arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama yinede söz veremicem gelirsek tahmini 3 motor geliriz malum yarına sağ çıkacağımız meçhul elbet bir gün sizlerle tanışırız eğer gelemezsem sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar
arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama yinede söz veremicem gelirsek tahmini 3 motor geliriz malum yarına sağ çıkacağımız meçhul elbet bir gün sizlerle tanışırız eğer gelemezsem sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
Sevgili hogan arkadaşım o zaman bana kesinleşince bir bilgi verirsen bende ona göre listeye isminizi eklerim.İlgine teşekkür ederim.
Delmece gezisi hakkında Pınar ile görüştük en kötü ihtimal o etleri halledicek sucukluk vs. köfte alıcak masraflar bölüşülecek,farklı teklifleri yinede değerlendirmeye açık bırakıyoruz...Bu arada bu gün Baycan isimli üye ilede açılışta tanıştık.İzlediğimiz harika motorlardan birinin sahibi çıktı.Yalnız Delmece ye gelemiyormuş,listeden kaldırılsın,o güne bir şeyleri çıkmış,anlattı fakat benden uçtu,unuttum..[/QUOTE]
Merhaba şimdi yazdıklarınızı okudum pınar halledecek diyorsunuz ama o kadar insanında midesini doldurmak zor olacak gibime geliyor.Şöyle yapsak ne olur sizce herkez gelirken yanına alsada kimseyi bununla uğraştırmasak ne bileyim işte köftesini alabilir sucuğunu alabilir bizim sadece mangal değil çubuklara takıp herkesin ateş başında kendi pişireceğini bilmesi yeterli ona göre alacaklarını alırlar.
İ.OLCAR..........................
Arkadaşlar askerden herkeze merhaba. Gördüğünüz gibi hizmette sinir tanımıyorum. Internetin olmadığı biyerde olmama ragmen forumu takip etmeye devam. Telefon ne güne duruyo dimi :-D bu arada yeni arkadaşların sayısı birhayli çoğalmış. Yaza hızlı giriyosunuz. Allah bozmasın ;-)
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar geçen seneki delmece gezisinden tecrübe ile mangal için sadece bir tel almıştık köfte ve etleri k.kumladaki kasapdan almıştık yanında da market var ekmek vs.. fakat tahmin ediyorum ki en hesaplı olan köfteci yusuf un kasap'ı örnek ( ben pazar k.kumla'da yarım kilo köfte için 14 TL ödedim ) sanıyorum köfteci yusuf hem kalite hemde fiyat olarak daha iyi olacak
Dostum sana hayırlı teskereler senin donmeni dort gözle bekliyoruz......
Arkadaslar biz haftalık her carsamba 13:00 gibi mudanya papette toplanıp bir kac sey icin konusuyoruz
gelmek ve katılmak isteyen arkadasları bekliyoruz gelmeden önce haber verirseniz sevinirim
hem delmece gezisi hakkında konusuru neler alınacak diye konusma vaktimiz olur .......
saygılarımla
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Pazar günü küçük bi kaçamak yaptık gene hepberaberdik orhan melih nevin erdem mertle ve motorsiklet cafenin açılışındada baycan beyle tanıştık çok keyifli bir gün oldu mert ve erdemlede sonunda tanışabildim baya bi verimli bir gündü benim için hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
Delmece için nasıl ayarlanırsa benim için sorun yok alıncak karara göre burdan ayarlayıp getirebilirimde
şimdi motorsiklet cafenin açılışından bikaç kare boşuna fuara gitmişiz fuardaki bütün motorlardan vardı tipler görülmeye değerdidaha çok ikram bölümünde tıkınıyorduk yanlız fotoğrafta yanlış yakalanmış o nevin olcaktı başından alamadık şahitler çok yani
Hocam işte her şey böle unutulmaz bir an yaşamak içindi her gezide bir kere yapcam artık
Bu arada pınar ablaylada tanıştığıma çok memnun oldum
Haftaya delmece gezisi için kendimiz getirmektense toplanıp bir yerde almamız yada pınar ablanın ayarlayıp biz ona ücreti sonra versek daha mantıklı olcak sanki bu arada yusuf usta denilen yerden almıyalım hakkında kötü şeyler duydum da
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
dün bu cafe acılısında tanısmıstık.ben kuzenle bırlıkteydım hatırlarsınız nx4 var bende..sızın tabırınızle yemek bolumunde tıkınanların resmınde solda ucundan azıcık bızde cıkmısız:D ben bursaenduro uyesıyım aynı zamanda ama onlarlada gezı yapma sansım olmadı ben motoruma yenı kavustum cunku bıde sezon yavas yavas acılyor artık sızın gezı programlarına olabıldıgınce katılmaya calısırız kuzenle..
