askerden haber var bugün nöbette aradı beni kaçak kaçak konuştuk..
0484 565 25 15 - 0484 20 64 akşam 6dan sonra arayabilirmişiz. Direk mami açıyor telefonu
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Delmece yaylasına düzenliyeceğimiz gezideki güncel gelenler listesi
1-Schatten
2-Özcan1980 + Eşi
3-Adnan + mine
4-Desparadox + Eşi
5-Çakabey
6-Bluejazzist
7-Poseidon23
8-Zakokkk
9-Mudanyali
10-N_tuncak + Melih
11-Baycan
12-Selim + Çiğdem
Arkadaşlar buraya isimlerinizi nickleriniz ile yazıyorum hoş görün çünkü yaptığınız gezilere bugüne kadar katılmadığım için şahsen tanışamadık çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz bu konuda kendimi eksik hissediyorum.Ama neyseki bu gezide herkesi tanıma şansına erişecem.Ve katılmak istediğini belirtipte benim gözümden kaçan arkadaşlar var ise beni uyarmaları yeterli olur.
Birde nerede saat kaçta buluşacağımızı isterseniz formda belirlemeye başlayalım ki ogün bi karışıklık yaratmayalım.
Herkeze kazasız sürüşler...
İ.OLCAR..........................
tüm Arkadaşlarıma Tekrardan Merhaba
Sizinle çok Sevindiğim Bir Durumu Paylaşmak Istiyorum.
Geçen Haftalarda Evimi Kapatıp Antalya' Ya Döneceğimi Ve üzgün Oldugumu Söylemiştim.
Eşyalarımı Toplarken Tesadüf üzerine Gelen Bir Mail Ile özgeçmişimi Bir şirkete Yolladım Yolladım Ve Gerçekleşen Mülakat Sonunda Işe Kabul Edildim.
Buttim' De TEKSTİL ÜZERİNE Ithalat Ihracat Yapan Bir Firmada Pazartesi Günü çalışmaya Başlayacağım. Iş Hayatına Atılıyorum Yani
Yazımı Sabırla Okuduğunuz Için Teşekkür Ederim
Ve Birşey Daha Eklemek Istiyorum, Ataevler- Beşevler Civarında Kiralık Ev Aramaya Başlayacağım, Okula Ve Buttime Tek Vesait Ile Ulaşımın Olacağı Bir Yerde. Nisan' ın Son Günleri Taşınacağım, Kulağınız Delik Olsun Yani
ah be picasso heykelde falan arıyor olsan dubleks daire hazırdı. üstelik kirasıda çok uygundu. sevindim bursada kalmana
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz bende beşevlerdeyim uygun bişeyler olursa bende bakarımpicasso
tüm Arkadaşlarıma Tekrardan Merhaba
Sizinle çok Sevindiğim Bir Durumu Paylaşmak Istiyorum.
Geçen Haftalarda Evimi Kapatıp Antalya' Ya Döneceğimi Ve üzgün Oldugumu Söylemiştim.
Eşyalarımı Toplarken Tesadüf üzerine Gelen Bir Mail Ile özgeçmişimi Bir şirkete Yolladım Yolladım Ve Gerçekleşen Mülakat Sonunda Işe Kabul Edildim.
Buttim' De TEKSTİL ÜZERİNE Ithalat Ihracat Yapan Bir Firmada Pazartesi Günü çalışmaya Başlayacağım. Iş Hayatına Atılıyorum Yani
Yazımı Sabırla Okuduğunuz Için Teşekkür Ederim
Ve Birşey Daha Eklemek Istiyorum, Ataevler- Beşevler Civarında Kiralık Ev Aramaya Başlayacağım, Okula Ve Buttime Tek Vesait Ile Ulaşımın Olacağı Bir Yerde. Nisan' ın Son Günleri Taşınacağım, Kulağınız Delik Olsun Yani
bundan sonra işallah bu tarz bişey yaşammanızı dilerim
erdem abi bakınıyım senin için bizim buralara bu arada çok sevindim abi bu kriz zamanında iş buldugun için tebrik ediyorum
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
poseidon23 dostum beni eklemeyi unutmussun benide ekle
görüsürüz
hayırlı surusler
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Erdem çok sevindim iş bulmana ve Bursa'da kalmana,ev olayına gelince gel seni önce evlendirip sonra evlendirelim.Sen özelliklerini ve sevdiğin tipleri yaz biz şimdiden eş,dost akraba devereye sokup seni görüştürmelere başlayalım...
Delmece Piknik meselesi ile ilgili İbrahim kardeş yiyecek işini nasıl yapalım diyor.Arkadaşlar teklifleri alalım mangal,hazır pide cantık vs...Ben mangaldan falan anlamam ama köfte içi hazırlayıp pişirilmesi üzere getirebilirim.Herkes kendi içeceğini ve çatal bışağını alsın,yol üzerindende dilenirse piliç,kanat,but vs.. alınabilir...Yinede bu konuyla ilgili görüşleri bekliyoruz şimdiden şekillensin.He bu arada voleybol topuda benden..
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sağol Mert, ben de şaşırdım nasıl iş bulduğuma
Sağol abi hayırlısı artık
Sanırım bu ev olayını rahatca halletcez burda
Hocam teşekkür ettim. Yahu Nevin Hocam, doğru diyosun da benim zaten bi kız arkadaşım var ki O da olacak da şimdilik değil daha, Denizli' de çalışmaya başladı O da, artık bikaç sene tek tabancayım buralarda
Hocam düşünmen yeterli beh
arkadaşlar delmece gezisine benide ekleyinnn...
Selam arkadaşlar 12.04.09 da yapılacak delmece gezimiz için saat 09:00 gemlik girişinde üst geçitin orda buluşmak istiyoruz sizin içinde uygunsa görüşlerinizi bekliyoruz.Orada buluşur 09:30'a kadar bekleriz herkezin geldiğine emin oluncada alışverişimizi yapar delmeceye hareket ederiz.Teşekkürler.
Gelenler içinde güncel liste şöyle ;
1-Schatten
2-Adnan + Mine
3-Selim + Çiğdem
4-Özcan1980 + Eşi
5-Desparadox + Eşi
6-Çakabey
7-Bluejazzist
8-Poseidon23
9-Zakokkk
10-Mudanyali
11-N_tuncak + Melih
12-Baycan
13-Blue_dolunay
14-Muratyasalar
15-Reiz
Kazasız sürüşler....
Sizleride ekledim arkadaşlar
İ.OLCAR..........................
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)