Tabii ki Nevin hanım 'ın bıyıklarını kıskandım.
Bu arada sizi motosiklet tutuyo galiba betiniz benziniz atmış
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
hiç kıvırmaya çalışma bizi bu hale getirmeden önce düşüncektin hadi ben gülmekten katıldımda nevinden kork yani hiç şansın yok senin adına ben bile korktum sende kaktüs iste benceBy_Graphic
Pınar hanım çok güzel yapmışsınız ben bile yapamazdım walla ) Doğa gezisi yapa yapa yüzünüze renk gelmiş
valla son gördüğümde kendimi öle değildim ama neyse
ama ben daha güzel çıkmışım demiii
Ben bu sakallı bıyıklı,hapishane kaçkını,Robinson'Un Cuma'sı,Don Kişot'un Pançosu,halime bittim.Hayallerimdeki erkek olmuşum.Ölmeden bu halimide gördüm ya Pınar dile benden ne dilersen.Bi bıyık kıvırdımmıydı bütün kızlar benimdir...
Nedir millet yaa bu topiğin hali motosiklet sitesimi,fotosiklet topiğimi belli değil Çabuk konuları toparlayın,ortalığı yatıştırın,sıradaki gezi konu ve organizasyonuna başlayın.Yoksa hepinizi çöp tenekesinde tek ayağa dikicem haaa...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bir önceki geziden sonra nekadarda heryerim tutulmuş olsada oylat gezisinde ben ve eşimi listeye ekleyebilirsiniz bir terslik olmaz ise biz geliyoruz.
orhan ben birşey yapmadım esas ben teşekkür ederim geldiğinde bana haber versiğin için hatta sana özür borcum var( bozuk yolladan götürdüğüm için)
bi sonraki gezi ne zaman ustatlar?
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
26 NİSAN OYLAT GEZİSİ
Tarih: 26 Nisan 2009 09:00
Yer: KESTEL PLAZA OTOPARKI
İletişim: BY-Graphiç SERDAR : 0.532. 527 73 06 -.serdarrr@hotmail.com PINAR :0536 519 70 46
Açıklama: Ücret : 25 TL. (Sabah Kalvaltısı + Öğlen Yemeği + Oylat Otoparkı)
Oylat Mağarasının Giriş Ücreti : 10 TL. dir. (Arzu eden arkadaşlar girebilir)
2-3 Yerde çay molamız olacaktır. Çaylar Şirkettendir )
Buluşma yeri: Sabah saat : 09.00' da Kestel Plaza otoparkından hareketimiz başlıcaktır.
GÜZERGAH : Eski bursa yolundan Kazancı mevkiine gidilip orada kahvaltı yapılacak. Daha sonra oradan hareket edilip Oylat Mağarasında durulacak. Yollarımız çok virajlıdır. O yüzden çok dikkat etmek gerekicek. Yani virajlarda araba sollama falan yapmayınız ) İsteyen arkadaşlarımız mağarada gezebilecek sonrada hareket ederek Oylat Bozburunda çay molamızı vereceğiz. Oylat merkez ve şelaler mevkiine orman içinden yürüyüş yapıp Oylat merkeze geri döneceğiz. Arzu eden arkadaşlarımız hamama girebilir sonrada Beylerbeyi İnegöl Köftecisinde yemeğimizi yiyeceğiz.En son olarakta geri dönüşümüz olacaktır. Dönerken dileyen arkadaşlarımız Göz Suyundan yararlanabilir. Zamanımız kalırsa İnegöl’ de şehir turu ve konaklama yerimizde olacaktır.
Menü : SABAH KAHVALTISI
3 Çeşit Peynir
2 Çeşit Zeytin
Söğüş
Reçel
Bal
Kaymak
Çıbrıka
Zeytinyağı
Ceviz
Salça
Salam
Kaynamış Yumurta
Patates Kızartması
Kızarmış Ekmek
Çay veya Süt
ÖĞLEN YEMEĞİ
1 Porsiyon Köfte
Salata veya Piyaz
Kola yada ayran
Tatlı
GÜZERGAHIMIZ ÜZERİNDEKİ BAZI YERLERDEN GÖRÜNTÜLER
Arkadaşlar bu geziyi biz serdar beyle pet arkadaşta düzenledik ordaki gurupta ben merak ettim motor kullanan varmı diye varmış yaklaşık 7-8 motorlu arkadaşta ordan gelecek yani gene işallah kalabalık bi sürüş keyfi yaşıcaz katılmay isteyen arkadaşlar bana yada serdara mesaj atabilir
Bende bir aksilik olmazsa varım arkadaşlar ama kiminle geleceğim belli olmaz...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bende varım
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Ben de varım
KATILIM LİSTESİ
n_tuncak + xkişi
Reiz
Cemmamca + alper
By-grophik
Desparadox + mine
sedat-ss
adnnakn + mine
arkadaşlar tam herkesin ismini bilmediğim için kusura bakmayın niklerinizi yazıyorum)gelmek isteyen arkadaşlar gelceklerini belittiklerinde listeye eklicem
ben ve eşim varız adnan + mine
ekledim sizide karalisteye
arkadaşlar delmece gezisini kaçırdım motorumu satıp yenisini o tarihe kadar alamamıştım inanıyorum katılamadığım için sizde benim kadar üzüldünüz ama önümüzdeki geziye bir tekerlek fazla geliyorummmm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)