aman baba sıkma canını bulana kadarda çıkma
nasılsa
çıkıncada sigorta yatmıyo
en azından pğara gelir
aman baba sıkma canını bulana kadarda çıkma
nasılsa
çıkıncada sigorta yatmıyo
en azından pğara gelir
Hayırlımı olsun diyelim yoksa üzülelim mi neyse yenisi geliyormuş sanırım çinden japona geçenler kervanına katılıyorsun Sorması ayıp kaça verdin ?
Adnan sakın çıkma diyecem ama sölediklerine göre onlar seni haketmiyorlarmış galiba.Biz tc vatandaşı olarak bunlara göz yumar isek iş verende bizi elinde oynatması gayet normal biraz daha özverili olmaları gerekiyor yada bizim kadar özveride bulunsalar yetecek kızdım bak
Orhan ne oldu geçendeki mevzu olmadımı yine boşunamı gittin oraya kadar ?
İ.OLCAR..........................
sorma ibrahim verdik motoru fakat biraz çetrefilli bi kısmını vade yap dedi amuzatmayayım
olmadı
Ayıpsın Pınarcım,sen benim karasularıma girersinde ben sizleri misafir etmezmiyim.Yarın saat 01:30 da Nargilenin Markucunu elimde görmen temennisiyle(benimki gümüşten olsun)...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mert : Tabiki ilgilenir hatta istersen birlite gideriz.
Reiz : Valla ben uğraşmıom buluolar beni satıom işte :D
Pınar: Hayatta 4 tekerle geziye çıkmam o önümü kapatan camlar boğuyo beni.
pOseidon23: Nerde japon parası bizde kardeş alcaz yine bi çekik gözlü. :D heheh
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
bu arada gezi kalabalık olcak benzio inş kalabalık olur
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
cemin bundan haberi yok ama abi senin için ön camı çıkarırızPınar: Hayatta 4 tekerle geziye çıkmam o önümü kapatan camlar boğuyo beni.
yada hemen bi motor bul valla
evet öle gözüküyor işallah gene delmecedeki gibi güzel olcaksedat-ss
bu arada gezi kalabalık olcak benzio inş kalabalık olur
ayy harikaydı ya virajı dönerken bi bakıyordum gelen motorları görüyordum çok keyifliydi yaa
Bu Oylat gezimizde öle öteki motorları göremiceksiniz Pınar hanım çünkü virajı daha dönmeden öteki viraja gireceksiniz. Gezi güzel geçicek emin olun. Gezilip görülmeye değecek yerlere gidiyoruz.
INPET Grubumuzda yazmış olduğum yazıyı sizede göndermek istiyorum. Kafalardaki soru işaretlerinin kalmaması için.
Şu konu her zaman kafama takılan bişey bizim yaptığımız aktivetelerde buluşmalarda ücret toplanarak yapılan işlerde bizim hiç bir gelirimiz olmuyor. 26 sında yapacağımız buluşmada para verecek olan arkadaşlarımızın kafasına takılır diye düşündüm. Çoğu şeyi ben kendi cebimden vericem. Ekstraları ben fiyata yansıtmıyorum. Bunu övünmek yada reklam yapmak içinde sölemiyorum. Fiyatları en düşük olarak söledim. İnciğini boncuğuna kadar hesaplamadım. Yemek şu kadar kahvaltı bu kadar onu yansıttım. Çay 25 kuruş yok şu 5 tl diye düşünmedim. Onları ben karşılıcam. Benim için önemli olan dostluktur. Paranın bi önemi yok. Ve maddi yönden sıkıntısı olan arkadaşlarda gelsin. Kimse aç kalmaz yolda kalmaz.
Aslında hamam olayımızda var. Buraya motorlu grup katılımı fazla olduğu için yazma gereği duymadık. Banyodan sonra rüzgar çarpıp üşütmemek için. Ama şifalı hamama girmek isteyen olursa ücretsiz olarak hamama girebilirler. Ulaşım sorunu içinde motorunu satmış olan yada kelebek olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız içinde aracımız vardır. Burdan 3-4 araba boş olarak kestel plazaya gidicez. Aracı olmayan arkadaşlarımızı ağırlamak isteriz. Ayrıca katılım gösteren arkadaşlarımızada teşekkür ederiz.
açıklama için teşekkürler ama zaten böle düşünen katılım yapmazdı zaten burda çoğumuz birbirimizi az çok tanıyoruz ama açıklığa kavuşmasıda iyi olduBu Oylat gezimizde öle öteki motorları göremiceksiniz Pınar hanım çünkü virajı daha dönmeden öteki viraja gireceksiniz. Gezi güzel geçicek emin olun. Gezilip görülmeye değecek yerlere gidiyoruz.
INPET Grubumuzda yazmış olduğum yazıyı sizede göndermek istiyorum. Kafalardaki soru işaretlerinin kalmaması için.
Şu konu her zaman kafama takılan bişey bizim yaptığımız aktivetelerde buluşmalarda ücret toplanarak yapılan işlerde bizim hiç bir gelirimiz olmuyor. 26 sında yapacağımız buluşmada para verecek olan arkadaşlarımızın kafasına takılır diye düşündüm. Çoğu şeyi ben kendi cebimden vericem. Ekstraları ben fiyata yansıtmıyorum. Bunu övünmek yada reklam yapmak içinde sölemiyorum. Fiyatları en düşük olarak söledim. İnciğini boncuğuna kadar hesaplamadım. Yemek şu kadar kahvaltı bu kadar onu yansıttım. Çay 25 kuruş yok şu 5 tl diye düşünmedim. Onları ben karşılıcam. Benim için önemli olan dostluktur. Paranın bi önemi yok. Ve maddi yönden sıkıntısı olan arkadaşlarda gelsin. Kimse aç kalmaz yolda kalmaz.
Aslında hamam olayımızda var. Buraya motorlu grup katılımı fazla olduğu için yazma gereği duymadık. Banyodan sonra rüzgar çarpıp üşütmemek için. Ama şifalı hamama girmek isteyen olursa ücretsiz olarak hamama girebilirler. Ulaşım sorunu içinde motorunu satmış olan yada kelebek olarak gelmek isteyen arkadaşlarımız içinde aracımız vardır. Burdan 3-4 araba boş olarak kestel plazaya gidicez. Aracı olmayan arkadaşlarımızı ağırlamak isteriz. Ayrıca katılım gösteren arkadaşlarımızada teşekkür ederiz.
Bugün 14:05 PM
teşekkür ederiz serdar bey iyiki bak haber vermemişim delmeceyi güzel plan hazırlamışın demi ben biliyordum zaten birinin kalıp proğramı hazırlaması gerekiyordu e ben geme bölümünü üslenince ama anlatıyorum zaten öle güzeldi böle güzeldi diyeama benimde hakkımı yeme çok çalıştım gezerken çok yoruldum
valla o resimdeki her yeri görebilceksek zaten harika bir gezi olcak demektir ama molalarımız az yolumuz bol olsun karışmam nevine devrederim napalım madem virajda göremicez gurubun sonunu yoldada cameraya çekip sonradan seyrederiz madem
hamama girmeyiz sanırım isteyen olursa bilemem tabide ondan sonra ben şahsen zatüre olmak istemem
Yemek yiyeceğimiz yerlerle anlaştık. Bulaşıkları Pınar hanım yıkıyacak
ondanmı korkucam arkadaşlarım için onuda yaparım tamam anlaştık sen fazladan yanında bişeyler hazırla ben iki dakikada kırdımmı tamam sen usullacık hemen bulaşık haneynin yerini göster benim için sorun olmazYemek yiyeceğimiz yerlerle anlaştık. Bulaşıkları Pınar hanım yıkıyacak
arkadaşlar cumartesi iş çıkışı kumla ya gelebiliriz eşim ile hafta sonu orda kalacağım bir terslik olmazsa kafa dinlemem lağzım gemlik gurubunu rahatsız edebilirim müsaitseniz tabii
bak şimdi ne zamn götürdüm adnancım şimdi götüreyim delmecede mesela iyiydi dimi
delmece süperdi büyük deneyim sahibi oldum ( örneğin bayır çıkarken çukura girersen artçı da varsa arkanda motorun önü kalkıyor bayır aşağı inerken mıcır var ise ön ve arka firen ayarını iyi yapman gerekiyor gibi gibi) de benim demem seni kayapaya götürürken düzgün yoldan götüreyim derken bozuk yola yanlışlıkla girmem seni biraz sarstı ( benide) hani diyorum sende bunun hıncını almazsın dimi
Merhabalar, fikrimi paylaşmadan önce bir art niyet taşımadığımı, yanlış anlaşılan bir durum olmadığını belirteyim.
Açıkçası kimse kimseye yük olmak istemez. şahsi fikrim para toplanmaması yönünde, çünkü herkesiz bütçesi ayrı. Mesela sabah kahvaltısını evde yapıp sadece öğle yemeğine ücret ödemek isteyenler olabilir. Bu vb. nedenlerle organizasyon yapılırken, aynen yaptığınız gibi plan anlatılıp ek bilgi olarak tahmini kişi başı gider belirtilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
saygılar
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Onuda düşündük isteyen girsin gibi. Ama bazıları kahvaltı yaparken bazılarının kenarda durması biraz rahatsızlık verebilir. Ayrıca saatinde erken olması nedeniyle eminim çoğu kişi kahvaltı yapmadan gelicek. Sonuçta pazar günü kahvaltı hazırlamak yada geç kalıcam hızlı hızlı yemeğimi yiyeyim gibi bi düşünce insanı pek doyurmaz. Ama arzu eden varsa ben evimde kahvaltı yaparım gerek kalmaz düşüncesi varsa kahvalı parası alıcak değiliz. Kahvaltı ücreti çıkartırız. Kestel plazada para toplanılırken belirtilirse ona göre eksiltme yaparız. Yalnız şunuda belirteyim 20 çeşit kahvaltı her yerde bulmak zordur.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)