim 20 çeşit kahvaltı her yerde bulmak zordur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler