.......
bırakın saçlarınız bozulsun : ) kafadaki dikiş izlerinden iyidir ;)
Bursa'dan Delmece'ye gidecek arkadaşlar. Kent Meydanı buluşma noktası olarak kararlaştırıldı sanırım. Hareket saati olarak 08:30 uygun olur mu?
Benim bi sorunum çıktı. İş yerimden bi arkadaşımın düünü varmış saat 15:00 'te.Delmece'ye gelemiyeceğim fakat Gemlik'e kadar size eşlik edeceğim.Yusuf'tan almış olduğum köfteyi de size bırakırım benim için yersiniz.
Bu arada 10 Mayıs'ta memleketim olan Çan'da (Çanakkale'nin ilçesi) Motorsiklet Severler Pilav Günü var.Oraya kesinlikle gideceğim. Geniş bilgiyi "duyurular" sayfasında bulabilirsiniz. Gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
arkadaşlar delmece gezisindeki istikamet belirlendimi ayriyetten bir arkadaşımda kız arkadaşıyla araba ile gelebilir gideceğimiz yere kadar araç çıkabiliyormu.
bursadan 08:15 de kentmeydanından çıkalım derim ben geze geze gideriz hem aceleye gerek bırakmamış oluruz
Delmece yolu araba için uygun benim eşimde arabayla gelecek şellaleyede sanırım gidilcek orada patikadan gidiliyor heralde motorlarla orayada girmemiz biraz zor olur bilmiyorum ama hala çamurduradnnakn
arkadaşlar delmece gezisindeki istikamet belirlendimi ayriyetten bir arkadaşımda kız arkadaşıyla araba ile gelebilir gideceğimiz yere kadar araç çıkabiliyormu.
bursadan 08:15 de kentmeydanından çıkalım derim ben geze geze gideriz hem aceleye gerek bırakmamış oluruz
Simdi cakada hakkı biyerde forumumuzun üstadlarından ses seda gelmez olmuş.
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
slm arkadaslar pazar gunu ıcın bı degısıklık yoksa 3 motorlu arkadasımda bızlere katılmak ıstıyor ve pazar gunu organızasyonunu kım yapıyosa daha detaylı bılgı alabılırsem sevınırım ne alıcaz ne getırıcez kacta gıdıcez vede en onemlısı nerde bulusucaktım herkese slm lar
sanırım sertaç yapıyor organizasyon işini. sertaç cep numaranı yaz bir yerlere
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Helaliniz var arkadaşlar. Dev bi organizasyon olucaga benziyo.
Valla haklısın gerçekten katılım süper bu bir firar sebebidir sakın şeytana uyma ne zaman atcaklar seni askeriyeden hala akıllanmadılarmı tutuyolar hala şaka maka ne kadar kaldı yaklaşmıştır heralde artık demi teskereM@M!
Helaliniz var arkadaşlar. Dev bi organizasyon olucaga benziyo.
GÜNCEL LİSTE
1-Schatten
2-Adnan + Mine
3-Selim + Çiğdem
4-Özcan1980 + Eşi
5-Çakabey
6-Desparadox + Eşi
7-Bluejazzist
8-Poseidon23
9-Zakokkk
10-Mudanyali
11-N_tuncak + Metin
12-Rucerpark
13-Blue_Dolunay
14-Muratyasalar
15-Reiz
16-Soner + Fulden
17-Minik Metin
18-Syhtan
19-Picasso (katılması kesin değil )
mami napıolem bu saatte forumda :( yat iştiması alınmadımı.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Aslinda beni yollamalari lazım. Disardan bakinca hiçte asker görüntüsü vermiyorum :-P evet tezkereye az kaldı 336 güncük :-D
Yok be abi ne isim olur benim istimayla falan muhabereci adamız :-P aksam 6 sabah 6 çalışıyom masa başı memur gibi. 2 günde bir nöbetim var 3 saat o kadar. Ne istima ne bişey ;-)
Hadi Allaha emanet ol kardeşim ozaman ne diyeyim size emanetiz.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Arkadaşlar delmeceye yapacağımız gezi için neler getirilecek nerede buluşulacak belirttik eğer forumu biraz okursanız hepsi belirtildi.Biz sizi gemlikte sabah 09:00'da karşılayacağız siz orada nasıl buluşacaksınız ona karar vermelisiniz.Saat 08:30 gibi kent meydanında buluşursanız rahat bi şekilde yetişebilirsiniz gemliğe. Her ihtimale karşı bir sorun olursa bana 0 543 4797270 nolu telefondan ulaşabilirsiniz ismim ibrahim.Sertaç nete giremiyor internetinde sorun var bi iki haftadır. Yarın içinde son yoklamayı alalım isterseniz kesin olarak kim geliyor kim gelmiyor bi cvp yazarsanız sevinirim.
Kazasız sürüşler....
Valla sanırım senin elin motora daha deymemişken ben o rüzgarın tadını çıkarıyordum anladın sen onu dostum Klavuz olarakta evet sertaç daha önce çıkmış benim ilk çıkışım olacak ama arayan yolunuda bulur yolsuzunuda
İ.OLCAR..........................
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)