kendımı tanıtayım bıraz; 1988 bursa dogumluyum,acıktan malıye okuyorum 3. sınıf,kendı muhasebe buromuzda calısıyorum.herkes gıbı gezmeyı tozmayı yemegı severım:D benı mutlu eden seyler arasında tabıkı motorlar,klasık arabalar(hatta nefsimi körlemek icin aldıgım bı 1969 ford capri'm var),basketbol zaten nıcktende anlasılcagı gıbı gercı oda bıras espırı dozunda cunku amator oynuyorum basketı..neyse bıras uzattım,artık bulusursak orda detaylı sohbetler ederız,herkese tekrardan slmlar gorusmek uzere...
enes çağlayan
honda nx4
A rh +
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Basket maçına benide yazın,henüz meydan okuyan karşımda duran öğrencim yada arkadaşım olmadı Sizde duramazsınız,yalnız hocaya savunma yapmak,topunu çelmek,fake atmak,ribaundunu almak tahmin edersiniz ki yasak...(Bende evinde yokmuş gibi,sanki motor tepesinde gezmekten pişirme fırsatı olmuyormuş gibi,durmadan kurabiyeleri mideye indiren sarılı bayan)
Merhaba Sedat bize verilen Gemlik saatinden 45 dk önce çıkarsak orda oluruz.(Zekeriya-Gemlik 15 dk) ama henüz ordaki saat kesinleşmiş değil.
kardeşim hoş geldin öncelikte umarım en kısa zamanda tanışırız bu arada bende klasik araç sevdalısıyım ve ford capri hastasıyım bendede bir zamanlar 71 model v4 1.7 kırmızı kaprim vardı duygulandım şimdi bir tur verirsin artık 6 yıl oldu gözlerim dolu dolu bakıyorum halen görünce
delmece gezisine katılacaklar ( bursadan ) nerde saat kaçta buluşacağız
DELMECE GEZİSİ GÜNCEL LİSTE
1-Schatten
2-Adnan + Mine
3-Selim + Çiğdem
4-Özcan1980 + Eşi
5-Çakabey
6-Desparadox + Eşi
7-Bluejazzist
8-Poseidon23
9-Zakokkk
10-Mudanyali
11-N_tuncak + Metin
12-Rucerpark
13-Blue_Dolunay
14-Muratyasalar
15-Reiz
16-Soner + Fulden
17-Minik Metin
KESİNLEŞMİŞ OLAN KARARLAR
YİYECEK VE İÇECEK LİSTESİ
Arkadaşlar kesinleşmiş olarak herkez sucuk köfte vs gibi orada yiyeceği ve içeceği mazemesini kendi temin ediyor. Bir tek göz önünde bulunduracağınız nokta ise mangal değil çubuklara takarak pişirilebilecek malzeme temin etmenizi öneriyoruz ortada ateşimizi yakıp kendin pişir kendi ye felsefesinden yola çıkıyoruz.
BULUŞMA NOKTASI
Gemlik girişindeki ışıklarda bekliyecek olan arkadaşımız bursa grubunu karşılayacak.(Borusan köprüsü Üst geçiti)
12.04.2009 pazar sabahı gemlikte buluşma saati 09:00'dur.
Artık mudanyadan gelecek olan arkadaşlarımızla bursadan gelecek olan arkadaşlarımız kendi aralarında nerede buluşacaklarını ve saat kaçta buluşacaklarını kararlaştırmaları o zaman yaşanacak bi karışıklığa sebebiyet vermez. Biz sizi saat 09:00'da gemlikte karşılayacağız.
Kazasız sürüşler.
İ.OLCAR..........................
Selam arkadaşlar.Bu aralar işlerimin yoğunluğundan ve internetimde çıkan arızadan dolayı giremedim.Yanlız organizasyon işleriyle ilgilendiği için ibrahim kardeşime teşekkür ederim.Delmece gezisinin güzel geçiceğine eminim listemizde baya bir kalabalıklaşmış bu çok hoşuma gitti.Yanlız formu okuduğum kadarıyla belli başlı kişiler delmece geziyle ilgili olduklarını görüyorum.Diğer listedeki arkadaşların pek bir yorumu olmuyor.Geziye katılacak olan yeni arkadaşlarımızın ve gözden kaçırdığımız var ise onların tekrardan bizi haberdar etmeleri yeterli olur.İbrahim arkadaşım her gece listeyi güncelliyor bir göz atmanız yeterlidir.Herkeze ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Kazasız sürüşler.
[B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:
bende ilgiliyim lakin çalışacağımdan dolayı katılmam imkansıza yakın gözüküyor. :(
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)