kingim kıralım pazar saat kaçta buluşalım ozaman saat söle bitivereyim orda.Heycanla sazanları bekliyorum
kingim kıralım pazar saat kaçta buluşalım ozaman saat söle bitivereyim orda.Heycanla sazanları bekliyorum
Bu günkü yani 03-08-2006 tarihli sbah gazetesini okudunuz mu beyler, bizim bir millet vekilimiz israili haklı bulmuş. Bende bunun fotoğrafını çekip, konu dışı bölümde yayınladım ama maalesef ki, kim olduğu belli olmayan bir site yetkilisi tarafından ortadan yok edilmiş bir bilgi bile verilmeden.
Ve eminim ki bu yazdıklarımdan sonra bana şöyle bir mesaj gelecek:
siteye koyduğunuz resim ve yazı siyasal içerikli vs olduğu için yayınlanmamıştır.
::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin
bizde plan proje eksik olmaz vallahi.yeterki gelmek katılmak isteyen olsunİHTİYAR adlı üyeden alıntı
yahuuuu arkadaşlar biz balık tutalım dedik SEFLEK arkadaşım ne güzel program yapmış işte ben tekrardan saat ve yerleri yazayım.
( 06:00 da carrefour önündeki Petrol Ofisi'nden çıkış yaparız. mudanya'dan kahvaltılık bir şeyler alıp kumyakaya devam ederiz. çınaraltı kahvesinde açık havada kahvaltımızı yaparız. oradan da teknelere, balığa! ) bence süper abi güzel olur valla.
( arkadaşlar pazar sabahı 06:00 da polis falan olmaz merak etmeyin dönüş derseniz kalabalık olursak polis çevirmez zaten )
NEYSE YORUMLARI VE KATILAN SAYISINI TAM OLARAK BELİRLEMEK İSTERİZ.
SAYGILAR HERKESE
ozaman şöyle yapalım ne dersiniz.biz gölde avlanalım seflek cem abi denizde.Sonra kumyaka ya da trilyede buluşup hep beraber mangala girelim nasıl olur.hemde tanışmış kaynaşmış oluruz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19171 bunuda eklemeden geçmeyim
Daha önce de yazdığım gibi yeğenimin nişanı var pazara off oofff.Yaz başı ayağı kırdık,tam iyileştik çocuğun oks sonucu tercihi kaydı yok ikinci tercihi,haftaya da çocuklar tatil istiyor kısmetse İzmir e oradan da çeşme ye tatile.
Yaz bitiyor bir tanışamadık.off oooff.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Yaw arkadaşlar pazar bende gelmeyi çooook istiyorum ama
malesef sabah 9 gibi 2. kez direksiyon sınavına giriyorum malumunuz
Ama erken biterse olmadı atlar gelirim siz daha balığa çıkmadan yetişirim.
Şu cuma günü Eker olayı netleşirse mutlaka gelirim tanışır vede kaynaşırız
Cem abi okadar adam nasıl sığacak tekneye ben o kısmını anlayamadım
fuser adlı üyeden alıntı
Şu Yalova yolunda ki Eker'mi? Cuma akşam üstü boşum!
---------------
Oldu olacak deniz otobüsü kiralamalı
---------------
Volkan kardeşte gelebilirse tanışılıp görüşülmüş olur.
dostum belki cem abi olayı büyüttü ondan herkesi çağarıyo
yarın cuma eker yapsak bile pek bir katılım olacağını sanmam. bunu haftaya perşembeye alsak bence mükemmel olacaktır katılım sayısı açısından
-----------------------------------------------------------------
Şu Yalova yolunda ki Eker'mi? Cuma akşam üstü boşum!
