Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway sl150
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa arkadaşlar biz neden delmeceye gitmiyoruz yav soruyorum hep beraber gidelim haftaya pazar falan ne bilim gidelim biryerlere yaaa hava güzel . Şİİ çaka ayarlıyalımmı -

Barannet naber Kardeş aslında çıkartma iyi olur yaaa Bu hafta otarafa gelecem bir aksilik olmassa uğrarım yanına .
    süper bir seçim derim ben uzun zamandır gitmeyi istediğim bir yerdir delmece. haftaya garanti veremem fakat 14 gün sonra pazar günü büyük bir ihtimal ile 2 motor 1 araç toplam 6 kişi katılabiliriz (tabii gezi düzenlenirse). herkeze iyi geceler diliyorum.

Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar elime 8-10tane motosiklet.net çıkartmaları geçti. eğer ilgisini çeken olursa bana ulaşsın.
    çıkartmalar için çok teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM GTS 250
    delmece gerçekten çok güzel biyer bu mevsimdede harika olur haftaya bende müsayit dehilim ama ondan sonraki hafta yaparsanız bende gelebilirim

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Herkese selamlar,

Mudanya gezisi konusunda şunu diyeyim, o bir gezi değildi Mustafa' nın tarifini ben yanlış yorumlayınca, yolları karıştırınca bi baktık Mudanya' dayız. Hadi dedik bi çorba içelim, ama Zekeriya' ya enselendik

Gene de çok zevkli bir olay oldu herkese tavsiye ederim, kargalar kahvaltı etmeden gidip biryerlerde çorba için

Sertaç gözüm ben organizasyon işlerinden malulen emekli oldum, ama fikir güzel Delmece çok zevkli bri yer, doğa ile iç içe, ön ayak olursan eğer katılmak için elimden geleni yaparım, beni bilirsin kontak açtım mı geri vitesim yoktur...

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı ÇakaBey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar,

Mudanya gezisi konusunda şunu diyeyim, o bir gezi değildi Mustafa' nın tarifini ben yanlış yorumlayınca, yolları karıştırınca bi baktık Mudanya' dayız. Hadi dedik bi çorba içelim, ama Zekeriya' ya enselendik

Gene de çok zevkli bir olay oldu herkese tavsiye ederim, kargalar kahvaltı etmeden gidip biryerlerde çorba için

Sertaç gözüm ben organizasyon işlerinden malulen emekli oldum, ama fikir güzel Delmece çok zevkli bri yer, doğa ile iç içe, ön ayak olursan eğer katılmak için elimden geleni yaparım, beni bilirsin kontak açtım mı geri vitesim yoktur...

ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

ozaman arkadaşlar öyle bir ayarlıyalımki öylebi olsunki herkesin gelmesini istiyorum herkes boş oldugu bir zaman gidelim aklımızda bulunsun .
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

reiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçenseferki delmece çok renkli hoş geçmişti gelin tabi

poseidon23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VESPA 250 İE

Delmece

Arkadaşlar delmece yaylasına bu pazar değil önümüzdeki pazar olursa bende gelmek isterim ve tabi havada güzel olmalı ki oranın artı beraberce gitmenin zevkini yaşayalım.Hata şöyle yapalım bende sertaça yardım emiş olayım 12.04.2009 tarihi uygun ise herkese gelecekler listesini oluşturmaya başlayalım. Arkadaşlar tarih konusunda bi yanlışlık yapmışım sertaç uyarın için teşekkür ederim kusura bakmayın
    İ.OLCAR..........................

Evet Poseidon tarihte yanlışlık yapmışşın kardeş 12.04.2009 olması gerekiyor yani nisanın 12 pazar günü delmece gezisi düzenliyoruz gelmek istiyen arkadaşlar isim listesini hazırlıyalım Kimler geliyor ?
    [B][I]SCHATTEN . . . . . PEUGEOT 206 . . . . . Sertaç Pişirici[/I][/B] :cat::cat:

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ist. Mt nin 12 Nisanda yapmayı planladıkları geziye davet edildim.
    Hep beraber gider miyiz?

incelemeniz için link aşağıda, haritanın linki de var

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...yoruz-%3B.html
    arkadaşlar, garipçe gezisine katılacağımdan o gün gelemem.
    ama delmeceyi cumartesi yaparsanız gelirim
    saygılar.

Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serhat kardeş çok kalabalık bir organizasyon bu beni bayar,Enduro davetini bu yüzden düşünmek bile istemedim yinede siz düşünürseniz benim içide eğlenin fakat bence havalar güzelleşmeye başladığı an bilen birileriyle canım İstanbulu bizim tayfayla yeniden keşfedelim.Özellikle gitmek istediğim yerler Sultan Ahmet,Ayasofya,Topkapı Sarayı,Eyüp Sultan belki Barış'tan ileriki tarihlerde bir güzellik daha yapmasını isteyebiliriz bu konuda...
    banada bayar gibi geliyor ama davet eden arkadaşım cok samimi bir dostum, onu kırmak istemiyorm. dediğiniz gibi ist.a güzel bir gezi yapmalıyız.
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Delmece nedir neresidir bilmem ama eşim ve ben geliyoruz.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Motosikleti
    keeway sl150
    arkadaşlar bir terslik olmaz ise eşim ve ben geliyoruz bide arkadaşlar var onlarda ailecek katılabilirler

Motosikleti
    SYM GTS 250
    tarih değiştiyse delmece yaylasını bende kaçırmam ben ve eşim bizde geliyoruz

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    aaaaa Cem Amca araba ile mi geliyor

Ben söz vermiyorum ama benim mıntıkamda gezeceksiniz, Sertaç ' a söz verdim gelmeye çalışacağım

Motosikleti
    VESPA 250 İE

Delmece Gezisi

Selam arkadaşlar şimdi okudum eğer anladığım kadarıyla okuduklarımdan 12.04.2009 delmeceye düzenliyeceğimiz geziye katılmak isteyenler için bi liste hazırlamak gerekirse şöyle oluyor.Ve gelmek isteyen diğer arkadaşlarım bana özelden mesaj atarsa listeyi güncelleyebilirim.

1-Schatten
    2-Özcan1980 + eşi
    3-Adnnakn + eşi + misafirler
    4-Desparadox + eşi
    5-Çakabey
    6-Cansu
    7-Poseidon23

Delmece yaylası hakkındaki bilgilerde şöyle ;
    Gemlik'in narli koyunden 2 km sonra selimiye koyu orman yoluna sapilmasiyla ulasilan, bir sure sonra aracla hareketin imkansiz olup yaya olarak devam edilen, dagin zirvesindeki enfes manzarali yayladir. dibi 50 cm olan ince derenin icinden elinizle balik yakalamak mumkundur.

Evet arkadaşlar delmece yaylası böyle biryer ibrahim kardeşimin yadıklarına ek olarak Doğa içerisinde 60 70 den fazla köy evi bulunmakta ve bu evlerin içi sömineli ahşap evlerdir istediğini kullana biliyorsun tabiki eşyasız . Bizim gidecegimiz yere kadar motorlarımızı rahatlıkla götürebiliriz .Delemece yaylası etrafındada birden çok yayla var oralarada gidebiliriz . Dönişte işe herkese uyarsa yalova tarafından geliriz . Bu arada ibrahim gemlikten cansuda gelecek kardeş bir aksilik olmassa .

Motosikleti
    VESPA 250 İE
    Alıntı schatten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar delmece yaylası böyle biryer ibrahim kardeşimin yadıklarına ek olarak Doğa içerisinde 60 70 den fazla köy evi bulunmakta ve bu evlerin içi sömineli ahşap evlerdir istediğini kullana biliyorsun tabiki eşyasız . Bizim gidecegimiz yere kadar motorlarımızı rahatlıkla götürebiliriz .Delemece yaylası etrafındada birden çok yayla var oralarada gidebiliriz . Dönişte işe herkese uyarsa yalova tarafından geliriz . Bu arada ibrahim gemlikten cansuda gelecek kardeş bir aksilik olmassa .
    Cansuyuda ekledim zaten sanırım sen görmedin sertaçım :D ben delmeceye gitmedim ama sertaçın gidip gördüklerini ve yaşadıklarını anlattığı kadarıyla çok güzel bir yer.

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    Evet arkadaslar bugun bir tayfa motosker yola dustuk
    eglenlenceli hos bir gezi yaptık tabi hani katılmayan arkadaslar neler kacırdı anlatamam....
    neyse sozu ben fotograflara bırakayım ...

Agac altı manzaralı ve havadar bir bölgede cantık keyfi
    tabi biraz hazırlıksızdık ama olsun yinede diyeti bozduk .......

iste buda trilyede cay keyfiii... deniz manzaralı heheh

Daglar kıjı nevin hoca

bunlarda dagcı olacak sozde......

Motosikletler ve Tirilye yat limanından bir manzara
    geziye katılıp eglenceli hale getiren herkeze cok tesekkurler birdahaki gezilerde göruşmek dilegiyle
    saygılar .....
    BLUE...............
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Vayy Zekeriya süper olmuş fotolar eline sağlık ve bize harika yerler gösterdin Mudanya köyleri,göletleri Burgaz'dan girip Tirilye'den nasıl çıktık hala aklım almış değil...Teşekkür ettim kardeşim.(babalar bir analar ayrı)

Delmece gezisine Melih ile benide yazın ama bu sefer şelale gölet hepsini görelim mümkünse hatta pikniği göletin orda yapalım diye önerebilirim...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    SYM GTS 250
    Zekeriya eline sağlık çok güzel olmuş resimler gene çok güzel bi güne imzamızı attık o köylerden hala nasıl tirilyeye çıktık bilmiyorum virajlı ama bi o kadarda keyifliydi havada şansımıza harikaydı nevincim cantıklar için teşekkürler ellerine sağlık yol boyunca melihle ikimiz aç kediler gibi cantıkların kokusunu takip ettik bi ara zor tutum atlıyordu sizin tarafa sen şaitsinay ne çukurdu ama

valla şellale görülmeye değer doğrusu oranın en güzel yeri

ÇakaBey
    aaaaa Cem Amca araba ile mi geliyor

Ben söz vermiyorum ama benim mıntıkamda gezeceksiniz, Sertaç ' a söz verdim gelmeye çalışacağım
    cem amcan arabayla geliyor istersen seni tıransfer edelim arkaya bacağın nasıl oldu toparlandımı biraz

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Şİmdiden sözvermeyeyim ama bende geliyorum bi aksilik olmassa
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler