Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE
    arkadaşlar resimler birazdan geliyor

EN SONUNDA EKLEDİM BİRAZ ZOR OLSADA HERKEZE İYİ SEYİRLER
    İ.OLCAR..........................

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bravo İbrahim kardeş eline sağlık,işte tüm gerçekliği ve yalınlığı ile gezi fotoğrafları,her şey için teşekkürler...

Cem zaten ben anladıydım neysem çaktırma,daha hala intikamımı alamadım, ben sakallı bıyıklı tek kaş bi fotosunu yapıp atıyımda görsün,hem senin içinde iyi olur,hatun sadece senin
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE
    [QUOTE=n_tuncak;1518250]Bravo İbrahim kardeş eline sağlık,işte tüm gerçekliği ve yalınlığı ile gezi fotoğrafları,her şey için teşekkürler...

Rica ederim biraz geç oldu eklemek ama idare edin artık
    İ.OLCAR..........................

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Güzel gezi. Sanki orada bizim küçük akrdeşlerden mi gördüm ne. Çakayı takdir ettim bua rada motoruna da el koyduk ama hala gidebiliyor gezilere
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    abi gezi süper olmuş yaww
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Öncelikle cem amca aramıza hos geldin senin kadar pınar ablada cok iyi
    fotografcı baksana beni nasıl yakaladı eh biraz ıslansakta fotograflar metrix'i andırıyor heheh

İbrahim fotograflar icin tesekkurler
    Ama nasıl pozlar yakalamısım hehehe
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    yaw bu bursanın nersi negüzel yermiş bi gidelim oralara

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrin başım üstüne topla ekibi gel...

Gelirken benim motoru da getiriverin

Motosikleti
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrin başım üstüne topla ekibi gel...

Gelirken benim motoru da getiriverin
    he he he şakacı seni
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    he he he şakacı seni
    Pilavdan dönenin kaşığı kırıla...

Çiğ midye yediğin günleri unutma Siz geldiniz de ben sizi ağırlamadım mı kardeşim ???

Motosikleti
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pilavdan dönenin kaşığı kırıla...

Çiğ midye yediğin günleri unutma Siz geldiniz de ben sizi ağırlamadım mı kardeşim ???

çiğ midye ile mi? ha unutmadan levent'e yeni çadır aldım ben. fıstıklıda asit yağmuruna yakalandık ya erimiş çocuğun çadırı

Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burası Delmece Yaylası ve Çifte Şelale. Ancak bu yer Bursa İl sınırlarında değil. Yalova'ya bağlı. Yalova'dan Çınarcık'a oradan da Teşvikiye köyü yolu ile ulaşılıyor. Bir de bizim kullandığımız Gemlik- Narlı üzerinden gidilebiliyor. İstanbul tarafından gitmek isteyenler için Yalova-Çınarcık-Teşvikiye güzergahı çok daha uygun olur. Yalova'nın ünlü Yeşil-Mavi yol güzergahı burası işte.

Bursa'ya yakınlığı nedeniyle en az Yalovalılar kadar biz Bursa'lıların da tercih ettiği bir doğa alanıdır burası. Bilhassa Delmece Yaylası kamp yapmak için son derece uygun bir yer. Gerçi geceleri biraz serin oluyor ama değiyor doğrusu.

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Cemamca
    Eveet artık izlemeyi bırakıp sahaya inme zamanı geldi. Merhabalar ben Cem. Zaten tanınıyorum heralde az çok. O yüzden kendimi uzun uzun tanıtmaya gerek duymuyorum. Bilenler beni bilmeyenlere anlatsın işte.

Eş durumundan bu motorsiklet muhabbetlerine ucundan bucağından bulaştım ben de. Eh madem muhabette daldık bari dedim yokluğumda adımın çokça geçtiği foruma üye olayım da cevap hakkı doğarsa anında cevabımı yapıştırayım.

Evet motorsiklet sevdalılarını tanımaya ve sevmeye devam ediyorum bu gezilere katıldıkça. Gerçi bu gezilere herkes motoruyla giderken benim arabamla katılmam kendimi biraz sığıntı gibi hissettiriyor ama ortamın sıcaklığı, samimiyeti durumu kurtarıyor biraz.

