Arkadaşlar sadece 2 resmi açtı. Desparadox'unda dediği gibi 640*480 yaparsaniz benim işimide kolaylaştırırsiniz. Cepten giriyorumya.
Arkadaşlar sadece 2 resmi açtı. Desparadox'unda dediği gibi 640*480 yaparsaniz benim işimide kolaylaştırırsiniz. Cepten giriyorumya.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
yahu süper bir gezi yapmışsınız. hadi ben yorgundum, yoğundum, sınavdı falan. mert için çok kötü olmuş
26nisanda ben bu kez kesinlikle yokum. çünkü bulgaristandan geliyor olacağım o gün
üsküdar ve çamlıca tepelerinden aldığım birkaç kareyi paylaşmak istedim
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Yav ikidebir böyle harika fotolar koymayın siteye. Gidebilen var. Gidemeyen var :-)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Yaw Pınar benim o tek resmi özelliklemi koydun hani saçımda papatya olanı. Kaldır lan kızım onu,zaten kompleksliyim ama o kadarda çirkin değilim,tam terlemişim saatlerce top oynamışım,sonrada sen ummadık yerde yakalamış çakmışsın siteye,hey millet bakmayın o fotoya vallaha azda olsa ondan daha güzelim.Tövebe tövbe...Bittin kızım Pınar sen bittin,hem benimkinin bir üst modeli motor al,hemide objektiflere yakalanmış en kötü pozumu topiklerde yayımla,nasıl oluyorsa dişler bile siyah çıkmış.(Bu arada diğer resimler için teşekkürler ama dediğim resmi paran varsa kaldırma direk tazminat davalık.Bir daha bana göstermeden öyle kötü pozlarımı sallama bakiyim heee,eşim bile bu sen değilsin diyor yaa adam benden soğuyacak görmese...)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaslar bu resımlerın devamı var demı baya resım cekınmıstık te ondan sordum
n_tuncak
Yaw Pınar benim o tek resmi özelliklemi koydun hani saçımda papatya olanı. Kaldır lan kızım onu,zaten kompleksliyim ama o kadarda çirkin değilim,tam terlemişim saatlerce top oynamışım,sonrada sen ummadık yerde yakalamış çakmışsın siteye,hey millet bakmayın o fotoya vallaha azda olsa ondan daha güzelim.Tövebe tövbe...Bittin kızım Pınar sen bittin,hem benimkinin bir üst modeli motor al,hemide objektiflere yakalanmış en kötü pozumu topiklerde yayımla,nasıl oluyorsa dişler bile siyah çıkmış.(Bu arada diğer resimler için teşekkürler ama dediğim resmi paran varsa kaldırma direk tazminat davalık.Bir daha bana göstermeden öyle kötü pozlarımı sallama bakiyim heee,eşim bile bu sen değilsin diyor yaa adam benden soğuyacak görmese...)
girer girmez ödümü kopardın ne len bu istek üzerine resim koyyoruz bi kerem o resmi ben çekmedim cem çekmiş bana çamur atma ne varsa koydum iştetamam değiştiriz ne bağrınıyosun aşkolsun ne dedinde yapmadım
şimdi o zaman ben bunu silim ordan
yoğun istek üzerine bunu koyim bari yoksa hayati tehlike içindeyim bu iyiliğimide unutma arkadaşım ne kadar tehtitte etsen bu gün nedense iyiliğim üstümde
valla yazık ediyosun kendine çok şey kaçırcan gene ondan sonra söleniceksinpicasso
yahu süper bir gezi yapmışsınız. hadi ben yorgundum, yoğundum, sınavdı falan. mert için çok kötü olmuş
26nisanda ben bu kez kesinlikle yokum. çünkü bulgaristandan geliyor olacağım o gün
mert haklı en azından o gelcek onun için uyandırma servisi uygulicaz yoksa gene kalır
slm arkadaşlar pazar günü gittiğimiz yerler gerçekten harikaydı ama hasta oldum :( ama olsun yeni arkadaşlarla tanıştım.
Her ne kadar engin ve ben gezinin sonundada katılmış olsakta herşey çok güzeldi. Kesinlikle kaçırılmayacak bi geziydi.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
yoğun istek üzerine resimler 640 x 480
arkadaşlar bu uploud sitesi beni çok zorladı yav başka bir site yokmu 3 saattir uğraşıyorum anca bunları atabildim daha uykum geldi yarın devam ederim
eee bunlar yine ufacık siz nasıl atıyorsunuz ben beceremedim galiba bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler bende öğreneyim iyi geceler
Arkadaslar gezi gayet gusel olmuş,ozellıkle sucuk bölümü burdan cok hos gozukuyor bı kişi suya dalmıs,dereyi gorup paçaları sıvamış ama yeterlı olmamış heralde bayaa üşümüstur...bıde resımler konusunda bıraz daha geniş çalısma olsa super olacak...allah tekerınıze zeval vermesın...
enes çağlayan
honda nx4
A rh +
valla kaçıranlar için üzülüyorum bu arada bu gün adnanla motoru görücüye çıkardık (bu arada kendisine teşekkürederim beni yanlız bırakmadı ve pazarlamadaki desteklerinden dolayı )eğer satılır vede ben motor alamazsam artık artçı geliriz
bu arada aklından geçiren kelebekler için sölim arabada artçı geliceğime koşarak giderim oylata duyurulur
Ya Pınar kız lan eksik olma bak ne güzel çekmiş Cem beni,ama sen gitmiş Bizim Pınar oynamış resimle koymuş topiğe,arkadaşlar orjinali bu tabiiki ötekini sakın yemeyin...
Yahu Bu arada gezi cidden iyiydi,en güzel yeride Kurşunludan Gemliğe geç kaldık ayağına 20 dk da 2 motor bir Kartal ile gidişimiz oldu.
Mami biz senin içinde geziyoruz sakın dert etme,Belkim burdan kopar Siirt te kendimize geliriz artık kesmiyor bu geziler...
merhabalar herkeze bende artık bursa mtli sayılırım bidahaki geziye bende kaltılmak isterim
tüm mt lilere saygılar...
[B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]
Eveet artık izlemeyi bırakıp sahaya inme zamanı geldi. Merhabalar ben Cem. Zaten tanınıyorum heralde az çok. O yüzden kendimi uzun uzun tanıtmaya gerek duymuyorum. Bilenler beni bilmeyenlere anlatsın işte.
Eş durumundan bu motorsiklet muhabbetlerine ucundan bucağından bulaştım ben de. Eh madem muhabette daldık bari dedim yokluğumda adımın çokça geçtiği foruma üye olayım da cevap hakkı doğarsa anında cevabımı yapıştırayım.
Evet motorsiklet sevdalılarını tanımaya ve sevmeye devam ediyorum bu gezilere katıldıkça. Gerçi bu gezilere herkes motoruyla giderken benim arabamla katılmam kendimi biraz sığıntı gibi hissettiriyor ama ortamın sıcaklığı, samimiyeti durumu kurtarıyor biraz.
Ne yapalım benim de görevim bu olsun bu muhabbette. Arabamla motorcuları takip etmek, kelebek olursa arabama almak.( Arabama binecek olan kelebeklere erken duyuru:Arabada 20 saniye de bir çay molası istemek yasaktır.), gittiğimiz yerlerde ve verdiğimiz molalarda motorcuların aksesuarlarını arabamda muhafaza etmek, motorcuların Pınar'ı kandırıp motorla ilgili yeni yeni masraflar çıkartmalarına engel olmak ve tabiiki gezilerde bol bol fotoğraf çekmek. Evet Pınar'ın yüklediği fotoğrafların bir çoğunu ben çekiyorum. Umarım beğeniliyordur. Tıpkı Delmece'de ya da İstanbul Gezisinde olduğu gibi.
Neyse giriş için bu kadar gevezelik yeter. Hoşgeldim, hoşbuldum. Görüşmek üzere...
Bu arada meraklısına not: Arabamı tamir ettirdim. Önemli bir şeyi yokmuş.
Amcaaaaa saatin kaç
Hoşgeldin cem umarım katılımın daim olur.
Gezilerin baş fotocusu artık yazılarıyla da aramızda
Hoş geldin Cem Amca yalnız bu çektiğin foto olayı senin bize tüm yaptığın iyilikleri,babalıkları,akrabalık ve dostluk bağlarını,bir çırpıda hiçe attı,az daha botoksa gidiyordum masrafa sokuyordun bizi ailecek,eşim çekti oturttu.Ha diyeceksinki en önemlisi ruh güzelliği ama insanların göz zevkini bozmakta kul hakkı
Hoş geldin Cem Amca yalnız bu çektiğin foto olayı senin bize tüm yaptığın iyilikleri,babalıkları,akrabalık ve dostluk bağlarını,bir çırpıda hiçe attı,
Tamam madem beğenmedin çektiğim fotoğrafı sana söz. İlk fırsatta aynı pozu bu kez fotoğraf tekniklerini kullanarak tekrar çekeceğim. Bu kez beğeneceksin.
Haa az evel uyarmayı unuttum. Şu Desparadoks denen üyeye dikkat edin. Çok tehlikeli bir tiptir. Görünüşüne aldanmayın sakın.
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)