---------------
Oldu olacak deniz otobüsü kiralamalı
---------------
Volkan kardeşte gelebilirse tanışılıp görüşülmüş olur.
bursa carefourun çaprazındaki eker.birçok motosiklet sever dostumuzun burayı bildiğinden eminim.bursadaki birkaç motosiklet grubu da haftalık toplantı yapmakta burada.sakin ve güzel bir yer.sohbet etmek için ideal.
haftaya perşembe günü için hazırlık yapmaya başlamak lazım ;)
emre abi bende görüşmek isterim ama eker hangi eker onu açıkçası bilmiyorum DAHA NET Bİ ADRES LÜTFEN EKER'İN NERDE OLDUĞUNU BİLENLER.saygılar herkese
( bu arada yok sınavım var yok nişanım var falan ) şaka arkadaşlar daha yaz bitmedi ama
15 GÜN SONRA BENİM KENDİ DÜĞÜNÜM VAR HERKESİ BEKLERİM DAHA ÖNCEDE Bİ TOPİK AÇTIYDIM.
o saaten sonra bilmiyorum benim bu gezi gibi şeylere nasıl olur katılımımda çünkü yanlız olmucam
Bana haftaya da uyar bu haftada olur.
Buradan haberleşiriz artık....
Volkan sen merak etme biz senin düğünde motosiklet konvoyu yaparızvolkanbaykoz adlı üyeden alıntı
yengede alışır motor olayına. Benden tavsiye alıştırmak lazım motora
çünki nasıl başlarsa öyle gider.
eyvallah kardeş walla şahane olur,motor konvoyu olsa gelin gezdirmesinde off offf diyorum size süper olur bide motorsiklet.net tişörtler falan olsa nede reklam olurdu ADMİNLER sizlere sesleniyorum .
neyse benim içinde hafta içi uyar farketmez ama extra hazırlıklar telaşe falan çıkabiliyo bana tam olarak herşeye söz veremem.SAYGILAR
Careforun çaprazında orhaneli yolu grişinde sağda...yada şöyle söyleyim seflek cem abimin dediği benzinliğin tam karşısı bu arada yolu santral garaj tarafına düşen olursa çay içmeye beklerim.volkanbaykoz adlı üyeden alıntı
Falcon işmerkezi A blok kat 1 Bursanın Sesi Gazetesi yolu düşen es geçmesin çayımı içmeden
SOPARCAN kardeş dün oralarda gezindim durdum valla motosport sahibi mehti abi benim çok samimi olduğum biridir.neyse kaça kadar oradasın bu akşam 18:30 da ben işten çıkınca bi çayını içebilirim belki müsait olursan.SAYGILAR
Eywallah dostum uğrarız mutlaka.soparcan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende herzaman beklerim Bağlarbaşı Özel Yaşam Polikliniği
Benim cep: 05052215591
Buyurun bi çayımı için dahada olmadı ararsınız çıkarız aradabir
güsel olur
FUSER dostum noyu kayıt ettim.mutlaka arıcam ben oraları biliyom ama bağlarbaşı adres veya caddeden tarif edersen kesin bulurum.
bu arada benim tel 05448264641 isterseniz ulaşabilirsiniz.MSN volkan768@hotmail.com.
SAYGILAR.
Helal olsun size helal olsun, Bu başlığın bağzen 2 gün mesajsız kaldığı oldu.oh be hareket güzel şey yahu.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Esentepe kavşağı (beyaz konağın oradaki) 'ndan bağlarbaşı tarafına doğru giriliyor oradan ilk aradan sola dönülecek Mümin Gençoğlu caddesinde zaten bağlarbaşında yaşam polikliniği diye kime sorsan gösterir. Bende senin numaranı aldım görüşürüz.volkanbaykoz adlı üyeden alıntı
TAMAM fuser tamam biliyom orada şahin et lokantasında çok yemek yedim ben ohohohoho.o tarafa işim düşerse mutlaka gelirim.EYVALLAH GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE KARDEŞ.
tabi emre abi görüşelim artık ve bu topic hiç boşkalmasın dileğiyle.SAYGILAR
Dimi abi ya cidden nerde hareket orada bereketİHTİYAR adlı üyeden alıntı
iyi oldu renklendi forum güzel oldu böyle
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)