Arkadaşlar biri benim awatari dik çevirip upload edip bana linkinı versin deli olcam çeviremedim bir türlü :-D
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
delmece geziindeki tüm arkadaşlara bizlere böyle güzel bir gün yaşattıkları için eşim ve ben çok teşekkür ederim fotoları ayıklayıp göndereceğim.
Kusura bakmayın arkadaşlar ben sizi yolcu etmeye gelemedim.Benim için zor bir sabahtı. Motoru çalıştıramadım. EnginDmn kardeş geldi yardım etti Allah razı olsun.Ama yine beceremedik. Akşamüstü tamirci dükkanı açtı da yaptırabildim. Umarım iyi eğlenmişsinizdir.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
superdı hatta super otesıydı kacıranlara duyurulur
evet geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür çok keyifli bi geziydi yeenisine kısmet
bu arada fotoları can kulağı ile bekliyoruz
uzun yol yapsak daha ıyı olucak. beraber motor surmek cok zevklıydı ve herkez bırbırınden kıbar ve bırbırınden ıyı ınsanlar hepınızı cok sevdık esım ve ben. bıdahakı gezılerde bulusalım omer arkadasımızın eskelde evı var dusunursenız ayarlıyalım pazara enazından mangal olayı kolay olur
Evet başta geziyi organize edenlere ve tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz(Herkes cana yakın ve ieğlenceliydi).Harika ve dolu dolu bir geziydi,piknik,yürüyüş,şelale,gölet,yakar top,voleybol hatta voleybol topuyla futbolama özellikle resim çekinirken verdiğimiz pozlar muhteşemdi.Acayip derecede resim bekliyoruz hadi atın atın..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Evet arkadaşlar geziden umarm herkez memnun kalmıtır herkeze geldikleri için ve bu güzel günü hep beraber yaşama fırsatı yarattıkları için çok teşekkür ederim.Fotolar çok güzel çıkmış internetim halledildigi zaman bende artarım.Çok keyifliydi eee arkadaşlar birdaki gezi nezaman nereye gidecez sapanca olabilirmi -
sanada alalım kardeş bir motor ne dersin -
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
Herşey için teşekkürler Sertaç her şey çok güzeldi.Bir dahaki sefere azıcık daha hızlı gidip molaları biraz daha azaltalım..Bir dahaki geziyi Pınar ayarlıyor ama ben ondan önce zıplıyım buraya,26 Nisan PAzar İnegöl Oylat gezisi düzenleniyor.Eşkel olayı hakkında kesin söz vermiyim ama isterim...
Bu arada site en cıfcıflı dönemlerini yaşıyor.
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
n_tuncak, mudanyali_, bluejazzist, schatten, adnnakn, snrsimsek, M@M!, reiz
aynen bu krızde bıtıcek o zaman guzel bısey almayı dusunuyorum kısmet hangısı olursa ama ben senınkı gıbı yada ıbrahımın kı gıbı ıstıyorum ama bakalım
abla valla ben belkı o gezıye gelemeye bılırım bu hafta zor yırttık pacayı patrondan 26 sında hıc sanmıyorum ama yınede bı sansımı denerım gelmek ısterım sızlerle vakıt gecırmek cok guzel hersey ıcın cok tesekkur ederım
Pek kimselere uyacağını sanmıyorum kardeş siz bence Pazarlar için Blue ile her türlü ayarlama,ahbap patron ilişkileri,dostlardan faydalanma durumlarını olayın içine kataraktan bize dahil olun...
Bu arada biz gezerken Er Mt Mami,Mert,Picassa siteyi canlı tutmuş üzülme Mert kaçırdım diye bak işte bu işe yaradınız.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)