Ne yapalım benim de görevim bu olsun bu muhabbette. Arabamla motorcuları takip etmek, kelebek olursa arabama almak.( Arabama binecek olan kelebeklere erken duyuru:Arabada 20 saniye de bir çay molası istemek yasaktır.), gittiğimiz yerlerde ve verdiğimiz molalarda motorcuların aksesuarlarını arabamda muhafaza etmek, motorcuların Pınar'ı kandırıp motorla ilgili yeni yeni masraflar çıkartmalarına engel olmak ve tabiiki gezilerde bol bol fotoğraf çekmek. Evet Pınar'ın yüklediği fotoğrafların bir çoğunu ben çekiyorum. Umarım beğeniliyordur. Tıpkı Delmece'de ya da İstanbul Gezisinde olduğu gibi.

Neyse giriş için bu kadar gevezelik yeter. Hoşgeldim, hoşbuldum. Görüşmek üzere...

Bu arada meraklısına not: Arabamı tamir ettirdim. Önemli bir şeyi yokmuş.
    hoş geldinnn size cem amca diyebilirmiyimmm

dört teker kabul etmiyoruz iki tekere geçmen lazım ben senide motorcu yapıcam eş durumundan haberin yok

Cem zaten ben anladıydım neysem çaktırma,daha hala intikamımı alamadım, ben sakallı bıyıklı tek kaş bi fotosunu yapıp atıyımda görsün,hem senin içinde iyi olur,hatun sadece senin

bana diyene bak sen kendine bak bir haftalık olmuş sakal traşı olmayalı traş olda gel

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı desparadox adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dört teker kabul etmiyoruz iki tekere geçmen lazım ben senide motorcu yapıcam eş durumundan haberin yok

bana diyene bak sen kendine bak bir haftalık olmuş sakal traşı olmayalı traş olda gel

süper hocam bu ne hal

Alıntı Cemamca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burası Delmece Yaylası ve Çifte Şelale. Ancak bu yer Bursa İl sınırlarında değil. Yalova'ya bağlı. Yalova'dan Çınarcık'a oradan da Teşvikiye köyü yolu ile ulaşılıyor. Bir de bizim kullandığımız Gemlik- Narlı üzerinden gidilebiliyor. İstanbul tarafından gitmek isteyenler için Yalova-Çınarcık-Teşvikiye güzergahı çok daha uygun olur. Yalova'nın ünlü Yeşil-Mavi yol güzergahı burası işte.

Bursa'ya yakınlığı nedeniyle en az Yalovalılar kadar biz Bursa'lıların da tercih ettiği bir doğa alanıdır burası. Bilhassa Delmece Yaylası kamp yapmak için son derece uygun bir yer. Gerçi geceleri biraz serin oluyor ama değiyor doğrusu.
    abi çok güzel tarif etmişssin bu arada araba ne alem ,

Ben yapmadım valla. Benle alakası yok. Dedim ben size dikkat edin bu üyeye diye.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    İki kelimeyle "Kıskancımdan çatladım".
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    SYM GTS 250
    özcan1980
    İki kelimeyle "Kıskancımdan çatladım".
    gezi olayını mı nevinin gür sakallarını mı

AYYYY ben öldüm gibi cennetin kapılarının açılışını görüyorum kaktüs getirin gelirken çiçek açanlardan olsun mumkünse

bak sakala kızmak yok bunu yayınlarım ona göre ama ben daha güzel çıkmışım heheheeeee

saolsun ikinizinde botoksa ihtiyacı yok deyip BY_graphic serdar kafasını kırcam yollamış

Motosikleti
    yokk kı kısmetse yakında olucak
    gezi olayını mı nevinin gür sakallarını mı

AYYYY ben öldüm gibi cennetin kapılarının açılışını görüyorum kaktüs getirin gelirken çiçek açanlardan olsun mumkünse

bak sakala kızmak yok bunu yayınlarım ona göre ama ben daha güzel çıkmışım heheheeeee

saolsun ikinizinde botoksa ihtiyacı yok deyip BY_graphic serdar kafasını kırcam yollamış
    slm abla fotolar cok guzel olmus kım yaptıysa helal olsun yapana hehehehehehehe

Motosikleti
    SYM GTS 250
    ahahaha papatyalı uzaylı uzaylılara bile yeni boyut getirdin nevincim doğayı seven uzaylı

bende görünce koptum sedat mideme ağrılar girdi valla

Pınar hanım çok güzel yapmışsınız ben bile yapamazdım walla ) Doğa gezisi yapa yapa yüzünüze renk gelmiş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler