ablacık benim yanıma misafirim var onu da eklermisin
ablacık benim yanıma misafirim var onu da eklermisin
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Geziye beni ve sertaçıda eklermisiniz.Kambersiz düğün olmaz dimi ama Bir sorun olmazsa geliyoruz bizde.
İ.OLCAR..........................
KATILIM LİSTESİ
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper arabayla katılım
By-grophik
Desparadox + mine
sedat-ss + 1
adnnakn + mine
murat yasalar
Poseidon23
schatten
ruckerpark
Yılmaz + tuba
yanki16 + halime
mustafa
hüseyin
cem + 1
ertan + evren arabayla katılım
soner + fulden
ay büyütüp renkli bilem yaptım sırf kabiliyetim kendimle gurur duyyorum
tamam artık kamberimizde var geziyi kaçıran yandı
olabiler fekat bi ihtimal sem amcanın yanına benide yazabilirsin motoru satmış olursam
tüm Bursa'ya ve Bursa'lı motoseverlere selamlar... adnan geldim kardeşim sonunda bende burdayım, şafak demiş 111 benmi almıyayım bu saatten sonra motor bekleyin geliyorum...
olsun kardeş sen gelde dört tekerlede olsa mühim olan bir arada olmak cem duymasın yok duysun belkim komplekse neyim girer motor alır kendineolabiler fekat bi ihtimal sem amcanın yanına benide yazabilirsin motoru satmış olursam
bu cumartesi nargile cafeye niyetimiz var 1.30 gibi arkideşler gelmek isteyen olursa bekleriz orhan varmı işin yoksa gel robinson 'un cuması nerdesiiiiin ayarlayın hadi buluşalım cumartesi
ben gelemiyorum ama siz bu kez mert'i götürün
Ben de gelemem arkadaşlar.Size hayırlı sürüşler. (Kiraz ağaçları ilaçlanacakmıymış, gübrelencekmiymiş neymiş.Tarlada olucam yani) Belki Cumartesi Nargile kafe ye gelirim.Mudanya da diimi orası?
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
bu sefer niye gelemiyosun hadi geçen sefer imtahan vardı gene gircem demepicasso
ben gelemiyorum ama siz bu kez mert'i götürün
evet mudanyada bu kapatılan iskelenin biraz çaprazında kalıyor gelirseniz motor gördüğünüz yere girin orasıdırözcan1980
Ben de gelemem arkadaşlar.Size hayırlı sürüşler. (Kiraz ağaçları ilaçlanacakmıymış, gübrelencekmiymiş neymiş.Tarlada olucam yani) Belki Cumartesi Nargile kafe ye gelirim.Mudanya da diimi orası?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
sen söleyince hatırladım bende bulgaristana gitceğini sölemişti sahiAbla bu sefer de bulgaristana gidiyor erdem abi yani gecen seferkinden mazereti büyük Bu geziye kesin katılcam diyemiyorum ama sırf erdem abiyi kıskandırmak için gelmeye çalışcam aslında benim kıskanmam lazım bulgaristana giden erdem abi
senide ekliyorum o zaman mert bu sefer uyumaaaaa
Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
ya motor olmazsada arabayla gelirsin cem arabayla gelecek yer olcak arabada ehehe haldunu dört tekere bindirdik sıra sendeZakokkk
Selam arkadaşlar bende motorumu sattım yeni bişiler bakınıyorum. Eğer gezi tarihine kadar alırsan bii motor sizinleyim.
nevin cumartesi geliyormusunuz nargile cafeye
pınar abla, mert söylemiş tam da yazıodum bulgaristana gidiorm diye
mert, olmassa ben uyandırayım seni ordan ararım
valla bu kez kesin gelirdim, motosiklete binmeyi özledim yahu. yarın şehir merkezine incem artık, işten izinliyim gezi sebebiyle ve sınavım var tekrar da
yarın belki yolalrda karşılaşırız ha??
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)