son yoklama : adnan+mine selim+çiğdem
son yoklama : adnan+mine selim+çiğdem
Kaza ile övünülmez, ancak !!!
O kadar kaza geçirip hala tek parça olmakla, o kadar kazayı geçirecek seviyede motorla tümleşik olmakla, hayatını motora adamakla övünülür...
Ha bu yazımdan sakın ola yanlış anlamlar çıkartmayın, Allah kimsenin başına kaza bela vermesin, kaza acısı çekmeyi iyi bilirim
özür diLerim Cenazem VaR Yarınki Geziye geLemiye biLirim.
SağLıcakLa kaLın..
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
ben çok büyük ihtimal gelmiyorum. bugun de çalıştım inanılmaz yorgunum
ve bilen bilir, pazartesi sınavım var
ha ben katılacak olursam mert'i ararım, çevreyolundan istanbul yoluna bağlantıda, terminalin az ilerisinde uygun bir yerde beklerim.
gelemezsem sizlere iyi eğlenceler
Mert Biz Mudanya Grubu olarak 08:15 te Burgaz Deniz Feribotunun orda buluşucaz sende motorlu yada motorsuz gelebilirsinl.Biz 2 araba2 Motor toplam 6 kişi (Pınar,Cem,Zekeriya,Sedat,Melih ve Ben ; yerimiz var)orda olucaz.
Sado Başın sağolsun ...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
YARIN YAPILACAK DELMECE GEZİSİ İÇİN SON LİSTE ;
1-Poseidon23
2-Schatten
3-Çakabey
4-Bluejazzist
5-Muratyasalar
6-Reiz
7-Adnan + mine
9-Selim + Çiğdem
10-Mert
11-Soner + Fulden
12-Pınar
13-Cem
14-Zekeriya
15-Sedat
16-Melih
17-Nevin
18-Zakokkk
Arkadaşlar atladığım kişiler var ise hoş görün.Yarın için herkeze şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Sabah saat 09:00'da gemlik girişindeki ışıklarda sizi bekliyor olacam.Yarın siz oradan gelirken bi aksilik olurda buluşamaz iseniz düşünmeden basıp gelin saat 09:00'da gemlikte olun yeter.
İ.OLCAR..........................
[QUOTE][ShyTan´isimli üyeden Alıntı
özür diLerim Cenazem VaR Yarınki Geziye geLemiye biLirim.
SağLıcakLa kaLın../QUOTE]
Sado başın saolsun
nevin sabah sade ben geliyorum mudanyaya az kalsın gelemiyomuşumda neyse lastik patlamış benim neyseki bu gün servise gitmişim halloldu cem arabayla direk evim cafeye gidecek yarın herkesle görüşmek üzeren_tuncak
Mert Biz Mudanya Grubu olarak 08:15 te Burgaz Deniz Feribotunun orda buluşucaz sende motorlu yada motorsuz gelebilirsinl.Biz 2 araba2 Motor toplam 6 kişi (Pınar,Cem,Zekeriya,Sedat,Melih ve Ben ; yerimiz var)orda olucaz.
Başın sağollsun ShyTan
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Off ya uyuya kalmışım ben kaçırdık geziyi
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)