arkadaşlar resimler birazdan geliyor
EN SONUNDA EKLEDİM BİRAZ ZOR OLSADA HERKEZE İYİ SEYİRLER
arkadaşlar resimler birazdan geliyor
EN SONUNDA EKLEDİM BİRAZ ZOR OLSADA HERKEZE İYİ SEYİRLER
İ.OLCAR..........................
Bravo İbrahim kardeş eline sağlık,işte tüm gerçekliği ve yalınlığı ile gezi fotoğrafları,her şey için teşekkürler...
Cem zaten ben anladıydım neysem çaktırma,daha hala intikamımı alamadım, ben sakallı bıyıklı tek kaş bi fotosunu yapıp atıyımda görsün,hem senin içinde iyi olur,hatun sadece senin
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
[QUOTE=n_tuncak;1518250]Bravo İbrahim kardeş eline sağlık,işte tüm gerçekliği ve yalınlığı ile gezi fotoğrafları,her şey için teşekkürler...
Rica ederim biraz geç oldu eklemek ama idare edin artık
İ.OLCAR..........................
Güzel gezi. Sanki orada bizim küçük akrdeşlerden mi gördüm ne. Çakayı takdir ettim bua rada motoruna da el koyduk ama hala gidebiliyor gezilere
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
abi gezi süper olmuş yaww
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Öncelikle cem amca aramıza hos geldin senin kadar pınar ablada cok iyi
fotografcı baksana beni nasıl yakaladı eh biraz ıslansakta fotograflar metrix'i andırıyor heheh
İbrahim fotograflar icin tesekkurler
Ama nasıl pozlar yakalamısım hehehe
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
yaw bu bursanın nersi negüzel yermiş bi gidelim oralara
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Burası Delmece Yaylası ve Çifte Şelale. Ancak bu yer Bursa İl sınırlarında değil. Yalova'ya bağlı. Yalova'dan Çınarcık'a oradan da Teşvikiye köyü yolu ile ulaşılıyor. Bir de bizim kullandığımız Gemlik- Narlı üzerinden gidilebiliyor. İstanbul tarafından gitmek isteyenler için Yalova-Çınarcık-Teşvikiye güzergahı çok daha uygun olur. Yalova'nın ünlü Yeşil-Mavi yol güzergahı burası işte.
Bursa'ya yakınlığı nedeniyle en az Yalovalılar kadar biz Bursa'lıların da tercih ettiği bir doğa alanıdır burası. Bilhassa Delmece Yaylası kamp yapmak için son derece uygun bir yer. Gerçi geceleri biraz serin oluyor ama değiyor doğrusu.
hoş geldinnn size cem amca diyebilirmiyimmmCemamca
Eveet artık izlemeyi bırakıp sahaya inme zamanı geldi. Merhabalar ben Cem. Zaten tanınıyorum heralde az çok. O yüzden kendimi uzun uzun tanıtmaya gerek duymuyorum. Bilenler beni bilmeyenlere anlatsın işte.
Eş durumundan bu motorsiklet muhabbetlerine ucundan bucağından bulaştım ben de. Eh madem muhabette daldık bari dedim yokluğumda adımın çokça geçtiği foruma üye olayım da cevap hakkı doğarsa anında cevabımı yapıştırayım.
Evet motorsiklet sevdalılarını tanımaya ve sevmeye devam ediyorum bu gezilere katıldıkça. Gerçi bu gezilere herkes motoruyla giderken benim arabamla katılmam kendimi biraz sığıntı gibi hissettiriyor ama ortamın sıcaklığı, samimiyeti durumu kurtarıyor biraz.
Ne yapalım benim de görevim bu olsun bu muhabbette. Arabamla motorcuları takip etmek, kelebek olursa arabama almak.( Arabama binecek olan kelebeklere erken duyuru:Arabada 20 saniye de bir çay molası istemek yasaktır.), gittiğimiz yerlerde ve verdiğimiz molalarda motorcuların aksesuarlarını arabamda muhafaza etmek, motorcuların Pınar'ı kandırıp motorla ilgili yeni yeni masraflar çıkartmalarına engel olmak ve tabiiki gezilerde bol bol fotoğraf çekmek. Evet Pınar'ın yüklediği fotoğrafların bir çoğunu ben çekiyorum. Umarım beğeniliyordur. Tıpkı Delmece'de ya da İstanbul Gezisinde olduğu gibi.
Neyse giriş için bu kadar gevezelik yeter. Hoşgeldim, hoşbuldum. Görüşmek üzere...
Bu arada meraklısına not: Arabamı tamir ettirdim. Önemli bir şeyi yokmuş.
dört teker kabul etmiyoruz iki tekere geçmen lazım ben senide motorcu yapıcam eş durumundan haberin yok
Cem zaten ben anladıydım neysem çaktırma,daha hala intikamımı alamadım, ben sakallı bıyıklı tek kaş bi fotosunu yapıp atıyımda görsün,hem senin içinde iyi olur,hatun sadece senin
bana diyene bak sen kendine bak bir haftalık olmuş sakal traşı olmayalı traş olda gel
İki kelimeyle "Kıskancımdan çatladım".
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
gezi olayını mı nevinin gür sakallarını mıözcan1980
İki kelimeyle "Kıskancımdan çatladım".
AYYYY ben öldüm gibi cennetin kapılarının açılışını görüyorum kaktüs getirin gelirken çiçek açanlardan olsun mumkünse
bak sakala kızmak yok bunu yayınlarım ona göre ama ben daha güzel çıkmışım heheheeeee
saolsun ikinizinde botoksa ihtiyacı yok deyip BY_graphic serdar kafasını kırcam yollamış
ahahaha papatyalı uzaylı uzaylılara bile yeni boyut getirdin nevincim doğayı seven uzaylı
bende görünce koptum sedat mideme ağrılar girdi valla
Pınar hanım çok güzel yapmışsınız ben bile yapamazdım walla ) Doğa gezisi yapa yapa yüzünüze renk gelmiş
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)